- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
adalbert1 #3997 üzenetére
Igen, jó gém és nagyon jó dlc-k is jöttek hozzá. A világégés utáni retro-futurisztikus világ büntett. Nálam abszolút favorit, teljesen beletudtam magam élni. Szerintem nagyon jó hangulata, játékmenete is van a zenékről nem is beszélve melyek csak növelik a beleélést. Most állok neki már majd a 4. végigjátszásnak.
Ellenben a New Vegasban kicsit csalódtam.
Ez a retro-futurisztikus világ mintha el is tűnt volna belőle, nem érződik rajta. Ami nagyon nem tetszett még az a béna pályatervezés. Meg még volt egy két dolog a játékban ami hatalmas visszalépés a 3-hoz képest. De nem mondom hogy rossz játék inkább más mint a 3 sőt azért játékmenetben, küldetések számában, itemek és fegyverek terén alázza a 3-at.
Ha még nem próbáltad uccu neki mert öszeségében jó játék. De arra készülj fel hogy sokkal kopárabb a játéktér, nincs annyi felfedezni való és néha unalomba fulladhat (ez inkább a játék végére jellemző) mert valamiért akkor már nemigen termelődnek enemy-k, így alig találkozol ellenséggel. Ami viszont egy hatalmas pofont add a 3-nak az az 50-es szint lesz (összes dlc-vel). Míg a fallout 3-ban 20-as szintig fejlődhetünk majd később a Broken Steel dlc-vel már 30-ig addig a New Vegasban alapból 30-as a max szint de ha kijönnek a dlc-k hozzá akko akár level 50-esek is lehetünk.
-
Kassadin
addikt
válasz
adalbert1 #3968 üzenetére
Energy weapont érdemes egy bizonyos küldetés bizonyos jutalma miatt, de nem akarom lelőni a poént előre. Igazság szerint én big guns-ra sose pakoltam pontot, nem láttam értelmét(minigunba rengeteg lőszer kell, a fegyver+lőszer súlyáról nem is beszélve). Én személy szerint a javítást,kézifegyvereket,közelharcot,orvostant, zárfeltörést robbanószereket valamint a tudományt húztam mindig. A lopakodás/beszédkészségnek nem látom sok értelmét. Lopakodás felhúzása helyett van tárgy amitől láthatatlan leszel, és criticalt ütsz/lősz mintha csak lopakodnál. A párbeszédet meg addig kell próbálni/újratölteni amíg nem el nem fogadják amit akarsz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3961 üzenetére
Nem muszáj mindent alacsony karakterszinten megcsinálni (bár úgy nagyobb kíhivás, mint egy agyontápolt senkivel).
Ha a The Vault-ot olvasod, akkor én nem tudok már hozzátenni semmit a tudásodhoz annak ellenére, hogy elég sok helyet felfedeztem már, és elég sok küldetés végigcsináltam. -
FehérHolló
veterán
válasz
adalbert1 #3957 üzenetére
S P O I L E R
Ahol megtaláltad az apját, van egy terminál. Ad egy koordinátát a térképre Marigold Metro Station kutyafüle néven. Ott kell folytatni a küldetést.
A kiscsávóval való beszédhez a Child at Heart perk szükséges (speechcraft nuku), és "csak" egy egyébként nem nyitható dobozhoz ad kulcsot, amiben viszonylag értékes dolgok vannak, de semmi egyedi.
Ne felejtsd el felvenni a kínai géppityut a hulla környékén, _nagyon_ hasznos cucc a játék elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest