Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3672 üzenetére
Ha már megcsináltad, elmondom.
Szóval Spooler!
Ha feltöröd a központi gépet és úgy jutottál el oda, hogy használtad a Stealth Boy-t akkor kb minden robot még él. A központi gépen van egy olyan lehetőség hogy 3 as program indítása ilyen vacak titokzatos neve van. Nu ha azt ha aktiválod minden robot elkezdi egymást lőni. És csak egy maradhat alapon kinyírnak mindent és mindenkit aki mozog... ésXP-t nem kapsz de a "fat lut" (olyan WOW-osan) a tied. Vagy 20 aksit szereztem én.
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3660 üzenetére
Én észrevettem így útban 26. szint felé, hogy úgy alakul a környezet, ahogy haladsz a főszállal.
Tehát most eljutottam egy darabig és most már jönnek rendesen az enclavésok nehéz hamvasztókkal meg nem egyesével hanem négyesével
Lehet előveszem Mini atomot...Humm interaktív térkép megjeleníti valahogy a questet is azt még nem találtam meg
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3650 üzenetére
Dehogynem
én ennyire nem siettem el. jelenleg 72+ óra van a játékban és még csak most megyek vault 87 be
De én megcsináltam egy csomó mellékküldetést is.
Bár még csak 1 dlc-t csináltam meg az DLC: Operation Anchorage, ma megcsinálom, legalábbis elkezdem a kövit.. 2. DLC: The Pitt majd meglátom hogy haladok vele.
Jelenleg 22 szintű vagyok karmám az emberiség végső reményeés felvettem egy társat is "Star Paladin Cross" néven fut.
Felvettem egy kicsit a nehézséget, mert normálón nagyon leegyszerűsödött a páncéllal meg a plasmagunnal. -
Iginotus
addikt
Szeretném feltenni innen a hi-res cuccokat, de az oldal ahova mutat, csak regisztrált felhasználok tölthetnek le 2 mbnél nagyobb fileokat. Na most van valakinek akinek megvannak ezek esetleg, vagy tud valaki mondani egy másik működő címet? Mert ahogy néztem elég sok kb 500 mb az összes.
-
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3607 üzenetére
Hangyavezér? Robot? Micsoda, river cityben? De hol és hogy?
-
Iginotus
addikt
Dart Gun Hehe wiki adott egy jó megoldást. Ez a fegyver nem sebez sokat, de lassítja az ellenfelet + stekkelödik rajta a poison sebzése. tehát nem csak hogy lassul az ellenfél de minden egyes nyíl ami bele talál még 8 mpig sebzi és minél több megy bele annál többet sebez /sec.. Belelövök kb 20 at az már ki is nyirja. 160/sec*8 mp
-
Iginotus
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3603 üzenetére
17 es vagyok, és nem az izzók (így hívják magyarul) Hanem a Feral Ghoul Reaver Magyarul meg dühöngő vad ghoulnak lett fordítva. Az izzó max három lövés fejbe. De ez 1100 HP val eléggé megizzaszt.
-
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3601 üzenetére
Tehát mennyek láthatatlanba és lőjem míg meg nem döglik? Lehetőleg messziről, mert attól hogy láthatatlan vagyok felém fog futni...
És fejre célozzak vagy van valami érzékenyebb testrésze? Bakker mini atommal fogom most már lassanÉs még kérdés, valahol olvastam hogy lehet az utazó karavánokat upgradelni, hogy pl jobban tudjanak javítani. Ezt hol lehet megtenni?
Illetve ha van 20k kupakom akkor még érdemes gyűjtögetni vagy már nem? -
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3599 üzenetére
Ahha köcce. De nekem tetszik Hogy hátralöki a mutánsokat mint állat.
Kérdés találkoztam egy über ghoullal. (dobál zöld sugárzó vackokat és ha közeljön ugy hátralök mint a sicc) Bakker nem tudom megölni... Illetve leraktam 6 repeszaknát 2 plazmaaknát ennyi volt nálam
és annyit értem el vele hogy sántított kicsit.
Első találkozásunkkor úgy öltem meg Charonnal, hogy ö megpusztult én meg alig éltem túl. Hogy lehet könnyen elintézni van rá valami jó trükk? Mert egyre többel találkozok. (Roy Philips rejtekhelyén pl..) -
Iginotus
addikt
Huha tegnap alkottam az androidos questet megnéztem youtubon, hogy mindkét revardot (fegyvert és a csipet is) megkaphassam, iszonyat jó ez a puska... Csak nem értem én keveslem a sebzését, a Gauss Rifle sokkal nagyobbat sebez igaz lassabb is. Szóval kérdés a Energiafegyverek speccel tudom mindkettő sebzését növelni ugye? Vagy a A3-21's Plasma Rifle már nehézfegyvernek számít?
-
Iginotus
addikt
Hupsz a rakéta nem válogat
Azt hiszem egy páncél nélküli néni volt még sárgán, de aztán az is szerzett valahonnan egy páncélt meg egy gépágyút sisak nélkül és az is elkezdett ratatázni felém, mint az állat, szóval golyót kapott a fejébe, ha már nem volt rajta sisak.
Nagyon tetszik ez a "szerencsés esetben egy rejtélyes idegen jelenik meg a célzórendszerben és lelövi az ellent" speckó. Jól néz ki mikor megjelenik és lö-lö-lö-lö -
Iginotus
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3586 üzenetére
Köcce közben a robotosat én is elolvastam, hogy túl jó vagyok neki
Azt hiszem a következő karakterem gonosz lesz. Bár már most a jó karmával is egy kicsit beutálkodtam pl felvettem a ghoul városban a bérgyilkosos küldit. Dukov amúgy sem tetszett!
Stimpaket akkor adok neki, de pénzt visszaveszem. -
Iginotus
addikt
Vazze ez nekem kell
- Kicsi Spoiler..
Tegnap véletlen elkeveredtem, az első DLC hez a vas testvériséghez akik kiváltak. Itt van az hogy van egy pit-boy-om szóval üljek be a szimulátorba. Gyorsan végig is taroltam a küldit, kinyitom az ajtót a végén, minden cuccot, de tényleg minden cuccot felvetem a páncéllal együtt meg minden lőszert stb, vazze megyek kifelé több mint 700 kiloval alig birok lassan mozogni. Erre ezek a mocskok nekem támadnak se szó se beszéd. Többször töltöttem vissza az állást de mindig megtámadtak, erre gondolok egyet akkor dögöljetek meg... Mindenkit megöltem gyorsba hát több mint 900 kilóval vánszorogtam fel a felszínre a liftet sem értem hogy bírt el. 3 kör volt cheronnal mire mindent visszacipeltünk a házambaIgy most neki is van szervópáncél meg lézerpuska stb....
Lehet több követünk? Vagy csak egy időben egy? ÉS még mindig nem tudom hogy meg tud e halni a követő?
Azt már láttam ha adok neki gránátot vagy rakétavetőt azt használja, de pl kupakot használja ha adok neki? Rad-x et gyógyinjekciót vagy kaját?
-
Iginotus
addikt
Bakker mindig lejár az időm
Megtaláltam a power armoros kérdését is.. Meg a házas kérdést is. Mivel én előbb kinyírattam a seriffet és a bombát még nem hatástalanítottam, ezért nincs házam megatronban.. Talán még ki lehet javítani -
Iginotus
addikt
Társak és egyebek kérdésre itt találtam választ
-
Iginotus
addikt
Bakker folyamatosan kérdeznem kell
Hogy tudom a Lincoln fegyvert megjavítani ha nem találok még egy Lincoln fegyvert? Tudtommal csak azonos fegyverrel lehet javítani.... -
Iginotus
addikt
Bakker most olvasom (itt) hogy 72 óráig maradnak meg csak a cuccok a kukában... Én belepakoltam az egyik szemetesbe kb 1000 kb os cuccot akkor az el fog tűnni egy idő után? Van biztonságos hely ahol lehetne tárolni? Nincs még saját házam lehet ilyet venni?
-
Iginotus
addikt
Bakker itt aztán van uj infó
Szóval 11. szinten vagyok jelenleg, magyarul játszok az összes kieggel, és megszereztem most a Lincoln ismétlő puskát, na az szakít.
Szóval egy értelmes páncélt nem találok a játékban. Olvastam itt hogy szervópáncél meg talon páncél mindegyikből találtam már, (a szervopáncélt még nem tudtam megtanulni sehol.) De egyik sem ad tulajdonságot, a mostani sima 101 es páncélom az ad kézifegyverre 5 öt meg közelharcira is 5 öt. Van valami trükk ami a sima tulajdonság nélküli páncélból csinál nekem ilyen + os páncélt? (Első kérdés..) Vagy hol lehet ilyen tulajdonságos páncélt szerezni?
Illetve olvastam hogy lehet kutyám és robotom is... Kutyát még nem találtam hol van?(Második kérdés..) Robotos árust már megtaláltam a robot gyárnál, de az sem ad robotot arra hivatkozik hogy engem nem szeretne a robot...
Egy ghoult szereztem (cheron..) viszont 2000 kupakot adtam a szerződéséért (összeharácsoltam 7k+ kupakot szóval van bőven..) és most vele aprítok, kicsit hülyén mozog néha... Kérdés meg tud halni?(Harmadik kérdés)
Néztem ufó fegyvert is.. még nem mentem el érte érdemes? (Negyedik kérdés) Mert igazából muníciót nem nagyon leltem még hozzá.. ha meg nincs hozzá elég akkor értelmetlen elmenni érte.
Csináltam magamnak különböző fegyvereket, tetszik a sínszügbeverö (kemény lokomotiv hangja van.), meg a szemétvető de a Lincoln tetszik a legjobban. Lehet ilyen fegyvereket aminek van értelme is összerakni vagy csak fun az összes? (Ötödik kérdés)Hu remélem nem kérdezek túl sokat... hozzátartozik, hogy alig egy hete játszok és 3 nap alatt sikerült 20+órát belefektetnem és ez az első karakterem, és eddig + os a karmám meg nem voltam geci senkivel mindenkinek segítettem ócskavasat gyűjtök szerelő orvos meg könnyüfegyveres vagyok a töltényesek jobban tetszenek mint a lézerek. A terminál feltöréssel nincs gond tudomány is 50+
Ha meg kevés eszek egy kis mentát...
Ja vicces hogy a jetezéssel drogfüggő is lehetek. Félig vámpír is vagyok tetszett a vámpíros quoestsorozat is. Hu most már tényleg befejezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest