Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt
    válasz _adaml21_ üzenetére #9330

Én kb két éve egyetlen egy csomagot sem nyitottam. :) Csak azt, amik ingyen jöttek.
    És most a karácsonyi csomagban nagyon jól adott játékosokat, semmi full extrát, de azért visszahozta a csomag értékének kétszeresét/háromszorosát, mármint amennyibe került volna.

Ezzel én arra gondolok, hogy ha van is valamiféle manipuláció abban, hogy kiknek mit dob, akkor akik amúgy is sokat nyitnak, azoknak nem dob semmit, viszont akik nem nyitnak csomagokat, és úgy adódik, hogy mégis nyit egyet az ember, akkor bedob valami jót, hogy elhúzza a mézesmadzagot és utána megjöjjön a kedve nyitogatni, amivel el is bassza azt a hasznot a játékos, amit az első mézesmadzagos nyitással profitált.

Nekem pontosan ez történt a FIFA 12-ben (vagy a 11-ben), amikor először kezdtem el Ultimate Teammel játszani. Nagy nehezen összekapartam 7500 zsetont, és kinyitottam belőle egy csomagot. Az első csomagom egy Maicon volt, aki akkor 30k-ért ment. Gondolhatjátok mennyire behülyített ezzel a csomagnyitogatás, mert aztán a következő hetekben annak a sokszorosát csesztem el úgy, hogy nem jött semmi. :(

Új hozzászólás Aktív témák