- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, persze, de a 64 bites laptopomon gond nélkül megy, legalább is a telepítés.
Desktop meg ááááááááááá
Kassadin: köszike, ezek mind triviális dolgok ÉS nem működnek sajna. A "cannot locate the DVD" szöveg nem arra utal, hogy nem ismeri fel a régiókódját? Vagy játékokra ez nem vonatkozik? Csak mert az AnyDVD nullás régiókódot jelez, tehát nincs kódja a lemeznek szerinte.
TuneUp2012 van a gépen, makulátlan, mint egy szűzlány. DaemonTools és egyéb vackok sose voltak.Adminként próbálnám, kompatibilitás üzemmódban és biztonság kedvéért Miatyánkot szavalva, de egy fekete döglött macska is van a gép alatt. Semmi sem segít. A meghajtó fájintos, minden mást visz, csak ezt a sz*rt nem
Írok a cng-nek és visszakövetelem a pénzem. Jó lesz?
-
válasz
Kassadin #4123 üzenetére
Na feladtam egy darabig.
Telepitettem a Steamet ujra, Games For Windows detto,Ime a desktop foto, nem ismeri fel a lemezt.
Ha telepitem kezzel (legalabb is tegnap igy volt), akkor patch probalkozasnal azzal jön, hogy ez mar az 1,7-es, legfrissebb verzio. Ez lehet is, kb. egy/masfel eve vettem a Saturnban.
Nincs ötletem tovabbra sem.
-
-
válasz
Kassadin #4121 üzenetére
Megnézem azt is, most ez laptop.
Na de ez egy utoljára kb 2008-ban frissített program, mit akarna a legújabb update-tal...?
Illetve milyen öszefüggése van ennek a lemez-nem-felismerésével?
Most jut eszembe a Witcher2 telepítette a visualC pluszpluszt, netpontot meg talán a Crysis.
De ez így kamu, megnézem megnézem -
-
Friss a windows, tehát nincs rajta.
Ehm... illetve másik vinyón elmentve a Steam adatok és abban talán ott a profil, de nem hiszem, hogy bekavarna, mert maga a Steam nem került még vissza a gépre.Az az igazán fura, hogy a lemez mappából engedi magát telepíteni (miközben a lemezt nem ismeri fel eredetinek), aztán futtatásnál szórakozik újból.
Telepítsem kézzel a GamesForWindows-T..?
-
válasz
Pitterix #4114 üzenetére
Nem tudom...
Megnéztem a laptopon, gond nélkül beolvassa a launchert.
Desktopon se kompatibilitás módban, se rendszergazdaként nem hiszi el a lemezről, hogy eredeti.
Milyen másolásvédelme van, nem tudod? Lehet, hogy egy update megoldaná; talán összeakad más játékokkal... -
Hali, dobozos magyar Fallout3 nem települ win7 alá. Nem ismeri fel az eredeti DVD-t, követeli a korrekt lemezt. Direkt paranccsal telepítettem (tehát a lemezkönyvtár setup.exe-jével, de lindításnál már ugyanaz a gond. Nem ismeri fel a lemezt
)
Régebben a win7-es laptopon futott, bár ott meg fagyott, de valamit át kellett írnom a konfigurációs fájlban (nem emlékszem
) és oké lett. Hát, most nem jutok el odáig. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest