- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Egyik sem tesz teljesen láthatatlanná.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3961 üzenetére
Nem muszáj mindent alacsony karakterszinten megcsinálni (bár úgy nagyobb kíhivás, mint egy agyontápolt senkivel).
Ha a The Vault-ot olvasod, akkor én nem tudok már hozzátenni semmit a tudásodhoz annak ellenére, hogy elég sok helyet felfedeztem már, és elég sok küldetés végigcsináltam. -
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3957 üzenetére
S P O I L E R
Ahol megtaláltad az apját, van egy terminál. Ad egy koordinátát a térképre Marigold Metro Station kutyafüle néven. Ott kell folytatni a küldetést.
A kiscsávóval való beszédhez a Child at Heart perk szükséges (speechcraft nuku), és "csak" egy egyébként nem nyitható dobozhoz ad kulcsot, amiben viszonylag értékes dolgok vannak, de semmi egyedi.
Ne felejtsd el felvenni a kínai géppityut a hulla környékén, _nagyon_ hasznos cucc a játék elején. -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy mit lehet tenni ellene, hanem az, hogy mit lehet tenni, ha megtörténik.
Egyébként bizonyos időközönként nálam is előfordul. Más oprendszer, más hardver, ugyanaz a játék, legújabb patch. Több javítás nem fog érkezni, így legfeljebb annyit tudsz tenni ellene, hogy megnézed a hibalogot a fagyás okáról, és az alapján próbálod elhárítani azt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
westcoastog #3751 üzenetére
4-6 óra a mellékküldetésekkel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
jasszer #3702 üzenetére
Mondjuk úgy ha azt a 20-at otthon tartod, az újonnan találtakat meg hazaviszed, elég gyorsan össze lehet szedni a 30-at mindenféle vadászás nélkül. Ez tipikusan az a quest, amit egyszer csak teljesítesz mindenféle plusz erőbefektetés nélkül. Persze gyorsabb a vadászós módszerrel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3696 üzenetére
Azért ez most így olvasgatva nagyon meglepett: [link].
Ennyit számít, hogy a HDR be van-e kapcsolva, vagy sem. (Mindkét képen a jobb oldali üveg a quantum.) -
FehérHolló
veterán
válasz
lumpen_stex #3647 üzenetére
Erősen kétlem, hogy 4x erősebb, de ez szerencsére nem a VGA topic. Meg a kérdés sem izgat fel annyira, hogy érveljek.
Egyébként az Oblivion közepes beállításokkal 35 FPS fölött produkált egy NVS 110M kártya mellett. A Fallout3 ugyanerre a grafikus motorra épít, szóval nem reménytelen.Az AGP slot például elég erős indok lehet, amiért nem kíván cserélni. :-P
-
FehérHolló
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3639 üzenetére
Ennyire lelkesedsz egy fröccsöntött műanyag vacakért, amin az óra az esetek 99%-ában egyáltalán nem is működik? :-)
-
FehérHolló
veterán
válasz
lumpen_stex #3634 üzenetére
Bírnia kell alacsony beállításokkal. Egy 6600GT-n elfut.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #3453 üzenetére
Szerintem állíts be angol fileszervert és töltsd le újra.
Kicsit komolyabbra fordítva: Az [Install path]\Data mappában van egy fallout.ini, abban lehet átírni, hogy melyik nyelvhez tartozó fájlokat használja. Keress rá arra, hogy "esp".
Ugyanezt tudod elérni, ha a német fájlt kicseréled az angolra, de inkább az első módszert ajánlom.
Többel most sajnos nem tudok segíteni, mert 300 km-re van a Falloutos gép a jelenlegi lokációmtól. -
FehérHolló
veterán
1. Nem lehet újra elosztani.
2. Gyalog. Felfedezett helyekre gyorsutazás.
3. Általánosan igaz, hogy 72 óra (?) után minden eltűnik az adott containerből. Vannak azonban speciális helyek, ahol ott maradnak a cuccaid. Ilyen például a saját házad. Bővebb infot mondjuk wikiáról tudsz szerezni. ([link])
4. Nem értem, hogy mit szeretnél.Talán itt megtalálod a választ (nem olvastam ismét végig): [link].
5. Én a vízre esküszöm. WC-ből a legfincsibb.
6. Nem tudom a választ.
7. Nekem angol verzióm van a játékból. (Steam.)
8. Mintha olvastam volna valami megoldást itt a fórumon, de gondok voltak vele.
9. Valamennyi (nem sok) gyakorlat után nem fogsz két Giant Radscorpinnak nekiugrani negyed élettel.
10. Csak az éppen aktív küldetést jelöli. Legyen akár fő-, akár mellék-. -
FehérHolló
veterán
Tisztában vagyok vele, hogy mit írtam. Mindkét adott linken ehhez az információhoz lehet hozzájutni. Arra próbáltam utalni, hogy kereső gyorsabb és kevesebb külső erőforrást emészt fel, mint folyamatosan kérdezgetni. De mindegy.
Egyébként le lehet tölteni az 1.7-es magyar változatot is. Bár nem túlzottan jogtiszta módon, ha szabad így fogalmaznom. Szóval az első válasz nem volt eléggé pontos.
-
FehérHolló
veterán
Őszintén szólva, kicsit többet vártam ettől a játéktól.
A harcok egy idő után még very hardon is túlzottan egyszerűek. A képesség rendszer (=SPECIAL) az előző részekhez képest nagyon le lett butítva. A küldetések egy idő után unalmasak, a menj el ide, majd beszéld ki magad vs. nyírj ki mindenkit sémára épülnek. Semmi fordulat.
Egyedül a "Wasteland hangulatot" sikerült jól visszaadni, semmi mást.Megjegyezném, hogy az előző részekben nem lehetett "tökéletes" karaktert csinálni. Ez így volt jó. Minden stat 10 és minden képesség 100%? Nevetséges.
-
FehérHolló
veterán
Köszi a válaszokat!
Egy utolsó kérdés, Steamtől elvonatkoztatva:
Tudtommal a Fallout 3 az Oblivion grafikus motorjának egy módosított változatára épít. Mekkora esélyem van rá, hogy egy olyan gépen futtatható a Fallout 3, ami bár nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, de az Obliviont közepes grafikai beállításokkal gond nélkül eldöcögtette?Félreértés ne essék, olyan gép is rendelkezésemre áll, ami bőven tudja a követelményeket. Egyszerűbb lenne azonban a "kisebb" gépet használnom erre a célra is.
-
FehérHolló
veterán
Még lenne egy kérdésem. Elolvastam minden steames hülyeséget (FAQ, felhasználási feltételek, kutyafüle), a supportnak meg nagyon körülményes írni. Hátha tudsz gyors választ.
A Steamen keresztül beszerzett játékot lehet időmultiplexelt módon több gépen futtatni? (Tehát egyszerre mindig csak egy gépen.)
Third party szoftverekhez nincs erről információ a hivatalos honlapon. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3356 üzenetére
Mindegy, úgyis el kell olvasnom majd a Steam felhasználási feltételeket és a FAQ-t. Azokban valószínűleg a fenti kérdések is meg vannak válaszolva.
-
FehérHolló
veterán
Köszi szépen az infot!
Csak ne lenne ilyen drága most az Euro...
Hogy működik ez a Steames dolog? Addig rendben, hogy megveszem, azt letöltöm, de utána szükséges internet kapcsolat az "eredetiségvizsgálathoz" minden alkalommal, amikor indítanám a megboldogult, kedves programot?
Elég rég volt már, hogy érintkeztem személyesen a Steammel, csak arra emlékszem, hogy utána alig tudtam eltávolítani a gépemről. -
FehérHolló
veterán
Van valami esély itthon angol változatot beszerezni a játékból? (Értsd: Sikerült már valakinek a honosítás megjelenése után?)
Érdemes a magyar forgalmazót zaklatni ezzel a kérdéssel, vagy rögtön szaladjak külföldi webáruházakhoz? Utóbbit nem szívesen teszem, mert postaköltségre nem szívesen dobok ki fele annyit, mint amibe a játék fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest