Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag
    válasz Rypejakten üzenetére #12389

Egy ideje megtaláltam magamnak a CDM nélküli, 433(4)-es felállást, de korábban volt az is, amit te használsz és Baumgartlingert szintén szerettem. Sőt, Bittencourt is játszott anno, de valamiért váltottam - az még nagyon az elején volt és gyakran variáltam, valami miatt kiesett, Januzaj meg megmaradt, de sztem csak azért, mert nem mindig remekelt (sőt!), de néha olyan támadások mentek az oldalán, hogy csak lestem.

Nálam így néz most ki a Bundes csapat, ami a 82-es Chicharito miatt annyira talán nem budget, de megszerettem az alap lapját és ez is jól muzsikál. Kampl miatt az a gondom, hogy nem tudom, ki helyett kellene jönnie, nekem a wingerekre meg nagy szükségem van. Illetve a középpályáról senkit sem áldoznék be miatta, de nyilván rápróbálok és kiderül.

Castro tökéletes, Meyer zseniálisan irányít és fejez is be, ha kell, Botaengnek meg olyan lövései vannak közép távolról, hogy hehh és nem mellesleg egy tank. Rajtuk kívül Ulreich érdemel még szót, aki nem egy meccset hozott nekem az elképesztő védéseivel. Rengeteg szép győzelem fűződik ehhez a csapathoz, nagyon bírom őket. :R

A Goretzka tippet köszi!

Új hozzászólás Aktív témák