- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
lumpen_stex #3647 üzenetére
Erősen kétlem, hogy 4x erősebb, de ez szerencsére nem a VGA topic. Meg a kérdés sem izgat fel annyira, hogy érveljek.
Egyébként az Oblivion közepes beállításokkal 35 FPS fölött produkált egy NVS 110M kártya mellett. A Fallout3 ugyanerre a grafikus motorra épít, szóval nem reménytelen.Az AGP slot például elég erős indok lehet, amiért nem kíván cserélni. :-P
-
FehérHolló
veterán
válasz
lumpen_stex #3634 üzenetére
Bírnia kell alacsony beállításokkal. Egy 6600GT-n elfut.
-
Kassadin
addikt
válasz
lumpen_stex #3616 üzenetére
Nekem nem írta ki, vagy csak nem voltam figyelmes nem tudom. Köszi a segítséget.
-
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3607 üzenetére
Hangyavezér? Robot? Micsoda, river cityben? De hol és hogy?
-
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3601 üzenetére
Tehát mennyek láthatatlanba és lőjem míg meg nem döglik? Lehetőleg messziről, mert attól hogy láthatatlan vagyok felém fog futni...
És fejre célozzak vagy van valami érzékenyebb testrésze? Bakker mini atommal fogom most már lassanÉs még kérdés, valahol olvastam hogy lehet az utazó karavánokat upgradelni, hogy pl jobban tudjanak javítani. Ezt hol lehet megtenni?
Illetve ha van 20k kupakom akkor még érdemes gyűjtögetni vagy már nem? -
Iginotus
addikt
válasz
lumpen_stex #3599 üzenetére
Ahha köcce. De nekem tetszik Hogy hátralöki a mutánsokat mint állat.
Kérdés találkoztam egy über ghoullal. (dobál zöld sugárzó vackokat és ha közeljön ugy hátralök mint a sicc) Bakker nem tudom megölni... Illetve leraktam 6 repeszaknát 2 plazmaaknát ennyi volt nálam
és annyit értem el vele hogy sántított kicsit.
Első találkozásunkkor úgy öltem meg Charonnal, hogy ö megpusztult én meg alig éltem túl. Hogy lehet könnyen elintézni van rá valami jó trükk? Mert egyre többel találkozok. (Roy Philips rejtekhelyén pl..) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
lumpen_stex #3594 üzenetére
Igen, ha van "Puppies" perked, akkor Dogmeat halála után a Valult 101-nél találsz majd egy kutyakölyköt, akit felvehetsz (azaz a kutya kölyökként minden halál után újra visszatér).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
lumpen_stex #3591 üzenetére
Sőt, akár mind a 8 karaktert is toborozhatod magad mellé:
"It is possible to obtain all 8 followers at the same time (you require Puppies! to get all 8). First of all you have to get Charon (preferably before being captured and taken to Raven Rock) and if you don't already have good karma get it before going into Vault 87. Once you get out of Raven Rock you will see Fawkes shooting at some Enclave, wait until they're all dead so you can then fast travel to the Museum of History to pick up Charon before Fawkes talks to you. Now that you have Charon, fast travel back to Raven Rock and Fawkes will join you despite you already having Charon as a companion. Next up is Star Paladin Cross. Fast travel to The Citadel, she can be usually found in the laboratory. Unfortunately you require Broken Steel to get her to join you after completing Take it Back!. Now drop your karma to neutral and fast travel to the RobCo Facility right next to Tenpenny Tower. Find Tinker Joe and fire Charon and quickly buy Sergeant RL-3 from him, then rehire Charon. To get Butch DeLoria you must have completed Trouble on the Homefront with any ending that leaves Vault 101 open. Once you have done that go to the Scrapyard and get Dogmeat. Kill Dogmeat and go get Butch from The Muddy Rudder in Rivet City. Butch will join you because killing Dogmeat opened up a companion space. Now drop your karma to bad and fast travel to Paradise Falls and find Eulogy Jones. Fire Charon then buy Clover off of Eulogy then rehire him. Get Dogmeat from outside of Vault 101 and kill him again. After killing Dogmeat go get Jericho in Megaton as a companion. Finally, go yet again to pick up Dogmeat from outside Vault 101.Now you have all 8 companions at once (an optional and 9th companion you can get is Sticky from Little Lamplight)."
A robothoz nem jó, hanem semleges karma kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest