Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A napokban vettem meg Steamen a leárazáskor, jelenleg 37 órám van benne, azt kell mondjam érdekes egy játék. Egyrészt az egész nem más nekem mint egy 'platformer ugrabugra'. Na de ami rohadtul idegesítő, hogy mennyire szarul optimalizált. 5700X3D+9070XT, és a 80fps-t nem éri el, mindegy milyen felbontásban játszom (oké, az RT be van kapcsolva), de sokszor be is szakad 60fps alá. Emellett időnként másodpercekre! megáll a játék helyszínváltáskor, akár harc közben is, nagyonfasza. Először azt gondoltam a hdd miatt, de nem, nvme ssd-re áttéve is ugyanezt csinálja.
-
mozesapo
tag
Azért a fejleszőket nem kell félteni a hülyeségtől. Adott 32 GB ram, 16 GB vram, 4 GB virtuális memória, állandóan kilépett, hogy elfogyott a vram olyan 8,8 gb vram használatkor. Virtuális mem átállítva 32-64 közé és nem lép ki. Minek neki 49GB virtuális mem? Szánalom. Valami nem százas a memória kezelésével.
-
Eversmann
senior tag
Csak nekem nem akar előjönni a játék alatt a Steam overlay?
-
animatrix11
őstag
-
sunset
csendes tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szia.
Nem kell 4090-hacsak nincs rengeteg felesleges pénzed-elég a 4080. Sőt talán még 4070 Ti S,- 4070 S is .
Nálam 4080-al 2650x1440 minden fullon,teljesen natív-on elmegy 60-75 fps-el,és nincsenek droppok. És akkor még ott a DLSS vagy az FSR +FG.
Meg lehet oldani a DLSS+ FG-t is-de ahhoz már egy fizetős mod szükséges. -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Megvettem a játok az ea-n, gép: i7 8700k @4,8ghz, rtx 3070, 32gb ram, eddig röhögve futtatott mindent ultra beállításon, izmosabb játékoknál az árnyék beállítás visszavettem high-ra, és nem volt soha pfs drop
chapter 2-nél droppol 2x fps-re ami azért elég zavaról pedig nagyon visszavettem a grafikából, illetve ezeket felraktam, bármi mást lehet még csinálni, vagy csak butítsam még lejjebb vagy vegyek hozzá rtx 4090ti-t?
Köszi -
heavygrip
senior tag
Volt alkalmam végre kipróbálni a játékot a nagy frissítés után. (Xbox Series X)
Röviden tömören, így kelett volna debütálni ebben a formában a játéknak.
Így hogy ki vették az RT-t sokkal élesebb lett a kép (mivel már nem 700p a felbontás...), stabilabb az FPS ( aligha van döccenés,de ha van is az a motor sajátossága.), és összességében szebb lett az egész játék.
Az első pálya(szándékosan nem írtam le a nevét) naggyon durván vissza adja a hangulatot, de az utánna lévő pályák is csodásak.
Továbbra sem fogok előrendelni tőlük játékot,mert abban a formában szégyen volt úgy kiadni,de aki most szánná rá magát a játékra, akciósan simán megéri. -
shotika
őstag
A jó édesét annak aki visszahozta ogdo bogdot az első részből. Komolyan, az egyik legidegesítőbb lény az egész tetves galaxisban...
-
stoon
addikt
az elején azt a beállításos dolgot ki lehet valahogy lőni vagy mindíg végig kell macerálni?

-
ScomComputer
veterán
-
Lord Myn
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
ScomComputer
veterán
JediSurvivorUpscaler-FGBuild-Beta04 !!!
- Updated for patch 06
- Re-added Exposure Scale settings in the menu, if you don't want to completely disable bloom you can try setting this to 0.3 or lower, but it could enhance ghosting.
- Added GPU Utilization Fix option in the menu which will grant you more FPS at the cost adding some input latency, but since the base FPS will be higher the input lag might not be noticeable, just test if you want to turn this on. -
heavygrip
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Elvileg igen,az oldalon a patch le írásban ott szerepel.
Gyakorlatilag meg pasz.., beléptem, aztán 5 sec után exit...akkor gondolni lehet mennyire hozott teljesítmény változást a frissítés... játszanék vele már nagyon, de így ebben a formában nincs sok kedvem.
Amúgy a fejvadász küldetés az egyik legjobb lenne,de New Game+ ban nem elérhető, ha mást nem azt remélem javították -
Micsurin
nagyúr
Fejvadászok kaptak végre javítást?
-
heavygrip
senior tag
Na úgy látom ezzel az új frissítéssel konzolon továbbra is hányinger kategória az FPS érték...
-
Lord Myn
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az új patch kinyírta a kompatibilitást ezzel a verzióval...
Szóval, ha van esetleg új Upscaler mod, akkor pls!
-
ScomComputer
veterán
-
bozont
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
A videó igen hangulatos, de inkább nem számítok semmi jóra. Inkább érjen pozitív meglepetés.
Visszatéve a Survivorhoz. Következő patch-ről van már valami infó? Teljesítmény problémák mellett jó lenne ha javítanák már a bounty bugot is. Már végigvittem a játékok, de konkrétan még egyet sem adott Caij.
-
ScomComputer
veterán
Uborkasoft.....Star Wars Outlaws....
-
Lord Myn
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
ScomComputer
veterán
-
Lord Myn
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem értem...
Nálam meg csak 1080p (EPIC + RT), de kb. 5 fps boostot ad az FG (gyárilag implementált játékoknál rendesen megy a ~2x szorzó). Kipróbálom 4K-ban is, hátha ott más lesz az eredmény. -
Lord Myn
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszönjük!
Egyébként nálam a DLSS/DLAA nem működik (megáll a kép - nem fagy be, mert a játékbeli kurzort is tudom mozgatni, inkább a fotómódra hasonlít
), a DLSSFG működik, de nem ad akkora boost-ot, mint elvárnám (~ +5 fps). -
ScomComputer
veterán
"JediSurvivorUpscaler" Update !!
Changelog:
1.Compatibility with 20/30/40 cards.
2.Fixed image freezing when jumping in certain area.
3.Fixed the bloom issue.
4.Fixed some small jittering in high contrast area.
5.Fixed DLAA (DLSS Native) flickering.
"copy paste ahol a jedi.sw.exe is van...ez egy reshade mód de jól megy.."
...
A régi verziók nem elérhetők törölve a linkről! -
ScomComputer
veterán
Javítás...az előbb linkelt Jedi Survivor DLLS mod kifagyhat...akinek ilyen jelentkezik az ezt a verziót használja ! DLSS Mod !
-
ScomComputer
veterán
Ha ki akarjátok próbálni nvidián a dlss módot ide feltöltöttem a fájlokat.(gdrive),copy paste ahol a jedi.sw.exe is van...ez egy reshade mód de jól megy...
"works with 20/30/40 series cards"
Kikapcs..
-
NyalokAA
senior tag
Én is tegnap este értem a végére. Szintén minimális csalódottságot éreztem . Kicsit nagyobb volt a füstje mint a lángja érzésem volt .
Minden téren többet akart adni a 2. rész mint az első mégis kb maradtam a kaptafánál hiába volt 4-5 fajta harc modor az 1. részben már jól elsajátított 1 kezes stílussal toltam végig. A többi nekem valahogy kényelmetlennek és kevésbé kidolgozottnak tűnt.
A történet a végére kicsit szétesett Cal vívódása okés volt. Nem vagyok nagy souls játékos a boss fightok vagy könnyűek vagy teljesen unfairek voltak ( jedi knight fokozaton )
A bounty hunter bossok feltápolt 1 kaptafa alap mobok. Platforming fejlődött , de sokszor nem egyértelmű merre is tovább . Közvetlen ez előtt játszottam végig a fallen ordert , ha csak egy orrhosszal is , de nálam az jobb játék
A technikai része meg borzasztó minden téren
35 óra play timeből kb 5 óra a benchmarkingra ment el annyira rosszul van az egész optimalizálva egyik bolygón 90 fps másikon meg 35.. -
S e t h
nagyúr
Én most fejeztem be a játékot és terveztem róla írni egy összefoglalót, de az a csalódás ami ért a játék végén megakadályozza ezt.
Én eddig nem foglalkoztam a frissítésekkel, mert a játék játszható volt a maga módján, de ami a legutóbbi frissítés óta megy az katasztrófa és szégyen mind a játékra, mind a készítőkre.
Nem lehet, szabad olyan harcba bocsátkozni, ahol vannak átvezető videók ugyanis nagy eséllyel fog kifagyni a játék.
Ha nem könnyű nehézségi fokozaton játszol és úgy fagyogat hosszabb harcok során, az az én időmmel és idegrendszeremmel való szórakozás.
Frissítésről frissítésre lett egyre minősíthetetlenebb, eltemetem magamban azt amit ez a játék nyújtott, lépek tovább. -
heavygrip
senior tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Azt elfelejtettem írni,hogy próbáld meg a holo asztalon el verni CAIJ -t, akkor ad egy bountyt. Illetve én a fej vadászok egy részébe csak simán bele futottam a bojgókra való vissza utazáskor. Tehát nem mentem mindig vissza a kocsmába tippért, hogy merre lehetnek. Nyilván ehhez be kell járni a meglévő "galaxist", de ha maxolni akarod a játékot szerintem simán megéri.
-
heavygrip
senior tag
válasz
heavygrip
üzenetére
Megoldották a frissítéssel, mert egy bug miatt CAIJ nem adta meg a két fejvadász tartózkodási helyét.
Egyébként rohadt jó lett a bounty küldetésnek a vége,meg úgy az egész
Nekem tetszett nagyon
Ezen kívül amúgy semmit nem ért ez a frissítés. Ugyanúgy alacsony az FPS és rengeteg a drop. A respawn nem tudja feldolgozni agyilag azt,hogy míg nem veszik ki konzolokon az RT-t jöhet akár 30 patch is akkor sem lesz jobb a teljesítmény??
-
Most értem a végére a játéknak. Kétszer volt crash, de mind a kettő a játék vége körül.
Nagyon tetszett a játék és szerintem méltó folytatása volt az előző résznek.
Lehet végig viszem mégegyszer így, a már meglévő dolgokkal!
-
S e t h
nagyúr
Jó az új patch.
Fél óra alatt 3 összeomlás, tudnak a fiúk.
Nem azt mondom, hogy programozni, de vmit biztos. -
Góliát
őstag
Szeretettel elkezdtem a játékot én is. Időközben kapok ilyen olyan skill pontokat. Ezeket a különböző skill pontokat hova teszi, mert a meditálásnál nem jelennik meg mind? Köszi, vagy van valami magyarázat a játékkal kapcsolatosan?
-
NyalokAA
senior tag
Tegnap patchelt is a lom ea alkalmazás kb 1.5 óráig ..
Amit el lehet mondani a patchről nálam:
-Nem volt crash tegnap
( patch4 en napi 1 crash bejátszott )
-Megszűntek a grafikai glitchek , artifactok ( fsr quality )
-Nativeon továbbra is csúnya a grafika és az árnyékokkal valami nincs rendben
-Fps nem zuhan be Pyloon's Saloon és környékén se vészesen
-Minimálisra csökkent a stutteringViszont továbbra se értem miért ronda nativeon a játék és fsr-el szép , felbontás bug már elvileg javítva van szóval a felbontást se skálázza le , ha nativera teszem.
Más megcsináltam a 16-ból 10 fejvadász küldetést , de most Cali nem hajlandó többet adni. Játék progressben kb 97%-on vagyok ( chapter6 part2 ). Rosszul csinálok valamit vagy itt már magamtól kéne rájönni hol vannak a célpontok ?
-
myckey
veterán
Jön a kövi frissítés!
https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor/patch-notes
-
heavygrip
senior tag
Én most az utolsó kettőt (a felső két ismeretlen bounty) keresem... Majdnem mindegyikhez kaptam ismertetőt és jelzést a térképen illetve ahogy lépkedtem vissza felé a bolygóra bele futottam jó pár fejvadászba, de ezt a kettőt nem találom sehol.
Nem vágom, hogy ilyenkor mivan? Hiába beszélek a csajjal semmi támpontot nem ad. -
S e t h
nagyúr
Nagyon a játék végén járhatok már, de maradt egy rakás nem teljesített bounty is, amihez nem ad támpontot a kocsmában üldögélő hölgyemény.
Nekem kell megtalálnom a fejvadászokat spontán, nem kapok mindhez tippet?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem 32 óra volt igaz abban már volt gyűjtögetés meg pár dolog levadászása és mellékküldetések. Van amit persze meghagytam, mint Bounty Hunter-ek és néhány mellékküldetés úgyhogy most mindent megcsinálok 100%-ra aztán kezdek egy New Journey-t és átadom magam a sztorinak nem aggódva az XP és egyebek miatt.
Jó eséllyel kijátszom majd ismét a Fallen Order-t is, mert nem emlékszem már nagyon rá. -
Lord Myn
őstag
Na végre kijátszottam (29 óra), most lehet barangolni melléküldikért vagy NG+-t kezdeni...
Csak azt a bugot javítanák már, hogy 10-15 percenként kib*sz a desktopra a Jedha-n, ha a RT be van kapcsolva...
Ja meg van egy olyan betegsége is, ha nem csak az EA app fut a háttérben, hanem mondjuk a Steam/Epic/Ubi és társai is, akkor nemhogy a desktopra vág ki, hanem BSOD-t kapok, pedig amióta Win10-et használok (kb. 5 éve), egyszer nem volt kékhalálom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ugye nem vagyok egyedül azzal a buggal, hogy néhány ölésért nem ad XP-t? Haatársunkkal együtt végzünk valakivel vagy ha csendesen akkor semmi XP nem jár. De néha a harccal megölt elkenfél után sem.
Másik durva hiba a fekete árnyékok. Meg ugye a barna bőr az árnyék/fény miatt. Értem én, hogy nem nagy hiba, mert csak grafikai, de akkor is.
-
ScomComputer
veterán
Most egy 6700XT-re lőttem be...ezzel a mod-al...minden High-on...nagyon frankón fut...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Mindenhol így van sajnos. Kipróbálgatom majd a beállításokat. Lehet variáltak valamit.
-
s4hu|SyD^
addikt
Csak nálam esett le nagyon az fps nagyobb helyeken? Kb 5-10 fps vesztettem az update óta és nem jobb 1080p-ben sem ha leveszem 2k-ról.
Egyszerűen vannak olyan helyek, ahol durván beesik 45 fps-ről 25-re is.!!! SPOILER !!!
Más: Volt szerencsétek a Legendary Rancor-hoz? Meg a 3 fénykardos ürgéhez ott? Csak úgy össze-vissza bóklásztam erre mindenkibe belefutottam. Először véletlen egyszerre a 3 fénykardosba aztán miután végeztek velem másodjára már szétszedtem őket. Hát elég mókás volt. Közben ott ugye megszereztem olyat, ami mutatja a ládákat is, hát durván sok kozmetika van.
-
winters123
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
hát a letöltés szánalmas sebességgel megy, de az SSD része eddig pikk-pakk
-
myckey
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jó lesz ez!
A készítők hozzák a megfelelő hozzáállást, mint az elődnél.
Gyorsan kipofozzak és jobbá teszik -
BoneDragon
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Van még 'Verifying...' is. Szólok, hogy az sem kifejezetten gyorsabb.

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Várj amíg meglesz az 'Applying update...'. Eddig 30 perc és 51%.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
A patch igen, de mire átnézte az egészet meg ingadozott a letöltési sebesség(mivel gondolom sokan most töltik) így megy vagy 1 órája.
Most már 'Applying update...' van legalább. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ja bocsi Preparing. Ami kb ugyanott van időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- Gyógymatrac / matrac
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így már 100-150 fps-em van.
Nálam meg csak 1080p (EPIC + RT), de kb. 5 fps boostot ad az FG (gyárilag implementált játékoknál rendesen megy a ~2x szorzó). Kipróbálom 4K-ban is, hátha ott más lesz az eredmény.
), a DLSSFG működik, de nem ad akkora boost-ot, mint elvárnám (~ +5 fps).
Nekem tetszett nagyon
Jobban zavar,hogy nyilakra nem lehet allitani az iranyitast.Etol a wasd-tol mar kivagyok,sose szerettem