Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N
    senior tag

Én szoktam játszani random Pro Club 11v11 online meccseket, olyan 8-10 játékos össze szokott jönni, a többit a gép irányítja.

Igen, létre kell hoznod egy játékost, kedvedre testre szabhatod (bármikor lehet módosítani mindent), aztán indulhat is a menet. A játékosod fejlődik, lehet venni pontokért extra dolgokat neki (skill, testreszabhatósághoz cuccok)

Sajnos az a baj ezzel a játékmóddal, hogy a csapattársak (meg az ellenfeleknél is) 90%-a kb. soha nem passzol, cselezgetnek, amíg tudnak, és el nem veszik tőlük a labdát.

A másik nagy negatívum az az, ha ember irányította kapus áll a gólvonalon, mert ott is szoktak trollkodni rendesen... Van, aki minden labdát elad, ellenfélhez passzol, vagy éppen a mezőnyben vitézkedik.

Ha az ellenfél kapusa csinálja, akkor persze egy fokkal jobb a helyzet, mert lehet több gólt is szerezni, de összességében igen sokat ront a játékélményen.

De hogy ne csak negatívumokat mondjak:azért vannak igen jó mérkőzések is, szereztem már jó pár gólt én is.
    Egyszer volt egy olyan mérkőzés, ahol 2v2-ben voltunk, és a csapattársammal szépen összejátszottunk. Én szereztem két gólt az ő passzaiból, valamint egyet ő is rúgott.

Persze azért több játékossal is lehet jó mérkőzéseket játszani, én általában CAM, vagy valamilyen csatár poszton vagyok, bár előbbit preferálom.

Normális csapattal persze sokkal élvezetesebb lenne, de engem maga a FIFA16 elég hamar fel tud húzni, de talán még a Pro Club az, amivel a legtovább bírom.

Új hozzászólás Aktív témák