- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Xblades #3281 üzenetére
Köszi.
Elolvastam jópár dolgot.
Most már tudom, hogy a kupakok pénzként használhatóak. Kár, hogy egyet sem vettem fel eddigAmikor a kereskedőnél vásárolok (google kép: [link] ), akkor a jobb oldalon a Caps azt jelenti, hogy annyi pénze van, tehát ha akkora értékben adsz el neki dolgokat, akkor nem tud utána fizetni?
Mod: Szedtem fel karburátort, és mindenféle alkatrészt. Gondolom vannak olyan tárgyak, amiket nem csak el lehet adni, hanem valamire jók is lesznek később. Honnan tudom, hogy ha épp egy ilyen van nálam? Továbbá, ha valahol kapok egy házikót, ott van valami, amiben a cuccaimat tárolhatom?
-
jolti05
őstag
Sziaszok.
Egy elég nagy kérésem lenne. Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, nem túl intenzíven, amolyan szabadidős tevékenységképpen, mert tetszett videók alapján. Most ürítettem ki Megaton után a hypermarketet, és egyre inkább rájövök, hogy "nem értem a játékot". Értem ez alatt: Mire jók a kupakok? Milyen cuccokat érdemes magamnál tartani, illetve felszedni? Jó-e az a hozzáállás, hogy viszek mindent, és már 360/200 az inventorim. Kinél érdemes vásárolni, eladni? Szükséges-e minél sűrűbben javítgatni a felszerelést? Ésatöbbi.
Kólából van quantum, meg sima...
Szóval, valaki legyen nagyon rendes, és írjon le nekem nagy általánosságban dolgokat, olyan terjedelemben, amekkorához kedve és ideje van (vagy linkeljen nekem egy oldalt, ahol mindent a kérdéseimről tudok olvasni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest