- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Egyszer csak elkezdtek olvashatatlanul gyorsan váltakozni a párneszédek alatt. Vissza lehet valahogy állítani?
Köszi előre is! -
dodopek
addikt
Köszi, de azt hiszem hagyom így.40-60 közötti fps-t kapok, és az nekem jobb, mintha kcsit magasabb felbontás lenne. Bár lehet, hogy még kipróbálom FHD, élsimi, anizo nélkül...
Ott is hiába állítom át. Nem képes átméretezni a játékot, csak ugyanazon a felbontáson indul, amin a win7 egy. Szóval marad a1600x900... Ez legyen a legnagyobb bajon a játékkal...
-
dodopek
addikt
Zsír! Volt pár fagyás az egész délelőtti játék közben, és nem tudom a felbontást változtatni, de nem gond. Marad 1600x900. Így viszonylag stabil, bár ahol fagy, ott mindig fagy az adott szituban. De max elkerülöm addig a helyet, amígy a küldetés tart(pl Moirának sugárzást kellett szenvednem. Megvolt a 600, viszont ahogy elindultam a bolt felé, a két fejű brahmin mellett mindig kifagyott. Ha másik irányból mentem, akkor nem.)
Köszönöm a segítséget! -
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mond nektek valamit ez a hiba:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: Fallout3.exe
Alkalmazás verziója: 1.7.0.3
Alkalmazás időbélyegzője: 4a40f18b
Lefagyási aláírás: ee28
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: ee28b7b4588d8ddb37282f46fa2adee4
2. további lefagyási aláírás: 0dc5
3. további lefagyási aláírás: 0dc55a23db140c3e133646f2c3323159
4. további lefagyási aláírás: ee28
5. további lefagyási aláírás: ee28b7b4588d8ddb37282f46fa2adee4
6. további lefagyási aláírás: 0dc5
7. további lefagyási aláírás: 0dc55a23db140c3e133646f2c3323159Elindítani sem tudom a játékot, elindul az új játéknál a video, utána meg összeomlik az egész...
Ha nem a monitor rendszer felbontásán akarom elindítani, akkor már a "diavetítés" sem indul, ha igen, akkor meg a játék elején omlik össze... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami olyan Fallout 3 modot, ami új küldetéseket ad, és magyar?
Köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4015 üzenetére
Közben meglett,köszi!
-
dodopek
addikt
válasz
fradi81 #4013 üzenetére
Nekem is segítség kellene.
SPOILER
A kimondhatatlan nevű könyvet kellene elvinnem a Dunwitch épületbe,de nem találom a rohadt fekete obeliszket.Ráadásul hiába van az kijelölve aktív küldetésnek, a mutató(nem az átlátszó) valamiért a tavaszvölgy általános sulira mutat.Van valakinek valami 5lete, hogy mit kellene csinálnom?
/SPOILER
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
westcoastog #4011 üzenetére
Ott lesz az.... Pont a bejárattal szemben.El sem lehet téveszteni.
-
dodopek
addikt
Hú,banyeg! Felraktam a DLC-ket,azóta sokkal keményebb a játék! Alig bírom kinyírni a mindenféle ellenfeleket!
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3995 üzenetére
Akkor megkeresem őket.
-
dodopek
addikt
Az XP-kre már meg is kaptam a választ.
És a kép, hogy kulcsot kér, ha nem én megyek be:
Bocs a kép méretéért... -
dodopek
addikt
válasz
Kassadin #3948 üzenetére
Ha a lányt akarom beküldeni, nem tudom kinyitni a vezérlő ajtaját,oda van írva, hogy kulcsot kér.(később majd bedobok róla egy képet).
Már csak az lenne a kérdésem, hogy lehet e az, hogy 20as szint a legmagasabb, és utána már az tapasztalatp sem gyűlik. A pipboyomban az van kiírva, hogy TP max.A DLC-kkel ez is lehet magasabb?
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
SPOILER!!!!!
A játék legvégén,a tisztaság tervnél,miután kicsinálom az ezredest, és be kell indítani a gépet különben felrobban,csak akkor nyílik a kamra ajtaja, ha azt választom, hogy én megyek be.A szöszi lovaglányt nem tudom beküldeni,mert valami kulcsot kér,ami nincs nálam.Hol kellett volna ezt megszereznem? Vagy hogy tudom elérni, hogy ne legyen itt vége a game-nek?Olvastam itt olyat,hogy a nagy robotot is le lehet gyakni.Hogy??
/SPOILER!!!!!
Előre is köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
Ezeket esetleg kipróbáltad már?
talán segít -
dodopek
addikt
Mindenkinek kifagy időnként...
Szörnyű instabil játék, de azért szerintem KIBA@@@@@ jó!
Ma véletlenül végigjátszottam,hős lettem, de rengeteg maradt a játékban DLC-k nélkül is,úgyhogy kezdem korábbról.Hála istennek megfogadtam a fórumtársak tanácsát, és volt mentésem...
Köszönöm nekik! -
dodopek
addikt
Vendégségben vagyok,otthon árválkodik a pc.Nekem meg elvonási tüneteim vannak...
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3913 üzenetére
R.I.P...
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3911 üzenetére
Miért halott?Nekem él... Vagy csak még él?
A 112es kaland végén nagyon gonosz a karmám.Én voltam a hasfelmetsző törpe, vagy miafene...
-
dodopek
addikt
válasz
Ryder62 #3908 üzenetére
Egyetértek ryder kollégával.Én szeretem Megatont.Bár Moira már nem bír fizetni,annyi cuccot vittem neki...
És hatástalanítottam a bombát még az első odaérkezésemkor,szóval nálam esélytelen a big boom.
Jericho nekem nem gyenge.Igaz, párszor elpatkolt, de én bírom Tök mindegy mennyit kell várnia rám, mindíg morog.Szerintem vicces.
A karmám tenpenny óta rossz, de nem is nagyon izgatom magam miatta.Van annyi tisztított vizem, hogy kész angyal lehetnék, de jó ez így.
Most épp beszálltam a pihentetőbe a 112 menedékben. Vicces!bLaCkDoGoNe!
Azért jó a ház, mert több szekrény is van, külön van választva az eladásra szánt, és a "majd későbbkellmég" cucc.
Közel van a Megatoni bejárathoz, a bolthoz, és a vízellátó telephez.... -
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3887 üzenetére
Ne haragudj, de ezt nem értem...
-
dodopek
addikt
válasz
Synthwave #3873 üzenetére
Sziasztok!
Segítsetek kicsit.Fallout 3ban felderítettem(nagyjából) a nemzeti gárda raktárának a környékét, de nem találom, hogy a fegyertár nagy ajtaját, hol lehet kinyitni.A legfelső emeleten?Oda hol lehet feljutni?Mert nem találtam meg a feljáratot.
Előre is köszi!
Dodo -
dodopek
addikt
válasz
Synthwave #3857 üzenetére
Nekem sokat segített (win 7 32 bit), hogy a parancsikon tulajdonságaiban pipáltam:
Futtatás kompatibilis üzemmódban,kiválasztva XP sp3
képi témák tiltása
Asztali összeállítás tiltása
Képernyő méretezésének letiltása nagy dpi-beállítás esetén
Nem tudom, hogy van e köze a futáshoz, (jelen esetben konkrétan), de nekem sokat segített.Utána sokkal ritkábban fagyott le.Remélem segítettem... -
dodopek
addikt
válasz
Kassadin #3838 üzenetére
Hát,sajnos ez nem fog menni.Mindig csak gyors mentést csinálok,és elmentettem,amikor kinyitottam a kaput. Így járás. Játszom így tovább.Majdcsak van élet a semmirekellőn túl...
Vagy megpróbálok szerezni egy mentést kb 10es szinttel,tenpenny előtt.Bár az már nem az én "életem"... -
dodopek
addikt
Shit...
Asszem ezt jól elszúrtam.Véletlenül beengedtem a ghulokat a tenpenny toronyba.A karmám a béka alatt, és buktam a küldetéseket is. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Lassan felfedezem a pusztát paradise fallstól rivetig.Kezdem gyanítni, hogy DC egy másik térkép lesz. Jól gondolom?Vagy ez az egy térkép van a játékban?
Köszi!
Ne áruljátok el, hogy hol menjek át,ha át lehet, csak hogy van e másik térkép.
Más.Most hogy komoly fegyverzettel rendelkezem,van valami értelme visszamenni a 101 menedékbe?Hentelni a gyökereket, vagy van értelme valamiért benézni?
Dodo -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mit lehet csinálni, hogy a fallout 3 menjen Win7 alatt?Kipróbáltam a Detonation,és a year of a the game verziót is.Próbáltam kompatibilitási módban is,XP összes sp-jével,új catalyst-tal,rendszegazdaként...
Minden esetben bejött az indító képernyő,rákatt a playre,sötét kép,pár mp homokóra,aztán hibával kilép.
Tapasztalt valaki ilyet?Mit hehet vele kezdeni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest