Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkadashim
csendes tag
Az eke mire való? Úgy vettem észre sosem kell használni...
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, számít hogy mivel butítom meg a termőterületet a nagyobb termelésért. Eddig csak permetezővel mentem végig, de van már folyékony, és szilárd trágyám is. Ezek több termést biztosítanának mint a permetező? Vagy lehetne egyszerre mind a hármat is használni?
Gondolom leírtátok már nem egyszer ezt, de mégis arra kérek valakit, hogy írja le nekem a legjobb trágyázási módszert. Eddig csak bevetettem a területet, aztán átfutottam permetezővel. A másik két trágya használatárav vagyok kíváncsi.
-
Arkadashim
csendes tag
Letöltöttem egy kamiont a játékhoz, azóta manuálisan kell be-ki kapcsolgatnom a gépeim motorját, elég macerás, hogy lehet ezt visszaállítni, úgy hogy a kamion is megmaradjon?
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, a trágyatartály a teheneknél csak 100 ezret tud tárolni? Csak azt látom hogy eszik a füvet meg a szalmát, de a trágya nem nő tovább 100 ezernél.
-
Arkadashim
csendes tag
Srácok, feltelepítettem az 1.4-es patchet, de most nem tudok belépni a játékba, mert aktivációs kódot kér. Mit lehet ezzel kezdeni? :S
-
Arkadashim
csendes tag
Angol fórumon utána néztem a problémának. Azt írták az 1.3-as patch megoldja. Nos megtette. Annyi változott hogy most már nincs az állatoknak alap 5% termelés. Csak akkor termelnek ha van is nekik valami amit ehetnek. És ha mentés után betöltöm újra akkor megmarad a kajájuk, helyette a termelés nullázódik le, de mivel hogy kaja van a táljukba idővel lesz termelés is.
De mindent összevetve mondhatom azt hogy a probléma megoldva.
-
Arkadashim
csendes tag
Gyári map, a teheneknek eddig füvet adtam és körbálából szórtam szalmát, nem egyszerre. Először a fű tünt el, akkor gondoltam biztos valami bug, majd rendbe jön, a következőben a szalma is eltünt, itt kezdtem gondolkozni hogy valami nem oké... gondolom ackor az összes ételük eltünik bármit is adnék nekik, a bárányoknak szintén lenulláza a füvüket.
Leginkább 5 szörös sebességel játszok, ha nagyon kell valami 120-ra felviszem, de amióta megvettem az állatokat inkább valódi időt állítom be és néha gyorsítok 120-ra.
Tehén: 100
Bárány: 200 -
Arkadashim
csendes tag
Sziasztok!
Ha betöltöm a mentésemet, mindig eltünik a tehenek és a bárányok étele, mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest