- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Cyrusv10 #2918 üzenetére
(#2916) Fortissimus: Hogy értve "mindent"? Nem láttam hátrányát ezen az egy dolgon kívül a magyar változatnak, nem értem miért kéne angolul játszani. Engem spec. fáraszt az angol szöveg, mert nem tudom szóról-szóra ugrálva olvasni, hanem értelmeznem is kell közben.
(#2918) Cyrusv10: Nem tudom mire gondolsz, de Reloaded-es warez release egy 3mb-os magyarítással.
(#2920) Fortissimus: A fordítás nem azt jelenti hogy mindent magyarra fordítunk, a tulajdonneveket, címeket, fantázianeveket eleve nem kéne piszkálni, csak sajtos megteszik...
-
katt777
félisten
válasz
Cyrusv10 #2797 üzenetére
Nem érted: minden mod volt tesztelve (így indítottam a teljes új játékot, nem rakosgatom közben, annyi eszem nekem is van, valamint egymást ütő modokat sem teszek föl), és a játék mod nélkül is képes ezt a hibát produkálni (azt is teszteltem). Ergo: szar a játék motorja, de ezt már Oblivion topicban is rég tudja mindenki. Ha kicsit visszaolvasnál egyébként, itt is láthatnád a problémák egyik-másik okát.
Szóval gány a játék, ez van. Nem véletlenül készült Oblivionhoz is egy rakás terjedelmes unofficial patch, amelyek MIND az alapjáték hibáit javították!!! FO3-hoz még nincs ilyesmi.
Még ini-hiba lehet, de azon hiába változtatok, mert ha megteszem, akkor alapból kilép a játék bármelyik mentés betöltésénél. No de akkor megint a gama tré. -
katt777
félisten
válasz
Cyrusv10 #2791 üzenetére
Nagy ész, már gépet is cseréltem közben (persze nem emiatt). Mellesleg ha egy kicsit is ismernéd az engine-t, tudnád, hogy ha egyszer vmi elb.szódik benne, és csak később jelentkezik a hiba, akkor vagy reménykedik az ember, hogy véletlenül megoldódik, vagy
újrajátssza egy régi mentéstől. Lefogadom, hogy ha valami kezdeti mentést visszatöltenék, simán be tudnék menni WKML alagsorba. Gyanaxom egyébként a MZ modra, de már azt is próbáltam, hogy csak az alapjáték futott, és úgy is kidobott. Majd megnézem mindenesetre, hogy játékba be lehet-e tenni valahogy a babát inventory helyett, és akkor talán elfogadja.
Anno egyébként a rendőrségnél játszotta el egyszer, máskor meg a rabszolgák templománál, most azoknál nekem jó, és mások szívnak vele. Szóval addig örülj, amíg nem játszod újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Időjárás topik
- Renault, Dacia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest