Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
Tök durva, hogy kiraknak 87-es Icardikat a 86os ára alá, mert nem nézik, hogy melyik melyik csak minél hamarabb elmenjen. PC-n ilyen 35-ért lehet így 87-es Icardit csípni. Sztem érdemes sznájpolgatni kicsit érte

-
A guru
addikt
Hú srácok ez a SB ultimate szinten elég izzasztó, egy meccset játszottam így az aktuális leggyangébb squad ellen, ha nem állítanak ki egy védőt a csapatból nem hiszem, hogy behúzom, de így 4-2-re sikerült valahogy. Durván nehéz.
-
dudu5130
őstag
AMúgy van még itt aki ragaszkodik a 4-2-3-1(2)-höz? Küldenétek csapatokat, hogy kinek mi vált be?
-
dudu5130
őstag
A hétvégén és ma borzasztóan rossz volt sb-t tolni. Múlt hét közben tök jó volt, szerintem engem se és a gép magát se tolta. Legendaryn nagyon jó meccseken nyertem és aránylag minden úgy sikerült ahogy sikerülnie kellett. De a hétvégén és ma is olyan szinten csalta magának a játékot a gép... Nem tudom miért lepődök még meg ezen.
SIF Icardi már lassan hatalmas dühöt generál bennem. Minek adnak ki 88-as shottal játékost, ha nem képes hawk lappal betalálni. Minek adnak neki egész jó phy statot, ha Florenzi, Alberto Moreno simán elnyomja. Míg pl a gyengébb statokkal rendelkező Moratám tökéletesen muzsikál, addig Icardival a felét nem tudom megcsinálni amit tudna.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Volt veresége? Szégyellje magát...

-
gabesz82
őstag
Baromi ügyes a srác egyébként tényleg, és ami nekem szimpi, hogy abszolút nem arcoskodik. És hát igen, ő is ugyanazzal a Fifával top30azik amivel mi vergődünk x-edik osztályban
PS4-en vagy X1-en tolja?
Ami még eszembe jutott, a 9 éves fiamon látom, hogy pár év és engem tuti ronggyá fog verni, és ez az ő korosztályukra általában is jellemző, sokkal korábban találkoznak a játékokkal (ami nem feltétlen jó) és szinte beléjük ég mire tökéletes lesz a szem-kéz koordináció tizenpár évesen. -
Tapodi11
csendes tag
Kiraly dolog lenne, csak semmi értelme nem lenne a csapatépítésnek....
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Én meg az egész Wl t ujítanám meg úgy, hogy az egész piacra is kihatna.
Bevezetnék kiírásokat, kritériumokat, amik nincsenek csak max 2 nappal elötte meghirdetve, ne lehessen előre betárazni.
Mondjuk egyik héten csak német ligás játékosokkal lehet játszani, a másikon meg csak spanyol nemzetiségüvel, a 3.on meg csak 433 ban.
Lehet rating korlát, vagy csak bronzcsapat, szóval ilyeneket.
Így nem a lóvés full szivárvány csapatokon lenne a lényeg, hanem talán a játékon. -
Stylerr
addikt
Egyébként visszatérve a mikrotranzakciós balhéra, én bevezetném itt is, mint pl Hearthstoneban, hogy 40 pakk után garantált legendaryt ad a pack, ha addig nem ad semmit. Itt is lehetne valami limithez kötni, hogy X értékű pack kinyitása után, ha nem ad 86+ playert, akkor utána automatikusan bedob egy 86+ értékű játékost.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jó, hát olyan csapattal "könnyű"!

Nagyon jó, legalább lesz miért nézni a FUT kupát! Lehet tudni mikor lesz az első kör? -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
most hétvégén 40/40-et csinált, nem? Egyébként ja... a rohadt hendi...

-
etaclan1984
őstag
A "mákos" molnargabo megint tiszta szerencsés volt és 40ből 39x jól pattant neki a labda

13. zárta a hónapot, bent van a januári 64es FUT kupában ! Nagy gratula neki ! -
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne hallgass rájuk
Rojo nagyon is jó, alulértékelt, de sztem tökéletesen alkalmas a feladatra. 
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én pénteken lecseréltem az egyiket Baillyra, a másikat meg Azpira
Ha nem kell a zseton sztem használd. -
Mr.Rain
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rojot alapból cserélném, akár Koscielnyre, Sanchezra. Bailyt én eladnám, de ha nem kell a coin őt is berakhatod akár.
-
Expendable
aktív tag
egy bal és egy jobb lábas csatárt hogy helyeznétek el? Bal-bal, jobb-jobb? vagy esetleg pont fordítva?
-
Kristof_94
nagyúr
4 győzelemért a draft nyeremény 2 5k-s csomag és 2 "premium" gold players csomag volt, nevetséges. Viszont az egyikben volt egy Bailly. Kb. 50k-t ér a piacon, szerintetek érdemes eladni vagy használjam? Most Rojo és Keane a 2 belső védőm.
Basszus tegnap a Fener meccs után eladtam a 3 PTG Giulianomat, most meg azt mondják lehet IF-t kap... Egyből 20k lett a legkisebb ára én meg 17-18k-ért adtam el.

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Bocsi hogy beleszólok, de ha ez tényleg igaz (nem kérdőjelezem meg amit mondasz) hogy 3:0-ról kaptál ki az nagyon durva, mert velem is ez történt nem egyszer (le is tettem a wl-t (pedig 10 meccsre volt 7 vereségem szóval megint lehetett volna gold 2) de volt olyan hogy 4:2-ről ellenfél pirossal fordított. Eléggé durva az EA

-
gab.gergely
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ok&bocs.

-
etaclan1984
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
UK time a 14:30 twitteren. Tehát itthon elvileg fél4től lesznek újra flash sbc-k.
Összeírtam pénteken mikor jöttek és meddig voltak elérhetőek magyar idő szerint:15:30 2H
17:30 2H
19:30 1H
20:30 1H
21:30 1H
22:30 1H
23:30 1H
01:30 2H
03:30 2H
05:30 2H
07:30 2H
09:30 2H
11:30 2H
13:30 2H -
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Gép ellen lehet, hogy rendben.
Szigma: ellenem nem, örülök is, ha meglátom. Ezért kérdeztem.
De nyertes csapaton nem kell változtatni.

-
sz_abika
addikt
Kis hétvégi summary: Én nem álltam bele a lottóba, biztosra mentem és a bestockolt 82-83-84eket és discard IF lapokon túladtam és vettem pár 86-87es playert. A pénzügyi zárásra +100k lett így és bízom benne hogy ezek a magas lapok valami nagyon menő Ikonnál visszamásznak feljebb

-
gabesz82
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
az a fránya frusztráció... figyu, röhögj egyet inkább rajta, én már ezt teszem, ha meglátom, hogy 2017.novemberi acc és bpl team. Bár tegnap este nem tudom mi történt, mert 4 meccsen 19 gólt lőttem ebből 2 csapat a szokásos pl team volt, a többi nem. Nem álltatom magam, hogy a 41212-re való visszaállás miatt, inkább a hendi most az én oldalamra állt. A tegnapi csúcscsapat a következő volt; 4141 felállás, csatár Musa, mögött, 2 CAM Jesus, Vardy, LM Sané, RM Sterling... há mondom neked se a sebesség a lényeg, úgy is játszott, de ment agyatlanul, kapott is 4 gólt. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ennyi.
Amúgy haverok között offline játszottam egy 3-4-1-2-es alakzattal is, az LM/Rm come back instrukcióval. Az is érdekes volt, mivel védekezésnél gyakorlatilag 5 védős felállás volt, támadásnál pedig irtózatos létszámfőlényt lehetett kialakítani. Már szinte 3 védő - 1 cm visszamaradva - 1 cm get forward - 2 szélső -1 cam és 2 csatár.
Így leírva szép és jó, és offline működött is. Online már nemigen

-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sane, Varane, Salah, neymar, mbappé
-
lanikai
aktív tag
válasz
getdizzy
üzenetére
én is így érzek. akarom itt Zanettit meg Shevát, de minek, ha ilyen kib*szott Bakayokok jobban védekeznek (vagy épp futják le Insignét...), mint IF Nainggolan és Kante együttesen, alap Jesusról meg úgy pattan le Koulibaly, mintha minimum Ibra és Lukaku szerelemgyereke lenne. az egész WL igazából egy 5-6 órás meccs, át is lehetne nevezni Premier League-re, ugyanazok a generic meta PL csapatok jönnek szembe, némelyik megfűszerezve egy Dembele/IF Alessandrini RF-fel, és kész. kényszerítő, low driven shot, erről szól, kurva unalmas és nem látom hogy ez bármikor is változna. el sem merem képzelni, hogy konzolon mit érezhet valaki 40 meccs után...
-
gabigyerek
senior tag
Te tudod a legjobban, hogy ha jön a momentum, akkor 5-4-1-el is felállhatok, szét passzolnak.
Ha ilyen passzos csapat jön, természetesen kevés a védekezés, de hál isten az esetek 80%-ában kontrákkal operálnak, arra pedig elegendő.Sajnos hétvégente értelmetlen lenne WL-eznem, mivel idő sincs rá és asszonnyal kompromisszumok árán tudom az SB meccseket is csak letolni (ott se mindet)
. Ezt csak azért írom, hogy WL szintű játékosok ellen ez az alakzat nincs tesztelve, a többi módra egyelőre pedig elégségesnek bizonyul. -
Stylerr
addikt
Valaki tud valami infót a Cyber Mondayról? Lesznek Packok, SBC-k?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Salah?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
De egy RM és LM nem tud úgy védekezni, ahogy kellene. Azt alá írom, hogy jól jönnek a szélen, de én kevésnek érzem ezt az alakzatot. De ez csak magánvélemény.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek az OTW és PTG játékosok közül valaki esélyes arra, hogy bekerüljön a Team of the Group Stage-be?

-
gabigyerek
senior tag
Azt tapasztaltam, hogy ez a 4-1-2-1-2 széles alakzatnál az LM-RM visszalép alapbeállításon védekezni. Gyakorlatilag védekezésnél visszaáll ezen formáció szűk alakzatára, aztán támadásnál kinyílnak.
A kontrákat pedig le tudom verni vagy legalábbis lelassítani a CDM-CB kilépéssel, míg vissza nem sorolnak a szélsők plusz néha a CAM. Szóval egyelőre nem kevés.
(referenciaként: Most SB Elite 2 megvolt, div 3 küszöbén állok).Szóval az alakzat be-be jön, de ebben Pogbának helye nincs
és rá vagyok kényszerítve a változtatásra egy számomra idegen felállásba. -
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem kevés a védelem?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
üzenetére
(#8143) MdewC:
Nem feltétlenül, de jól tud jönni az LM/RM, amikor a sok szűk alakzatost ki kell billenteni valamelyik oldalra. Vagy a támadást egyik oldalra tolom át, és a hosszún tud érkezni a szélső szinte üresen. De nem vetek el semmi ötletet.
(#8144) kdavid94:
Eriksenen én is agyalok nagyon, sosem használtam de ódákat zengenek róla. Mindegy, próbálgatom aztán kialakul, ez máshogy úgysem megy

Ibra nálam alap, mégha haszontalan is. Egyébként nem olyan lassú mint a statok mutatják, de nem is a futósok embere. Akkor hasznos mikor beszorítod az ellenfelet és 25-30 méterről van kis helye lövöldözni. Olyan lövéseket mutat mint pl Hamsik, mindegyik életveszély és szinte helyből is képes tökéletes pontossággal erővel lőni. Tuti van nála jobb erőcsatár, de nekem jó és ugye az elfogultság is közrejátszik
.Amúgy nekem CAM-be, a gyors agilis játékosok jönnek be, mert szerves részei a támadás építésnek, gyors lefordulással és gyakran kényszerítő után ők kerülnek a védők mögé.
AMúgy köszi mindenkinek, tényleg pazarlás Pogba CDM-nek, valahogy megpróbálom feljebbhozni legalább 1 sorral.
-
Szigma70
addikt
Sterling egy okádék
Saját tizenhatosáról fellövi a labdát, előre teleportál, majd leveszi a saját labdáját, fellöki Bonuccit,
Chiellinit is felborítja, majd csukott szemmel ,háttal kilövi valamelyik sarkotmás
hétvégén legalább 5 meccset vesztettem 3-0 ról. Nem vagyok nagy játékos, de azért innen nem vesztek, főleg ennyiszer.
Nem kell ide SIF Icardi, IF Alessandrini, IF Tolisso, Chiellini, elég egy 4000coinos Vardy, megy egy 3000coinos Sterling, hátra meg tökmindegy milyen védősor.
Ahogy egyre többet ér a csapatom, annál szarabbak. Komolyan.
Siralom ez a játék
@Kiserik
Mem mindegy? Rakd be Sterlinget, ott is jó
-
kiserik
senior tag
De Gea, Courtois és Lloris után ki az ajánlott PL kapus?
-
Lori82
senior tag
A POTM Sane és sima Sterling is brutális. Sané nálam eddig 39 meccsen játszott csak online használom és 23 gólt szerzett LW-ként és ebből szerintem a felét!!!! fejjel.Baromi jól fejel.A sima Sané is jó volt,ezért döntöttem úgy,hogy lenullázom a "számlámat" és megcsinálom a POTM Sanét. Sterlingból a sima van,ő is nagyon király hihetetlen helyekről rúgtam vele óriási gólokat. Jesust istenítik ,de ő nálam valamiért megbukott és el is adtam. Vardy és IF Zaha a csatáraim,de Vardy sokkal jobb.
-
LedyGyuszi
addikt
úgy döntöttem a WL-t jegelem most egy időre. Szégyen, nem szégyen, de unalmas és erőltetett lett számomra, hogy egyrészt egész hétvégén ott görnyedjek a 40 meccs miatt + tegnap 10/10 ellenfél BPL team, 41212(2), high pressure és full agression, csapatonként 1-2 játékos eltéréssel...

Sajnos még a pénz+ pakk sem kompenzál!

-
skt
tag
Sziasztok!
A Sane-Jesus-Sterling 3-mas csatarsor mennyire op? Annyira nem vagyok benne a jatekban, csak reditten latom hogy sokan ezt mondjak, kivancsi vagyok a ti velemenyetekre.
Valamint mi ennek a kozepalya megfeleloje? Az egyik gondolom Bakayoko ellene en is talalkoztam mar, ezert gondolom
-
törölt tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Pogbát mindenképp vedd ki onnan, valóban pazarlás őt cdm poszton használni ilyen statokkal. Én cm-ként használnám.
Amúgy ezek után csak félve merem leírni, de szintén ManU-s létemre nálam meg pont Eriksen az, akit soha nem vennék ki a csapatból, ő mostanában az abszolút kedvenc játékosom a való életben.
Meg persze a játékban is jó.De amúgy nem is mostanában lettem MU szurkoló, jelenleg nem sok szimpatikus játékos van ott, hogy őszinte legyek.
Zlatan milyen egyébként, érdemes megvenni szerinted?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mindenképp a széles 4-1-2-1-2-t szeretnéd erőltetni?
IF Pogba CDM pazarlás, vagy CM vagy CAM.
-
Lori82
senior tag
Most először sikerült a Fifa 18-ban a Gold 2-t elérni.Ha nincs az a 3 tizi bukta még gold 1 is lehetett volna,de billentyűzettel idén tizi párbajt nyerni szinte lehetetlen.Minden tizi párbajban van legalább egy kapufám. Gyakorolnám,de nem tudjátok,hogy hol lehet úgy gyakorolni a tiziket,hogy kikapcsolom a trainert?
-
etaclan1984
őstag
Ugye jól emléxek hogy ma is lesznek flash sbc-k ?
-
kiserik
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
ui.: mondjuk én ha MU-s lennék, a TE kereteddel most biztos EZT használnám 433-ból indítva. Esetleg Rashford-Ibra csere, őket nem ismerem ingame (bár Rashford nagyon ígéretes statok alapján). Sőt, így beleférne De Gea is szerintem.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hát ha nagyon kell kipaszírozok Kante-ra, de ez a felállás nekem idén nem tetszik.
(Amúgy De Gea-ra gyűjtök, szal ezért necces a Kante projekt)Középre feljátszva a labdát, Ibra szegény nagyon egyedül marad, és a High Pressure ellenfelekkel szemben nincs idő tartogatnia a labdát a felérkezőknek, szal kell neki azért játszótárs. De kipróbálom ezt is és köszi a tippet.
(Bakayoko egy sapka szar
) -
gabigyerek
senior tag
válasz
kiserik
üzenetére
Jó ötlet, kipróbálom.
Köszi.(#8136) Z'Z" :
Ugye még nem tettem rá semmi chem lapot, mert nem tudom hol használjam
Az biztos, hogy basic-el is messziről jól lő, jól fordul, erős, de mint az életben nagyon robot mozgása van
De kipróbálok mindent, hogy beilleszkedjen.
Herrera jó, de nálam ő inkább CM, védekezésben nem elég.
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
FUT-ban nincs klubhűség, nem kell ilyennel foglalkozni

Van lóvé Kante-ra ? Ha nincs, megteszi Bakayoko, vagy Fernandhino is. Én így állnék fel :
[link] -
Z'Z"
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
CDM- be Herrera?
Pogba így mehetne CAM-be.Szerk: hunter lappal próbáltad már?
Nekem az egyik Draftban azzal nagyon adta. -
kiserik
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Tedd be CAM-be, CDM-be Fernandinho (így Eriksen is kilőve
), majd kezdéskor válts szűkre és cseréld meg Mkhivel. -
gabigyerek
senior tag
Hétvégén 1db untradeable pakkot csináltam és hát MANU-s ként nagyon nagy örömmel töltött el, hogy kisétált egy IF POGBA. Az hogy eladhatatlan még jobb, így nem visz rá a kisördög hogy eladjam

Az olasz csapatot így dobtam, mert (bár játszhatóak voltak, de) nem remekeltek, így megint összeraktam egy PL team-et.

Mielőtt jönne a sav, hogy Manus ként hogy kerülhet be egy Sanchez, Luiz vagy Erikseen elmondom, hogy Martiallal még várok, ki akartam próbálni Sanchezt, Luiz meg már PSG óta szimpi. Erikseen helyére pedig Manus-ként sajna nincs alternatíva. Musa pedig tavaly óta szinte alapember
Van oda egy Lacazette is de fele annyit nem tud sztem.A lényeg, hogy Pogba helyét nem találom
. CDM-be elmegy, CAM-be darabos. De szinte egy Fernandinho-val teljesértékűen helyettesíthető. Mit javasoltok? Hova tegyem, milyen alakzatban? -
Kristof_94
nagyúr
Na végül 17 győzelemmel zártam vagyis 1 győzelmen múlott az elite.

Az utolsó 13 meccsből 11-t megnyertem. Amikor elbuktam az elitet volt még 7 meccs és soha nem ment még olyan jól a WL, mint az utolsó, már tét nélküli meccseken, szinte gáláztam! Nem tudom akkor előtte miért nem ment így...
Bár azt hozzáteszem, hogy kölcsön ikonok is segítettek felváltva, mint Henry, R9 és Hagi. Mind brutálisak. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem kellene sok időre, csak amíg megvenném őket!

Amúgy 3 góllal vezet a Juve, ebből 2-t védők lőttek!

-
Raz3r
tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni, kereskedéshez.
Tudnátok adni némi támpontot, mivel, mikkel érdemes kereskedni?
Korábban pozíció módosító lapokkal próbálkoztam, kb 100-200k coin jött össze belőle, de már nem veszik őket.Mi az, amivel mostanság lehetne kereskedni? és esetleg milyen áron érdemes venni-eladni?
előre is nagyon köszönöm ha válaszoltok!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én tele vagyok TOTS lapokkal tavalyról, de fel nem rakom még1x azt a borzalom játékot !

-
Kristof_94
nagyúr
Most ment el az elite elérésének lehetősége... Nem tudom mikor jön már egyszer össze. Potm Sané-Aubameyang-Reus volt a végállomás. Sprint-bepassz-gól...

-
Mr.Rain
senior tag
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Most kezdtem el fifázni és a squad battle chalange (sbc) lényege az az hogy squadokat kell összeállítani amikért kártyát kapok adtól függ milyen nehézségűt csinálok meg de meccset játszani velük nem lehet?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De legalább kezdő, megint bizakodhatunk!
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most, hogy vége a wl miatti sírásnak, kezdődhet a Costa sírás

-
p0ty
aktív tag
valaki nyert már SB-ben ultimaten 5-0ra? ha igen mennyi pontot kap? mert nem értem hogy lehet valaki első 142k ponttal átlagban 3150re jön ki lehet annyit kapni ha 5-0ra nyer valaki ultimaten?
és van valami taktika ahogy ott nyernek? vagy valaki tud erről valamit? -
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Srácok! Nem akarok igazságot tenni, kisebb gondom is nagyobb ennél, de kérlek ne folytassátok.
Geradossz tőled csak annyit kérek, hogy ne hergeld fel ennyire magad, ha vki megkér, hogy ne szidd annyit a játékot, biztos nem véletlen, hogy mások nem keverednek ennyi személyeskedésbe. No offence.
Köszi.
-
underdark
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
en tegnap futottam bele Mane-H.Kane kozeppalyaba, Mane olyan volt, mint Kante-Matuidi-Vidal kevereke... es vegig a helyen volt

-
Edgar2621
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Tavaly eléggé aktív tag voltam és megkedveltem a társaságot, szeretem olvasni ki hogy halad és mit gondol a játékról. Most is szoktam játszani egy barátom accountján, mert néha jól esik, de nem hiányzik már a sok meccs és a bele fektetett energiát másra használom most, de nagyjából tudom milyen a játék, mert hetente legalább egyszer játszok 1-2 órát. Tehát ezért írok néha, de csak néha, tavaly nyilván jobban ismertem mindent és nagyon figyeltem a piacot, ezért tudtam segíteni másoknak és viszont. Persze másoknak is vannak negatív kommentjei és az általad említett Kristof94 is át tud esni a lő másik oldalára, de ő ezt civilizáltan teszi, ezért maximum később írnak neki, de nem vesznek össze mint veled. Irigykedek? Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagy, persze van olyan hogy irigykedek másra, de mindig belegondolok aztán hogy ő mit és mennyit tehetett érte, legyen az akar pozitív vagy negatív tett. A Fifa pontok vásárlása nem tartozik azok köze ami miatt irigykedek, egy szép budai lakás vagy egy A7es már igen. Sokáig kérkedtél azzal, hogy mennyit költöttél és mennyit fogsz mert megteheted, hidd el ez nem nézett ki jól és rosszul esett azoknak akik esetleg vágynak jobb csapatra. És abban is igazad van hogy segítesz is másoknak, de hidd el jobban megmarad az emberek fejében, hogy mennyi olyan stílusú írásod van, ami nem éppen illik a topicba. Én pedig egyáltalán nem kötekedtem veled, leírtam hogy rossz az irány amit képviselsz és hidd el nem túl sokan kedvelnek itt a topicban. Az Isten állatkertje nagy, én is benne vagyok és Te is, csak amíg én felismerem a hibáimat, vagy meghallgatom aki elmondja és próbálok változtatni, addig Te nagyképűen félresöpörsz minden felismerést és véleményt mert jobban tudod. Egyébként van Facebookon közös ismerősünk, majd megkérdezem tőle milyen is vagy valójában, hátha félreismert itt mindenki téged. Szép estét
-
Geradossz
aktív tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Érdekes több emberrel is játszok innen és össze se vesztem velük. Lehet elverne, lehet nem, akárkivel játszok ha akar. Ha tavaly ít akkor jó, de ennek a kommentek azon kivül h kötekedjen semmi értelme nem volt. Én kötekedni nem szoktam senkivel. Nem offolok, de a mostani kommentje bőven off volt és már rég lezárult a téma de azért csak felhozza mindenki a hónapokkal ezelőtti coin vásárlást hogy kérkedtem, holott szo nem volt rola. És igen akkor én vagyok a hülye véletlen sem ő, mikor mindkét téma ezer éve le volt zárva. De majd én is elkezdek másoknak irkálni h ne szidd már az sb-t tudjuk, hogy lecsal. ugyan azt csinálja mindenki, csak nem veszitek észre. Na mindegy én lezártam. És nem érdekel ha bannolnak, de aki ezt nem látja be, hogy a mostani kommentjének a támadáson kívül semmi értelme nem volt az egyszerűen hülye, szóval tényleg nagy az isten állatkertje. Ha valaki nem kötetszik azzal mért kell? Leszarom a xy híroldalt mer nem érdekel de nem kommentelek a hírek alá az íróknak, hogy ismerjük a hírt tök szar fejezd már be az írást. egyszerűen nem olvasom el, ha meg elolvasom akkor sem kötekszek.
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nap mint nap találkozom ilyenekkel
A csúcs, 2 CM Insignie és Callejon
Átjárhatatlan falak voltak
Más
Hagyjátok már a srácot, olvasni borzalom az írásait, a tartalma viszont bőven idefér. Panaszkodunk mi is eleget, elfér az övé is.
Akit irritál, ne olvassa, ennyi -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az úgy komoly...

-
bajkesz
újonc
Sziasztok!
Szerintetek az árak mostmár felfelé fognak menni? Van 2 db csapatom amik olyan 600 k körül érnek és nem akarok bukni,elég volt,hogy Mustafin buktam olyan 20k-t pedig azt hittem h keresek majd vele...na mind1 nem jött be. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem csak a meccs elején vannak közzéppályán az alakzatváltás miatt? Sokan tolják így, ha nem jön ki a chem.
-
Stylerr
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Mindjárt beírja, hogy "de akkor ne olvasd"... Nagyon kilóg a közösségből a srác. Engem konkrétan iszonyatosan zavar amit ír, pedig már tényleg nem olvasom szinte, mert olvashatatlan zagyvaság.
-
Kristof_94
nagyúr
Most kaptam ki egy olyan ellenféltől tizikkel, akinél Son és Martial CM volt. És akkor ne legyek ideges... Nem tudom az ilyenek miért nem tudnak megdögleni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

PS4-en vagy X1-en tolja?

. CDM-be elmegy, CAM-be darabos. De szinte egy Fernandinho-val teljesértékűen helyettesíthető. Mit javasoltok? Hova tegyem, milyen alakzatban?