- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #5027 üzenetére
Nézegetem de nem találtam semmi újat, fentebb linkeltem egy oldalt én onnan szedtem le egy pár dolgot. Találsz ott stalker páncélok fegyverek módot, ami még érdekesnek volt new-york 2.6 de én nem tudtam vele mit kezdeni nem indult.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5010 üzenetére
Az egyik DLC küldetése visz majd oda, de addig nem tudsz lemenni amíg az a küldi el nem jut odáig.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
Charon nem fog használni energiafegyvereket. Small Guns skillje van, így az ebbe a kategóriába tartozó csúzlikkal fog lődözni (shotgun, sniper, assault rifle, pisztolyok, stb.)
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
ujrahuztam a wint :/
tehát sehogy...
még nem volt erőzetem feltenni -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5001 üzenetére
Ha Steames a játék, azzal még könnyebben is, van ugye a beépített képlopó.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4999 üzenetére
a legelő hősei xD
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4996 üzenetére
Ha lesből akarsz öldökölni, akkor nagyon hasznos. Főleg StealthBoy-al. Meg jól is néz ki. PipBoy világítását persze ne kapcsold ilyenkor be, tuti a lebukás
Stílustól is függ, ha elejétől a sunnyogásra gyúrsz, akkor jó, ha inkább laser gatlinggal mész neki a szupermutánsoknak, és így is fejleszted a karaktert, akkor felesleges. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4994 üzenetére
Akkor a kínai lopakodót meg ott hagytad
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4988 üzenetére
"Tigerscorpio, nincs mit.Azert irjunk meg ide, mert szorakoztato hallgatni - olvasni - mas elmenyeit is"
Nem is tudjátok, mekkora felüldülés végre igazi ontopik dolgokat olvasni, nem azt oldalakon keresztül, hogy milyen modot kell felrakni, meg kinek miért nem indul a játék.
Jó játékot! -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4984 üzenetére
rendben, köszönöm, én is a fejlődésre mentem, de 30 as szintig is, csak a kiegészítőkkel, egyébként 25 ig ment ha minden igaz, vagy 20 ig
nem is játszottam tovább amig nem lettmeg a kiegészítő, nem akartam kárba veszni hagyni az xp ket -
PeL
addikt
válasz
Ha túl könnyűnek érzed tedd fel az FWE + MMM modokat
Egyből más lesz a játék
-
genndy
addikt
válasz
Moddal kitolhatod bármeddig. XP is jöhet lassabban, arra is van.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4982 üzenetére
nah az szép
lassan annyit olvasok róla általad, hogy ujra előveszem, és befejezem én is
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4980 üzenetére
jönnek vissza a foszlányok a játék emlékeimből, köszönöm
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4970 üzenetére
áhhh, rendben megnézem
-
PeL
addikt
válasz
Antonius1978 #4961 üzenetére
A modok amiket használok:
- FWE Mod (Fallout Wanderers Edition) - alap nehezítő mod, nagyon komplex, kb az egész játékot átszabja, jó irányba. Respawnoltatni lehet vele monsztákat és ládákat is.
- MMM (Mart's Mutant Mod) (ez nem igényel magyarázatot, mutánsokat ad a játékhoz, behemótokat is lehet vele spawnoltatni a betonpusztába)
- DCInteriors (Washington majdnem összes épületét bejárhatóvá teszi és fel is tölti loottal)
- Xepha's Dynamic Weather (időjárás mod, sötétebb éjszakák)
- StreetLights (A lámpákat kapcsolja be az egész betonpusztában, a sötétebb éjszakák miatt erősen ajánlott, meg a hangulatfaktor miatt is)
- DarnifiedUI (UI mod, erősen ajánlott, elég informatív és jópofa)
- Underground Hideout (Rivet City melletti parkolóba egy földalatti rejtekhelyet tesz be, küldetést kell teljesíteni hozzá hogy hozzáférhess)
- Project Beauty (Karaktereket szépítő mod)
- Weapon mod kits (Fegyverekre különböző kiegészítőket lehet pakolni, pl. kínai rohampuskára távcsövet vagy hangtompítót, nagyobb kapacitású tárat, lézer irányzékot stb.)
- Pipboy Light mod (megnöveli a pipboy fényét és erejét, több színből lehet választani)- pár modhoz kell kompatibilitási mod (hogy ne üssék ki egymást) ami szintén benne van a listában
FOMM és FOSE kell mindenképpen a modokhoz és FOMM alól kell futtatni a játékot)
Load Order:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
CRAFT.esm
CALIBR.esm
Project Beauty.esm
FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
DCInteriors_ComboEdition.esm
Mart's Mutant Mod.esm
StreetLights.esm
Xepha's Dynamic Weather.esm
DarNifiedUIF3.esp
UndergroundHideout.esp
Project Beauty- Broken Steel.esp
Project Beauty- Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
WeaponModKits.esp
WeaponModKits - FWE Master Release.esp
WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
WeaponModKits - ThePitt.esp
WeaponModKits - BrokenSteel.esp
WeaponModKits - PointLookout.esp
WeaponModKits - Zeta.esp
UH-FWE-WMK-DLC.esp
Mart's Mutant Mod.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
UH-FWE Weapons and Workbench patch.esp
DCInteriors_DLC_Collectables.esp
PiPBoy Light Range x3.esp
PiPBoy White Light.esp
mergepatch.espTotal active plugins: 54
Total plugins: 54 -
PeL
addikt
válasz
Antonius1978 #4967 üzenetére
Csak kétszázat?
Én vagy 10000 lőszert hoztam az alien rifle-hez
Amúgy kéne valami mod amivel vissza lehet menni a Zeta-ra a DLC befejezése után is, mert egy rakás jó cucc ott marad a raktár részben.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4967 üzenetére
helyes
Mindig szállítottam én is a dolgokat...
az Agatha dalát azt, hogy csináltad meg anno? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4951 üzenetére
A Mothership zeta az vicces
Szerettem, Az kiegészítőben volt amikor egy mocsárban mentem, és ilyen gyűjthető izék voltak, és mindegyiken valami negativ dolog volt irva? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4959 üzenetére
Jó srácok a cyborgok
Tudtommal
Operation Anchorage - a múltban játszódó kiegészítő, mely a Nagy Háború előtt, a 2070-es években Alaszkában dúló háborút dolgozza fel, oly módon, hogy az Acél Testvériség Kitaszítottjainak egy eddig rejtett bázisa válik elérhetővé az alapjátékban, ahol egy eldugott katonai szimulátor tesztelése közben csöppenünk a múltba. Itt az USA hadseregében próbálhatjuk ki az elsők között a frissen fejlesztett erőpáncélt a kínai támadók ellen. (2009. január 27.)
The Pitt - Pittsburgh városának maradványai között kalandozunk, ahol a rivális fosztogató bandák vívnak egymás ellen ádáz csatát. A város nem kapott közvetlen bombatalálatot, de a radioaktív mutációk degradálták a társadalmat - mindenki vagy rabszolga, vagy rabszolgatartó. (2009. március 24-én jelent meg, de az Xbox-változat hibásan jelent meg, ezért visszavonták és egy nappal később jött ki véglegesen) Az Operation Anchorage-gel együtt megjelent bolti forgalomban is.
Broken Steel - az alapjáték eseményeit folytatja ez a kiegészítő, melyben az Acél Testvérisége egyszer és mindenkorra ki akarja söpörni az Amerikai hadsereget (Enclave) Washington területéről. A maximális szinthatárt 30-ig tolja ki, és új képességeket ad. (2009. május 5.)
Point Lookout - a marylandi Point Lookout Nemzeti Parkban játszódik a történet. Az atombombák itt nem végeztek akkora pusztítást, a hatalmas mocsaras területen az emberek viszonyalgos békében éltek - mostanáig. Két, a Nagy Háború óta életben maradt tudós rivalizálása borítja fel a térség nyugalmát: az egyikük egy ghoul, a másikuk pedig egy tartósított agy képében harcol a másik ellen. (2009. június 23.)
Mothership Zeta - a Fallout 3-ban megtalálható UFO-roncs különös rádiójeleket bocsát ki magából. Az oda látogató kalandort beszippantja egy repülő csészealj, s valami úton-módon vissza kell jutnia a Földre. (2009. augusztus 3.) -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4961 üzenetére
Nexuson Top 100-at nyálazd végig.
F3 jó volt nekem ahogy volt, nem csesztettem. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4959 üzenetére
Hopsz, Cross dologban neked volt igazad, Wiki is kiborgnak írja. Hm, ez eddig nem tűnt fel.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4956 üzenetére
Igen, van ilyen exploit. Kell hozzá a Broken Steel DLC is. Szerintem felesleges kihasználni.
Cross nem kiborg. Csak egy nő erőpáncélban.
Szerintem csatlakozhat más, ha éppen nincs veled kísérő. De nem emlékszem olyan DLC-re, amiben lenne kísérő (vagy csak én nem használtam).Buster17 : ilyen esetben azért inkább járj még egyszer körbe, kérdezz végig újra mindenkit, próbáld végig a válaszokat, nézd meg a küldetésleírást mielőtt a fórumra rohansz. Little Lamplightnál is segített
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4952 üzenetére
1 kísérő + Dogmeat lehet csak veled karmától függetlenül.
A jó/rossz/semleges karmától csak az függ, hogy ki hajlandó veled jönni, de Dogmeat mindig hűséges, őt ez nem érdekli.
Én nem szeretem a kísérőket, de ha már kell valaki, akkor Fawkes a laser gatlingjával a legdurvább. Nagyon kaszál, és ha mégis közel érnek hozzá, akkor az ütéseket is jól bírja. A sugárzás sem zavarja. Nem is kell lecserélni a fegyverét, mert az alap fegyverükhöz a kísérőknek végtelen lőszere van. Ha lecseréled, akkor töltényt is folyamatosan adnod kell nekik.
Cross kimondottan közelharcos karakter, de nekem emiatt mindig gyorsan megölték (mire kalapács-távolságba került volna, agyonlőtték). -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4947 üzenetére
Gatling Lasert - , é a másik egy ufo stukkerral küldtem én is nagyon sokat
akkor nálam volt a hiba mostmár biztos...
jó sm irtást -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4939 üzenetére
oké. várom a beszámolódat, mára meg jó éjszakát
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4934 üzenetére
oké oké
hát nem egy havi fizetésemet áldoztam abba a gépbe...
aztán elkelett adnom :S -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4929 üzenetére
Értem akkoriban egy asus p5q3deluxe wifi2 apn lap quad core procival fullossal, és 4 gb ddr3 al nyomtam, tehát a 9800gt vel, gainwardal tehát azzal nemlehetett gondja...
és mi a helyzet a házikókkal? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4925 üzenetére
az igen, csak régen volt már, és elfeledtem, amikor a gőzhajóval mész valahova, amíg nem mentem be egy házba sem, addig minden happy ugy szoktam, hogy bemegyek, mentek egyből azt kilépek ctr+alt+del, játék ujra aztán olykor 10 ből párszor körbe tudtam nézni, ha jól rémlik ott van egy világítótorony, nah az volt a gáz, mert az a küldetés része, és ott szoptam sokat, mert mindig megállt...
aztán amikor sikerült jöttem ki, mint akit szupermutáns üldöz -
Buster17
addikt
válasz
Antonius1978 #4913 üzenetére
Köszi!
Ez a gyors utazás jó ötlet lehet majd kiprobálom. Hust ettem de szinte semmire sem elég, colat is ittam azok sem adtak túl sok HP-t. Leltáramban nincsen semmi.
Viskit találok egyfolytába az nem tudom mit csinál mert nem nagyon tölti az életem -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4908 üzenetére
Az Operation: Anchorage és a Mothership Zeta a két kevésbé jó DLC, a másik kettő szerintem sokkal jobb, mindenképpen javaslom őket.
Ha Megatont felrobbantod, akkor arra viszont figyelj, hogy előtte szerezd meg a bobbleheadet onnan, mert robbanás után nem fogod tudni felvenni, és így nem tudod összegyűjteni az összeset.
"Amugy mi lesz a robbanas utan Megatonban ?" Sugárzás.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4908 üzenetére
Nem azokra gondoltam, de bólogatós figurából 20 db van amúgy... Steames játékom van (illetve az IS; mert megvan a magyar GOTY is), azon megy a Live!, és ott vannak achik. A gyűjtsd össze a bólogatós figurákat csak egy ezek közül.
Egyszerű: csináld meg a küldiket Megatonban, mielőtt fölrobbantod. Mr. Burke nem ad több küldit (annyit biztos nem mint a boltos csaj). Viszont a robbantás után érdemes visszamenni a helyszínre, lesz meglepetés"Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1A rádió előtt van az egyik Behemoth, azon kívül még van négy. Ha mind az ötöt megölöd, azért is jár achi a Live-on.
-
PeL
addikt
válasz
Antonius1978 #4904 üzenetére
Nekem fent van most is pár moddal egyetemben csak nem játszottam vele az utóbbi fél évben. A képen amúgy egy behemót van, modolatlan játékban asszem csak egy vagy két helyen van, FWE+MMM -ben viszont be lehet rakni random spawnba, bárhol bele lehet futni a betonpusztában. Elég durva, kilóméteres kerülővel ki szoktam kerülni ha meglátom, mini nuke nélkül majdhogynem esélytelen megölni.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4904 üzenetére
Nemrég vittem megint végig, az achikra koncentrálva. De csak a jó oldalon, úgyhogy a semleges meg a gonosz achik még hátravannak. Majd egyszer valami übergonosz karakterrel azokat is megcsinálom.
-
bpx
őstag
válasz
Antonius1978 #4749 üzenetére
igen, PeL kolléga által írt közismert workaround szükséges, különben elég sűrűn fagyhat vagy játszhatatlanságig lassulhat Windows 7-en
de ezt leszámítva tökéletesen működikott inkább a videokártya és drivere körül lesz gubanc, ha fel sem ismeri, meg gond van a színekkel
-
PeL
addikt
válasz
Antonius1978 #4749 üzenetére
ahol a mentéseket tárolja a játék
(azt hiszem C:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\Fallout3\
XP-n: C:\Documents and Settings\a többi ugyanaz)van egy fallout.ini fájl. Nyisd meg szerkesztővel, keresd meg a következő sort:
bUseThreadedAI=0
ezt írd át:
bUseThreadedAI=1 -re
alá közvetlenül írd be ezt:
iNumHWThreads=2 <--- ide azt a számot írd ahány magos a processzorod, ha 2 magos akkor 2, ha három akkor 3, négy akkor 4. Ha egymagos akkor nem kell ez a sor úgy tudom.
Nálam ezzel a fagyások leredukálódtak közel 0-ra.
-
Armis
tag
válasz
Antonius1978 #4607 üzenetére
Természetesen csak a feliratra gondoltam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Antonius1978 #4106 üzenetére
Pedig az az egyik legjobb, ki ne hagyd!
-
Kassadin
addikt
válasz
Antonius1978 #3642 üzenetére
Amikor még én vettem a kártyát a tulajától, ő mondta hogy a memória interfész(128 bit, 256 bit stb) rengeteget számít egy videókártyánál.
-
simron
tag
válasz
Antonius1978 #3642 üzenetére
Én sem vagyok szaki, de a játékok sebességét nem elsősorban a vga memóriája határozza meg, de van videókártya topic, ott sok mindent meg lehet tudni, kérdezni. A mostani kártyám egy 4850-es 512 memóriával és 1680X1050-ben az F3 max beállításokkal meg sem akad, pedig ez is "csak" 512 MB-os. Az is sokat számít, hogy mekkora felbontásban játszol, én anno 1280X1024-ben játszottam és persze élsimítás nélkül, úgy élvezhető sebességgel futott a játék, de a legjobb, ha kipróbálod és meglátod mi a helyzet.
-
simron
tag
válasz
Antonius1978 #3633 üzenetére
Nekem egy Radeon 2600XT 256 MB-os kártyán közepes beállításokkal elment az F3, azt hiszem a te kártyád egy picivel gyengébb, így talán alacsony beállításokkal el fog futni.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Antonius1978 #3633 üzenetére
a vga gyenge.
-
Kassadin
addikt
válasz
Antonius1978 #3624 üzenetére
Szia! A srácok már leírták a lényeget.
Más:már sikerült rivet city hajóra fölkerülnöm, most kellene valami holmes után kutatnom, hogy találjak valami bizonyítékot ellene. Bejártam az egész hajót, de nem találtam sehol se a kabinját.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
a new vegas külön játék, de kb ugynaz továbbfejlesztve. a hangulata kevésbé nyomasztó és összességében jobb.
-
bpx
őstag
válasz
külön játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest