- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2864 üzenetére
Megtaláltam magam.
[link] -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2853 üzenetére
Ehhez player monitort kell először csinálni? Vagy hogy működik miután regisztráltam?
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2846 üzenetére
Ez nagyon jó nem is tudtam,hogy van ilyen statisztika
,ez miféle nyílvántartás?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Nickeket vagy valami ID-t regel?mert én vagy 4-5 nickel szoktam bénázgatni
-
Nimrod
addikt
válasz
A memóriában rohangászó programok fele lassan stati lesz.
-
Integrator
aktív tag
válasz
Én is, ebben a hónapban elég jó helyen vagyok. Most örülök, mint az 5 éves a kisvasútnak
-
Nimrod
addikt
válasz
Ez micsoda? Egy progi ami statisztikázza a Fear-t?
Szuperfegyó, unarmed... én sokszor elfelejtem használni az unarmedot helyette lövök mint egy eszetlen vagy éppen felrobbantom magam mert a nagy ugrálásban teljesen elvesztettem szem elől a saját gránátom. Vagy csak átteszem unarmedra a sebesség miatt, ellent látok el az összes gránátot és onnan szögelés.Már ha még élek.
Amit viszont nem értek, hogy gránáttól meghal az ember ha nincs páncél, de miért halok meg akkor is, ha teljes a páncélom, más meg nem? -
Soak
veterán
válasz
Ez de király. Kár hogy nem lehetek fönt rajta
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #2844 üzenetére
Mikor porbáltuk akkor 3-4 lövés pontosan fejtbe kellett 100/100 . és 2 100nál , volt hogy 1 is elég volt ,de 10ből 1szer. Ezt nagyon rég probáltuk. Lehet a peccsel változtattam
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2829 üzenetére
Szerintem a játékészítői sem gondoltak halálra, csak max K.O.-ra. De azt most hogy oldják meg(KO stattal
)?! :S
Végül is valamelyest jogos, de puskatussal sem lehet ölni ha térden vágod az ellen....pedig az is fragol. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2834 üzenetére
Ne sormintázz, mert a modik begurulnak
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2830 üzenetére
Rebegve foglalom nevedet imába Tupa
Köszike -
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #2829 üzenetére
Hát nem mindig elég egy ütés, van ,hogy csak eltalál az ellenség , én megszédülök, de nem haltam meg.
amugy sem egy szimulátor ez a játék. Ennyi erővel minden szuper fegyot , Slowmo-t , hasonlo dolgokat ki lehetne törölni -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tupacamaru #2827 üzenetére
Sia Tupa, akinek a névröokonát nem penetrátporral ölték meg.
Nem a játékban,hanem a fórumon.
Be szeretnék írni dolgokat amikkel nem vesződtem regeléskor
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2808 üzenetére
Én csak az ütések sebzését venném le, a az ugrórúgás szvsz rendben van, ilyesmit sportoltam én is, van némi fogalmam arról mi történik mikor sikeresen bevisznek 1 ilyet, pláne vasalt bakancsal.. a lábsöprést levenném kb 50-60%-ra, meg beiktatnék 1 felállás animációt, mert az aztán télleg nem tud ölni.
[Szerkesztve] -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #2808 üzenetére
inkább 10%-ra! ez az egy nem tetszik a játékban, az eltúlzott unarmed sebzés. ki nem állhatom ha lerugják a fejem
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2809 üzenetére
Penetrátor végzett vele?
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2800 üzenetére
a Tupac Amaru az egy szám címe? mert szedtem le egy ilyet a minap
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2771 üzenetére
Készülj Tupa, ma már nem csak ház lesz a kezembe, hanem még fröcskölni is fogom rád a hígitott fagyállót...
Véged
-
haxy27
aktív tag
válasz
tupacamaru #2732 üzenetére
Én megyek 21 óráig bizti fent tudok lenni mert meg akarom nézni a Dr Houst, meg utána is lesz valami film.
De jó lenne ma egy kicsit korában kezdeni a gammet mondjuk 18 - 19 között. -
TbneT(HUN)
csendes tag
válasz
tupacamaru #2727 üzenetére
Ne már
És mit fogsz vállakozni ha szabad érdeklődni felőle ?
-
GC-EvelyN
csendes tag
válasz
tupacamaru #2713 üzenetére
na ez volt aztán a gyors válasz.Gratula Tupa
Olvasgatom itt a fórumot, látom van itt minden. Nade nekem is lesz majd kérdésem.
Van 3 vinyó a gépben. Egy 80gb sata a rendszernek, 10gb particióval, egy 200gb Ataés egy 200gb sata. Namost a 200gb-s satáról 10ezerrel másol az atára. Miért? -
<cafat>
senior tag
válasz
tupacamaru #2668 üzenetére
ahha, thx a felhomályosítást, így már értem, de sajna ma nemtok szerót csinálni
, mert dolgozom
, max 23:00 körül, de akkor + kétlem, h bárki is jönne, v nekem lenne még energiám..... majd holnap lesz vmi......
de sztem ma már lesz dunc is
hu bazz elfelejtettem gratulálni neki a 4éves évfordulójukhoz
dunc: boldok 4. évfordulót, és grat hozzá, bocsi h így utólag....
-
<cafat>
senior tag
válasz
tupacamaru #2654 üzenetére
játszottam már olyan szerveren is ami ilyen belassulós volt (slowmo), de azt nem non értem, h mikor, miért, és mitől lassul be??
mert össze-vissza néha belassult, néha + tök sok ideig nem, és én met nem tudtam lassítani, mert nem volt energiám/reflexem....
velem volt olyan párszor h 1más után ki tudtam írtani 3mat, ráadásul 1 tárból, de ez elég ritka volt, többnyire szretek kamikáze lenni -> bele a tömegbe, lőni, és kinyítrni midet...., és közbe szarni az életre....
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
válasz
tupacamaru #2648 üzenetére
nincs mit
, ha kell legközelebb is vállalok szerót, mert úgylátszik bírja a gépem, és eltekintve 1-2 restarting round-tól egész jól ment, és jó is volt... (legalábbis nálam nem szaggatott semmit, és nem is töltött játék közbe...)
elég valószínű h a next az dm lesz v tdm, de ha túl sokan vunk akkor tdm, ha nem olyan sokan akkor dm -
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2631 üzenetére
Köszönöm jól esett a figyelmeséged.
-
<cafat>
senior tag
válasz
tupacamaru #2602 üzenetére
őő kicsit félre érted, ezt még nem tartom csalásnak, DE h úgy csinál ki vki, MIUTÁN beleküldtem 36 golyót majdnem mindet a fejébe, (és nem volt a pali körül ilyen lökéshullám xűség ami akkor szokott lenni ha életet tölt....) és ezt vidáman végignézi, de azért nagyon picit próbál mozogni, és védekezést szinlelni, majd miután kifogytam, puff puff, és már fekszek is....
(okádós smile)
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2577 üzenetére
Nem csak neked szaggat. Csak érdekes hogy ASE alatt ez nincs, viszont az nem lát minden szervert...jól kitalálták....
-
Eagle16
addikt
válasz
tupacamaru #2577 üzenetére
Oké, akkor nem kell.
Épp most nyomtam egyet neten, egész jól sikerült, ahhoz képest hogy most játszottam először
remélem nem baj, ha belinkelem ide picibe az eredményt
Szerintem pont betévedtem egy olyan szerverre, ahol mindenki kezdő volt -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2466 üzenetére
Hát sajna War az nem volt, ellenfél hiányában elmaradt...ellenben ott maradtunk kávét főzni.
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2465 üzenetére
Nem szabadul fel rögtön, ellenben sokkal több hőt vezet el, és halkabb mint a ventis megoldások, gyakorlatilag legalább 15-20 fokkal lesz hűsebb egy ilyen rendszer professzora.
Tunigállatoknak ideális, ellenben a gatyád rámegy olyan drága.
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2465 üzenetére
neeem
nem érted. ha vizzel hűtesz, minimum 5 fokkal hidegebb minden, és igy igen, kevesebb hőt ad majd le, mivel nem melegszik fel annyira. nem egyszer, és nem iskétszet olvastam utánna, meg minden. -
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #2436 üzenetére
Kabbe Tupír! Faxt nem szalatt, sztem megfelelően tejjesítettem, sajna nemcsináltam szkrínsotit hogy ezt bizonyíccsam, de úgyemléxem 4x-4x volt a sztatom, szal ojan erős voltam mint ti átlagba
, ésazért a ti csapatotokba volt minden izmosabb emberke a fórumról.
Csak Camper fórumtársunk feszt megjegyzéseket tett rám (végül már a szexualitás is szóba került), és kicsit úgyéreztem direkt énrám vadászik (többkevesebb sikerrel).
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #2346 üzenetére
Ezek kifejezetten hobby nyulak ugye?miért japán?aranyos.töle tanultad azt az idegesítő pattogást fearezés közben?
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2349 üzenetére
Bazzz, ez haláli. Qrva aranyosak. Tőled meg igen szép dolog, h neki adod a venti nyujtotta élvezeteket
nekünk is volt nyulunk anno. Kistesóm kapott egyet husvétkor pár éve, aztán a végén 14 lett.
Mármint nem osztódott, csak mindenkitől kapott, meg befogadott. És én kergettem őket a kertben, mikor kiszabadultak. (1000 nm nem kis hely
).
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #2349 üzenetére
nem egy aggresziv gyilkolo gépnek tűnik
-
Integrator
aktív tag
válasz
És a nyúlra nyomatod a ventillátort? Wááo, te aztán önzetlen vagy...
-
dunc
nagyúr
válasz
Az kurv@ jó lehet linkelj róla képet,és infot!!!! Nekünk tengerimalacunk van hosszúszörű fekete-fehér de most lenyaírtuk rövidre a szörét Edwardnak mert köztudott incs verejtékmírigyük szegényeknek......
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2341 üzenetére
Hello pontosan milyen nyuszinak?
Kedvesed,gyermeked,nyulad?
-
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru #2331 üzenetére
Probáltam már minden nélkül, de aszzem megtaláltam a hiba okát játékban gpu 80 , gpu dioda 95 c
A kárty topikjában írják is , hogy gyenge gyári hűtés (meg hangos is). A docogés meg valahogy a meleg megérkezésével kezdődőtt.
Mostmár ugyis kártyacserén gondolkodom, szerintetek mit lenne érdemes venni, persze emberi áron? -
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #2281 üzenetére
Akkor sry kab!
Téleg nem kempózni akartuk a hejet csak Camper próbálta volna megmutatni a trükköt, aza qrva slowmó charger meg pont nállam volt, a többiek meg gondolom hűségesen védték a hordozót (de asszem 4v4 volt). Persze az istennek se sikerült normálisan bemutatnia/megtekintenem/utánnacsináljam mert rendre ránktámadtatok (vajon miért) és félbe kellett szakíccsuk a bemutatót (kérdezgette hogy ''Láttad? - Nem, a szaross seggedet fedeztem b+!''). Az új egerem meg ojan precíz hogy nemtok hibázni vele, rampageoltam - nállam maradt a töltő. Szal a dolgok összeesküvése volt a háttérben.
Bocsmégeccer, amúgy csak egy szavadba került volna és befejezzük - ezt teis tudod.
''Tisztelettel, buzeránki seggel'': PH!EAReg PH!ka -
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #2275 üzenetére
Mer micsináltam tegnap ami nemteccett? Max. azt, hogy Camper mutatta hogy hollehet felmászni a Dockson a partíciós mellett a falra (nem igazán glitch szvsz, meg sok értelme sincs) - aszt közbe mindíg megzavartatok (igaz, nállam volt a slowmo cucc
), asztán lövöldözése torkollott a dolog. B+ énse sértődök meg ha netán elbújsz a slowmóval! Ha véletlen hiányozna nekem maj kipiszkállak az odúdból. Különbenis voltak SW-k a dolog megkönnyítésére, a csapattársad használta is előszeretettel
.
Vagy valami másra gondolsz? -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2258 üzenetére
Megy még? Ha igen akkor kérnék egy ip-t.
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2248 üzenetére
hogyne
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2238 üzenetére
Na, azé nem köll elszálni. Ki volt kapcsolva az AimBot
nálad meg be
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #2234 üzenetére
na, csak tippem volt, h vagy dögkeselyű, vagy arma, csak ugyebár tök más a neve itten.
Ok, akkor Ő az a DÖG!!! -
Kr/\toS
senior tag
válasz
tupacamaru #2226 üzenetére
Ex LEK-ZeD, JokerX, Narg(ő még tanuló szinten, élesben nem bevethető
), jómagam, és most úgy tűnik csatlakozik Closecombat is.
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru #2185 üzenetére
Tegnap úgyltszik csakós nap jolt, énis találkoztam kettövel. De az a legszomorúbb, hogy hiába szólsz a többieknek, hogy csaló van plz várj egy kicsit. Ha meghaltál ne lépj vissza ,hogy bannolni tudjuk. Mindig van három négy delikvens, aki nem éri meg.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #2185 üzenetére
Elég gáz volt
de szerintem ezt nekem gyakorolni kéne ha csali akarnék,folyton neki mennék a falaknak ilyen tempóban.
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2186 üzenetére
Sok az ilyen jellemtelen geci állat.......
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #2161 üzenetére
Asylum pályán annyira idegesítenek a szellem hangok, nem lehet azt valahogy kikapcsolni hogy a többi megmaradjon?
-
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #2130 üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2122 üzenetére
Vigyázz is rá nehogy lenyúlják a cool avatarod!!!!!
Én megőrzöm a titkod!
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2120 üzenetére
És milyent tervezel majd?
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #2118 üzenetére
Gratula az új rangodhoz.
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #2114 üzenetére
Ő döntötte le
-
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #2110 üzenetére
Hmm ... Tiszaújváros nincs ojan mesze, 7végén simán leugorhatok, viszek magammal egy marék százötvenes szöget, ÉS KISZÖGELLEK A KIB****TT LENIN SZOBOR HOMLOKÁRA B+!
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #2084 üzenetére
ehh csikin vótam
szerk. Soak: family guy-t nemvágom de lol a neve, minnyá rákeresek
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
Kabikó: DX8ra, a fizikát minimumra mert nem függ tőle a granyó, csak nem burulnak akkorát az embrek ha mnegölöd őket, sound effectet csak akkor vedd minre ha nagyon akad mert nem lesz hang, ellenben sokat gyorsítgranyóbug: az egész feri egy nagy bughalmaz.., soxor szar az ütközésdetektálás is..
Jahh PH!>>Camper klán azt megkaptuk, engem sztem csak azér akart bannolni az a MetalHead gyerek mert lámáztam meg n00boztam mint a répát amikor bannolni akart téged. Aztán amikor a statjaval szembesítettem egy ''-13 pfff hahahaha'' szösszenettel akkor vágódott vissza megin azzal h legalább nem kempingel.. Nahh mind1 lol volt az egész sero, tönkrevertünk mindkit -
Padree
senior tag
válasz
Kabbe!
Qrva böngésző nemjelzett semmit vissza csak forgott a forgója, asztán stop, retry, asztán megun és ellép. Ezvolt. Ha baszaxol a saját penetrátoroddal szögezlek ki az irodás rész kapujába -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #2062 üzenetére
ez függetlenül a seron játszó playerek tudásszintjátől:
Mivolt a múltkor: bannoltak a LEKes serorol csak így nemtom h megyek wara
Magi: The One odabasz, de nálam az N1 player még mindig iCU'Tempo
Jahh evacról még rémlik a ''dicső'' és ''fényes'' szereplésünk, de utána már tényleg partiban voltunk velük, MaC pedig kezdi visszanyerni a régi formályát
Azt hogy vmelyik PH!-s volt N1 visszautasítom mert akármennyire is utállatos számora a dolog: ha te ottvagy éncsak N2lehetek szal kabbeDe azért kill/death arányomra énsem nagyon panaszkodok, csak néha
dunc: énmég mindig melo nélkül, de most talán alakul vmiReggeli kelés parás, én jobb szeretek későn hazaérni, de sokáig aludni
Bár nálam általában a korai kelés és a késői hazérés jellemző
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
tupacamaru #2062 üzenetére
ez valami nagyon láma szeró lehetett nem???
ha tudnád detoxal,meg mac-el milyeneket nyomtunk gk-n meg még vhol.
azért volt egy pár jó nem???bár a nr 1 általában megvolt vmelyik ph-s tagnak vagy a fearushosoknak.
de rohadt jó küzdelem volt..beszállt párszor the One is....vagy ki------detox szerinted mekkora eresztés?egyszer csak vmi 30 scor-al maradtam le..pont amikor visszajöttél talán. -
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #2008 üzenetére
Eredmények:
Itt még elég jók voltunk:
[link]
Ez már húzósabb volt,de még elég türhető arányok voltak:
[link]
Nah igen ez már nem ment oly fényesen,
itt a végén azt akartam írni hogy sikerült feljönnöm +4!!!-re, csak fotó miatt nem irtam végig:
ugyanis az utolsó percig minuszban voltam sry.
[link]
Uccsó körben kegyetlenül akadt, azér is léptem le winbe a kör felénél,kilöttem amit lehetett, de szerintem xfire kavart be, s+d-re raktam fótózást azt meg elég gyakran nyomtam hátrálás során, kör végén ki is dobott játékból.
[link]
Campus helyett berakhatták volna high tech-et, ott osztottam volna öket sotival
TK-ra is nehéz volt figyelni, ált. olyan szeróra megyek ahol ki van kapcsolva,
komolyan mondom már féltem eldobni gránátot, nemcsak self hanem tk is lenne egyből
Jah és sry Padree de ez az együtt mozgunk dolog nagyon nem jött be, Campuson alig birtam rád találni+ követni téged, többet foglalkoztam kereséseddel mint ellenfelekkel (ugye +4)
Factoryn már ment volna eggyütt mozgás csak ott meg zakatolt gép mint atomez van.
Ennek ellenére jó kis game volt
Uccsó 2 körben már rendesen aláztak minket -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1996 üzenetére
-
Padree
senior tag
válasz
tupacamaru #1934 üzenetére
Mivolt eza lonewolf ''Tupacamaru[HUN]'' nick? Kilképtél?
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1922 üzenetére
Énis megnéztem újra és azt kell mondjam: sry a fals infóért
Teljesen igazad van, nemtom miért rémlett nekem hogy csökken a látótér
SoAk: Mostmár biztos h az lesz a dologból, mert mégegy fülest nem veszek, nincsazazIsten.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1920 üzenetére
hát igen majdnem ugyanaz a karink. Én kipróbáltam a 800*600és az én 17es CRT-men bizony nagyobbak lettek a dolgok és kisebb területet jelenített meg mint 1024-ben
Szal végülis mind1 mindenki próbálja ki és mérlegeljen
jahh igen vettem egy ilyet [link] de amilyen agyas voltam nem néztem hogy ven-e rajt microfon... hát persze hogy nincs
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #1916 üzenetére
teállat
amugy minden minimum nálam. csak a felbontás ilyen nagy. minden más abszolut minimum. -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1824 üzenetére
Akkor XFF-ékkel majd szervezkedni kéne de előbb jó lenne kinevezni a 4warman-t. Ugye ez mindig örök kérdés, szal szvsz csinálni kell majd egy olyan DM kieséses témát mint amikről én idáig mindig lemaradtam és az uccsó 4megyen háborúba. De persze nem szeretném megosztani a társaságot a hülye warmániámmal, szal ha nincs kedvetek nem erőltetem!
szerk.: Kr@tos akkor kiszállt a bulibólpedig ő megvan MSN
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #5 üzenetére
most látom
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1821 üzenetére
Igen ez a megijedős téma néha nálam is előjön, de ugye nem erről beszéltem
Singliiiii?? ejjejj akkor ezek szerintaz XFFel nem harcolunkLEK: télleg még rémlik is hogy egyszer feljöttek a dunc féle serora, noshát akkor ha jólemléxem talán pont mi ketten paskoltunk oda nekik, ráadásul úgy hogy Padree, Soak, Puki ott se volt.. Azér szívesen nyomnék ellenük, főleg mert nem tűntek camper brigádnak, nomeg mert leszámítva az ilyen 1v1 2v2 3v3-as ökörködéseket még nem is voltam war-on
Bár még embrió koromból rémlik vmi iCUéktól kapott böszme nagy zakó
Lecsókolbász: nebassz télleg ebből a név?
Subri-dubri: asszem már énis küldtelek így hátba de télleg csak reflex, utána egy b+ vagy egy kab oszt szent a béke -
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #1791 üzenetére
Detto. Pedig bemásoltam oda amit dunc írt.
A letöltött mapok viszont itt vannak:
Documents and Settings/All Users/Dokumentumok/Monolith Productions/FEARCombat/Custom/DownloadedContent
amikor meg ide is bemásoltam, csatlakozni se akart.
Nekem még tölti 15 perc és ismét lentvan....
[Szerkesztve] -
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #1750 üzenetére
Nem a részvétel, hanem a fontos!!!
-
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #1745 üzenetére
Hát igen azok a sarkos jelenetek..... hallom a lépteidet, aztán beállok ajtó mellé....
Akkor volt nagy pofáraesés mikor te is sotival jöttél, egészen meglepett, nem is számítottam rá.
Kemény egy párbaj volt ez, de szépen kihasználtuk a rendelkezésre álló időt, még jó hogy levitte Dunc Mester a ponthatárt 75-re.
Gratula a győzelemhez! -
Richter36
őstag
válasz
tupacamaru #1750 üzenetére
Szívemből szóltál mester
-
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #1747 üzenetére
nics erre jó smiley, f*s*k a röhögéstől xD -
RockHaRD
addikt
válasz
tupacamaru #1745 üzenetére
Na majd én
Megnézzük hogy tok FEAR-ezni az új Thermaltake Tai-Chi házzal -
magi20
senior tag
válasz
tupacamaru #1683 üzenetére
szeró megy ha vki akar jönni
prohardver obi wan -
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru #1589 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz Köszonöm mindenkinek.
Asszem *Rr* volt a clan -
Gab606
csendes tag
válasz
tupacamaru #1580 üzenetére
-
Detox!
senior tag
válasz
tupacamaru #1577 üzenetére
én tegnap találkoztam egy durva esettel, a srác runspeedje legalább 100 lehetett mert még szemmel sem tudtam követni a mozgását, a szavazást pedig folymatosan blokkolta szal esély sem volt a kirúgására, de láttam progamert is aki speedhacket használt, igaz nem sokkal volt gyorsabb mint alapból, de azért észrevehető volt
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #1577 üzenetére
YouTube és hasonló helyekre az ilyenekkel.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #1518 üzenetére
Itt az áram ingadozott, a lámpán szépen lehetett látni.
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #1510 üzenetére
Nekem is,megy a szerver prohardver.hu TDM DUNC
-
Battleaxe
tag
válasz
tupacamaru #1503 üzenetére
Kikapcsoltamaz UAC-ot most frissitettem ,de most meg a beépitett keresö nem talál szervert)) H a megjavul remélem már pb-s szerverre is mehetek.Köszönöm a segitséget
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #1489 üzenetére
NEm
. AZ aimbotoknak van olyan funkcioója ,hogy falon keresztül már ráfog az ellenre
. Tehát folyamatosan célozza, majd kiugrik és leszedi
egyébként tudom ajánlani ilyen célra pl a CS 1.5-öt , most abban cheateltem (botok ellen) és ott lehet látni ,hogy miként működnek a csalások
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #1481 üzenetére
Az nem wallhack ,hanem aimbot
a hatalomhoz meg annyit tennék hozzá ,hogy 1 nem voltál ott , kettő nem szoktam ''visszaélni '' vele. esetleg naponta egyszer (hangsulyozom egyszer) önkényesen HT-re váltok, kör végén ,nem játék közben .... a másik oldala, amikor a forumba irtak vagy amugy akkor felmentem egyből és kirtugtam akit kellett. Hivásra is többször volt ilyen. (cheater, high pingerek és hasonlók )
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #1457 üzenetére
Valami olyasmin gondolkodom, mint ez a filmem:
[link]
Csak még agyalnom kell a storyboardon, mert ötlet van, de még kevés. -
bLL^
senior tag
válasz
tupacamaru #1453 üzenetére
Kár hogy mentek.
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #1449 üzenetére
Még én se kaptam meg szerkesztés alatt van vörös szemeket akarok
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #1367 üzenetére
Ha egy szerveren már voltál, akkor Xfire felveszi listára és onnan már kívülről is tudod nézni.
Soak:
Nekem szűz XP Prof van, soha nem tettem rá egy SP-t sem és nem is fogok. -
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #1367 üzenetére
ez az IP micsoda?
Egyébként mi a neve?
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #1360 üzenetére
Játékon belül a szerverkeresöbe ,szokott látszani, de x-firebe nem.
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #1357 üzenetére
Ma kivétlesen én nem láttam
. De napközben egy kisebb szerveren voltam 2v2-ztünk, feljött egy gyerek és csunyán aimozott. Aztán eljött mindenki és egy másik szerveren pont ugyan az a gyerek feljött, akkor már 3 lövésből láttam ,hogy ő az ( Player volt a neve és a csapattársam volt) . egyből ban és viszlát.
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #1343 üzenetére
Mindegy azért jöhetnek a jófofa dolgok,végülis ez a kis közös szerverkénk tehát költök hajrá!
[Szerkesztve] -
NandApc
csendes tag
válasz
tupacamaru #1328 üzenetére
Mondjuk én is inkább díjazom a max. 12 player-es serokat.
-
Soak
veterán
válasz
tupacamaru #1316 üzenetére
Inkább aztmondanám ,hogy szar
-
dunc
nagyúr
válasz
tupacamaru #1285 üzenetére
Természetesen van néhány kivétel akiről PH!>> elötag nélkül is tudjuk,hogy hozánk tartozik
-
Balancee
aktív tag
válasz
tupacamaru #1276 üzenetére
Nem visztát használok hanem 64 bites winfost. Az eror izé meg a menüben van. Lehet a magyarositás nem tetszik neki, ugyanis most jöttem rá, hogy azokat a menüket jelenitette meg amik csak a teljes fear-ban vannak benne.
-
Nimrod
addikt
válasz
tupacamaru #1270 üzenetére
Idővel fel lesz töltve más helyekre is, addig is elérhető megtekintésre HotDog-on és YouTube-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest