- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
válasz
westcoastog #3833 üzenetére
Köszönöm!
-
Törzsúr
senior tag
Hali,
ha valaki elmondja nekem ,hogy tudok megjavítani magamnak egy fegyvert, milyen eszköz kell hozzá, lekötelezne egy életre!
Üdv
-
Törzsúr
senior tag
SPOILER?
Egy olyan küldetés csinálok éppen ahol egy gyerekek által őrzött területre kéne bejutnom, de nem engednek be. A bizalmukba kell férkőznöm, ki kéne szabadítanom a bajtársaikat, viszont azon a szolgatelepen(?) sem akarnak beengedni ahol megtalálnám a célszemélyeket, ott is kapok egy küldetést, mégpedig, 3 helyre mutat egyszerre a nyíl. Red-et kiszabadítottam visszavittem a városába. Viszont a másik két személlyel nem tudok mit kezdeni, az egyik Flak - Rivet city a másik egy nő, nemtudom pontosan a nevét -Tenpenny Towerből!
Ha valakinek rémlik valami, leírhatná! Remélem nem írtam túl sok zagyvaságot.Üdv, roedie
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
elkeztem a Fallout 3-at és nagyon megtetszett. Az Oblivion emlékeit idézi amivel rengeteg órát játszottam!
Kérdésem, Megatonban tudoke lakást venni, ha igen akkor kinél?És hol találom?
Valamint várok bármi érdekességet a játékkal kapcsolatban!!:-)UI: Amúgy Megatont felrobbantsam vagy adjam fel a serifnél a megbízómat?:-) Nagy dilemma!!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest