- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4875 üzenetére
Sztem driver problémáid lesznek, ha nem tudod változtatni a felbontást. Ahogy megfigyeltem rendkívül kényes a vidi kari driverére.
Szerk.: AMD kártyák drivereit meg aztán végkép nem nagyon szereti. Ahogy látom neked olyanod van.
Volt hogy drivert frissítettem és olyan mikrolaggom lett hogy öröm volt nézni. FPS meg ugyan annyi maradt.
-
csaba951
veterán
válasz
dodopek #4871 üzenetére
iNumHavokThreads=5 helyett legyen iNumHavokThreads=1
Nekem ezzel már sokkal ritkábban fagyott le.Ezekkel a beállításokkal pedig a töltési időket tudod drasztikusan lecsökkenteni.
-
genndy
addikt
válasz
dodopek #4868 üzenetére
Hány magos procid van? Kettőnél több? Próbáld meg ezt:
Keresd meg ezt a szoveges file-t es nyisd meg: FALLOUT.ini
Ezutan keresd meg a [General] nevu csoportot.
Kijeloles, masolas a kovetkezo ket szoveges sorra:bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2Most pedig illeszd be oket az "STestFile1=Fallout3.esm" alatti uj hasabba. Mentsd el a file-t!
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #4863 üzenetére
Driver is számít. Egyszer sikerült egy olyan drivert kifognom amivel kb 10-15-ször fagyott egy végigjátszás alatt (értsd: 1 végigjátszás cirka 125 óra vagy több. Így azért egész jó az arány
)
Amúgy meg 20 perc az még semmi. Nálam New Vegas most annyira instabil hogy volt olyan hogy fél óra alatt kb 7-szer dobott ki. 200 méter megtétele is kihívás volt mert vagy 3-szor fagyott ki mire legyalogoltam ezt a távot. Igaz ez köszönhető a sok modnak.
Amúgy tényleg eléggé idegesítő tud lenni ha állandóan kidobál egy játék.
-
Doki16
addikt
válasz
dodopek #3950 üzenetére
Az csak egy indok, hogy miért nem mehetsz be. Az az ajtó csak interakcióval tud majd kinyílni. Egyébként ha jó a beszélőkéd akkor megtudod győzni a csajt, hogy ő menjen be helyetted.
Mondjuk én ezen a szinten gondolkoztam el azon, hogy miért nem Fawkes megy be, mikor ő teljes mértékben immúnis a sugárzásra.
-
Kassadin
addikt
válasz
dodopek #3916 üzenetére
"Én is beengedtem őket.Le is zuhant a a karmám a béka segge alá..."
SPOILER Igen, a karmád mindenféleképpen lemegy, ha betörsz velük/ha megölöd őket. A kulcsa az egésznek hogy a toronyban bizonyos embereket kell meggyőzni hogy távozzanak, és így jó karmával lesz vége a küldinek.
-
Ryder62
őstag
válasz
dodopek #3890 üzenetére
De utálom a társakat. Kézen fogva kell menni velük mert idő elött meghalnak. Nekem legutóbb Jerichot az első (azaz első) ellenfél elintézte. Egy őrrobot volt és olyan rakétát küldött a hátsójába hogy keze lába a szélrózsa minden irányába szált. Hát mondom nem igaz. Aztán ott van a gyönyörű clover aki egy konyhakéssel támad meg egy szupermutáns overlordot. Mondom ez is szőke. Az F9-ről már lekopott a felirat. Ilyen sokat még életemben nem quickloadoltam.
Egyedűl dogmeat aki szívós, múltkor teszteltem, jött 4 deathclaw két perc alatt szétkapta őket de úgy hogy csak 1 csík ment le az életéből. Én csak nézztem a műsort.
-
Kassadin
addikt
válasz
dodopek #3837 üzenetére
Tölts vissza korábbi mentést. Beengeded/megölöd őket, negatív karma lesz mindkettőnél.
SPOILER:El kell érned, hogy a toronyba beengedjék őket, de ki kell lakoltatnod pár ott lakót, akiket párbeszéd formájában kell meggyőzni, hogy költözzenek ki a toronyból. 4-5 emberről van szó, talán akkor jelenik meg ez a funkció, ha beszéltél az öregúrral fönnt az erkélyen. Mindegyik delikvenst meggyőződ, akkor a ghoulok betudnak költözni, és meg is van a pozitív karma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest