Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Jah amit másodiknak küldtél ott találtam! A kategória fül alatt amik vannak, azokat is be tudom, tenni a játékba?? Vagy ami a mods alatt van csak azt???
-
apach
senior tag
válasz
Mr.Boss0000
üzenetére
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Sajnos nem találok jó oldalakt!

-
apach
senior tag
Szia!
Ez egy Lexion 770 TT pack 1 zipbe csomagolva az összes része. igaz 2011-s. De szerintem már van 13-ra is ilyen. Csak meg kell találni. De ha nincs még, akkor hamarosan tuti lesz ilyen is. Amúgy 2 piros lézer megy teljesen a föld végéig el, a vágóasztal mindkét oldalsó szélén.
Zsolt...
Nos. Igen, az lehet, de azt is át lehet tenni egy másik gépre ugyan úgy ahogy a sima színét a gépnek, csak a mappájában meg kell keresni. Ez nem egy nagy ördöngösség, mert a gép színét tudod milyen akkor azt is meg fogod találni a mappájában. Akkor szerencsés vagy ha nincs ömlesztve a kombájn, a 2 féle vágóasztal és a vágóasztal kocsi összes fájlja 1 darab Zipbe csomagolva, mert akkor nehezebb megtalálni kicsit. Neked, ha csak a gép cuccai vannak benn, akkor könnyű megtalálni ezeket. A műszerfal kinézetét gondolom tudod milyen, így, azt nem másolod át az Új és egyben működőképes gép mappájába. adj egy linket a gépről, ami hibás, és adj egy másikat, ami megfelel neked és arra át tennéd a szkint. Ha megkérsz, megcsinálom neked, aztán valahogy feltöltöm valahova, hacsak, nem skypeon átküldöm, már ha van skypeod.
Viszont, ezt max csak hét közben tudom neked megcsinálni. Én egy Piros Fehér színű gépem szkinjét akarom áttenni majd.
Csak kukorica vágóasztalom nincs piros színű, így az marad zöld vagy kék max. :S Vágóasztal kocsit max át szkineztetek egyet valakivel, hogy Piros Fekete színű legyen. 
Legvégső esetben pedig, olyan gépet keresek max, aminek a vágóasztal kocsija, ugyan az a típus, mert hát, van Biso és tam leguan típusú vágóasztal kocsi. Nah meg, olyat keresek max, aminek nincs a pakkban kukorica vágóasztala.
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni jó oldalakat, ahonnan lehet módot letölteni?? Előre is köszönöm! -
bl0ck
tag
Felraktam az 1.4-es patch-t és nem tudom elindítani a játékot. aktivációs kódot kér, abból meg beírtam neki kb 7-et, és nem válik aktívvá az aktiválás gomb. -.- Watthacukor van ilyenkor?
-
apach
senior tag
Én az Új az 5-s verziós editorban nem tudok mozogni.
7-n szuperül megy, olyannyira, hogy egy alap méretű, logban hibátlan szép mapot alakítok épp át. vagyis csak a farmot. Tettem rá gépeknek hangárokat, Új silókat, lecseréltem a csúnya trágya tároló placcot és szalagot jobbra.
jah meg 2 lakóházat betettem a 2 bejárat közül 1-1 bejárathoz, plusz door triggeres (automata ajtónyitós) kapukat a bejáratokhoz.
jah meg a siló silót és a gaz silót cserélem le tetős verzióra.
többek közt. vagyis tudok azért elég jól dolgozni vele. -
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
mért nem teszed át a szkinjét egy ugyan olyan típusra?
Én ezt tettem egy hibás állati jó Lexion 770-l.
tolattam vele, aztán valami láthatatlan nem tudom min, fennakadt a hátulja a boltnál még. így egy sorkövetős lézeres kombira, áttettem a skinjét még a vágóasztalokét is.
Most pedig állati jól néz ki. 
-
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Mit jelent az, hogy szétválasztani földterületet bármivel? Ezt nem értem.
Az egész terep, a "terrain" az editorban egy darab, ezt nem lehet szétválasztani.
Textúrákat lehet változtatni, eltávolítani, hozzáadni.
De érdekelne, hogy te mire gondolsz. Kicsit kifejthetnéd bővebben. -
Zsolt...
tag
Qmva életbe!!! Végre lenne 1faja piszkolódó kombájn, s' nem müxik.[link]
Átteszem a mods-ba, nincs benne külön Zip, így ott kéne lennie, mégse jó. Tudna valaki erre megoldást?
-
olivera88
veterán
Valaki nem tudja h kell módosítani kipugó gáz mennyiségét? Van egy jó kis Fendt 939 traktorom, de iszonyatos füst árad belőle mint egy MTZ böl.

-
Zsolt...
tag
1.4 patch ha fent van: Végre bent marad a takarmány az etető vályúkban, részletesebb termény beérési színek,
most már a kezdeti sárga-narancs színt leváltották kékre. -
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Pontosan miről is van szó?
Giants Editorban lehet variálni a földeket is, gondolom erre utaltál.
Mondjuk aki még nem használta a programot annak azért nem lesz egyszerű, de hamar megtanulható. -
őstag
őstag
válasz
attilamilka
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy meglévő 2011 -es modokat átalakítani 2013 -ra, arra van több leírás is, nem egy bonyolult valami.
Létrehozni modot az komoly feladat, rengeteg idő. A 2011 topikban gogabi79 csinál ilyet, többek között egy Roburt -
attilamilka
csendes tag
hali mindenkinek valaki nemtud modokat késziteni LS13 hoz??
-
Emberkeman81
aktív tag
Nos meg van a terület szétválasztása vagy bármi mással és baromi egyszerű

-
őstag
őstag
-
DilisKaB
csendes tag
igazad van persze szivesen meg is venném, de csak akkor ha van értelme... félre ne érts én nagyon szeretem ezt a játékot de ha nincs partner vagy egy közöség ahol ezt online-ba tudom játszani akkor felesleges megvenem azért ingyen is meg tudom oldani de persze ha van egy csapat akikkel lehet online-ba akkor megveszem.
soha probáltam még online-ba. 
-
wrox
őstag
Apropó.
Az aratást mindegy melyik érett fokozatban végzem?Illetve van egy világos zöld, úgymond a sötétzöld után, betakarításra kész, szalma eltávolítása. Ez mi?
Merthogy az első zöldnél is le lehet aratni. -
olivera88
veterán
Nem forgatja magától és nem is áll át. Nekem kell. Van 3 opcio, birom állítani cső magasságát, akkor végén azt terelőt állítani, meg forgatni. Kis gyakorlatot igényel a kezelése. Mondjuk kukoricánál könnyebb mert forduláskor kikapcsolom a vágóasztalt, de ha füvet vágok akkor nem szoktam kikapcsolni.
-
DilisKaB
csendes tag
Sziasztok. minden elismerésem nektek hisz beregisztráltam és kérdeztem és választ is kaptam.

azota nem mint nap olvasom okosodok miegymás a játék is sokkal élvezhetöbb.
Az igazat megvalva nem torrentröl letöltött változatom van igy azt mondják nemtudok onlineba játszani... eböl következik a kérdésem is hogy valoban igy van? tehát megkell vennem a hivatalosan a játékot ahozz hogy online-ba játszhassak?
bevallom én csalással kezdtem ,,már megtanultam a 2011es verzion hogy kell,, de összesen 2 milliot irtam be és hála nektek sikerült is visszatornáznom a pénzt.

segedelmével a biogázüzemnek. 
tehát a kérdésem ismét megtettem.

-
wrox
őstag
A bal felső sarokból hogy lehet eltüntetni az információs panelt?
-
-
Atka84
csendes tag
A biogáznál nálam eddig is megtelt a gödör, van egy módosított rakodóm aminek a kanalába 30ezer fér, azzal kettőt egymás után nem tudtam belerakni mert megtelt.
A bálaégető a báláért nem ad pénzt? Ami bálát beleraktam azt ki is tudtam venni úgy hogy nem csinált semmit. Most kezdtem ezt a map-ot, még ki kell tapasztalnom h mi micsoda, de köszönöm a választ

-
larpi
tag
Fel tettem a 1.4-es javítást. Amit eddig észrevettem: A biogáznál hard fokozatban 30%-kal többet kapni a silóért. A rakodásnál jobban oda kell tenni a kanalat hogy megteljen. A silógödör is meg tud telni, nem lehet folyamatosan pakolni, néha várni kell hogy ürüljön.
Atka84
Ha nem biogáz erőmű, akkor szalma kell bele azt égeti. 2011-es mapon találkoztam már vele. -
Atka84
csendes tag
Donautal map-on játszik vki? Nem bírok rájönni h az erőműnél mit kell csinálni.
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Egyéb okokból én nem használom, de elolvastam miket javít, többek a szarvasmarha etetőgépek pár bug -ját, nagyon hosszú a lista nem érdemes itt felsorolni, viszont érdemes felrakni az 1.4 -et
(#1436) Gab.68: válaszolok magamnak is
Sikerült megoldanom a schema overlay problémát. -
olivera88
veterán
Megjelent az 1.4 es patch. [link] Valaki próbálta már?
-
őstag
őstag
Még egy apró hiba a Rábával, hiányzik az xml -ből a schema overlay, ami a kis traktor ikont jeleníti meg a csatlakoztatott eszközökkel. Nem nagy ügy pótolni, pár sor az egész, viszont tök bénán a traktor elején mutatja a pótkocsikat.
Valaki aki szerkesztgetett modokat tudja merre kell keresni a megoldást? Kicsit megakadtam vele. -
őstag
őstag
Ez volt már?
Korának megfelelően leharcolt kinézet, szépen füstöl, elhúz mindent és még út sem kell neki.
Akció közben : rövid video
Egy "warning" -ot rak a log -ba, de könnyen orvosolható, és utána hibátlan.
Határozottan van feelingje és jó vezetni is. -
Atka84
csendes tag
Az miért van, hogy a vetőgépből fogy a vetőmag?
Elvileg normális dolog, de ha felvett munkás dolgozott akkor eddig sosem fogyott.
Big European map-on miért nem tudom eladni a bálákat? -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
A gép xml -jében vannak hang bejegyzések, ott elérési útnak a játékban szereplő gépek hangjait adom meg.
A pitchOffset lassítja / gyorsítja a hangot, ezzel együtt mélyebb / magasabb is lesz.
Például alapjárat a 7250 -es Deutz alpjárata csak kisebb pitchOffset értékkel. És így tovább ... van pitchmax érték is, mennyire emelkedjen a hangamikor forog a motor, meg még pár paraméter.
A mod sound mappájában lévő hangokat ki is lehet utána törölni.Régen 2011-en sokat piszmogtam ilyesmivel, időpocsékolás volt. Még mindig a Claas Xerion 5000 a befutó nálam, ennek tisztességes hangja van.csak kár, hogy nem tiszta a log vele. Pedig jópofa a 4 féle kormányzási mód is.
-
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Aha ez az. Nem tetszett a hangja. Raktam rá sportkipufogót

Amúgy a kürt kivételével a gyári gépek hangjait használja, csak a pitchOffset van állítva.Nehéz megoldani, hogy üresen ne gyorsuljon túl hamar,a súlyt is érezze ha utána van kötve, de azért forogja ki magát terhelve is.
a pótok Fuhrmann FF 32000
videót bandicam- el -
őstag
őstag
Ha már a vontatásnál tartunk. Sikerült a John Deer 8360R -t kicsit finomhangolni. Megérzi a súlyt meg a domborzatot is, de van benne erő.
A kép a link videohozElég nyomorékul sikerült belinkelni

(L:/dl/upc/2013-02/07/49348_t7futatgb4tuhwhp_fsscreen_2013_02_07_14_15_38.jpg)
(/L) -
olivera88
veterán
wrox
Onnan tudod akkor eltűnik rola a fehér folia. A Krampe Big Body 900 után bírsz akasztani még két kis Agrolinert is, ugy meg már brutal sokat bírsz szállítani. -
őstag
őstag
Nem mindig nyomtam hardon, én is easyn kezdtem. Azóta csak a marháknak csinálok silót úgyhogy azt nem tudom hardon mennyit fizet.
(#1422) wrox
Kroger Agroliner HKD302 - ezeket egymás után is lehet kapcsolni és a Kröger MUK valamint Krampe tandemek után is
A Big X után is Kröger Agroliner HKD 302 -
wrox
őstag
Mik azok a pótkocsik, amiket egymás után lehet kapcsolni és benne vannak alapból a játékban?
Az agroliner után nem tudtam kapcsolni a Gilibert 1800 Pro-t.
Illetve mit lehet a Big x 1100 után tenni? -
apach
senior tag
Nem akar valaki 2011 Platinumon játszani kicsit? már akinek van.
-
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Hali. én tudok linket adni egy Magyar oldalra ahol egy az oldalon levő Főbb tag összeállította magyarul. De amúgy googleban sok mindent megtalálsz, HA keresed!
-
wrox
őstag
Az konkrétan nagy genyóság volt a készítők részéről, hogy kéttengelyes pótkocsival ilyen mocsok nehéz tolatni. Valóságban kanyarban nem ilyen sz*r.
Illetve a másik f@szság, hogy egy traktor elakad 2 zsák növényvédőszeren. -
wrox
őstag
Na, berakodtam a silót.
32% volt a tároló töltöttsége, és 150 ezret kaptam kb érte. Közepes fokozat. Hardon ezek szerint a dupláját fizeti. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki mit kellene átírni ha szeretnék egy gépet átrakni a 2011-ből a 2013-ba?
-
wrox
őstag
Van ez a Krone BigX 1100,.
Lehet választani Mouse controlost is. gondolom nem csak egérrel lehet irányítani, hanem hagyományosan is. Vagy még mivel tud többet az egeres?
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardcore café
- Autós topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont, ezt max csak hét közben tudom neked megcsinálni. Én egy Piros Fehér színű gépem szkinjét akarom áttenni majd.
Csak kukorica vágóasztalom nincs piros színű, így az marad zöld vagy kék max. :S Vágóasztal kocsit max át szkineztetek egyet valakivel, hogy Piros Fekete színű legyen.

tolattam vele, aztán valami láthatatlan nem tudom min, fennakadt a hátulja a boltnál még. így egy sorkövetős lézeres kombira, áttettem a skinjét még a vágóasztalokét is.
segedelmével a biogázüzemnek.

Ha jól láttam az egy külön fólia de semmivel nem tudom átalakítani.
dől a dudva rendesen