- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Kassadin #3871 üzenetére
Látom, a lényeget leszűrted...
Ahhoz nem kell semmiféle mod. A Vault 101-től rögtön odamész pl. a Police HQ környékére, és nesze, mutkók. Útközben megölsz néhány raider-t, szerzel egy hunting rifle-t, lőszert, meg pár stimpak-ot. Ha sietsz, még 3. szintűnek se kell lenned, mire odaérsz. Mod nélkül, Hard-on szétgyalázod őket, ha okosan van összerakva a kari.
Ha a modokat felraktad, ilyen botorsággal inkább ne próbálkozz. Kb. előbb halsz éhen, minthogy odaérnél vagy mészárol le egy 4 fős raider-csapat. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #3866 üzenetére
Hát, poszt-apokaliptikus loliknak <3 kell megmenteni a poszt-apokaliptikus jövőt.
A többi felsorolt mod (a Shoujo Companions-on kívül) pedig azt a célt szolgálja, hogy ne legyen az, hogy 3. szinten már különösebb nehézség nélkül szupermutánsokat mészárolsz halomra Hard-fokozaton.
Egyrészt, lelassul a fejlődés és sokkal nehezebb lesz a játék. Amellett, hogy pl. az evés-ivás már nem gyógyít (csak életbenmaradsz...ha nem kajálsz meg szlopálsz rendszeresen -és változatosan-, akkor éhen/szomjan halsz. Az élelmiszer is sokkal drágább lesz. Sőt, a kalória/fehérjebevitel és a magasság/testsúly függvényében a karakter hízhat/fogyhat/izmosodhat/satnyulhat. És ez látszik is rajta. A kalóriaégetés pedig annak a függvénye, hogy mennyit sétálsz, futsz, vagy állsz egyhelyben. Különböző telítettségi állapotokhoz különféle pluszok/mínuszok járnak. Baromi hangulatos, amikor valahol a pusztában egy kimeritő, exploring-val teli nap után tábortüzet gyújtasz és megsütöd a vacsorádat.
), a sérülések is sokkal realisztikusabbak, a sugárzás is sokkal veszélyesebb és könnyebb is beszedni nagy dózist. A függőségek sem tűnnek el varázsütésre. Az alkohollal is érdemes csínján bánni, mert END-függvényében akár nagyon hamar is toxikus halált lehet halni vagy akár napokig a Styx-folyó partján vegetálni élet és halál között. Az alvás is nagyon fontos lesz.
A mindenféle chem-eknek súlya is van, és sokkal ritkábbak. Nincs minden sarkon 2 RadAway meg 5 stimpak. A lőszernek is(!) súlya van, nincs az, hogy 20000000000 ammo van nálad minden fegyvertípushoz. Mindemellett még ritkább is, szintúgy, ahogy a jó állapotban lévő fegyverek. A rosszabb állapotban lévő darabok hajlamosabbak a meghibásodásra. A javításukhoz sem kell feltétlenül ugyanolyan cucc, van keresztbe-kompatíbilitás. Végre igazi értelmet nyer a barter-skill.
Ja, tényleg...a főjellemzőid SOKKAL jobban befolyásolják a játékot, ahogy a skill-jeid is. LÉNYEGESEN többet számít, hogy mikre vagy specializálva.
Fel van javítva az AI, sokkal halálosabb harcrendszer (ez rád is vonatkozik), feljavított lopakodási-rendszer, rengeteg új tárgy, fegyver, armor. És lehetne még sorolni... Kész mikromanagement lesz a TÚLÉLÉS (főleg alacsonyabb szinteken).
Tehát pont azokat a dolgokat építi bele a játékba, amiket eddig baromira hiányoltam. Megsokszorozza az élvezeti faktort. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ryder62 #3859 üzenetére
Hát, megnézem; ha a 64 bit-es Win7-tel is ezt csinálja, megy vissza az XP. Nagyon remélem, hogy valahogy megoldódik.
Az OS csicsás felülete soha nem érdekelt. Win98 design, oszt annyi. Egyedül az aero quicklauch peek-funkciója, ill. az egyszerűsített network-beállítás, ami hasznos, de olyat is lehet varázsolni XP alá. Nekem ne legyenek 8xAA-zott féltransparent fülecskék mindenhol.dodopek: köszi a tippet, de nem hinném, hogy változatatna a dolgokon. A kompatíbilitási módot próbáltam már, de nem megy azzal sem. Csak azt nem értem, hogy ha csak az alapjáték van fenn, meg az 1.4 patch, akkor Hawaii van. Csak a DLC-k telepítésénél kezdődnek a gondok (ill. ugye az 1.4-es patch fölötti javításokkal).
bLaCkDoGoNe: ott nincs Children of the Wasteland mod voicefix-szel. Se Fallout 3 Wanderer's Edition + Imp's more Complex Needs, se Shoujo Caompanions mod.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Alapból magyarul?
Ezek a fordítások/szinkronok mindig tönkrevágják az élményt (mondjuk nekem alapból viszket a hátam BÁRMILYEN magyar nyelvű software-től).
Viszont az továbbra is kérdés, hogy miért van az, hogy az alapjáték 1.4-es patch-ig hibátlanul megy, aztán ha feltelepítem a DLC-ket (egyben ugye) - ezzel be is frissül 1.7-re - , el sem indul a game (feketeség, tölt egy keveset, aztán visszadob desktop-ra), csak a "Fallout3 működése leállt" OCSMÁNY ablaka mászik a képembe...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
westcoastog #3828 üzenetére
Helyes-helyes. Megérdemli. ^___^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
westcoastog #3826 üzenetére
Akkor lehet, hogy érdemes újrajátszani néhány mod-dal. Az egyik legyen az FWE. Garantáltan nem fogod magadat 5-ik szinten félistennek érezni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #3819 üzenetére
A Fallout Script Extender-t (FOSE) meg a DarNified UI F3-at kihagytam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Children of the Wasteland - Enhanced Playable Children mod.
Best mod ever. Post-apocalyptic lolis FTW. ^__^
Már csak a DLC-k kellenek +
Shojo Race mod
Shojo Companions mod
Player Child Voicefix
FWE - FO3 Wanderer's Edition mod
IMCN - Imp's More Complex Needs mod
+ Fallout Mod Managerés lehet is játszódni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv ismét.
Tudtok nekem segíteni?
Az a gondom, hogy feltelepítem a játékot (US verzió). 1.4-es patch-ig be is frissíti rendesen, de utána kezdődnek a gondok; 1.5-től egészen 1.7-ig, ha felrakom a patch-et és indítom a game-t, akkor hibaüzenettel leáll. Az OS Windows 7 Ultimate x86, ha esetleg valamiért kéne, a konfigom az adataimnál.
Fallout 3 has stopped working.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Fallout3.exe
Application Version: 1.5.0.22
Application Timestamp: 49cd1e54
Fault Module Name: Fallout3.exe
Fault Module Version: 1.5.0.22
Fault Module Timestamp: 49cd1e54
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00227900
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Oszt' annyi. Valamelyikőtök tudna segíteni, nagyon megköszönném. Szeretnék már életet lehellni a Children of the Wasteland mod-ba, de sehogy sem akar sikerülni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Interceptor #3537 üzenetére
Majd akkor, amikor megvan az új vinyó és új Win-t rakok. Addig meg kerülöm Rivet City-t.
Viszont ilyen tálcára-lerakós gondom még nem volt, mindig visszavált rendesen.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Runner_fxr #3525 üzenetére
Így pont az RPG-t teszed tönkre, amiről a játék szólna...
Meg nehéz? Ugyan már. 2-3-ik szinten már szupermutánsokat lehet trancsírozni hard-on (nem kifejezetten harcra "tervezett" karakterrel)...
Más: gondban vagyok. Rivet City-nél (az elsüllyedt szekciónál) fagy a game és kidob desktop-ra. Most álltam át nem rég Win7 Professional 32bit-re, lehet ezzel vannak a gondok? A konfig: Athlon64 X2 4200+ + 2*2 GB Kingmax DDRII 800 + Inno3D GeForce 8800 GT 512 MB. A játék a teljesen alap, nincs fent patch, mod, meg küldetéslemez, de eddig hibátlanul működött- Valakinek valami ötlete esetleg? Mert kicsinál, hogy nem kalandozhatok rendesen.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #1161 üzenetére
Na igen, de gondolj bele! Távolságból (de akár közelebbről is ) egy képzett, profi mesterlövész sokkal nagyobb százlék eséllyel lő le valamit 1-2 lövéssel, mint egy frissen besorozott baka, aki még azt sem tudja, hogy hogyan támassza rendesen a vállának azt a karabélyt.
Szerintem ez elég reális. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na igen, bár azt nem értem, hogy a Power Fist-hez mér' nem kellenek energiacellák...
Azok a Mirelurkok szeretik a Combt Shotgunt is.Én mondjuk a NukaLurk-okon szakadtam be.
Mondom, mi a szar az a kéken fluoreszkákó izé, ott a sarokba', mennyéinnen'.
Egyébként van a játékban egy nevesített Power Fist is, ami Fisto! névre hallgat, és a sebzése kicsit jobbacska.
Gregorius: Bizony-bizony. A Lincoln's Repeater-rel egylövéses Deathclaw-killek...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #1146 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy kitalálok a karinak főbb jellemvonásokat, meg előtörténetet, és aszerint játszom vele. Ez persze a történet folyamán finoman változhat.
Bizonyos események hatására akár radikálisan is--->pölö az addig elég durván evil karim (tolvaj, gyilkos) Oasis után jó útra tért, átérezte a szánalmat és alázatot, s a találkozás Harold-dal teljesen megváltoztatta az életét.Energiafegyverek gyengéééék???? Olvastad, amit az Alien Blaster-ről írtam?
A Plasma Rifle-t sem nevezném gyengének.
A Laser-cuccok viszont tényleg nem a legjobbak (a Gatling Laser sem egy nagy szám (bár az Big Guns), kivéve a Vengeance-ot -Deathclaw Sanctuary mélye-...az 15 %-os skill-el is 100-at! sebez). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
!!! SPOILER !!!
Rivet City-ben. Harkness az, a Council egy tagja, a "főkatona a ladikon".
Pinkertontól tudod meg, aki a broken bow-ban van (és aki mellesleg egyedüli a játékban, aki NEKED is INGYEN csinál arcplasztikát).
Ha Zimmernek azt mondod, hogy meghalt, csak jó karmát kapsz, meg 50 caps-et. Viszont, ha ténylegesen kiideríted, hogy ki az android, akkor négy választásod is van.
1. Ha Zimmernek szólsz Harkness-ről, akkor egy Perket kapsz (Wired Reflexes--->növelt pontosság V.A.T.S.-ban) és rossz karmát.
2. Ha Harknessnek szólsz, megkapod a spéci plazmapuskát (A3-21's Plasma Rifle) + jó karmát.
3. Harkness-nek szólsz, és azt mondod neki, hogy megtartod a titkát.Megkapod a plazmapuskát, és a jó karmát, majd elrongyolsz Zimmer-hez, és közlöd vele a helyzetet, aki ad rossz karmát (így a két karmaváltozás kiüti egymást) + a Wired Reflexes perket.
4. Ha nagyon magas a Speech skill-ed, akkor meg tudod győzni Harkness-t, hogy menjen el Zimmer-rel, s így is megkapod a puskát is meg a perket is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #1138 üzenetére
Hát nem tudom, mondjuk alpvetően én SZEREPET játszom a karival, s, hogy ha az eredendően good, akkor egy tervrajzért nem fogok vágohídat csinálni. Max. pickpocket, ha a kari JELLEMÉBE belefér. Bár ízlések és pofonok.
Szerintem mondjuk sokkal flessebb tényleg elképzelni egy jellemet és azt kijátszani. Ízt a gémnek.
6-8000 caps? Ezért kell intellektuális karival játszani (legalább 5-6-os charisma, meg akár némi barter skill is). Nekem még soha nem volt ilyen gondom.
A 20 szint tényleg egy picit kevéske, legalább 22-23 kellene.A küldik néha tényleg kicsit bebuggulnak. Nekem volt már olyan is, hogy egy bug miatt lvl8-ról újra el kellett jutnom lvl11-ig (szerencsére max. egy fél órás kiesés volt): amikor kedvenc evil nénimmel bementem Little Lamplight-ba, hogy kicsaljam a kis Bumble-t rabszolgának
, Jericho-t (aki messze a legjobb arc a felszedhető NPC-k közül - olyan szövegei vannak, hogy néha már sírok, s mellé az a hanglejtés...
)kinthagytam a bejáratnál a Slaver-es csajjal. Bent bóklászom, egyszercsak kiírja, hogy "Jericho has died". Mondom anyád!
Rohanok ki, nézem, ott hever. Harcnak semmi nyoma, csak szimplán lehalt. Biztosan megölte a magány.
Hát gondoltam, rohadjon meg, mindegy, megyek vissza Paradise Falls-ba, és megveszem azt a feminim slave-et testőrnek. Mikor odértem, hogy már bonyolítanám a tranzakciót, a gép kiírja, hogy egyszerre csak egy követőm lehet. Mondom anyád!Igaz, hogy meghalt, de az engine ezt valahogy nem érzékelte...
Írthattam ki megint a Police Stationt...
Nem tudom, mit küzdötök ennyire a talonosokkal...
Először kilövöd a kezéből a stukkert, aztán azzal aprítod, amivel nem szégyelled. Vagy egyszerűen két fejes.
A regulatorok még gyengébbek. Vicces volt, amikor ~lvl5-ön találkoztam 3-mal és a "Can we talk this out?"után közébük dobtam 1db frag grenade-t és csúnyán lehaltak.
A végén már a super mutant-okat és Enclave-s katonákat EGY lövésekkel (V.A.T.S. nélkül!) szedtem le Alien Blaster-rel...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #1030 üzenetére
A Nuka Grenade tervrajzait a Cantebury Commons-ból induló chem-kereskedőtől (öltönyös, szemüveges figura) is meg lehet venni. Persze nem biztos, hogy pont ott futsz vele össze...
Viszont ha egy schematic-ból több van, akkor a végeredmény erősebb lesz.Ha evil karid van, akkor az a gyilkosság nem jelenthet gondot.
Ha meg good karid van? Éppen akkor kaptál epilepsziás rohamot, amikor az Alien Blasteredet markolásztad.
Viccet félretéve, good karikkal nem illik anyagi juttatások fejében hentesüzletet csinálni minden koszos kis shack-ből a sivatagban. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Halihó.
Nos, én egy bazi-hardkór-fanatik vagyok, a kedvencem az első rész, vagy már tucatszor végigjátszottam. A 2 is über-über-fasza. Hisz' nincs még egy olyan szerepjáték, ahol meggyőzöd a főgonoszt, hogy egy anyaszomorító barom, s az meg öngyilkos lesz.
A párbeszédek utánozhatatlanok, a HANGULAT páratlan, utólérhetetlen, az egész játék minden idők legjobb RPG-je, még a Baldur's Gate-nél és Star Wars: KOTOR 1-2-nél is jobb. A feeling, amikor -1400-as karmával belépsz a Hub-ba és a combat armoros őrök "He's here!" és "Run away!" felkiáltásokkal üdvözölnek...Amikor éjszaka, egy képernyőnél is nagyobb távból 95 %-kal lövöd egy kutya szemét...
És még sorolhatnám napestig. Komolyan mondom, nekem az is TÖKÉLETES lenne, ha az új rész a régiek motorját használná (jó öreg, sprite-alapú, izometrikus), a hangulathoz nagyon passzolt.
Amikor meghallottam, hogy a Bethesda vette át a harmadik rész fejlesztését, majdnem szívszédülést kaptam. Ha a végső változatba valahogy mégis is az a b*zi, Morrowind/Oblivion-féle topic-alapú beszélgetés lesz, felgyújtom a Bethesda székházát!
Ilyet írnak, hogy "csökkentjük az RPG-elemek számát"?!? Hát a jó *#>&>#&ł-t, azt csökkentsétek! Nem hack 'n slash-t akarok, hanem ízig-vérig RPG-t! Persze abban biztos vagyok, hogy az Interplay/Black Isle színvonalat még alulról sem fogja karcolgatni...Én nagyon szkeptikus vagyok, s van egy olyan érzésem, hogy ÓRIÁSIT fogok csalódni. De cáfoljatok rám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest