- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
FehérHolló #3987 üzenetére
"Nekem a szupermutikkal volt bajom mindig"
Overlord? Azok a legkeményebbek, a többi hozzájuk képest nulla. Ja a poén kedvéért pl a vault 87 csak úgy hemzseg tőlük van vagy 15 bent és ellégé komoly harcok alakultak ki mikor egyszerre 3 overlord is rám támadt.
-
zalman90
őstag
válasz
FehérHolló #3991 üzenetére
a torz emberek azok akik fejszével meg lapáttal jönnek
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3987 üzenetére
Seggbe öklözni mi? Te is jó perverz vagy.
Szupermutáns semmiség lézerpuskával. -
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3985 üzenetére
Hova kell célozni bácsi? Én azokat úgy öltem meg, hogy beakasztottam egy kocsi/tereptárgy mögé és széttunkoltam.
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3976 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem hogy anélkül is tudsz criticalozni hogy végig guggolnád az egész pályát. Láthatatlanná tesz, de ha bármelyik ellenséges npc előtt elmész 2cm-re, akkor automatikusan megtámad.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FehérHolló #3971 üzenetére
Vagy a Chinese Stealth Armor, amit az Operation: Anchorage DLC végén kapsz.
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #3962 üzenetére
Igen, azt olvasom. Mondjuk gondolkoztam hogy csak olvasgatás nélkül csinálom végig, viszont mindig furdalja a kíváncsiság az oldalam hogy az adott helyszínen mit mulasztanék el... (vannak dolgok amik könnyedén elkerülnék a figyelmem akkor is ha órákig bolyongnék, pl. rakás könyv között egy skill book, stb.).
Abban is van igazság hogy nagyon feltápolva egyszerűek lennének ezek a küldetések, viszont alacsony szinten meg néha nem is az hogy nehezek, hanem számomra inkább vontatottak tudnak lenni, jó azt a középutat megtalálni mikor még van kihívás is a dologban, de nem is szenvedés (mint pl. így az elején állandó ammo hiánnyal küzdve). -
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #3960 üzenetére
Spoiler lehet
Igen ezt tudom (a science skillem túl alacsony a terminálhoz, inkább a repairre nyomtam eddig pontokat - persze az állomást meg lehet amúgy is találni), viszont ahogy olvastam a Fallout wikit ott azt írták hogy vagy Child at Heart perk, vagy sikeres speech check - viszont speech check opció nem is volt a dialógusok között...)
A chinese assault rifle-t már begyűjtöttem, viszont ez is eléggé zabálja a lőszert, most leginkább hunting rifle-lel próbáltam meg írtani a fire anteket, de szerintem 1-2 kisebb küldetés erejéig hanyagolom ezt a questet. -
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3937 üzenetére
Launcherrel indítom. Zőccségboltos verzió azon belül is a goty multi3 prophet. Lefagy a kép de a pip boy szól tovább, utána előhozom a feladatkezelőt és látom hogy Fallout3 nem válaszol.
Ezután jön az erőszakos leállítás. -
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3929 üzenetére
-
Wasp91
aktív tag
válasz
FehérHolló #3925 üzenetére
Attól ugyanúgy kifagyogat újra.
-
jasszer
őstag
válasz
FehérHolló #3703 üzenetére
Jah, már nekem is úgy tűnik hogy magától meglesz, főleg a már említett perkkel...
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3694 üzenetére
Megnézem mi ez a quantum chemist perk, wikiben elolvastam ez már dlc-ben van 22-es szinten. Nekem csak a sima fallout 3 van meg. Köszi a segítséget, megnézem azt a listát, lehet nem voltam eléggé figyelmes.
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #3674 üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam (gyorsmentés/gyorstöltés).
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
FehérHolló #3637 üzenetére
a 6600gt kb 4x erősebb. nem arol van szó hogy fut-e vagy nem, mert futni fog, csak élvezhetetlen lesz.
de amikor egy 9800gt 21k vagy egy gts450 24k, nem értem a kérdést...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
FehérHolló #3640 üzenetére
Mindenért lelkesedem, ami Fallout.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #3455 üzenetére
mindenképpen megnézem, mert ez kiborító.. nincsen bajom a némettel (fura is lenne), de pc-n ki nem állhatom, egyszerűen botrány. meg a szinkronizálás, hát komolyan, ilyen besavanyodott valamit, döbbenet. végig küzdöttem németül amíg kiértem a vault-ból, de tovább nem vagyok hajlandó.
ja meg észrevettem még egy vicces dolgot: a win 7 widgetjeiből "átüt" a játékba az egyik, ami azt jelenti, hogy a játék alatt jobb oldalt villódzik fehéren a widget.. LOL
ez ellen tehető valami vagy a widgetet kéne ilyenkor lelőnöm. ez a cpu magok terhelését mérő widget amúgy. -
válasz
FehérHolló #3448 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Integra:
A négymagos problémára itt egy megoldás:[link]Tegnap már ezen beállításokkal játszottam kb. 3 órát és semmi gondja nem volt.
-
Xblades
tag
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
A Vegas úgy néz ki vissza tér némileg az első két részhez, ami nem csoda hisz a Obsidian-nál dolgozik több régi Fallout fejlesztő.
És a legjobb hogy könnyen mod-olható lesz.
És ott a Hard fokozat valóban nehezítve lesz. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
Új idők új dalai. A mai "átlagos játékos" nem díjazza a legkisebb frusztációt sem a küzdelemben, nem szereti a "túl bonyolult" képesség/képzettség rendszereket, és a túl sok gondolkodnivalót. Ha piaci sikert akarnak, akkor le kell butítani. A hardcore RPG fanoknak meg marad néhány rétegjáték. Sajnos ez van. De legalább hangulata van a játéknak. Manapság ez sem túl gyakori.
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3373 üzenetére
Most őszintén te tudod hogy mit írtál?
Az 1.7-es MAGYAR patch-et csak azok kapják meg akik rendelkeznek vagy a GOTY verzióval vagy pedig megvásárolták a lemezes DLC-ket, mert azoknak a telepítő lemezén található.
Ezért nincs hivatalos letöltési helye. -
gfefe
őstag
válasz
Köszi holló a segítséget.
Feltettem az 1.7 patchet. Azonban így is ki ki lépdes a játék magától ahogy tetszik neki...
Friss os... Tiszta rendszer... és még is... tudom,h goy sokan panaszkodnak, hogy bugos a game, de bakker azért ez nagyon dúrva... 1 éve a netes crackelt verziót amikor végig toltam nem volt ilyen....
Most meg még is csak eredetivel tolom...Xblades: Kicsit félre értelmeztél akkor... engem hidegen hagynak a DLC-k... nekem az alapg émet kellene játszhatóvá tenni, de hogy egy év alatt nem jött ki olyan patch amivel az lenne nagy szégyen...
-
Xblades
tag
válasz
És megnézted hogy amit beírtál arra mit adott be a kereső? Mert hogy te oda írtad hogy Hu attól még a Us és a Uk verziókat dobta be. A második link meg végkép nem magyar patch.
A honosított verziójú Dlc-hez ezek nem lesznek jók, csak az angol verziókhoz. De a magyar alap verzióval akkor lesznek problémák. Pl. 3.Dlc folytatás hiba -
Fortissimus
őstag
válasz
FehérHolló #3361 üzenetére
szerintem egesz jol skalazhato a Fallout 3, nagy valoszinuseggel menni fog a kisebb gepen is
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3359 üzenetére
Igen. Offline módban nincs gond.
Viszont amennyiben egyszerre lennél bejelentkezve 2 gépről akkor bukhatod az accountodat. -
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3356 üzenetére
Beállíthatod az offline módot is és akkor nem kell net hozzá. A steam és az EA digitálisan vásárolt cuccainál nem kell internet csak az egyszeri aktiválás. (kivétel az ubisoft cuccai és amikhez ki van írva, azokhoz kell a net a steam verziónál is)
Ja, a netes vásárlásnál nálam közép árfolyamot számláztak nem a kiírt banki eladási áron ment az üzlet! -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3356 üzenetére
Mindegy, úgyis el kell olvasnom majd a Steam felhasználási feltételeket és a FAQ-t. Azokban valószínűleg a fenti kérdések is meg vannak válaszolva.
-
Grifid
aktív tag
válasz
FehérHolló #3354 üzenetére
Steamen most akciós 24,99 EUR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest