Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag

Köszi az infókat!

Mivel FUT-ban a DIV2 tűnik a maximumnak, online meg első osztályban vagyok, lehet, hogy ez lehetne egy további játéklehetőség...

És ha már DIV2: ismét nekifutottam, hátha felküzdöm magam az első osztályba, de nagyjából hasonló események történtek, mint múltkor. Akkor 3-3-3 volt a mérleg, most 4-1-5 :(

Bár akár büszke is lehetnék rá, és vagyok is, mert a korábbi években a 3. osztályt legfeljebb csak súroltam alulról. A feljutáshoz még csak közel sem voltam, de az látszik, hogy Pogba és társai fekszenek nekem a legjobban, szóval őket tartom meg. A másik a BBVA csapat, de ott még nem érzek mindenkit tökéletesnek. Ami tuti, hogy Sanabria egy vadállat, az egyik meccsen 5 gólt szereztem vele :Y Persze vannak olyan meccsek is, ahol meg nem jut szóhoz...

A mostani menet tapasztalata legfőképp az volt, hogy a kapus teljesítménnyel lehet kiválóan manipulálni a játékot. Mivel lényegében az AI-re van utalva, h mit tesznek, így ez az elem tökéletesen alkalmas, h eldöntsön mérkőzéseket. A vesztes meccseimen a helyzetekkel nem volt gond, mindig eljutottam a kapuig, de az esetek 80 százalékéban mindent megfogtak a kapusok. Ahol nem ezt a brutálra húzott teljesítményt mutatták, ott nyertem is. Ezzel nem tudok mit kezdeni, de eléggé bosszant. Ja, és nem lecsorgó, vagy messzi lövésekről van szó, hanem ziccerbe kijátszott helyzetekről, ahol az ellenfél kapusai gyorsabbak, mint az ülőhelyre támadó nyugger nénik a 7-es buszon :D

Új hozzászólás Aktív témák