- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
FehérHolló #3703 üzenetére
Jah, már nekem is úgy tűnik hogy magától meglesz, főleg a már említett perkkel...
-
jasszer
őstag
válasz
Kassadin #3680 üzenetére
Megvoltak, sajnos a játék bugja volt. Visszatöltöttem a pár órával korábbi elmentést és onnan végigjátszottam gond nélkül, baró volt.
Az utóbbi pár évben nem jött ki olyan játék ami le tudott volna kötni (kivétel mondjuk az Assassin's Creed sorozat), amik tetszettek korábban annak a folytatásai csalódást okoztak (Mafia, GTA), de asszem a Fallout 3 méltó az 1-hez, végre egy jól átgondolt játék. Jöhetnek a kiegészítői...
-
jasszer
őstag
Kicsit megszívtam úgy érzem, de javítsatok ki a ha tévedek...
Épp a Vault 87 felé tartottam, már beszéltem mindenkivel Lamplight Cavernsben (Princess, Mayor, Joseph), de nem tudok átjutni a hátsó ajtón. A Mayorrel nem tudok erről beszélni, nem adja be, pedig már utánajártam h miért hívják Princessnek a kiscsajt aki a hátsó ajtót őrzi és Joseph sem akarja bekapcsolni az áramot a másik úton lévő terminálhoz, pedig az összes puruttyát megmentettem korábban Paradise Fallsnál a rabszolgakereskedőktől.
Csináltam közben egy másik missziót is, hátha ettől változik vmi, de egy frászt. (és az a misszió is csak úgy sikerült h a consoleba be kellett nyúlni, a Bigtownos misszió végén hiányoztak a robotok a szeméttelepről)
És persze a legutóbb savegame amire nem Lamplight Cavernses mentést raktam az közel 4 órával korábbi...
P.S.: mindennek tetejébe még azt sem engedi a játék hogy lemészároljam az összes kis puruttyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest