Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz kiserik #8341 üzenetére

    Szerintem meg igenis sokat jelentett volna, ha a pro játékosok, meg a nagy youtube-osok és streamer-ek is csatlakoztak volna. Biztos vagyok benne, hogy sokan követték volna a példájukat, jobb lett volna, ha vannak befolyásos támogatói a "mozgalomnak", akik tudják terjeszteni az üzenetet.

    De az kevés, hogy születik róla egy reddit poszt, amikor 10-ből 9 "influencer" gyakorlatilag az EA mellett állt ki és a pakk nyitást reklámozza, meg komolytalan hisztinek állította be ezt az egészet...

    Én amúgy nem hinném, hogy az EA pénzelné mindet, akiket én nézek, azok legalábbis folyamatosan szidják játékot. Csak nyilván nekik ebben az időszakban van a legnagyobb bevételük a TOTY és TOTS után, hülyék lennének pont ilyenkor letenni a játékot.

    (#8352) dtrms:

    Castro azt mondta, hogy azért nem csatlakozik, mert az EA számára elhanyagolható az az összeg, amit ő költ. Ez vagy hatalmas bullshit, vagy tényleg ennyire hülye, de ha a többiekkel együtt ők is letették volna a játékot a hétvégére, akkor biztos vagyok benne, hogy az hatással lett volna a nézőkre is, akkor talán lett volna ebből az egészből valami.

    De így - amikor már biztos volt, hogy nem lesz belőle semmi - meg tényleg én lettem volna a hülye, ha nem csináltam volna az sbc-ket, meg nem kereskedek a hétvégén.

Új hozzászólás Aktív témák