Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
att88ila
tag
Földek munkálása.Mi a helyes sorrend,hogy minnél több hozam legyen rajta?
-
SparrowHUN
tag
válasz
att88ila
üzenetére
A melegházak, a napkollektor, és a szélerőmű nem nap végén termel lóvét. Ha figyeled a pénzmozgást, akkor játék közben ugrál felfele, tehát folyamatosan adja a pénzt, csak ne olyan látványosan. A melegház is csak akkor adja, ha a növények élnek benne. Ha csak ott vannak, akkor nem érnek semmit sem. Először töltsd fel a trágya- és víztárolóját.
@Dió: A silót ugyebár beleöntöd a silópalánkba. Amikor úgy gondolod, hogy nem öntesz rá többet, akkor bemész a palánkok közé, és "R" betűvel érleled. Egy idő után eltűnik az a fehér fólia, ami rajta van, és egy sötétzöldes-barnás cuccot kapsz. Na azt homlokrakodóval, meg kanállal tudod az etetőkocsiba rakni.
-
att88ila
tag
Melegházban termesztett paradicsomot vagy salátát el kell adni valahol?Vagy automatikussan történik a nap végén és kb mennyi pénz jön be egy melegház terméséböl?
-
Inc.corp.
tag
Üdv!
Tud valaki olyan mod-ot amivel a járműveket csoportokba lehetne osztani? Mivel a játék elején az ember össze-vissza vásárol, de később, mikor a pályát úgymond felosztom gépcsoportokra eléggé zavaros a kezelés a vásárlás sorrendjében.Ennek a megoldását vártam volna leginkább az FS 2013-tól.Most (és az FS2011-ben is) úgy oldom meg, hogy amikor több pénzem van a használat sorrendjében újravásárolom az egész gépparkot. -
Tacsika
aktív tag
Vagy kecske mod 18+
(Na jó, bocs a móditól csak egy kis hjumor)
-
Zsolt...
tag
A tyúkokkal nem kell csinálni semmit, tojnak azok automatice!
Vagy gyorsítod az időt, vagy vársz türelemmel, dolog úgy is van bőven. Bár,, szerintem kevéske az 5db tyúkocska, ebből amúgy sem lenne nagy hozam!Én 101db-ot tartok(nem kiskutya,, tyúk
), nem győzőm szedni utánuk, és ha elérte az 56db számot a toji, akkor pirosra vált a PDA-mon a száma, s nem gyarapodik míg össze nem szedem.Tényleg,,, kéne valami ropogós-menyecske ..mod.. aki begyűjti, és még csinálhatna mást is... Hmmmmm-Óóóó..Jáááá

-
Zsolt...
tag
A széna nem más mint szárított fű. Itt a játékban vagy levágod s átforgatod(a füvet), majd bálázod, vagy ha az árpát betakarítod, az után is marad fű, ezt szint úgy bálázod...
A szalma az a búza után marad, ezzel ugyan az a módi ( kombájn levág, ott hagy, te bebáláz...)
Én a szalmából körbálát, a szénából kockabálát szoktam készíteni, így csak fogsz 1ilyet-1olyat oszt bevágod a keverőbe!
Színre-texturára is különböznek, a szalma rikító-fehéres, a széna (árpából) meg olyan koszos-sárgás színű, ha csak simán vágott fűből van a bála, akkor meg zöld a színe...Remélem tudtam segíteni

-
att88ila
tag
Még egy kérdés.Vásároltam 5 tyúkot de nem találom a tojásokat amiket fel lehetne venni és eladni.Mit kellene csinálni velük,hogy legyen tojás?
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
"1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából"..
Melyik a széna és melyik a szalma? -
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Ha nem vagytok annyira, "zöld fülűek" akkor meg tudja nekem mondani valaki hogy, az SVP -t hogyan kell használni?
Mert nem bírok rá jönni!!
Bele rakom a Szalmát és itt meg állta a tudomány..
Ti erre mit tudtok mondani esetleg , valami tanács vagy tipp? -
SparrowHUN
tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Szia!
Üdvözlünk a virtuális-farmerek köreiben. Örülünk, hogy egy újabb taggal bővült kicsiny társaságunk, hiszen lehet hogy nem sokan vagyunk itt jelen, de annak normálisabb emberkék.

Bízunk benne, hogy jól fogod itt érezni Magad, és tudunk segíteni, ha esetlegesen szükséged lesz rá.Üdv,
Sparrow
(ugyancsak nem zöldfülű)
-
Zsolt...
tag
Szevasztok skacok!
Már jó ideje figyelem itten a történéseket, Én is nagy rajongója vagyok a virtuálfarmer életnek.
Szeretném megköszönni az itteni, sok jó arcnak, a rengeteg segítséget amit kaptam, még úgy is hogy nem kérdeztem. Csak olvasnom kellett és okosodtam...
KÖSZÖNÖM nektek srácok!

Üdv: ..1, márnemisolyanzöldfülű..
-
Inc.corp.
tag
Üdv !
Fűből szénát csinálsz és lebálázod.Búza vagy árpa aratása után szalmabálát csinálsz a kombájn által otthagyott hulladékból.A bálákat elviszed a tehenekhez és valahova letárolod (én a bálaszállítón hagyom)Silózó kombájnnal fűből vagy kukoricából silót csinálsz és elhordod a tárolóba, ott megérleled.A keverőbe bálavillás homlokrakodóval tudod belerakni a bálákat.(én körbálát használok, mert egyszerűbb kezelni) 1db-ot a szénából 1db-ot a szalmából, utána elmegyek a géppel a megérlelt szecskához és teljesen feltöltöm. Ezután kiürítem az etetőnél. Ekkor az információs panelen a "kevert takarmány" mennyisége fog növekedni. Ha változtatod a keverési arányt, akkor a többi érték fog változni. Ha pl.csak füvet adsz nekik fűgyűjtőből, akkor csak a fű mennyisége változik, ha csak érlelt silót, akkor csak a takarmány. -
Đ10Đ4
aktív tag
Google Chrome alatt magyarosít másnak meg ott van a webforditas.hu. Az oldal fordítása céljára!
-
att88ila
tag
Farming simulator 2013 ba, hogy lehet növényt termeszteni a melegházba?
-
ObiGabi
aktív tag
Jó napot!
Ejha!
Úgy látom kicsit felfokozódott a hangulat. Nem is gondolná az ember miből lesz a cserebogár
Szóval!
Sokan több helyről töltünk le gépeket, sok oldal ajánlásra került már itt a fórumon (ill. a 2011-es verzió fórumán), de a hivatalos oldal nem. Ill. én nem emlékszem rá, ezért is bátorkodtam ajánlani. Sokunknak magától értetődő, hogy itt nézzünk szét, ha szükség van a játékhoz valamire, de szerencsére mindig akadnak új emberkék, akik szeretnének megismerkedni a gazdálkodás eme formájával és előbb, utóbb felmerül bennük a kérdés: mivel lehetne érdekesebbé tenni a játékot és honnan lehetne letölteni hozzá kiegészítőket? Sokan emlékeznek még rá, hogy az előző verziónál szinte nem volt olyan hét, hogy valaki ne kérdezte volna, hogy honnan töltsön le egy új masinát? Most is vannak új fórumozók, ill. régiek, de a farmerkodás világában újak, elsősorban nekik szólt az ajánlás.
További szép napot!

-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
kisember15
üzenetére
Magok adottak.
Csak a megfelelő gép kell hozzá.
Amazone EDX 6000.
KisBundi - De van köze! Ahol látod hogy, mikor érik be, színekkel jelzi. Ott alulról a 2. a legjobb.
Akkor többet kapsz, mert akkor van beérve a termés. Akkor a "legfinomabb".
Az 1 árnyalatú zöldre gondoltam. De vigyázni kell vele, mert az hamar letelik.
Tehát, én azt mondom hogy, evvel foglalkozni nem kell, mert annyival nem add többet hogy, meg érje be próbálni hogy, átmegy pirosba.
-
KisBundi
őstag
Mikor már beérett a termésem, akkor a szineknek van vmi köze a mennyiséghez? Teszem azt a világoszöld termésben kevesebb mint a sötétzöld?

-
Kiss70
aktív tag
válasz
kisember15
üzenetére
Persze.
Azt a két vetőmagot csak arra alkalmas vetőgéppel tudod vetni.
Mint a burgonyát is.
Remélem tudtam segíteni.
-
kisember15
csendes tag
Meg tudná valaki mondani,hogy miért nincs a vethető magok között kukorica és répa? Előre is köszi.
-
Kiss70
aktív tag
Ért itt valaki konkrétan a módok át tételében?
Nekem a 2011 ból tetszik egy két Traktor de nem tudom át tenni őket.
A konvertálás meg történt de a módosítást nem értem. -
Đ10Đ4
aktív tag
Esetleg ha valakinek van kedve Multizni akkor írjon PM-ben!

Csak EREDETI játékkal rendelkezők!
Have a Fun! -
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Szint úgy, ha értelme lenne veszekednék az igazamért, de tény ami tény.
Igen, oda minőségi és 100% os módok kerülnek fel, elenben a többivel, ami matt színt eredményez és stb..

Ez is tapasztalat!

Dió -
Kiss70
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nem áll szándékomban veszekedni.

Részemről ennyi továbbiakban erre nem áll szándékomban fölösleges hozzáoszlást meg ejteni. -
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Kár itt veszekedni....
Diónak igaza van, hogy a hivatalos oldalt linkelgetik. De... Már több mint 3 éve LS-ezek, és nem sűrűen fordultam meg ezen az oldalon. Van modhoster, meg satöbbi, de ha megnézed a módokat, akkor a hivatalosra csak olyanok kerülnek fel, amik hibátlanok, ellenben a többi más oldallal.
Szóval jó, ha itt van ez a link is, mivel egész jó modellek vannak fent.
Inkább mindenkinek jó játékot, balhék nélkül. Arra ott van más ismertebb fórum, ott lehet veszekedni (van benne tapasztalatom
)Üdv,
Sparrow -
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Farmertársak!
Innen is lehet modokat letölteni, igaz nem oly nagy számban, mint pl. a Modhoster oldaláról, viszont ezek jók.
-
larpi
tag
válasz
disco fever
üzenetére
A BigX-re azért lehet pótkocsit kapcsolni mert az siló-kombájn, a többi kombájnnak van saját magtárolója amit ha megtelik akkor kell üríteni. Ezek a kombájnok csak a vágóasztalt(cutter) szállító utánfutót tudják vontatni.
-
apach
senior tag
válasz
disco fever
üzenetére
Háát igen. sok van ami lehetne máshogy is, de sajna nem így csinálták meg. 
-
disco fever
csendes tag
köszi! (a korábbi verziókkal nem játszottam, nekem a 2013-as az első, szóval a nulláról indulok, hogy mit hogyan lehet megcsinálni.) A Big X-re fel lehet tenni a pótkocsit, aztán vérszemet kaptam, hogy hátha a többinél is működik ez a dolog, mert akkor egyszerűbb lenne a betakarítás. De ha nem, hát nem

-
apach
senior tag
válasz
MRAndaxin
üzenetére
Akkor ezt úgy látom rendesen bebuktad és lehúztak pénzzel, mert CSAK TÖRTET kapsz torrenteken!!!
Vagyis, veheted meg rendes boltokban vagy bolt netboltjából rendelheted meg újabb pénzért. :S
Feszegetni meg nem érdemes a dolgot itt, mert wareznek számít tudtommal, és lehet is értek kikapni. :SVedd meg 576 ban vagy Tesco vagy Auchan, stb. Sok helyen meg lehet kapni biztos! Főleg pesten!
-
apach
senior tag
válasz
disco fever
üzenetére
Kombájnra?
Alapból se lehetett sosem tudtom szerint. Max bálázót, de mostanság olyat se találtam, vagy ha találtam, akkor is 2009-est, amit vagy nem volt aktív a linkje, vagy nem tudtam átírni rendesen valamiért 2011-re. -
apach
senior tag
CSAK eredetivel lehet multizni, a másik már alapból Wareznek számít így ne bolygassuk!

A túlérés miatt én úgy döntöttem, hogy amíg megoldása biztos nem lesz, vagy ki nem javítják, addig nem
veszem meg inkább, hanem a 2011 Platinummal tolom.
Ehhez, lehet hogy keresni fogok 1-2 társat majd multihoz.
Ismétlem, a 2011,Platinumos multihoz fogok MAJD keresni ha rászánom magam és ha végzek a gépem kitakarításával (még ha nem is teljesen csak félig). 
-
-
Kiss70
aktív tag
Tudna valaki ajánlani számomra egy igazán ki mappot amit egyedül tudok művelni?
Amin azért működik minden. -
zirigy
tag
Sziasztok!
Van a játéknak magyar verzója? Mert Én csak Angolt vagy Csehet találtam.
Ha van, akkor hol vehetném meg? Mert mindenképpen hivatalosan kell, hogy tudjuk a haverokkal nyomni
köszi
-
MRAndaxin
csendes tag
Sziasztok!
Én "megvásároltam" a játékot egy torrent oldalról. Úgy tűnt, hogy teljes verzió, de lehet, hogy mégesem?Állatokat lehet venni, bár nem csinálnak semmit. Ami fura, hogy sem kukoricát, sem kruplit, sem cukorrépát nem tudok vetni. Feltettem az 1.3-as javítást, de az sem segített.... Mit tegyet! (jó...tudom vegyem meg az eredetit, és akkor lesz mindenem és magyar lesz)
Na de valaki tudna valami más megoldást???
Köszi! -
disco fever
csendes tag
csak a Krone Big X-re lehet pótkocsit kötni? más kombájnra nem?
a Fahr M66-ra (amit alapból ad) és a Deutz 6095-re próbáltam többfélét is feltenni (Krone Emsland, Gilibert 1800 Pro, Krampe Big Body 500), de nem sikerült. én voltam a béna, vagy tényleg csak a Big X-re mehet pótkocsi? -
beluschi
tag
Azzal a problémával kerültem szembe, hogy a játékban a legnagyobb Deutz kombájnnal nem tudok kukoricát aratni, ha segédet fogadok fel. Amint rányomok a "H" billentyűre elindul a kombájn, de összecsukja a vágóasztalt. Ha én vezetem, akkor arat rendesen. Ez bug, vagy valamit még nem vettem észre?
-
faranus
aktív tag
sziasztok
egy olyan problémám van a játékkal hogy nem tudok változtatni a grafikai beállításokon! hiába állítom be a nekem megfelelőt a mentés gomb inaktív! és csak kilépni tudok de akkor nem menti el! szerintetek mi lehet a gond?
-
Đ10Đ4
aktív tag
Eredeti kell hozzá, egyenlőre, és sajnos nagyon úgy néz ki hogy, az a kevés farmos "tábor" miatt, nem is lesz "tört verziós multi"..

-
nacsosz
csendes tag
És lanozni lehet tört verzióval ? vagy azt se ?
-
nacsosz
csendes tag
Helló ! Lenne egy olyan kérdésem hogy ez ellen a túlérés ellen nem lehet valamit tenni ? Nagyon hamar túlérik . a 2,5ha telkem 1/4-t arattam le és túlérnek az ültetvények . NAgyon gyorsan túlérik . Másik kérdés hogy csak eredetivel lehet multizni vagy törtel is ?
-
juhasz406
tag
válasz
deakcsabika
üzenetére

-
zarew
senior tag
Na , én most szépen lepihenek,és addig nem játszom,amíg ki nem találnak egy mod-ot a növénytúlérés ellen.
Illetve van már valami,de az valami bonyolult átírogatós. -
Đ10Đ4
aktív tag
Sziasztok,
Olyat valaki hogy, magyar nyelvi fájlok?
Meg köszönném.
meg vettem az angol nyelvű DVD-t.. most had ne vegyem meg a magyart is..
Dió
-
hitman,
őstag
válasz
SparrowHUN
üzenetére

-
apach
senior tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
így van.T mint Team = Csapat, stb.

-
SparrowHUN
tag
válasz
deakcsabika
üzenetére
T betű...

-
deakcsabika
csendes tag
Sziasztok segítsetek. Most töltöttem fel a 2013-as Farming Simulátort. Nagyon szeretem. De nem tudom, hogy hogy tudok írni a hozzám belépő játékosnak a többjátékos üzemmódban.
-
juhasz406
tag
Üdv.
A szalmabálákat el lehet adni? vagy csak az állatoknak kell? -
boppi
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne Multiplayerezni szeretnék egy ismerősömmel de ha ő vagy én csinálok szervert akkor egy házikot rak ki a szerver neve elé nem pedig azt a kék gömböt nem tudnátok segiteni benne hogy mi az oka?
-
zarew
senior tag
Valaki riasszon, ha a követés modot átteszik 13 ba.Azt nagyon sokszor használtam a 11 ben!
-
Sabber
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
most lehet hülyét fogok kérdezni, de mi értelme van a bálázásnak? a haszon megéri a plus időt amit rá kell fordíts?
-
SparrowHUN
tag
Na, pár kép.

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A hét közepén megjött az új géppark, kipróbálni viszont csak most tudtam.
Plusz pont:
- a játék közbeni időmódosítás
- az alap traktorok már merev tengelyesek (alig van rugózásuk)
- a kihívások teljesítésével plusz bevételre lehet szert tenni
- az ESC gomb megnyomásával előhozható menüben sok infót lehet megnézni (Pl.: milyen eszköz hol van)
- hitel a vásárláshoz
- fenntartási költségek
- ha a boltnál adunk el egy gépet, szárszámot, akkor kicsivel többet kapunk érte
- földek számozása, érési szakaszok jelölése különböző színekkel
- szántáskor, kultivátorozáskor ha módosítjuk az irányt, akkor a textúra is módosul (ha 90 fokos irányt váltunk)Mínusz pont:
A homlokrakódóra felakasztott szerszámok kicsit lötyögősek.Sok mindent még nem próbáltam, de így az elején nekem nagyon tetszik ez az új verzió.
Az első trófeám: az első napi mínusz egyenleg

-
8613
csendes tag
sziasztok szeretném le Magyarositani a FarmingSimulator2013 de nem tudom ha valaki segitene azt meg köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Jackson elektromos gitár
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de valaki tudna valami más megoldást???