Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4788 üzenetére
a gép xml fájlban olyat keress hogy motor minRpm 100 maxRpm 600 1000 2200 valami ilyesmi és a maxRpm számokat ird át nagyobbra az a 3 sebességértéket jelenti 1-2-3, van olyan amelyiknél 4 szám van megadva! ha ezt átírtad akkor pár sorral lentebb keress olyat hogy downForce ez a leszorítóerőt jelenti azt is írd át nagyobbra én azt 100-ra írtam át az enyémnél !
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4783 üzenetére
Heló valószínű azért akad el a rácson mert nincs elég erő hogy áthúzza, ha gondolod fel lehet egy kicsit tuningolni a járgányt
nyisd meg a kamion i3d fájlt nyomsz egy Ctrl+F egyszerre és a keresőbe beírod azt a szót hogy density a számot utána ird át 15-re ettől egy kicsit be fog lassulni mert nehezebb lett, de írd át a kamion xml fájlban a sebesség értékeket is így elhúzza a nehezebb pótkocsikat is gond nélkül, nekem a traktorok is át vannak írva! Azért mielőtt nagyon belenyulsz csinálj egy biztonsági mentést a kamionról vagy a gépekről nehogy utána ne tudd használni, de nekem működik
!
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
Pirkadat #4766 üzenetére
Sziasztok.
Valóságban mekkora a legnagyobb repce, búza, árpa szállító pótkocsi? Találtam egy mod-ot, 150.000 l-es pótkocsiról, de ezt egyik vontatóm se tudja húzni, mert a silóknál mindig elakad, szóval használhatatlan, pedig tetszik nekem.
Léteznek olyan vontatók, amik ekkorát is tudnak húzni, vagy butítsam le az xml fileban? Vagy a vontatókat erősítsem? -
apach
senior tag
válasz
Pirkadat #4724 üzenetére
őőőő valamelyik gombot kell lenyomni és előjön egy ablak, amiben ilyesmiket ír a játék asszem. de nem tudom melyik az, mert rendszerint véletlen nyomok rá.
van több videós progi amivel lehet tutorialt csinálni, egyik a HyperCam nevű, most a 2 verzióját tettem fel és tesztelem, és Magyar nyelvű a kezelése egyből.
-
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4712 üzenetére
A játékban lévő gyárira alapból nem, de van rá megoldás:
Hernyótalpas: Krone Big M500 Attach Crawler v 1.0
Gumikerekes: Krone BigM 500 CE -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4569 üzenetére
Heló megkeresed a pótkocsi xml fájlban ezt a sort [link] b és a fölső sort átírod magadnak amennyire szeretnéd az jelenti a pótkocsi ürtartalmát, az alatta lévő sor az pedig hogy milyen gyorsan vagy éppen lassan ürítse ki a pótkocsit ha akarod azt is átírhatod én azt nem szoktam, az pedig úgy működik hogy a 0. után irsz még egy vagy több 0-át akkor értelem szerűen lassabban fogja kiüríteni ! Valamiért nem jelenik meg a link mindegy ezt a sort keresd meg <capacity>200000</capacity>
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4545 üzenetére
A dolgozó nem kapcsolja be a műtrágyaszórót azt neked kell, nyomsz egy H é mikor elindult akkor a B vel bekapcsolod te! Én ezt az amazone műtrágyázót használom [link] 50 métert beszór egy meneten közel dupla annyit mint a vetőgépem visz így dupla sort is kap a vetés
az érthetetlen számomra hogy miért fogy a műtrágya ha dolgozót veszel föl én kipróbáltam nekem akkor is szórja a műtrágyát dolgozóval ha tök üres a gép
! Még valami ha letöltöd ezt a műtrágyaszórót és megtöltöd használat előtt vedd föl teljesen 50 méterre mert alapból 1-2 métert szór csak úgy tudod fölvenni hogy folyamatosan nyomod az M betűt jó játékot
!
Nekem is lenne egy kérdésem a többik felé, az ilyen malacistálót [link] csak editorral lehet betenni a farmra?? vagy be lehet az elhelyezhető modok közé tenni valahogy?? Köszi a segítséget!! -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4542 üzenetére
Így van ez a vetőgép amit linkeltem az elveti tarlóba is, én kipróbáltam hogy mennyit terem ha tarlóba vetem és azt is ha előtte felszántottam a földet, de ugyan annyi a termés tehát nem terem kevesebbet ha közvetlen kombájn után tarlóba veted, de a műtrágyázást ne felejtsd el annak van jelentősége! Ja és ezzel a vetővel tudsz menni gyorsabban is ha te akarsz vetni max 95 km/h
!
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4534 üzenetére
Hali vegyél fel segítőt és akkor nem fogy a műtrágya, én vetéskor szoktam műtrágyázni úgy mint ahogy apach mondja a vetőgépet húzó traktor orrán van a műtrágyaszóró és egyszerre megy minden segítővel szoktam vettetni és akkor nem fogy semmi sem a műtrágya sem a vetőmag
, sőt én ezt a vetőgépet használom [link] és így nem fontos tárcsázni sem mert ez a vetőgép elveti a kombájn után a tarlóba
!
-
apach
senior tag
válasz
Pirkadat #4531 üzenetére
Nem. Legalább is tudtommal. Én Kultizni szoktam úgy, hogy a gép orrán műtrágya szóró van csatolva. így 2 együtt megy. de lehet permetező is az orrán akár.
ízlések és pofonok. emellett, ugyanabba a földbe szerintem érdemes mindig mást és mást vetni, mert tudtommal ha ugyan azt veted egyfolytában, akkor csökken a hozama, akár mit csinálsz vele. Nem feltétlen kell kultizás közben műtrágyázni vagy permetezni, lehet vetéskor is.
Csak hátul vetőgép van épp, és nem kulti.
Gregorie besson kultit szoktam vagy a terra top kultit, ezek után közvetlen vetni is lehet.
-
puhoska76
tag
válasz
Pirkadat #4519 üzenetére
http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/trucks-farming-simulator-2013
itt mindent megtalálsz.
-
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4507 üzenetére
Igen létezik (létezhet), mert ezt (elvileg) bármelyik kombájnnal meg lehet csinálni, így:
- teszel rá egy nagy (nálad 10,5 méteres) vágóasztalt, de ennél nagyobbak is vannak gyárilag
- a gabona tartály kapacitását átírod 25 ezerre
- a gép sebességét EsLimiter-el tudod szabályozni (Page Up + Page Down gombok), ha a mod tartalmazza ezt a funkciót. -
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4501 üzenetére
A pénz nem lehet akadály: MoneyModLS13.zip
Ezt is bemásolod a modok közé, és Ctrl+Alt+Ö bill kombinációval tudsz pénzt csinálni. Gombnyomásonként 100.000-et ad. -
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4499 üzenetére
Szia.
Próbáld ki a bárhova billentés mód-ot (játék közben nyomj egy bal ctrl + q billentyű kombinációt ahol szeretnél billenteni, bár ez kombájnnal nem biztos, hogy működik), vagy használj másik kombájnt.
Apach linkelt Case kombájnokat, amik nem aratnak füvet:
- dupla felnis
- lánctalpas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest