- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Még annyit tudsz csinálni, hogy felteszed a javításokat, aztán újra crack.
Néha nekem is fagy, akkor újra crackelem és fut egy-két napig fagyás mentesen.....
Annak idején a sokkal gyengébb gépemen max grafikán a tőrt játék röccenés és fagyás mentesen ment, csak a mostani gépen és az eredeti szarakszik... -
_bs_
tag
@Tsanya: nem biztos h ugyanaz a probléma mint nekem volt, de a szimptómák hasonlók voltak. Én még valamelyik korai patch-el jártam így és annyi volt a megoldás h a területileg illetékes patch-et kellett telepítenem és végül egy lengyel siteról húztam le.
Ha jól tudom 1.7esből US és UK változat van, próbáld a másikat mint amit eddig, hátha.. Valószínű más lesz a gond mert most UK F3ra US DLC lemezről telepítettem kiegészítőket és US patch felment rá, szóval ez valószínüleg rugalmasabb mint a kisebb verziószámoknál..@00roli00: lemez felmásol HDDre és onnan telepítés? Esetleg a lemezedről Daemon tools-al csinálsz egy lemezképet és azt indítod el?
-
katt777
félisten
Hát, próba szerencse. Angol verziósok biztosan nem tudják megmondani.
Mondjuk egyrészt beszélek angolul (értek is
), másrészt azért nem várok magyar kiadásra, hogy aztán szívjak a javíthatatlan bugokkal (még az angolban is maradt éppen elég). Német nyelvterületen meg évek óta cenzúrázzák a játékokat (FO3-at is!), szóval olyat meg nem veszek, haverom is szív eleget az Ausztriában gyorsan megvásárolt játékokkal, közben meg azzal vigasztalja magát, hogy mindenki másnál előbb megszerezte
.
Turning Point volt érdekes ilyen szempontból, az már az angol verzióban is cenzúrázott volt, de ha Vista alatt és DX10-ben játszott az ember, akkor nem.
Más kérdés, hogy mekkora ganaj egy "játék"...
-
-
katt777
félisten
Hát sajna ez a gáz a magyar kiadásokkal, nem feltétlenül jönnek hozzájuk a patch-ek. Ha mindent alapra téve is hibázik, akkor kezdheted a régi FO3-osok által már jól ismert 50X megyek föl a dombra + TCL, átugrok más helyre és visszamegyek, stb. technikákat, amelyek miatt drasztikusan megnövexik a játékidő. Lehet, direkt építették be ezeket a bugokat az engine-be, hiszen amíg Oblivionban 200+ küldetést is végrehajthatsz, itt mindent kijátszva (csak feljegyzésekben találtakat is), DLC-kkel együtt össz-vissz 51-et tudtam.
-
katt777
félisten
1.7-es? Bár mondjuk nálam egyik fordítással és patch-csel sem csinálta.
Ha valami tuning van a gépen, vedd vissza, mert az okozhat ilyet, illetve VGA. Szoktam volt mondani, hogy akinél memtest, IBT, 3DMark és társaik gond nélkül futnak, azok gyorsan kezdjenek el FO3-azni.
ini-fájl mod még bekavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest