- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkadashim
csendes tag
Letöltöttem egy kamiont a játékhoz, azóta manuálisan kell be-ki kapcsolgatnom a gépeim motorját, elég macerás, hogy lehet ezt visszaállítni, úgy hogy a kamion is megmaradjon?
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1797 üzenetére
Hali!
Tessék a videó linkje, amit gogabitól kaptam én is.
Többször és jól nézd meg, majd csinálj másolatot a gépről amibe bele akarsz nyúlni, és a másolatot szerkeszd inkább. Persze ki kell csomagolnod az asztalra vagy egy helyre egy sima mappába a módot.
-
larpi
tag
válasz
zsolesz0803 #1795 üzenetére
Ha szétnézel a modok közt elég sokat találsz amire igény szerint felrakható a dupla kerék. Van amelyiknél csak egy gombnyomás és egyből megduplázódna a kerekek. Az igényesebbeknek külön meg lehet venni a kerékgarnitúrát, raklapon hazaviszed, leteszed a garázs egyik sarkába, mellé állsz a traktorral és akkor egy gombnyomásra felkerülnek a plusz kerekek vagy fordítva. A játék modletöltő oldalán is van egy K-700-as traki amihez van plusz kerék.
-
zsolesz0803
tag
Szia Gab.68 Teljesen igazad van csak a látvány
nincs jelentősége hogy szimpla vagy dupla kerekes csak nekem jobban tetszik a duplakerekes azért akartam egy ilyen gépet, mert sajna még a 2013-as játékhoz nem sok értelmes gépet raktak föl az oldalakra hogy le lehetne tölteni!
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803 #1791 üzenetére
Hali!
NEM! Nem lehet csak átírni, mert azt CSAK az editorban lehet, és nem 2 poerces meló, épp ezt is akarom én is majd csinálni 1-2 gépnél, hogy duplázom a felnijeiket. A segítséget már megkaptam youtube videó formájában, így már csak aszerint kell csinálnom. LS11 fórumban gogabitól elkérheted a videót, mert Ő csinálta.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy átlehet e irni egy traktort duplakerekesre? És ha igen akkor hol? Köszönöm a segítséget !
-
őstag
őstag
válasz
Arkadashim #1788 üzenetére
igen annyit
(#1789) tab21: teljesen üres? állj rá valamivel és az F1 menüben nézd meg, 0% -nak kell lennie
-
tab21
csendes tag
Sziasztok!
A marháknál lévö tárolóba a levágott füvet párszor már megerjesztettem, mint ha siló lenne. Kiürítettem, most már nem engedi beleönteni a levágott füvet! Mi lehet ennek az oka?
Elöre is köszi -
Arkadashim
csendes tag
Srácok, a trágyatartály a teheneknél csak 100 ezret tud tárolni? Csak azt látom hogy eszik a füvet meg a szalmát, de a trágya nem nő tovább 100 ezernél.
-
Emberkeman81
aktív tag
Nekem is az a gondom mint pár előttem szólónak,hogy a pronto24 sokat kihagy fordulásnál.Hogy lehet ezt kiküszöbölni?Próbálgattam már átirogatni az xml-t de nem tudom hogy melyik a fordulási szög.
-
Sittes73
csendes tag
Aki költözni akar Hakenstedt-böl.
http://www.modhoster.com/mods/wumas-riverside -
őstag
őstag
Zsolt...
larpi
köszi mindkettőtöknek, akkor leszedem azt meglesem
láttam, hogy van 2012 is belőle
igazából a jobb fizika meg a több stratégiai elem hiányzik nekem innen,
vezetgetni főleg ilyen mozgású gépeket hamar unalmassá válik hiába a sok mod map...azt gondoltam, hogy bugos a historical mert már az ötödik patchnél jár, igaz az fs is a negyediknél
-
larpi
tag
Csatlakozva az előttem szólóhoz az én véleményem is negatív. Számomra nem annyira csúnya a képi világa, másabb, realisztikusabb mint az FS. A gépek jól kidolgozottak szépen viselkednek, és ennyi a jó. Egyszerűen játszhatatlan, túlbonyolított és hemzseg a hibáktól. Szedd le valahonnan és próbáld ki, pénzt nem szabad érte adni!
Pontosítok, nem a Historicalt, hanem a sima Agrár Szimulátort próbáltam. -
Zsolt...
tag
Nekem van, és sajnos elég negatív! Már eleve a képi világa, finoman szólva is randa, és ott az a elégé idióta ikonrendszer a gépek-szerszámok körül amit nem lehet kikapcsolni. Olyan az egész mintha leöntötték volna festékkel, eléggé bug-os is (talán ha lesz hozzá valamire való tapasz) Ami pozitív, az a zene, igazi country filing, és a trakik sem olyan vészesek, grafika, fizika... Csak a környezet, meg úgy ahogy van az egész, egy nagy katyvaz, az egészről süt hogy valami nagyot akartak alkotni, de nagyon nem sikerült.
Akkor már inkább az alap Agrár 2011!
-
őstag
őstag
elnézést az offért, az agrar simulator historical -al van valakinek tapasztalata? nem sok mindent találni róla
fs 2013-hoz képest érdekelne játékmenet, fizika, hangulat milyen?
azt olvastam hogy fs a moddolhatóság miatt népszerűbb -
underdark
aktív tag
Nagyobb területre kérnék vmi jó ültetőt, mert amiket leszedtem azok elég sok üres részt hagynak a fordulásnál
Kösz -
tomi613
aktív tag
Csak itt!! Csak most!!
-
tomi613
aktív tag
válasz
Arkadashim #1773 üzenetére
Semmit! Vagy megveszed vagy maradsz az 1.3 asnál. Én is így jártam.
Nem kell törölni semmit. Újra feltelepíted a cd-ről. És működik újra.
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, feltelepítettem az 1.4-es patchet, de most nem tudok belépni a játékba, mert aktivációs kódot kér. Mit lehet ezzel kezdeni? :S
-
slycsi
csendes tag
Sziasztok,Véleményt szeretnék kérni erről [link] vagy esetleg valaki tud jobbat?
-
Emberkeman81
aktív tag
Mi történt az http://ls-planet.com/ oldallal?
-
diadora
csendes tag
ha frissítés ajánl fel a játék kezdésekor leszedjem,nem lesz gáz?(1.4)
-
őstag
őstag
-
diadora
csendes tag
sziasztok,ha a fű textúrán akarok változtatni,azt nem modsba kell betenni???Akkor hova?
-
őstag
őstag
válasz
dafko90 #1753 üzenetére
csak tippelni tudok, de bizonyos rétegek csak akkor látszanak ha újra kezded, én pl. fűvel jártam így az editorban állítottam de a játékban nem akart látszódni a változás amíg nem kezdtem új mentést
végül is a termés is egy réteg
az mondjuk érthetetlen, hogy miért csak egy földön van ígyesetleg az nem lehet, hogy nem vetted meg a földet? ez is csak tipp volt
-
Kiss70
aktív tag
Ép most töltöttek fel egy egyenlőre jónak tűnő mapot.
-
olivera88
veterán
A log fájlból nem lehet esetleg megtudni miért vesztek el a gépeim? Belenéztem logba, ezt irja a végén: Error: C:/Users/Felhasznalo/Documents/My Games/FarmingSimulator2013/savegame2/vehicles.xml(267): Error parsing Element.
-
őstag
őstag
Ahonnan letöltötted ott nem volt telepítési instrukció?
Esetleg próbálj olyan mapot ahol eleve telepítve van.
Utána hasonlítsd össze a kettőt, a triggereket, hátha észreveszed mi hiányzik nálad.
Amúgy a képen szalmát borítanál a fű helyére. Kéne kapnod egy nem elfogadott figyelmeztetést. -
dafko90
tag
Egy érdekes hiba történt velem. Bevetettem a területet ,szépen nőtt majd amikor le kellett aratni nincs a földön semmi, mármint maga a termés képe ott van csak nem lehet learatni. Ez valami bug lehet?
-
őstag
őstag
válasz
underdark #1739 üzenetére
Nem.
Van a DefaultVehicles .xml Ez írja le a gépek, eszközök típusát és pozícióját.
például: <vehicle filename="data/vehicles/steerable/lindner/lindnerGeotrac94.xml" ...
ha ide egy Kramer traktort akarsz akkor átírod az elérési útban "data/vehicles/steerable/kramer/kramerKL200.xml"... most a koordinátákkal szándékosan nem foglalkoztam, kitalálod minek a helyére melyik kerüljön és azt írod át. Ami pedig felesleges azt a sort egyszerűen kitörlöd.
Másik lehetőség, hogy indítasz egy játékot, eladod a kezdő gépeket, megveszed azokat amivel kezdeni akarsz és leparkolod oda ahol szeretnéd. Ezután elmented az állást. A savegameXX mappában a carriervehicles.xml -ben lesznek a gépeid koordinátákkal együtt. Ezeket a sorokat másolod át a DefaultVehicles .xml -be és az ott lévőket kitörlöd. Ezután természetesen a térképet visszacsomagolod, a mentést pedig kitörlöd. És ha bármikor új mentést indítasz akkor már ezek a gépek lesznek a kezdők. -
őstag
őstag
Esetleg próbáltad a triggerhez hozzáadni a bálát mint termék fajtát? És adni neki egy szorzót. Ez mondjuk csak tipp, nem biztos, hogy működne vele. Ennyire nem bonyolódtam bele a dologba.
Amúgy miért nem jó ömlesztve eladni?
Én személy szerint a bálát utálom a legjobban, főleg a mozgatását, talán még a gyapjú raklapok vannak ennyire elszúrva.
Ezért örültem, hogy van olyan map ahol ömlesztve is tárolható széna és szalma is a marháknak. -
őstag
őstag
Valószínűleg igen.
Ez melyik térkép? Ha a gyári akkor az elfogadja a bálát is.
Első lépésben Giants Editorban meg kell nézni milyen trigger van az elfogadó helyen, és az mit fogad.
Ide fel tudod venni a bálákat is amennyiben nem szerepelnek.Nem csináltam ilyet 2013-ban, de 2011 -ben csak olyan termékkel működött ami szerepelt a map fruit types -ban. Elméletileg a bálák a default mapon alapból szerepelnek, kérdés, hogy egy mod mapon mi a helyzet.
-
Atka84
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni
A szalmaelfogadó hely csak ömlesztve fogadja el a szalmát, bála formájában nem.
Ezt át lehetne írni vhogy? -
tomi613
aktív tag
válasz
underdark #1724 üzenetére
Nekem ez a kedvencem!
[BrookridgeV21.zip] -
underdark
aktív tag
Tudtok mondani olyan mapokat, mint a Hagenstedt by jano, ahol nem 500 km-re vannak a dolgok?
-
underdark
aktív tag
Vettem egy Logi Rumblepad2 pad-et.
Hogy lehet a játékban beállítani, hogy erről is menjen?
Hiába akarok beállítani a gombot, nem fogad el semmit.
A win alatt a tesztprogramban működik rendesen.a beállításoknál van egy olyan, hogy kormány/gamepad engedélyezés azt bepipálod és működik
-
apach
senior tag
Hali, szívesen leírnám neked a dolgokat, de egy alap méretű, (logban) hibátlan kis mapot méreteztem át 4 méretűre, és most a felszínnel bajlódok, mert van ahol eltűnt az út felszín, van ahol meg nem is ér az úthoz alulról hozzá a "föld", és ott meg fel kell töltenem. :S Tegnap kezdtem, és még csak a negyedénél tartok az egésznek max.
Sok apró hirtelen kattintgatásokkal lehet csak óvatosan ezt csinálni, mert különben az égig szalad a felszín.
Ez a legnehezebb része ahogy jelenleg látom a dolgokat ennek a mapnak.
Ezt csinálom mindjárt meg amit a képen láttok. Igaz, ez egy 11-s map de a 13 nál se másabb a dolog.
-
Kiss70
aktív tag
Valaki esetleg le írná részletesen hogyan tudnám módosítani a mapot.
Vagy csak egy siló tárolót más befogadásra alkalmassá tegyek.
Széna gondoltam,szalmára gondoltam. -
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna linkelni szalma és egyéb tárolót amit el lehet minden gond nélkül helyezni?
Köszönöm előre is. -
wrox
őstag
Vettem egy Logi Rumblepad2 pad-et.
Hogy lehet a játékban beállítani, hogy erről is menjen?
Hiába akarok beállítani a gombot, nem fogad el semmit.
A win alatt a tesztprogramban működik rendesen. -
tomi613
aktív tag
Ez egy másik verzió. Jobban megy. Csak ez ilyen újra becsomagolós és csak utána működik..
XerionSTRAC11.zip
-
tomi613
aktív tag
válasz
tomi613 #1701 üzenetére
Megvan : [Xerion3_entpacken.zip]
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #1691 üzenetére
Hát nem lettek meg gépeim.
Érdekes, volt két mentésem, egy könnyű és egy normál. A normalba semmi gond nem lett.
A földjeim megmaradtak és a pénzem. Még siló is eltűnt a biógáz tarolójából. Rengeteg gépem és eszközöm volt erre mind köddé vált. Volt 2 Deutzom, 1 Case, 3 JD, 1 Lindner. 1 Grimme Maxtron , 1 Grimme tectron Claas Lexion 550, New Holland CR 9090, Big X 1100, 3 eke. 6 potkocsim meg Amazone önjáró permetező + még egy kisebb permetező és 2 műtrágyászoró Amazone Condor vetőgép Krone körbálázó.Ötletek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest