Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt

Hát én nekem rendre ott vannak az ellenfél tizenhatosának szélén a szélső hátvédeim, pedig nem állítom be, hogy mindig fussanak fel, és nagyon sokat segítenek a támadásban, sok gólpasszt adnak pl. (florenzi igen jól passzol)

Egyébként talán arra a legjobb, mint Hulk, meg TIF Layún, ez a 3 játékos ugyanis kivételesen jó statokkal rendelkezik, de vagy nincs jó bajnokságban, amivel jó linkjei lehetnek másokkal, vagy nem azon a poszton tolják, ahol a leghasznosabbak lennének, szóval cserepadra kéne letenni őket, és gyakorlatilag bárhova beállíthatók kb. Florenzi pl RM-nek lenne szerintem a legjobb egy 3-5-2 vagy egy 4-5-1 esetén. Kezdőként nem lehetne úgy betenni, de csereként már nem ront bele a kémiába. Ez nagy ötlet. De pl Florenzi jó még CM-nek is, CAM-nek is, meg bal oldalt is, stb... egyedül középcsatárnak meg középhátvédnek nem tenném be. Na jó, kapusnak sem. :DDD

Ja és a 64-es strength pedig az új IF lappal több lesz, a TOTS lappal meg pláne. Akárhogy nézem, brutál lap ez, szinte mindent jól tud.

Új hozzászólás Aktív témák