- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
/ACF/Heccsát
csendes tag
válasz
Armahun #12792 üzenetére
A 40 lehet, hogy de mi 20 körül futkosunk, az biztos..
Aztán, hogy mennyien vannak rajtunk kívül magyarok, azt sztem senkise tudja..
Meg lehet jelentkezni, most indítunk ilyen 2v2 csodát.
Vic 1-2 játékos tuti olyat látnál..igaz nem nálunk, és nem hívjuk 2v2-re sem, hogy ne legyen sírás belőle, nehogy még nálad is eltörjön a mécses
Gyepmester fogadjuk a jelentkezésedet, ledumálom a néppel.
-
Kr/\toS
senior tag
-
Lajkó
őstag
válasz
Armahun #12147 üzenetére
Nekem a kedvencek között volt, úgyhogy könnyen megtalálta a játék is. Onnét csatlakoztam!
Egy kis OFF! -
Peti78
őstag
válasz
Armahun #12009 üzenetére
14 évesen sztem lesz@rtam, hogy hány fok van. Ami divat volt, azt kötelező volt viselni. 16 ra ráadásul hosszú hajam volt, de nem sokkolhatott a nyár, mert nem jön rám a remegés ha visszagondolok. Valszeg a korral jár hogy kevésbé vagyunk toleránsak az időjárás viszontagságaival szemben
-
breed30
tag
válasz
Armahun #11650 üzenetére
Már megy pár kört játszottam is vele csak a patch az nem mindegy hogy mit szed le valaki az us-böl ment fel de 3-t töltöttem le elég gyors játék különben.
Csak még azt nem értem amikor kezdődik a játék amíg nem nyomok egérgombot addig mászkálhatok. Nem lát senki normális ez ?
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
Armahun #10851 üzenetére
A létszám a teljesség igénye nélkül: SzikoraRobi, Whyleeng, ZeD, Csaszy a két barátjával, Cory, Juszuf, Joe, kereszgyerek, Tomek és én. No meg persze T@lpi és két ismerőse, a fő szervező akinek ezúton szeretnék köszönetet mondani a helyért a priccsért, a kajáért a fuvarért és a szervezésért.
Fényképeket csak én készítettem így nem lettek valami fényesek de aki ott volt annak megadom a linket, a többik jöjjenek el legközelebb.
Egyébként nincs rajtuk semmi komprommitálló.
Jó buli volt, szerintem.
Akit kihagytam volna attól elnézést kérek, nem direkt volt.
[ Módosította: Atlantis ]
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Armahun #10698 üzenetére
Ezt a kommentet nem olvastam figyelmesen.
Pont ezért találták ki a cmss-t a dts- neo-t, vagy a sokféle dolby surround mátrixokat.
Szerény véleményem szerint azért a való életben a zajforrások bizony mozoghatnak is, akkor is ha a fejed helyzete stabil, és nem is mozdítod. Az ilyen esetek rekonstruálására egy 5.1 füles sokkal inkább alkalmas, sztereóban ezeket a fent említett hangmátrixokkal, és különféle 3d hangszabványokkal váltják ki. Szerintem 3d hang +5.1 es füles kombó sokkal precízebb hangképet eredményez pozicionálás tekintetében. -
potkem
aktív tag
válasz
Armahun #10691 üzenetére
Tényleg még annyit mivel játékban az egér irányítással megegyezik a fejmozgásod. Mondjuk a High- Tech- en vagy a sugárnál. Ahogy járkálsz a sugár körül úgy hallod, ha felfelé nézel a szerint, ha lefelé nézel füledhez képest magasabbról hallod. Ha közvetlenül vele szembe állsz,és vizszintesen mozgatod a fejed mindíg az az oldal a hangosabb amerre épp forditod a fejed.Az 5.1 előnye hogy a másik oldalt is hallod csak halkabban, ha viszont fordulsz90 fokot akkor szűnik meg a hang, lassú fordulásnál végig hallod ahogy szépen elhalkul az egyik oldal. De még beszélhetnék rengeteget erről ,mivel én szórakoztam ezzel a dologgal. De hidd el komám hogy sokkal jobb!
-
potkem
aktív tag
válasz
Armahun #10691 üzenetére
Hát nekem 5.1 van. De a center és a háttér hangot nem tudja egy sztereó. Igaz hogy két fülünk van, de a hangokat más szögből és más frekvencián hallod egy 5.1-en. Tényleg 360 fokot hallasz,csak egy kicsit aktívabbra kell állítani a hátteret. De ez is füles, és hangkártya kérdése.
-
Richter36
őstag
válasz
Armahun #10262 üzenetére
Nekem régebben XP-n volt ilyen lassulás. Nem igazán emlékszem, hogy mi oldotta meg anno ezt a problémát, mert én is cserélgettem a drivereket meg letöltöttem újra a játékot, mert már arra is gondoltam hogy a telepítő rossz.
Legfrissebb DirectX-et feltettétek? Azt hiszem a 2008 novemberi a legújabb. Minden windows install után felteszem és nincs problémám egyik játékkal sem.
Ezt a lassulást egy időben az Xfire is okozta sokaknál. -
Kr/\toS
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged