- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Ha van esetleg valakinek bármelyk konzolra vagy pc-re eladó collector's falloutja dobjon nekem egy smst vagy privátot. Nagyon megszerettem, szeretnék egy CE-t belőle!
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hi!
Felraktam az 1.7est, de ugyanúgy lefagyogat, hol öt percenként, hol két-három órát is megy...
Ha valakinek van használható ötlete vesse ide, kérem.Ha felrakod a patchet, nem kellene az exe fájloknak is változnia? Nekem ugyanúgy 2008 decemberi dátumok maradnak mindenhol, és a 1.0.0015ös a verziószáma a játék szerint...
Egy ilyen gép nem felelne meg a követelményeknek?
[link]Nem tartom magam bénának, de ez bolondot csinál az emberből...
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
GombócArtúr #2960 üzenetére
eredeti telepítéssel sem megy normálisan
Csinál még valakinek ilyet? :Ha a játékmentést kezded el betölteni 10 ből 5ször lefagy, be tudod zárni taskbarból a játékot.
Véletlenszerűen fagy le játék közben 10 ből 5 ször csak kikapcsolni lehet a gépet...Asus noti
Athlon 64 2,1Ghz
GF 4570
Win XP -
GombócArtúr
senior tag
Ma kezdtem játszani a játékkal, warez no cd patchel állandóan lefagy, most telepítem újra az eredeti lemezről.
A játék weboldalán levő friss patch-el van valakinek tapasztalata. Tényleg nem megy a magyar patchel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest