Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Garsza #11238 üzenetére

Láttam, amúgy köszi!! :R

Igen, csak közben elég nagy "projekt tervben vagyok..."

Nos, Cuadradinnyó elég jól nézne ki, inkább Ő jöjjön, mint TIF Dybala, mert az eléggé bekavarna. Nagyon agyalok TOTY Pogbán. Ehhez azonban el kéne adnom IF Costat, SIF Dybalat, mielőtt kijön az UP-ja, IF Matuidit, sima Pogbát, Boatenget, Alabat és Vidalt, plusz kéne még kb 100K... Így a szélre menne IF Sandro még, hogy meg legyen a max 2 színes lap. Viszon így elvesztem az 5* cselt a bal oldalról, a jobb befejezést, cserébe ott jobb lenne a védekezés, illetve CAM pozícióban meglenne a legjobb lap a játékban... Szóval dilemmázok már egy hete, hogy mi legyen, meg egyáltalán megér-e ennyit az egész és nyomjam tovább a balon IF Costaval, meg majd a SIF Dybala tovább UP-olt lapjával... :F :DDD

Ha jön IF Cuadra, akkor nem biztos, hogy megveszem, mert sok lenne az IF a keretben, elég a 2 is, IF Sandro jelenleg csak a keretben csücsül, hátha sorra kerül, meg talán megy fel majd az ára alapon... Cuad sima lapja is jó egyébként, nem biztos, hogy rá szánnék sokat, de majd kiderül, meg még ez a TOTY lap is porondon van. :)

Új hozzászólás Aktív témák