Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• etnies

senior tag

válasz eniak #2775 üzenetére

Igen, erre írt ki valami hibaüzenetet. Valami fájlt hiányolt ebből a live-ból. Tulajdonképpen mi ez és miért van rá szükségem?

• katt777

félisten

válasz eniak #2772 üzenetére

Hányszor is írtam én már ezt a tcl-es megoldást? :F :Y :( :B Sajna viszont NEM MŰKÖDIK MINDIG!!! Részben ezért is hagytam abba a játékot, ti. képtelen voltam bemenni a 20. figuráért WKML-be.

Nem lesz vége a játéknak a víztisztítóban. :P Az már más kérdés, hogy nálam ott még 1x sem ment tovább normálisan, mindig befejezetlen maradt a főküldi, és a segítőim is csak oda akartak v. nem akartak bemenni, ill. ha visszamentem, nem tudtam kijönni, szóval van itt még annyi bug, hogy 10 szintet léphetnél, ha mind kiirtanád. :P

etnies: Ezt is írtam már, nem ártana olvasni is a topicot. :B Az 1.7-es patchben nincs benn az xlive patch, ezért vagy futtatod az 1.6-ost utána, amely ezt felteszi, de az új verziót nem bántja, vagy telepíted a 3.0-s XLive-ot.

• Xblades

tag

válasz eniak #2763 üzenetére

A Fellegvárba úgy is bejuthatsz, hogy konzolba beírod a TCL- falonátjárás kódot majd a másokik ajtón már rendesen töltéssel mész be. Igy akár megszerezheted a Power Armor képzést is, de én is inkább az első DLC küldetés végigvitelét ajánlom. Akár 2-3 szintet is léphetsz előre, plusz a végén elég jó cuccokat lehet szerezni.

• katt777

félisten

válasz eniak #2763 üzenetére

Max nehézségi szinten nyomod? Mert úgy kapod a legtöbb XP-t. Egyébként meg ha szintekre akarsz nyomulni, azt, meg képességeket is növelhetsz konzolból, ami persze nem az igazi.

A bejutás módja: unlock. Ha nem működik, akkor disable, aztán kiderül, hogy a 2. ajtónál mi lesz. Persze hiába jutsz be, ha nem tartasz ott a főküldiben, mert akkor úgysem foglalkoznak veled szerintem.

Hát én most előbb jártam a rangerek felé, mint a csajnál az alvilágban, szóval a fél küldim ugrott emiatt, mert ugye a lőszert sem tudtam megtalálni, hiába voltam ott (mekkora baromság), meg a csajszival is csak utólag tudtam dumálni. Mondjuk én is fegyvert kértem tőle, mert a páncélja szart sem ér (előző karakterem azzal jött el tőle), de nekem Eugene-t adott, ha jól rémlik (golyószaró). Mindegy, már rég Sonic blasterrel, Acid splitterrel, Gatling plazmával, és hasonló, 300 feletti sebzésű vackokkal gyakom az ellent. A legpoénosabb mondjuk az idegen droidkar (persze csak 159-es sebzést tud, viszont kanyarban is), de azt otthon hagytam Megatonban.

Anchorage DLC, rádióadást követve oda jutsz délen. Urána kipakolhatod a raktárukat, és elviheted a T51b téliesített páncélt + sisakot is (meg minden mást), pedig pont azt keresték, amelynek nagy előnye, hogy nem kopik. Tesla/Hellfire és stb. páncélok közül vmelyiket meg oda lehet adni Charon-nak, főleg Teslában hangulatos kísérő éjszakánként, és a foszladozó pofáját sem kell bámulni. No meg nehezebben pusztul meg, csak a Talon bázis pincéjének kellett 5X nekiállnom, mire túlélte a rohamot nehéz szinten.

• katt777

félisten

válasz eniak #2760 üzenetére

Nem az android ott áll egész játékban a hajó bejáratánál. :DDD

Be tudsz jutni, feltéve, hogy konzolból teszed. Persze sok értelme nem lesz, mert az NPC-k számára nem leszel ott küldetésileg. :DDD Persze lehet, hogy nem is működik, hiszen az külön pálya. Felfedező is lehetsz konzolból, de én még megszerezni sem akarom, mert lehet, hogy azért vált befejezhetetlenné az előző játékom. Tutira most álltam neki utoljára, és ha megint beszívat, a lemez sem lesz hosszú életű. :((( :W

Nem kell semmit csinálni a térképész modullal, csak majd visszatérni a rangerekhez, és virítják a kupakokat.

Pozitív karmát küldetés nélkül is rengeteg helyen tudsz szerezni, jó beszédkészség, és magas karizom sem árt hozzá. Van még sok, én már valahol 30 fölött járok (szintben is). 19 figurám van, az utolsóért még el kell mennem, ha végeztem Pittben.

Szervopáncélt szerezhetsz a pusztában, csak hagyd, hogy kinyírják a testvéreket, vagy magad is irthatod az enklávésokat. Ha a használati tudás kell, javaslom a Kivált testvériséget az Anchorage misszióval.

Viszont azt mondja meg valaki, hol van az Igazságosztók központja, mert anno egy szatelitállomást jelölt be a térképen, de ott csak enklávé katonák voltak! És már annyi ujjam van, hogy nincs annyi, amennyin megszámolhatnám!!! :Y :O

• katt777

félisten

válasz eniak #2754 üzenetére

Ha egyszer megtanítottad őket vmire, akkor már OK, ki is írja, hogy teljesítetted.
    Utol se lehet érni azokat az idiótákat, hát robbanjanak föl. :P Egyébként anno 1 megállt, azt leszereltem.
    Uniósokhoz emlékműnél lent 2x kellett visszatöltenem, mert elmentek előlem, ott meg már nem volt lehetőség a küldetés befejezésére.

Xblades: Igazán köszönöm, de azért megértettem már a videóból. Ja, lehet, úgy értetted, hogy utána nem találtam? :F :DDD Most nem is kereshetem, mert Pittben megyek éppen a főnökhöz.

• Xblades

tag

válasz eniak #2748 üzenetére

Bocs hogy beleszólok, de úgy tudom ez a része bugos a játéknak.(ha valaki kijavít akkor ok)

De néz el ide: (a bugs leírás alatt megtalálod)
    [link]

• katt777

félisten

válasz eniak #2746 üzenetére

A szeméttelep sarkában van, kilátszik a feje. Kapcsolj lámpát, hátha úgy meglesz! :P ;) De ha odamész, úgyis megjelenik az [X] a használatba vételhez.

$p@rr0w: Attól függ, mennyire erős az idegrendszered. :DDD ;] A végére vagy acélsodrony idegzetű leszel, vagy ingyen ápolnak majd életed végéig egy kellemes, párnázott helyen, és nem kell többé aggódnod gazdasági válság, meg hasonló zavaró tényezők miatt... :U

Megvan az összes bólogató figura, kivéve a Raven Rockost (az csak a végén lesz), meg a WKML buildingben állítólag ott levőt. Ezt tényleg megmutathatná már valaki. Mondjuk az elolvasott kb. 90 könyv, meg a figurák sem jelentenek sokat a birtoklásukon kívül, mert már 2 szint óta 100-on van mindenem (27.-en vagyok most, és a Kvantumos küldin + Pitten kívül már csak a főszál van). Sztem nem is lehet 30 fölé menni, igaz, pár apróbb helyet még nem kerestem fel, pl. a Talon bázist.

Egyébként szinte kizárólag Gauss puskával nyomom (+Charon, persze), pedig van pár más, meg Assassin-nel, közelre Boomstick (frag), de amúgy az idegen droidfegyver is nagyon jó, főleg, hogy vagy ráragad a célpontra, és ott robban a ragacs, vagy be lehet vele lőni kanyarokba, illetve mandínerezni falakon, ha elbújna valaki. Kár a sok játék-hibáért. De Gaussal fejbe lőni akár egy behemótot (főleg lassítva), és nézni, ahogy hanyatt bukfencezik, vagy a rohadt ferral ghoult elintézni, mert mire felkelne, jól seggbe lehet lőni megint (igen, lövök fekvő mutánsra, ghoulra, skorpióra, nehogy már hagyjam, hogy felkeljem, és ő lőjön engem), az nagyon baró.

Ma is kidobált pár helyen, eddig mindig megoldotta más út. Ahogy én néztem, akkor van kidobálás, ha olyan módon jut el valahova az ember, ahogy az idióta programozók szerint nem lehet (pl. sziklákon hegyről leugrálva). Hát, ha még lehetne ugrást fejleszteni, mint Oblivionban...

• katt777

félisten

válasz eniak #2734 üzenetére

Ja, hogy Nagy Város!!! :DDD Úgy már tudom! Rendőrségen nálam nem volt galiba, viszont elérkeztem most Paradise Fallhoz, ki is pucoltam, és attól Északra megkezdte a szokásos kidobálást, kb. fél percenként! :W Egyszer már visszagyorsutaztam PFallsba, és másik úton mentem, ott kicsit arrébb kezdte... :((( Roppant idegesítő. Kipróbáltam, tuning nélkül is kiszór.

Én az előző karakteremmel szívtam, hogy akárhonnan mentem, mindig kidobott valahol a rendőrség környékén (tehát nem magában a programban van a hiba, hanem a mentésekkel/fejlesztésekkel gáz valami, hiszen most sokkal magasabb szinten vagyok, és nem volt gond ott), anno azt csináltam, hogy mentem 3-4 lépést, és ha nem dobott ki, akkor gyorsmentés (ezt ismételni!), majdkidobás után restart, és ugyanez +1x, egy teljes délután fel is értem azon az 50 m-en a dombra. :)) :O Ja, és anno a lenti ork sebezhetetlen volt! :(((

TCL-t nem próbáltad? Vagy csak a főúton menni?

Még próbálkozhatsz "tmm 1"-gyel, akkor minden megjelenik a térképen, és tetszés szerint mehetsz bárhová, viszont volt, hogy így is kidobott engem, no meg az sem szerencsés, hogy az idióta program lazán berak akár egy kupac bandita/talon zsoldos közepébe.

25. szinten vagyok, már nem tudok többször 33 pontot szétosztani, mert csak 19-re maradt már lehetőségem a következő szinten, viszont elég jó perk-ök jönnek majd, ahogy néztem. Kár, hogy megint van olyan, amit látva egy rakat fejlesztést megint csak potyába csináltam meg. :W Ez a másik, amit utálok a játékban. Gürizel valamiért, másképp nem tudsz valami jót fejleszteni, aztán amikor voltaképpen már semmi szükség rá, hirtelen megadja. Pl. most a "Majdnem tökéletes"-t néztem ki, amitől minden fő adottságom 9 lesz. De akkor ami 10-en van, azt meg le fogja vinni? Ja, meg az is jó "fejlesztés", hogy mindent 5-re tesz, amikor eleve 5+.ról indul az ember... :U Számomra úgy tűnik, hogy a játék bizonyos részeit direkt debileknek adták ki fejlesztésre... :P

Charonnak adtam Tesla páncélt meg Enklávé sisakot (Tesla nincs), nagyon barón néz ki, főleg sötétben, és nem is látszik, hogy ghoul. Egyébként tényleg jó társaság, főleg nehéz szinten, ismételten csak javasolni tudom mielőbbi megszerzését.

• katt777

félisten

válasz eniak #2730 üzenetére

Hát, nálam a Megatonos kábítós gyerek küldije teljesíthetetlen, nincs a listában (nem tudom, egyáltalán kell-e ott lennie, már rég játszottam vele), és a srác is csak alszik egész nap a vendéglőben, nem megy éjjel a vízműbe.

Kidobálni engem a pusztában szokott, ilyenkor megoldást jelenthet, hogy gyorsutazol valahová, aztán vissza, vagy olykor tcl is.

Hibaforrás lehet még a gyenge, kevés RAM-mal szerelt VGA, a mindössze 2GB RAM is, a prociról nem is szólva, de az még elmegy valahol. Próbáld meg a graf. beállításokat is variálni, mert az Oblivion engine alapból nem támogatja a HDR és az élelmosás egyszerre történő használatát (csak megerőszakolták a motort), így ez is nagy eséllyel okozhat bajt. Egyébiránt azt is észrevettem, hogy sokszor nem is alkalmazza az élelmosást, illetve ha driverből kényszerítem, mint Oblivionban (ahol működik, de annak van egy rakás unoff. patch-e), akkor már indítás után kipofoz a játékból. Remélem, sikerül helyreraknod a játékot, mert napjaink felhozatalában valóban nem rossz, bár az én kényes ízlésemnek csak agyonmodolva felel meg. :)

Hol vannak Rivetben kiszabadítandó nagyvárosi foglyok? :F Van ennek valami köze a tetőről hallatszó zajokhoz? Mert arról pofázik mindenki, de semmi küldetés, vagy ilyesmi. Házasulandókat összehoztam, árulót lelepleztem. Ja, és Zimmer is szőrén szálán eltűnt, amikor az androidot öntudatra ébresztettem, pedig az előző játékban ezután még ott volt a laborban, és meggyőzhettem, hogy az android halott. Szóval nálam 2 küldi sült be most.

szerk: Az említett hiba (exe) egyértelműen memória(kezelési) probléma. Tuningtesztre ezért is szoktam javasolni a FO3-at; amit memtesztek nem dobnak ki, ez kapásból kiköpi ;] .

• TrollBalint

addikt

válasz eniak #2730 üzenetére

nem húztad a videokártyát? vagy csak naturba túl melegszik? Mikor az én videokártyámon meghalt a hűtés, nem volt semmi gond, amíg nem jött valami izasztobb játék, vagy alkalmazás. Úgy kifagyott, mint a huzat (persze nem azonnal, változó időközönként : ) )
    nekem ezek az ötleteim vannak, ha minden más (szoftverileg) ugyanaz.

• katt777

félisten

válasz eniak #2728 üzenetére

Önmagában a hunosítással én nem láttam problémát, bár némi mod managelés után néhány fegyver neve visszaváltott angolra, de ezért aztán nem telepítem újra. ;]
    A Magyarítások portálról szedtem le FO3 és Anchorage fordítást.

Az Oblivion-motornak köszönhetően random fagyhat a játék, illetve CPU/VGA tuningra is rohadt érzékeny. Simán is megbolondulhat, akkor régebbi mentéstől kell újra mennni (max. god módot benyomod az újrajátszás erejéig, hogy gyorsabb legyen).

XLive-ból a 3.0-t telepítsd, mert a 2.0 javítása csak az 1.6-os patchben van bent, nálam 1.7-tel el sem indult a játék 1.6 v. XL3 (inkább az utóbbi, az frissebb) telepítéséig.

...

Hát, ez a Mothership Zeta nem semmi! Az első szakaszon fele annyi egészségcsomagot elhasználtam (legnehezebb szint), mint eddig az egész játékban (még jó, hogy megtaláltam a cuccomat). Mondjuk, ha sikerül fejre találni, az hasznos, mert valami állat páncéljuk van az idegeneknek, főleg annak a baromnak a gépházban (?), amelyik izzik az elektromosságtól, és legyőzésének módja: Grenade Launcher-be legalább 20 gránátot betölteni (ennyi 100-as nagyágyú skillel elég lehet), futni föl a balkonra, onnan tüzelni, máskülönben lövésenként gyógyinjekció, és 100 lövésig is alig sérül (közelre meg nem ajánlott gránátokat lövöldözni). De üde színfolt a játékban. A megtalált emberekkel még nem tudtam mit kezdeni, különösképpen a szamur, állj-jal.

• katt777

félisten

válasz eniak #2724 üzenetére

1.7-es patch-et feltetted? Hiába megy fel az alapjátékra, az xlive frissítés csak az 1.6-ban van benne, esetleg letöltheted és feltelepítheted a 3.0 verziót.
    Mod hiba is lehet.
    Ha jó a játék, miért nem veszed meg? Illene. :B

Senki nem küld nekem egy Lincoln poszter kódot??? :Y :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés