Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eniak

csendes tag

Hali!

Elakadtam, az oázis erdejében kéne beszélnem egy fával de mindig kidob a játék miközben ép panaszkodik a fa, nincsenek dlc, se módok feltéve (a magyarításon kívül de a pipát onnan is kivettem), mit lehet csinálni?
    Esetleg piszkáljam az ini fájlt, de mit írjak bele?
    Vagy nincs valami konzolos varázslat hogy tudjam folytatni az "oázis" küldit?

• eniak

csendes tag

válasz etnies #2773 üzenetére

Hali, nálam is ugyan ez volt 32 bites Windows xp sp 3 on.

Tedd fel a games for windows live nevű programot, nekem az segített.

• eniak

csendes tag

Rájöttem valamire, ha beütöd hogy átmehess a falakon akkor nem fagy ki a játék!

Pl. nem tudtam bemenni a kis lámpafénybe már egy ideje mert rögtön az ismerős hibaüzenettel a kilépet a játék, bekapcsolom a tcl módot és már nem fagy ki a kis lámpafényben.

Ugyan ez a betonpusztában lévő fagyásokkal, végigmentem a legfagyósabb részeken (rendőrkapitányság, megaton, dupon körtér) de semmi mint ha varázsütésre megjavult volna a játék!

Régóta tippeltem hogy azzal a részel lesz a baja ami figyeli hogy az objektumok összeérnek-e. Delphiben írtam egyszer egy játékot, (végeredményről nem érdemes beszélni), ott ezt collosion managernek hívták. Én azért gondoltam erre, mert néha a betonpuszta közepén kiírta hogy "old new" vagy "kis lámpafény" (mármint ha mentek akkor ki írja hogy hol mentettem). Azt sokszor rosszul írta általában rögtön azelőtt mikor kifagyott.

Sokszor úgy oldják meg a "helymeghatározást" hogy ha egy láthatatlan kockában van a játékos az pl. "unió temploma", ha egy másik láthatatlan kockában, az pl. rivet (főleg ott használnak láthatatlan kockát ahol úgy vált helyet a játékos hogy nincs töltés (pl unó temploma és rivet).

Az a hiba hogy ezen helyek neveit rosszul kezeli a játék, arra utalhat hogy elcsúszott az egész izé, ami figyeli hogy összeérnek e az objektumok. Ha kiiktattuk ezt a tcl kóddal akkor onnantól nem fog kifagyni a játék.

Lehet hogy ez az eszme futtatás butaság, mert nem értek a játékprogramozáshoz, de a végeredmény a lényeg már 2. napja nem fagyott ki a játék!

Akinél még fagy a játék, próbálja ki, tán ha segít. Nálam egyelőre teljesen megoldotta a kifagyással járó problémákat. :C

És persze a "tcl" el sikerült bemennem a fellegvárba és megszerezni a szervópáncél használatához kellő képességet.

+ Érdekesség, ha a falon átmenős trükkel az ember azelőtt megszerzi az étek-et hogy megcsinálna bármilyen más küldetést a főküldi-ből rögtön az elakleve katonái megszállják a víztisztítót úgy hogy pl. nekem apám ,és dr. Li még rivetben vannak, ezután be is lehet fejezni a főküldit ha a víztisztítóba beütjük hogy 216 (sajnos ekkor vége lesz a játéknak).

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2762 üzenetére

Köszi, megtaláltam az androidot, és segítettem neki tényleg tök vicces hogy ott volt egész idő alatt rivetben.

Amúgy nem a karma miatt akartam küldiket felvenni, hanem mert nem találok több küldit és úgy tudok a leggyorsabban eljutnia 20 as szintre ha küldiket csinálgatok, mert akkor csak dől az xp, meg küldi nélkül unom magam.

Az is vicces volt, és nagyon bejött hogy a csaj akivel a fügétlenségi nyilatkozatot kellett elhozni (sydney) miután befejezted a küldit beszél az apjáról aki ott hagyta, de ha a relly rangerei küldetés során megtaláltam az apja üzenetét a statesman hotelban amit oda adtam neki, és hálából oda adta az ultra géppisztolyt

Akkor tudja valaki hol lehet még jó küldiket fel venni? (a listából látszik mit csináltam már meg)

Pontosan akkor mejik az a küldi ahol kitanítanak a szervópáncél használatára, (szervópáncélom már van egy csomó) met ez nekem nem világos hogy mi ez a "Kivált testvériséget az Anchorage misszióval" gondolom ezis valami küldi lesz?

És el tudná valaki lepésről lépésre magyarázni hogy mit kell beírni konzolba hogy bejussak a fellegvárba, és hogy megkapjam a felfedező képességet? jelenleg a konzollal ott tartok hogy rájöttem hogy a 0 ás gomb hozza elő. :DD

Az nem baj ha a fő küldit nem tudom befejezni, azt már egyszer úgyis megcsináltam, viszont az intro és az outro videónak nincs valahol egy fordítása mert azt nemértettem

• eniak

csendes tag

válasz Xblades #2759 üzenetére

Igen én is remélem, bár ma 2x-3x közel jártam hozzá, hogy feladjam pl.: mikor annyira fagyot hogy nem tudtam bejutni a könyvtárba, utána meg onnan kijutni, de még kitartok hiszen egy ilyen jó game megéri a szenvedést!

15 ös szintű vagyok és teljesítettem a következő küldiket:
    első lépések, felnőni gyorsan, tökéletlen jövö, menekülj, atom ereje, azok!,vér kötelez, lábnyomait követve, galaxis hírádió, nagy baj a nagy városban, tudományos hajsza, nyugalom köz, relly rangerey, szuperember áldozat, álamfő, bumm a fejbe.

mesterséges emberben elakadtam (a hajóorrban beszéltem pinkerton al, de nem találom a androidot, tudom hogy a szeméttelepen van de nem mutat nyíl a szemételepre így még nem találtam meg)

Három kérdésem van:

Milyen küldit és hol tudok még fel venni ami nem csökkenti a karmám és nem kell hozzá az élet vize. (ugyanis a főküldivel ott tartok hogy apámat megmentettem a nyugalom közből de rivetben még nem vettem fel tőle az élet vize küldit, és egyelőre nem is szeretném)?

Betudok jutni valahogy a fellegvárba az acél testvériséghez anélkül hogy tejesítsem az élet vize küldit (mármint doktor li nélkül), akár konzolos vagy egyéb spéci türk is érdekelne, de kéne már egy szervópáncél?

A relly rengerei küldi végén kaptam egy térképész modult hogy fedezek vele fel valami izét, azt hogy kell használni és mit kell vele csinálni?

Még 5 szint és felvehetem a felfedező adottságot, már alig várom, és csak utána jönnek a könyvek bólogatós figurák stb... (bár már 2 figurám megvan: az orvostan és az erő)

Ezidáig életembe jó ha 10 játékot végigvittem, de ez lesz szerintem az első ami annyira megfogott hogy megpróbálom 100% ki játszani!

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2752 üzenetére

Köszi, hogy mondtad lehet vörösnél mást is választani, nekem a többi nem jelent meg mert kicsi volt a képzettségem, rágyúrtam a robbanószerekre. :R

Hát a robot nem lett meg, így aknákat telepítettem bent ha házba letettem 3db.
    Utána mindenki kirohant a hídhoz, és telepakolták aknával, majd jöttek a mutánsok egy kivételével mindenki felrobbant a hídon a maradékot kinyírtam, nőt a karmám. Akkor most tejesítettem rendesen a küldit vagy továbbra is ott kel aknásítanom a ha jön még mutáns?

Megyek a pusztába és odarohan egy pusztaságlakó hogy fel van szerelve bombával és hatástalanítanom kéne 50 es robbantási képzettséggel , és sosem sikerül, egyáltalán meg lehet csinálni?

Most ép az unó templomához próbálok eljutni, itt megint állandóan kidobál, úgyhogy marad a kerülőút.

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2747 üzenetére

help :R

Továbbra sem találom a robotot, de lehet hogy rossz helyen keresem. (el sem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy itt akadok el) :W

A nagyváros kerítésén belül közvetlenül vörös klinikája mellet van egy szemét domb (nehéz észrevenni mert csak egy kicsivel van több szemét ott mint a város többi részén), ott megáll vörös és nagy város többi lakója is, és szidnak hogy mi tart eddig (ilyenkor bosszant a magyar fordítás) míg én x órája keresem azon a a 3 lépésnyi területen azt a nyamvadt robotot. :W

Jó helyen keresem egyáltalán, és hol van a másik robot, tán ha azzal szerencsésebb lesek. :F

Lehet hogy megint belefutottam egy bugba, de max azt választom hogy itt maradok és kicsinálok pár szupermutánst, de ahogy beszélek vörössel vége a küldinek és térképjelölés sincs a robotról ezért gyanakszok a bugra. :O

Lehet hogy én vagyok a vak, ezért letudjátok írni hogy pontosan hol van, és neki futok még egyszer ha úgysem lesz meg akkor tényleg marad a szupermuntáns hajkurászás :W

kép: [link]

(Itt keresem, bal szélső ház vörös klinikája, ott elöl meg rám vár vörös és a többi lakos)

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2744 üzenetére

A robot akkor a nagyvároson belül van, vagy a nagyváros kerítésén kívül?

Bocs hogy ilyen értetlen vagyok de nagyon nem találom :)

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2738 üzenetére

Ram kezelés Hát lehet hogy ez lesz az!
    Mint feljebb írtam másodszorra viszem végig és csak mos jöttek a bajok, és azt mondtam hogy nem változott semmi pedig betettem +1gb ramot (meg vidikártya lett cserélve, de ugyan olyan típusra mint amilyen volt).

Tehát lehet az a baja hogy 2gb a ram, próbálta már valaki 1gb ramal? Nem ez lenne az első olyan progim aminél ki kel venni az egyik ramot, most nem vagyok otthon de ha hazaérek kipróbálom.

Befejeztem a "nagy baj a nagy városban" küldit és a végén "vörös" megkér hogy védjem meg őket akkor van olyan lehetőség hogy [tudomány] és valami robotot kéne nekik csinálnom, odakísérnek a nagyváros egyik sarkába valami szeméttelephez hogy javítsam meg az ott lévő robotokat, de nem találok ott robotot itt hogyan tovább?

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2733 üzenetére

A nagyvárosi foglyok nem rivetben hanem fent a térkép közepétől észak keletre, nekem is a pusztán fagy ki, és nem tudok eljutni oda, már látom, de mindig kidob most próbálom megkerülni.

• eniak

csendes tag

válasz TrollBalint #2731 üzenetére

Pasziv a kártya, de nincs húzva, bár az tényleg most lett cserélve (ez előző meghalt) de alvileg ugyan az a tipus mint amijen volt és nem melegszik túl, legalábbis kézzel fogható marad a kártya..

Szerintem szoftveres gond lesz, mert befagy a játék és a következő pillanatban, közli a windows hogy a fallout 3. exe hibát észlelt és leállt .....

Tényleg tanácstalan vagyok, valamit biztos lehet pedig tenni????

A konfig egyébként

AMD9850 es proci
    nvidia 8400gs vidikárgya
    gigabyre ma790x-ds4 es alaplap
    kingmax 2gb ram
    windows xp sp3

Kimentem a játékmentésemet és ujra rakom a gépet ha kell, csak kéne valami megoldás.

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2729 üzenetére

Fel tettem a 1.7 es patchet, a Microsoft games for Windows live 3.0 (xlive dll miatt), de semmi ugyan úgy fagy.

Ügyeskedve kerülővel 30 perc alatt bejutottam rivetbe, de most ne tudom kiszabadítani a nagyvárosi foglyokat mert arra mindig kidob.

Imádom ezt a játékot, de így szinte élvezhetetlen másodszorra játszok vele ugyan ezzel a konfigurációval, de akkor egyáltalán nem fagyot, újrahúztam a gépet most meg fél percenként kidob, pedig ugyan az a Windows ugyan az driver stb most mégis fagy.

Van valakinek esetleg még valami ötlete?

• eniak

csendes tag

válasz katt777 #2725 üzenetére

Csak 1 módot használok (azt hiszem) ami egy magyarosítás de lehet hogy azzal lesz a a baj mert anélkül "csak " kb 5 helyen fagy ki, azzal meg vagy 20.

Nincs valakinek valami jó működő magyar módja pc re?

Feltettem a 1.7 es pachet, de semi (pl most tartok ott hogy rivet be se magyar mód al se mód nélkül nem tudok be menni).

Valakinek van valami ötlete,, és miből kéne feltennem a 3.0 ás verziót?

• eniak

csendes tag

Halli!

Friss Windows xp professional sp3 ra feltettem a fallout 3 at, és álandóan kifagy bizonyos helyeken emiatt szinte játszhatatlan az egész és sok küldit nem tudok tejesíteni.

A játék sajnos nem eredeti, de egyszer ezzel a telepítővel végigtoltam már a játékot hiba nélkül, most miután fel tetem xlive.dll hibával nem indult, majd miután fel tetem valami microsoft games for windows live nevü programot elindul csak állandóan kifagy.

Mi lehet a hiba, sajnos mikor előzőleg játszottam vele felületes voltam és elég jó gém hogy 100% osan is végigvigyem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés