Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten
    addikt

nekem játszhatatlan a játék. egyszerűen képtelen vagyok jól játszani, és ez alatt azt értem, hogy megvalósítani azokat a labdakihozatalokat, háromszögeket, lefordulásokat és helyzetbekerüléseket, amik februárban még mentek, merthogy div1-et nyertem ugyanazzal a taktikával és játékstílussal, amivel most fel tudnám idővel szerencsétlenkedni magam div2-ig, de nem ad örömet sem a játék, sem a csapatépítés, mert csak küszködök...

a szerelés valami hihetetlen OP, az egész játék egy testi kontaktuson alapuló adok-kapok lett, és konkrétan megölték a széljátékot. bármit csinálok, bármilyen felállást próbálok ki, egyszerűen PC-n képtelen vagyok a szélsőktől bármit is kihozni. mindenki betömörül, teljesen felállt védelmek ellen kéne varázsolnom, míg az ellenfél teljesen tiszta lelkiismerettel baszkodja előre a labdákat, és lő gólokat mindenféle lehetetlen szögből. Aubameyang, Tévez előnyben.

frusztrál, mert érzem, hogy ez nem hendi, csak szimplán ineffektívvé tették az idén behozott no-touch dribblinget, az átveszem, RB-vel lefordulok majd megjátszom az üres területet - már azelőtt felrúgnak, mielőtt eljuttatnám a játékoshoz a labdát.
    és én még ezért építettem gépet. óriási hiba volt, kicsit csalódott vagyok. :(

Új hozzászólás Aktív témák