- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Azt ne hagyd ki, hogy az általad IS írt fájl formátumokon BELÜL is lehetnek másik szintén Zipes stb mappák!
Kombájnoknál ez megszokott dolog, hogy ahány része van, annyi Zipes mappa 1 zipesen belül.
Vagyis, letöltesz egy Zipest pl, de, azon belül is lehet 2-3 vagy akár 4 másik szintén Zipes állományú mappa.Kombájnnál ez szokott lenni: Kombájn, 1 zip, vágóasztal, egy második zipesben, vágóasztal kocsi, egy 3-k zipesben stb. Ezeket ki kell csomagolni ha ilyen van, és csak azokat kell betenni amik a letőltött, FŐ zipesen BELÜL vannak!
Rarosban szintén lehet Zipes állományú, de, találkoztam olyannal is, hogy a Rarban, ömlesztve volt az adott mód cuccai. Az ilyet, egy Asztalon csinált sima mappába érdemes kicsomagolni, majd kijelölni a fájljait, jobbklikk rá, ás küldés szóból kinyílva lent a Zipre kattintani.
-
őstag
őstag
válasz
olivera88 #1196 üzenetére
Plusz pénzt hoz és nem csalás pl a méhek, vagy jóval többért a napkollektor, vagy nagyon drágán szélerőmű.
Attól is függ milyen nehézségi fokon játszol, hardon induláskor nagyon szűk a mozgástér. Easyn tudsz még felvenni kölcsönt, eladsz pár felesleges gépet, a tárolóban lévő terményeket és vehetsz napkollektort. Aztán újabbat. Gyorsan visszahozza az árát.Nálam 10 szélerőmű + 10 napkollektor 1 millió / nap bevételt hoz. Igaz be kell fektetni egy keveset de bőven megtérül.
-
1q2w3e4r
csendes tag
Köszönöm a segítséget!!!
Mindenkinek jó termést és szép estét! -
őstag
őstag
válasz
1q2w3e4r #1195 üzenetére
Mindenképp kell valamelyiket, növeli a termés mennyiségét. Teljesen mindegy melyik, amelyik kényelmesebb.
Szerintem a műtrágya a legkényelmesebb.
Legegyszerűbb vetéskor megcsinálni.
A traktor elejére felnyomsz egy olcsó műtrágyázót pl. Amazone ZAX 1402 ez 9800$
Hátra meg felkötöd a vetőgépet, és egy füst alatt letudod.
Elég egyszer, a továbbiaknak nincs hatása.Elég hülyeség, hogy így van, már fejleszthették volna ezt is, a valóságban a trágyának a műtrágyának és permetezésnek is más-más a szerepe és a hatása és pontosan meg van melyiket mikor kell csinálni. A játékban végletekig le van egyszerűsítve.
-
1q2w3e4r
csendes tag
Sziasztok!!!
Új vagyok ebben a játékban és ezért kérnék egy segítséget.
kérdezem én mint újonc farmer:
hogyan és mikor érdemes trágyázni?
szintén ez a kérdésem a permetezéssel.
érdemes-e mind a kettőt csinálni egy földön, vagy elég csak az egyik?
vannak valami tippek hogy lehet némi plusz pénzhez jutni csalások nélkül? -
őstag
őstag
válasz
Mr.Boss0000 #1191 üzenetére
Segítség a modok helyes telepítéséhez:
Amikor letöltesz egy modot akkor három fájltípussal találkozhatsz
1. EXE Ezt a legkönnyebb telepíteni. Letöltés után rákattintasz és a többi megy magától.
2. RAR Ez tömörített fájl, tetszőleges fájlokat vagy mappákat tartalmazhat, Letöltés után csomagold ki. Ha az eredmény exe akkor az 1-es pont szerint ha zip fájlok akkor a 3-as szerint telepítsd.
3. ZIP Ez is tömörített fájl. Ellenőrizd, hogy milyen fájlokat tartalmaz. Ha zip vagy exe fájlokat, akkor előbb ezt is ki kell bontani. Ha a zip fájl magát a modot tartalmazza akkor azt nem kell kicsomagolni, ezt már másolhatod a mods mappába.
Ennek a helye WIN 7 esetén : Documents \ My Games \ FarmingSimulator2013 \ Mods
(#1193) Ha nem a sajátodra válaszolsz akkor könnyebb követni amit írsz. Igen meg kell venni a shopban.
Az árát mondjuk tetszőlegesen átírhatod a modon belül ha sokallod, bár ha minden 1$ -ba kerül az sokat levesz a játék öröméből
-
Mr.Boss0000
csendes tag
válasz
Mr.Boss0000 #1191 üzenetére
Most jó. De itt meg kell venni őket?? A 2009-be betetted, és egyből kirakta, és már mehettél is vele. Azt hittem, hogy ez is ilyen.
-
őstag
őstag
válasz
Mr.Boss0000 #1190 üzenetére
Olvasd el az 1. hsz-t abban is vannak linkek.
Jó az ls-mod.ru is
vagy a www.ls2013mods.ru
vagy a www.simulatorgamemods.com -
Mr.Boss0000
csendes tag
válasz
Mr.Boss0000 #1190 üzenetére
Nekem magyar a játék, és rámegyek, hogy bellítások, módosítások, és nincs ott semmi.
-
őstag
őstag
válasz
Mr.Boss0000 #1186 üzenetére
Amikor indítod a játékot az options menüpont alatt van mods almenü. Itt látnod kell a modot amit betettél a mods mappába. Ha nem látod, annak több oka is lehet.
Lehet, hogy nem 2013 -as mod, vagy van amit letöltés után ki kell csomagolni, mert több modot tartalmaz. -
apach
senior tag
válasz
Mr.Boss0000 #1186 üzenetére
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Köszönöm a segítséget! De egy teherautót raktam be, és azt is ott kell megkeresni?? És azt hogyan lehet?? Bocs, hogy ennyire töketlen vagyok. Mert nem találtam ilyen, hogy módok.
És tudsz egy jóó oldalt, ahonnan be lehet tenni ingyen a gépeket?? Mondjuk ezt is ingyen tedtem be, csak már találnám meg.
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni.
Sajnos már körbejártam, az egész játékot.
-
őstag
őstag
válasz
Mr.Boss0000 #1183 üzenetére
"P" gombbal belépsz a shopba és ott a baloldalon a felső sorban található nyilakkal oda navigálsz a modokhoz.
-
Mr.Boss0000
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?? Ha betettem a járművet a mods mappába, akkor a játékban, hol találhatom meg?? Előre is köszönöm!!!!!!
-
őstag
őstag
Szerintem nem erre gondoltál, de ez az egyik leghatékonyabb.
Ennek nincs saját fűgyűjtője, de tudja vontatni a Krone ZX 550 Forage Wagon -t ami 53 000 literes és felszedi többek közt a füvet is.
Maga a gép 13,2 m munkaszélességű és tudja sávban is adagolni a felszedőnek a füvet vagy ha szénát akarsz belőle bálázni akkor szét is teríti. 26 ha/óra a kapacitása. Komoly.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Láttam az egyik mappában egy kron fűnyírót gyűjtővel együtt. De sehol nem találom,hogy le tudjam tölteni. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm
-
Zsolt...
tag
Minap nagyot jót szórakoztam 1Bug-on, odaálltam egy nagyobb géppel a keréktárolóhoz hogy felpakoljam a dupla kerekeket. Ám ekkor'''
felrepültem (gépestül) vagy 1km magasra, majd lassan ereszkedni kezdtem, másik gépre váltottam hogy lentről megnézzem mi lesz ebből. Jó ideig tartott mire leért a vas, na de akkor, amit az művelt...
pont rázuhant az ott parkoló pótosra s beindult a láncreakció. Pár pillanat múlva már minden ott lévő gép, eke, borona, Istennyila, röpködött össze-vissza. Mókás volt látni, ahogy azok a hatalmas masinák szálldogálnak, pörögve egymásnak ütköznek, stb... Nyomtam egy idő speed-et, gondoltam most már kivárom a végét... A vége az lett hogy szanaszét szórta a map-ot, a leglehetetlenebb helyekre dobálva a gépeket, szerszámokat. A kikötőben víz alá került a Claas 550, a Rába steieger bevágódott a tehenek közé, a trakik zöme különböző gazdasági épületek tetején landolt meg ilyenek. A legdurvább látkép a malom tetejéből kiálló eke volt.
Na, ha ezt "Roland Emmerich" látta volna, lenne ihlet a köv... katasztrófa filmhez...
Ami ezután jött, azon már nem szórakoztam ily jót. Míg átmentem a szomszédba a haverhoz, ezt neki is látni kell címszóval, Addig Asszonypajti nyomott 1mentést... Állíthattam minden gépet vissza.
-
őstag
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés: földet eladni lehet?
-
-
puhoska76
tag
Ha érdekel valakit egy 26 méteres krumplivető IME
-
bl0ck
tag
válasz
Csipkebogyo #1167 üzenetére
Elsőre nem tudok válaszolni, de a másodikra igen.
Bálázóból nem lehet kiüríteni a maradékot, mint ahogy a valóságban sem. HA csak nem csináltak olyan bálázó"modot" amiből kilehet, de ezt nem hinném. -
Csipkebogyo
csendes tag
Sziasztok!
lenne 2 problémám/kérdésem:1. ESlimiter mod telepítése után az irányítás beállításainál üres (értsd: szöveg nélküli) képernyő fogad, kvázi nem tudok semmit átállítani. Ez azért lenne fontos, mert a modban használatos alapból numpad +/- gomokat szeretném átállítani (mivel laptopomon nincs num. bill.)
Mit lehetne tenni?2. A Krone kockabálázójából a benne maradt cuccot hogyan ürítem ki?
-
dafko90
tag
Szevasztok. Szeretném megkérdezni hogy kell berakni egy mapot!!! Köszönöm.
-
olivera88
veterán
Megtaláltam az eredeti répa és krumpli tárolot. [link] De nem jelenik meg játékba
-
olivera88
veterán
Sikerült találni egy tárólot
T Conveyor universal
Ez oké is de nem lehet elhelyezni sehol csak a bolt elött.Meg sikerült egy hatalmas kocsit találni direkt répakombájnhoz , 80 000 ezer a kapacitása
[link]
-
Zsolt...
tag
Valaki tudna ajánlani valami frankó Map-ot? Az alap már nagyon uncsi!
Úgy elköltöznék már "Hagenstedt"-ből... -
olivera88
veterán
-
apach
senior tag
válasz
olivera88 #1140 üzenetére
Hali!
Abba nem is gondoltál bele, vagy nem tudod, hogy az is sokat számít, trágyázod e stb a vetést? Mert ha nem, akkor kevés a termés.
Másik tagnak reagálnék.:
2011-n inkább játszok, mint 13-n, mert ott legalább nem bajlódok ennyit, és egyszerűbb is. Viszont, ha nem játszottál semmit vele, vagy épp szinte semmit, akkor nem tudhatod igazán a kettő verzió közt a különbséget.Nekem inkább a 2011 jön be, és ezt úgy mondom, hogy nagyjából egyenlő arányban játszottam a 2 verzión eddig már!
Nah meg persze úgy mondom ezt, hogy pl kb 3 hónapja ha pár percet játszottam 11-el mert van vagy 50 gigányi lehet a gépemen 11-hez való mapok, objektek, módok stb vegyesen, amiket takarítanom kell lefelé, és sajna ez csak egyesével megy! Ami jó, töltöm fel egy oldalra magamnak egyenlőre, ami nem, azt a Delet gombos törléssel tüntetem el. De, van pl amit megtartok skinnek egy ugyan olyan, hibátlan gépre, ezeket pl szintén feltöltöm, és ha kell csak akkor szedem majd le. Viszont, egy valamit eddig jelenleg mindkét verziónál hiányolok, az az, hogy Fortschritt 524-s Kombájn nincs épkézláb. Ha van, akkor hiányolom azt, hogy Shift-Q kombinációval lerögzíthessem a vágóasztalát hogy ne boruljon le a pótjáról. 516-517 és 518-s gépem van ilyen és hibátlanok. de nekem egy 524-s kellene igazán még. -
RRzz
csendes tag
Rendben, Köszi!
most főleg jól jön a nagy szállítási kapacitás:
van 170 tonna árpám és a fogadó 2100-ért veszi
jó kis pénz lesz -
RRzz
csendes tag
Sziasztok!
tudnátok mondani olyan pótot/pótokat melyikek egymásba akaszthatók?
mert távolabbi mezőkről kéne vinni búzát meg árpát, és így nem kéne kétszer fordulnom. -
larpi
tag
Az árpa is hasonló hozamú mint a búza, kicsivel kevesebbet terem, de az ára viszont mindig magasabb. A szalmája azonos áron eladható.
Én minden növényt termelek és raktárba teszem. Akkor dobom piacra amikor emelt áras felvásárlást tart valamelyik átvevő hely. Szinte minden nap felvásárolnak valamit. -
olivera88
veterán
Új hir a játék háza tájáról, megjelent az 1.4 es patch, de még csak béta verzió
Kiváncsi vagyok milyen javitások lesznek benne.
Gab.68
Szerintem inkább Árpa, azé többet adnak mint Buzaért általában. Én avval tekertem el a játék elején h folyamatosan repcét vetettem és végül annyira lement az ára h már nem is érte meg vetni, ekkora felhagytam a repcetermesztéssel egy jó időre, látom erre is ügyeltek a játék fejlesztői ha valamit sokat vetsz akkor lemegy az ára nagyon.
-
őstag
őstag
válasz
Zsolt... #1136 üzenetére
A repce vetés kérdéséhez csak annyit tennék hozzá, hogy első közelítésre valóban jobban megéri.
De ha alaposabban megnézzük, akkor nem ennyire nyilvánvaló az előny. (számokkal most nem untatnék senkit, de alá van támasztva számításokkal)
- búzából körülbelül a duplája terem azonos területen
- ha a szalmát is eladod akkor szinte egyenlő a bevételPersze naponta és átvevőhelyenként változnak az árak, van amikor nagyobb az árkülönbség köztük, de átlagban eléggé kiegyenlített.
A szalma meg takarmányozáskor is jól jön (igaz akkor nem adod el), de ez is egy érv a búza mellett.
Szóval érdemes vetni mindkettőt.
Árpával és kukoricával még nem számoltam ki.
Sajnos a 2011 -el elkövettem azt a hibát, hogy nem is játszottam, a szokásos saját pálya építés meg a modok tökéletesítése minden időt elvitt. Így utólag időpocsékolásnak tűnik az egész.
A 2013 jobb lett, inkább játszom vele nem babrálom. Három mod úgy tűnik elég mindenre. Persze ízlés dolga.
-
olivera88
veterán
válasz
puhoska76 #1137 üzenetére
Mekkora? Nem tud valaki elhelyezhető répatarolót vagy valami jó nagy kapacitású kocsit ami jó a répakombájnhoz? Van egy jó kocsim amire ráfér a Maxtron egész bunkera meg kicsit több is, de igy is sok fuvart kell elvinni a 7 es földröl, még felét se szedtem le a répának de már 4x fordultam.
-
puhoska76
tag
Uraim tud valaki egy nagyobb burgonyavetőt? cukorrépához már találtam egy 27 méterest azzal már nincs gond már csak a krumplivetés hosszadalmas
Kipróbáltam azt a cúmót amivel három vetőgépet lehet összekapcsolni krumplihoz de nagyon nehéz, macerás és nem lehet rá melóst felvenni
Most próbálgatom az új mappomat (central Kansas) eddig ez a legjobb persze van rajta mit alakítgatni főleg földeket eggyesíteni de kezd alakulni.
-
Zsolt...
tag
válasz
Keserves #1134 üzenetére
Hali!
1. Annyiban hogy amit előző nap elvetsz, az másnapra nő meg, ezt gyorsíthatod + a növekedést is, csak vigyázva nehogy elrohadjon a termés.
2.Tökmind1, csak tedd. Egyébként hol van locsolás?
3. Aszem, igen, de a "Horsch Pronto 9dc"-vel mindenképpen.
4.Ha, könnyű fokozaton kezded akkor már mindened megvan ami az induláshoz szükséges, sőt el is adhatsz dolgokat, hogy +cash-hez juss. Vess repcét!
-
Keserves
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a vidéki életben, így lenne néhány kérdésem. Sokat olvastam visszafelé, de még mindig nem tiszta minden:
1. a játék ideje befolyásol valamit, vagy csak a napszakok miatt érdekes?
2. van különbség a műtrágyázás és a locsolás között, vagy mindegy melyiket csinálom?
3. a Horsch Expressz 3td megcsinálja a tárcsázást és a vetést egyben?
4 az elején, modok nélkül miket érdemes venni, vetniElőre is köszi!
-
Zsolt...
tag
Magam vetettem fel a farm és agrár szim összegyúrását. Agrárban nagyon klasszul oldották meg a koszolódást, ott ha kimentél esős időben, olyan rusztikus mocsok-sár rakódott a gépedre mint a valóságban. A fizikára is remekül ráéreztek, ahogy ugrál, billeg a masina, szántásnál csúszik ki oldalra, na meg a keréknyomok, stb... Mind-mind olyan adalék, ami nagyban növeli az valóságérzetet, élményfaktort.
Viszont a farm meg annyi lehetőséget, színes dolgot kínál, ami az agrárnál csak nyomokban érhető tetten. Már az alap game is rengeteg játékidőt biztosít, és ugye, ott vannak a modok...
"Ha" GIANTS és UIG srácok összebratyiznának, s 1jó sör mellet eszme cserélnének, annak csak nyertesei lehetnénk.
-
apach
senior tag
Nos. hoztam nektek egy kis infót, mert szerintem, van aki még nem tudja ezt.
A multizásban használható módokról van szó, vagyis, hogy hogy lehet megnézni multizásba lehet e használni vagy sem az adott módot.
egy ilyen, vagy hasonló sort kell keresni a mód modDesc XML-ben és megnézni a sor végén álló szót.
<multiplayer supported="true" />
Ezt a sort, egy Multizásban IS használható Trakeszból másoltam nektek ki, amit az adott mód, modDesc XML-ben találtok meg. Vagyis, amelyik módnak ebben a sorában álló true szót látjátok, azt használhatjátok Multizásos játékban is! Ha false szó van ott, akkor sajna nem használható multizásban. Persze, át lehet írni a Notepad++ progiban úgy hogy az XML-t kimásoljátok pl az asztalra, de megeshet hogy nem fog a mód jól működni. De próba szerencse. Viszont, MINDIG, csináljatok a mód mappájáról másolatot, mert ha rossz lesz utána, akkor meglegyen és ne kelljen újra, néha nehezen megkeresni a GOOGLE-ban!
-
bl0ck
tag
Hali.
Nem tudom, hogy vagy vele, de engem akkor is zavar egy kicsit. Ha már konkrét összegeket használnak súlynál, meg pótkocsinál, annyi már csak belefért volna, hogy farmon kicsit nyomvályús az út, meg keréknyom látszik. Valóságban sem láthatatlan módban közlekednek az ilyen gépek. Na mind1, majd idővel...
-
olivera88
veterán
Én December eleje óta játszom tisztségesen, a könnyű fokozatba. De igy is rengeteg időben telet még mostani szintet elértem. Nemrég kezdtem el foglakozni a Biogázzal, az igen jó üzlet, rengeteget lehet keresni vele meg répatermeléssel is.
Valaki tapasztalta az hibát Grimme Tectronnál h nem akarja teljsen üriteni a bunkert?
bl0ck Mi a baj azzal h egy 7tonnás traktor 20 tonnát húz?
-
bl0ck
tag
Valaki említette, hogy 2 játékot ötvözni kellett volna, és az már lenne valamicske.
Azt osztom, hogy kicsit jobban meg csinálhatták volna a fizikát, meg ilyeneket. 2t-ás súlyt lerakod a homokba, már annak a helye meg látszik, nem még egy 7t-os traktoron 2t súly, meg mögötte vagy 20t, és semmi. Ez engem kicsit lehangol. Pár hónapja játszok a játékkal, de esőnek még nyomát sem láttam előrejelzésnél sem...60-al megyek a szántóföldön, olyan porfelhőt csap mintha hurrikán lenne, de a traktor csillog. Bálavilláról leugrál(!!!) a bála. Tehenektől kamion hordja a tejet, 1* sikerült látnom. Beáll a tartály mellé, majd egyszer elindul....legalább 1 csőnek kinéző valamit rajzolhattak volna hozzá. Van még 1-2 apróság, csak nem jut eszembe. Ha ezeket megcsinálnák bele, még sima egyszemélyes módban is élvezhető lenne.. -
apach
senior tag
válasz
puhoska76 #1120 üzenetére
Mivel nem tudtam már módosítani a hozzászólásom, így sajna CSAK ÍGY tudom beírni neked/nektek.
Ezt is használhatja, teszteltem.
Nem hibás.
Én ezt egy John Deere 8345 vagy inkább, egy 8530-s géppel. Előre 2 tonnás súly, dupla felnik elől hátul.
Van jó pár gépem ilyenek már 2011-re, de találhatsz már 13-ra is!
Ha meg kevés a pénzed, akkor csináld azt, hogy Mentsd az adott játékot ahol tartasz, lépj ki, majd menj aDokumentumok-My Games-FarmingSimulator2013- mappába. és keresd ki azt a savegame1 vagy 2 vagy 3 stb.
Lépj bele, majd ezt a nevű fájlt nyisd meg: careerSavegame
miután meg nyitottad, keresd meg ezt a szöveget: money="20901014"
itt látsz Te is egy bizonyos számot. Azt a számot, akár 20 millióra is átírhatod akár.
Viszont, csak annyival írj többet, amennyibe a gép kerül. Ha pl az adott Traktor ára pl: 243500 Euro, akkor ennyit adj hozzá a már ott levő számhoz, (számológéppel egyszerű) és a végeredmény számot írd be, majd mentsd el a módosítást. Zárd be a dolgokat, indítsd a játékod, és annyival több pénzed lesz, amennyibe a gép kerül.De, van már Pénz mód is, amit a módokhoz beteszel, megveszed 1-2 vagy 3 szor, és egy bizonyos összeggel több pénzed lesz utána.
De, aki maga akarja megkeresni a pénzt egy adott cuccra, az ne tegye. Ennyi.
Én így cserélem nekem tetsző gépre legelső játék kezdésemkor. A játékbeli szutykokat meg eladom előtte persze.
De van egy másik módszer is, de ezt csak akkor érdemes, ha értesz már valamennyit az XML módosításokhoz. Mert akkor az Adott gép modDesc nevű fájlját megnyitod, majd átírod az árát akár 1 euróra és ennyi.
Viszont, agyba főbe pénz módozni, meg így átírni a pénzt nem túl jó, mert a végén elmegy az ember kedve a játéktól. Ezért szoktam csak a gépek árát hozzáírni, vagy a legutóbbi módszerrel, átírni sokkal kevesebb euróra. Pl egy 230 ezer euró árú gépet, át szoktam írni 10 ezer euróra és ennyi. Megveszem és a kedvem sem megy el a játéktól.
Most pl a 2011-n azért nem játszok csak, mert a sok gigányi módot tesztelem, és ami hibás, azt törlöm Delete-Ok kattintással. Vagyis totálra törlöm és nem kerül a szemetesbe hogy tovább foglalja a helyet.
ObiGabival hamarosan nekilátunk egy Multizásnak mint írtam a 2011 Platinum verzión.
Akinek esetleg megvan, beszálhat majd! De majd a 2011 fórumban írok ha indulunk!! -
puhoska76
tag
válasz
dafko90 #1117 üzenetére
Lemken 24QZ Búzát,árpát,repcét,füvet,kukorícát lehet vele vetni de nagyon nagy kell elé traki nemkicsi
-
Zsolt...
tag
válasz
schaldavid #1114 üzenetére
Ja,,,,, s' ha mindezt tök1szerre teszed, még égig érő paszuly-od is lesz...
-
schaldavid
csendes tag
ha esetleg permetezem is meg trágyázom is akkor triplája lesz a termés is??
-
dafko90
tag
szevasztok. az alapjáték legnagyobb kombajnján lehet kapcsolni a zúzót? ha igen akkor mivel?
-
-
puhoska76
tag
válasz
Emberkeman81 #1106 üzenetére
Az a baj hogy te nagyon belemásztál a szerkesztésbe és a többség köztük én is ehhez nemért és ezért nem tudunk neked válaszolni nem azért mert nemakarunk
-
Toma133
csendes tag
Kérdés!
.Ahogy veszegetem és gyűlnek a gépeim egyre nehezebb eligazodni közöttük ere van e valamilyen meg oldás, esetleg gomb parancs hogy be lehessen őket valahogy fajtánként sorolni, és ne keljen végig menni minden mire megtalálom a nekem éppen kellő gépet,
Tudtok erre megoldást?? -
Emberkeman81
aktív tag
Ahogy látom itt nem nagyon szeretnek segíteni egymásnak az emberek.Más sokadik kérdésre nem kapok semmilyen választ.Köszönöm azoknak akik eddig segítettek.Sziasztok!!!!!!!
-
Zsolt...
tag
Én tartok állatokat, de a szerves trágyát én sem használom, sok vele a pepecs. (persze, van aki pont ezt szereti)
Kisebb földekre, közepes műT-szórót, nagyobbakra önjáró permetezőt használok. -
puhoska76
tag
válasz
schaldavid #1101 üzenetére
Én csak műtrágyát használok mert nem tartok jószágokat és sokat ér ha trágyázol mert duplája a termés az viszont hogy mű vagy szerves trágya az mindegy tapasztalataim szerint.
-
schaldavid
csendes tag
A műtrágya,permetező,trágy az jó is valamire vagy csak hogy élethűbb legyen a játék??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest