Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Volt már olyanotok SB meccsen hogy, meccs közben nem lehet kilépni a menübe, és félidő végén sem adja be a menüt csak állnak a játékosok a pályán, és nem történik semmi? Mert nálam már másodszor jelentkezik ez a hiba.
-
sz_abika
addikt
Na eljutottam oda hogy van pénzem amit ebbe a csapatba költenék, de igazából ragaszkodok benne majdnem mindenkihez...az Eredivisie oldal gyors, a másik technikás, védelem rendben, kispad oké, bár akkor a gyorsaság elveszik, de Moratanak 2 méter hely jut, 20méteres távolságból, akkor a szög mindegy, mert bevarrja.
Ki jelentene benne minőségi előrelépést? -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

-
kiserik
senior tag
Nincs is annál szebb, mikor WL kvali 3 körén magabiztosan túljutsz, majd egy látványosan gyengébb ellenfél ellen megszívat a gép. Én nem hiszem el, hogy ezt bárki normális kerettel orvosolni tudja legyen az bármilyen profi. Egyszerűen nem mennek át a játékosok a félpályán. Azzal mit csinálsz?
-
Z'Z"
őstag
Szerintetek CAM-be Ljajic vagy Brozovic a jobb?
Kinek mi a tapasztalata?
Jobban hajlok Brozovic felé, de érdekel a véleményetek. -
grimmjow67
tag
Valaki tudna segiteni?
Lefagyott a fifa. Ujrainditottam de a toltokepernyo utan nem csinalt semmit akarmennyit vártam, ujratelepitettem . Mostmar else indul es kikapcsol mágatol az xbox one -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát igen, tud szép dolgot is mutatni a játék, csak ne lenne sötét oldala

-
nyervi
aktív tag
igen, azt szeretem a legjobban mikor már azt hiszem meglesz ez és a 90+akárhányadik percben azért csak betuszkol egyet. mondjuk ha 11-ig jutunk azt még mindig nyertem. figyelem a csóka merre bámul és a gép általában arra lő. 2x volt hogy csak nem akarta megadni magát, a kapusok után újrakezdtük a játékosokkal rugdosni, mire vége lett

-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Túl helyesen van írva, így nem hiteles

Egyébként is olyan nagy a fájdalom...

-
gabigyerek
senior tag

Bocsi

-
gabigyerek
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Sajnos nyilvánvaló, hogy a FUT mód egy lebutítását adja vissza a játéknak. Kick off módban a grafikai motor is tud brillírozni egy naplementénél stb. Csak hát ugye a kevesebb adat egyenlő a gyorsabb adatkommunikációval, kapunk egy eléggé lecsupaszított sémát.
Valóban van szép oldala a játéknak (lehet a journey is az, de nem próbáltam), de mi mazoisták vagyunk.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem nagyon tetszik például a játékban az átlépős csel vagy a laposan betekert beadás, baromi jó amikor a csatárom és a védő egyszerre csúszik és vagy szerelés vagy gól vagy védés lesz, baromi élethű 1-2 dolog benne ezért is térek vissza mindig hogy ezeket a momentumokat lássam/átéljem

-
Szigma70
addikt
Tudjátok mi a legszebb?
Az, hogy a játékban pedig igen is el van rejtve a "jóság"
Ha a gyerekkel ofline játszun egymás ellen egy Real-Juve meccset,
akkor előjön. Évek óta nyomjuk, de ennyire élvezetes, izgalmas ,élethű meccseink még sose voltak. Ha egy kis ír csapattal vagyok a reál ellen, vagy a Bayernel, érezni a tudásbeni különbségeket, kijönnek a skillek, a pace, és a saját tudásbeli dolgok is.
A gyerek csak játszik, nem érdekli a hendi, a taktika, semmi, csak, hogy egyszer lehessen egy CR-je, de még ő is megjegyezt, hogy ebben a részben sokkal, sokkal jobbak a meccsek.Szóval a játékban benne van, csak valahol elveszik
-
Stromi
kezdő
Szerintetek SB-ben mennyire számit a csapatom a nehézséggel szemben?
Úgy értem pl. egy full ikonos csapattal könnyebben tudok nyerni pl. egy 82-es ratinges legendary szinten, vagy
tök mindegy hogy a csapatom bronz jatékosokbol áll, mert úgyis a gép dönti el az adott meccset ? -
gabigyerek
senior tag
A végén a gép all out attackot játszik és rátelepedik a támadó harmadra.
Érdemes ilyenkor a sokat szídott megoldást választani és betenni előre egy 90+ pace játékost és kontrázni.
szerk.
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy SB-ben az AI képes arra real time amire ti csak megszakításokkal. Tehát ő kedvére tudja változtatni a custom taktikát és szinte helyzettől függően folyamatosan változtatni azok értékein. Persze ezt te i smeg tudod, ha mindig kinyomod állítasz-vissza, játszol-állítasz stb.
Ez ami a szem elől még rejtve van.Egyszer régebben én is azzal szórakoztam, hogy amikor támadásba lendültem nyomtam egy all out attackot, mikor elvették a labdát egy PTB-t és így váltogattam. Néha volt haszna-néha nem, de meguntam.
-
nyervi
aktív tag
a francokat! engem legalábbis a bronz csapatokkal szivat a legjobban. általában az a vége, hogy 2 gólos vezetésről a végére csak kikapok, mert csinálhatok bármit meg vannak táltosodva. mikor már 4 védő nem tudja elvenni a labdát egy bronz játékostól, az azért már elég gáz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lanikai
aktív tag
PC-re megint jött valami
-
gabigyerek
senior tag
Engem most kifejezetten helyretesz amúgy hogy több ember panaszkodik, mert máskor már ennyi rossz játék után cserélem a csapatot, de most tudom hogy meg kell tartani, mert nem bennem van a hiba

Amúgy kifejezetten szürreális dolgok tudnak történni egy-egy meccsen. Rendesen jól esik már úgy kikapni, hogy nem a momentumot érzem, hanem az ellenfelem jobb. Tudom én megtettem mindent, de nem jött össze. Még a kihagyott ziccerek miatt sem idegeskedem túl sokat, mert átgondolva a helyzetet biztos rossz megoldást választottam.
Az viszont nagyon is érdekes, hogy pl egy bronze csapat ultimate fokozaton, hogyan bírja tartani a lépést a játékosaimmal fizikálisan. Mintha a fokozat feljebb emelésével az Ai játékosok képességei is javulnának. Staminában mindenféleképpen.
Igen, valami most megint nem az igazi a játékban amúgy, mert gyakorlatilag mindegy, hogy szűk-széles-hány védős-hány támadós felállást alkalmazok, hatástalan vagyok. a 4-3-2-1 formáció még mindig OP high pressure-el. A szűk 4-1-2-1-2 vagy 4-3-1-2 formációkkal is hasonló a szitu. Már vannak fél megoldásaim de dolgozni kell ezek hatástalanításán. Viszont ha valaki ilyen szűk formációval jön és te is abban vagy, akkor brutális darabolás veszi kezdetét középen.
Tesztelgetni kell és nem szabad csüggedni, azért ahogy olvasgatom a dolgokat mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai.
-
sz_abika
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Nekem Bonu van a kezdetektől - 16oson kívül szerelj vele, mert bent előszeretettel fújnak rá tizit. Ezt leszámítva teljesen jó, igaz nekem Manolassal van kombinálva.
Más: nézegettem a tavalyi chartokat és a BF vége utáni péntekre erősödtek meg a játékosok árai leginkább, így átlag 4-5k profittal kiszálltam a bevásárolt 86-87es játékosokból. Sosem voltam még ilyen gazdag ^^
-
lanikai
aktív tag
Bonucci mennyire életképes idén shadow lappal? Koulibaly-Miranda duót váltanám Chiello-Bonuccira, bár lehet pazarlás... kettejük L/H workrateje mekkora "előrelépés" lenne a mostani H/H ill. M/M-hez képest?
-
etaclan1984
őstag
Szerintem most a sok flash sbc-vel annyira lerabolták a lapjainkat hogy lassan jön valami kontinenses sbc hogy megint elszálljanak az árak

-
dojan75
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Akkor az lesz bár már a csapatom meg van, amire azt mondom hogy jó. Eddig bontottam egy párat de semmi se volt, ami jó lett volna
köszönöm a segítséget 
-
TBMC
addikt
skacok!
nálatok milyen a jtáék a patch óta?
most vagy én lettem ennyire balf@sz vagy nem tudom, de a patch óta egyszerűen nem tudok gólt lőni.
van 15-25közötti kapura rugásopm abból on target 80%a minimum, de mind kapufa, egyszerűen nem értem, rohadt nehezen tudok gólt rugni. Ha közelről próbálom sarokba helyezni azt pedig minden kapus kiszedi már, nemértem...ráadásul a karnezist kinyírták, a kezdetek óta kb ő a kapusom, de most vhogy minden labdát beenged az ellennek...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mind a kettő backbone.
-
etaclan1984
őstag
-
dojan75
tag
Üdv urak! Milyen csomagokat érdemes nyitni az aranyba 5000 vagy a 7500?
-
gab.gergely
tag
Én is lejátszottam az utolsó meccsemet ezzel a szrral. Nagyon kiváncsi vagyok, van itt valaki, aki nyert SB-t
ultimate fokozaton úgy, hogy soha nem vett még pontot? 60as csapat kb ugyanennyi chemmel, nem is az
zavar, hogy simán megver, mikor legendaryn egy félidő alatt rúgsz neki 5öt, hanem hogy lehetetlen (jobban)
játszani ellene. Alap, hogy lassítja a gép a játékosaimat, de hogy a passz megy az ember felé, az meg fut
mellette addig amíg BronzBéla el nem veszi (mintha neki passzoltam volna). Az is alap, hogy a lag csak
sima gombokat enged, egy driven passhoz amíg hozzákészül egy kp, addig ketten érnek oda, az egyik leüti a
másik elássa. Így miben fejlődjek, gyorsabban nyomjam a gombot?
Ennek egyetlen üzenete van: te kiskócsag sose lehetsz top100-as. Mert az pézbe kerül. -
gabesz82
őstag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
örülj neki, hogy legalább nem a high pressure és sprint kombó volt a repertoár... nekem legtöbbször azon szokott elmenni a meccs, hogy fel...om magam és akkor már ugye türelmetlen vagyok és simán kipasszol, mert nem jó ütemben lépek/csúszok oda. Amikor vezetek 1-2 góllal, akkor simán hozom a meccset, mert higgadtabb tudok maradni. Nekem egyébként üde színfolt szokott lenni, ha valaki egy-egy gól előtt nem sprintel mint a veszett, hanem passzolgat, esetleg betol egy jó ütemű cselt, stb. olyankor nem is vagyok ideges, mert kijátszott jobb volt kész...
-
Mr.Rain
senior tag
Áh, nem hiszem el. WL selejtező, 3 meccset nyerek szinte gálázva 4:0-ra, a döntőben meg kikapok 3:1-re.
Kroos volt nála a középcsatár balra Griezmann, jobbra Messi. Fura egy játékot játszott, de eredményeset. A sprint gombot kb. 5x használta. -
Mrdevil
addikt
IF Zaha-t milyen lappal használja aki használja?
-
peetie1
aktív tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Igazából SB-ben és az offline szezonban is ez a helyzet
Tegnap rekordot döntöttem a gép ellen, offline szezon div1ben a world class meccsen, 32lövés,24kapura. Jó mondjuk nyertem 2:0-ra ne panaszkodjak 
SB-ben a Bakayoko-Sané páros gyűlöletes, úgy fedezik a labdát, hogy 3an se tudják elvenni tőlük. A kapusok meg félistenek lettek. De lehet, hogy ez így van rendjén, az eddigi volt a rossz.
-
gabesz82
őstag
nem csak a WL, a szezonban is ugyanez a helyzet, csak a sprint és a high pressure. Taktika, felállás tökmindegy, minden posztra a leggyorsabb játékost és high pressure meccs elején + attacking, ennyi
Tegnap este a 3. ilyen rohangászós, agyatlan meccs után ki is kapcsoltam, pedig nyertem 7-5-re... 7-5, ugyan már
Ja és már nem csak a PL-es csapatokkal csinálják ezt, bármelyikkel. -
LendvaiFeri1
veterán
Matuid - Marchisio párosra milyen lapot tennétek?
-
ShiberMonkey
senior tag
BPL volt az ellenfél ? Én nem is várok mást a WL-től, lehet le is tojom magasról, ehez így kinek van kedve. Inkább "izzítom a kézilabda streameket "
én nézem a válogatottat 
-
A guru
addikt
Egy újabb IF Salah érkezhet? Csereként beállva duplázott a srác. Nem semmi formában van.
-
MdewC
nagyúr
Figyelem Praclikák!

Mehettek a WL-be szambázni b+!
3 kapufa, kimaradt 1 tizi, begovics 16-ot védett és több mint 10 auto blokk a 16-oson belülről a védőktől. Nincs változás mi a patch után?
Nosztredámusz Gyuszi jósol, 1 dologra figyeljetek a hétvégén, hogy jobbak semmiképp ne legyetek, mint az ellenfél, mert ennyi auto tacklet, blokkot, visszapattanót, kapus mákot még nem szoptatok, mint ami most hétvégén jön.

Szóval aki reménykedik, az rába..ott.
Itt mindenki megszívta, aki eddig jó volt valamiben. Mert ki lett pipálva. Ennél még lesz még egyel rosszabb, dec 10-16 között a patch 1.07 után.
Bónusz jóslat.

-
törölt tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Meg Rooney is, mesterhármas.
-
nyervi
aktív tag
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Valaki?
-
Ragnar17
tag
Valaki elvitte 95ezerért a 87-es Mustafim licitben..érdekes, pedig bőven van alatta azonaliba

-
gabesz82
őstag
kriss1995 van itt? Ha itt vagy akkor egyrészt a csapatneved alapján gondolom 13 éves vagy, másrészt szóljál apának hogy vegyen rendes netet... mondjuk én voltam a hülye hogy végigjátszottam az 5fps-es meccset
-
etaclan1984
őstag
Özil IF is coming. 2 assziszt+1gól 5 perc alatt

-
s0p0q0r
aktív tag
SB újraértelmezve. Már én is eléggé belefásultam a gép ellen játszani, eltűrni az összes idegtépő allűrjét, aminek eddig kitett. 6, azaz hat darab nyert meccsig játszom legendás szinten. Ez pont elég a gold3hoz. Ár/érték arányban aligha találni jobbat. 12K coin+2 jumbo premium gold 6 meccsért szerintem parádés.

-
Ragnar17
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Na, hát ennek ahogy nézem lőttek is
nem tudom hogy megsérült? vagy csak szimplán Wenger gondolta úgy,hogy eleget játszottál fiam? 
-
ShiberMonkey
senior tag
Tudom hogy egy rakat saját vélemény van ahogy nekem is a mostani patch/játèkkal kapcsolatban.
Az hogy a fifában a pace dominál sajnos egy régi probléma a játékban, minden évben tudom hogy készülni kell ezellen az abnormálisan sokat jelentő stat ellen. Ezzel nem is lenne baj, ha lehetne ellene védekezi/tenni, de sajnos nem lehet.
A védekezésbe nem tették bele a védők "rézsútosan " való hátrálást a labdás (támadó) játèkos ellen. Ez egy nagyon nagy gamechanger lenne ha így modelleznék le a védekező játékosok mozgását. Ezért tudnak az életben a lassabb védők is jól védekezni,hiszen így ha megtolja a játékos beállnak elé vagy vállal lökik (ezzel is megakadályozzák/lassítják a támadást). Mivel nincs ez a mozgásfajta benne (szembe áll a védő amatőr módon) így nyilván ha Martial szlalomozik vagy megtolja melletted esélyed nincs beérni hisz 180 fokot kell fordulnod mèg az előbb említett módon jóformán semmit.
Mi így tanultuk a védekezést amikor VKP/Védő voltam
Másfelől meg itt van a 4-1-2-1-2 (2) formáció és a High pressure nevű jelenség.
A formációval baj nem lenne hiszen szeretett csapatom is alkalmazta ezt a formációt amikor ezüst érmet szerzett és 100+ gól felett zárt a bajnokságban. Ez egy hihetetlen fluid formáció a valóságban, de csak akkor ha kiemelkedően jó passz képességgel rendelkező/ Klasszis csatáraid vannak ( Suarez-Az akkori Sturridge-Sterling csatársor) Valamint a középpályán volt egy brillírozó Coutinho-Gerrard és egy akkor még passzolni tudó Henderson
.
De az ami a játékban van (köszönhetően a full assist kontrolnak) hogy elég 70+ passzos CM, meg egy Bakayoko CDM (akinek a passz statjai finoman szólva sem jók) hogy megvalósítsd ezt nevetséges. Ezért is lenne jó (személy szerint én már sima seasonben tanulom) a full manual irányítást. Így sokkal inkább az dominál hogy ki mennyire kreatív és ügyes mint hogy ki fekszik az x+x+x+kiugratás kombóra
Másfelöl ez a High pressure is egy teljesen kétélű dolog ( egy az hogy több féle létezik) kettő pedig megvan a hátránya.
Ismét szeretett csapatom az alany.
Klopp taktikája megosztja mind a szurkolókat mind az újságírókat hiszen nagyon kifárasztja a játékosokat a sok futás mind veszélyes a bekkelős csapatok ellen. Hiszen a csapat nagyon magasra tolódik fel és így a kapus és a védelmi vonal között a 20-25 méteres táv sem ritka (majdnem félpályán van a védő vonal) így egy esetleges labdaszerzésnél potenciális veszély van arra hogy beüssék a csapat mögé a labdát és kapjon egy "könnyű" gólt. Persze ott van a hatalmas előny is benne hogy visszaszerzed hamar a labdát és nyomás alatt tartod a védelmet (ergó előbb-utóbb hibázik) és gól/gólokat szerzel.
De ez a játékban is olyan nevetségesen van megszervezve
4-1-2-1-2 (2) vel pressingelsz olyan játékosokkal akiknek a Work ratje H/L vagy M/M. Ezzel sem lenne semmi baj, mert látom hogy pressingel és szűk alakzatot használ akkor átálítom szélesre az enyémet és kontrázok, de a gép ezt sem hagyja meg. Az EA "logika" az hogy ilyenkor ha kiosztod szélre a labdát visszajön veled Martial (M/L ) vagy Carrasco vagy bárki aki gyors és utolér, egyszóval kompenzálja a gép a játékos hülyeségeit, így meg baromi nehéz játszani. -
Ragnar17
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Köszi!
Nem voltam biztos benne, így már világos. -
LendvaiFeri1
veterán
Lila El Shaarawyt érdemes most eladni? PC-n 60 körül megy.
-
Ragnar17
tag
A hétközi fordulók számítanak a Team Of The Weaknél? OTW Lacazette a fő-fő csatárom, és a 3.perces gólja fel is vitte az árát.
Kaphatna informot, ha rúgna még esetleg? Vagy ez csak a hétvégi meccseken számít?
-
-
nyervi
aktív tag
hijnye! ilyen szégyen még sosem ért: div6-ból ahová egész könnyen felcaplattam, visszazuhantam a div10-be

-
Lori82
senior tag
Ömlött a fos a játék megjelenése óta,egy Ruffier és egy Insigne jött szerintem már több mint 100 pakkból,de végre ma megtört a jég és jött Ő . Egy ideig befogom
.Valaki javasolta,hogy gyűjtsek össze több csomagot és úgy probálkozzak.Sikerült összegyűjteni 12 pakkot és az első premium gold pakkból jött.Összesen nyolcat nyitottam ki,a többi fos.

-
Szigma70
addikt
Ez a De Vrij és Csiribá érdekes lehet olasz teambe
-
kiserik
senior tag
Gyerekek! 2 hét után, gondoltam játszom egy WL kvalit, nehogy kimaradjak a jóból. Az utóbbi 2 hétben csak SB-zgettem. Egy kérdés: van olyan aki ezt élvezi? De komolyan. Egyszerűen szörnyű. Az első meccset 4-0-ra hoztam, a másodikon 2-1 kikaptam, de mindkét meccsen valami botrány volt a gameplay. Mindenki kóborolt össze vissza (Varane csatár folyamatosan minden ok nélkül
), a játékosok csúszkáltak, a tetű hozzájuk képest gyorsvonat, a passzok alig jutottak el a címzetthez. 2 hét nyugi után a vérnyomásom egyből az egekben lett (még az asszonnyal is kiabálnom kellett
). -
Aguinaga
őstag
+1
Az csak egy adalék a meglopáshoz, hogy a megvett játék FUT részét nem használhatom, mert indoklás nélkül bannolnak, másfél hete még csak arra se méltatnak, hogy leírják, pontosan hogyan csaltam (szerintük, mert szerintem sehogy).
Nem gond, többet nem fogok fifát venni, ha ez így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszönöm a segítséget 

), a játékosok csúszkáltak, a tetű hozzájuk képest gyorsvonat, a passzok alig jutottak el a címzetthez. 2 hét nyugi után a vérnyomásom egyből az egekben lett (még az asszonnyal is kiabálnom kellett
).