Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Nem egyszerü azért szerver szinten hegyezgetni, de majd probálom az igényeket kielégiteni. A negativ kritika elengedhetetlen.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Kész a linux szeronk. 16 slotos ctf low gravitis. Probáljátok ki. PB ON/super fegyok on
ip: 193.202.63.15:27888
Név: [LowGravity] NoLag.eu CTF -
Balancee
aktív tag
Egész délelött a NO gravity 2 CTF szeron játszottam. Nagyon állat volt
-
Balancee
aktív tag
Megtaláltam a gépigényt:
Racecam Megkérnélek, hogy az elsö hsz-ben helyezd el.THX
Minimális gépigény:
# 1,7 GHz-es processzor
# 512 MB RAM
# 64 MB-os videokártya (GeForce 4 Ti, Radeon 9000 vagy jobb)
# 5 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott gépigény:
# 3 GHz-es processzor
# 1 GB RAM
# 256 MB-os videokártya (GeForce 6600, Radeon 9800 Pro vagy jobb) -
Balancee
aktív tag
csaotok! Jo volt a tegnap este, de kevés vagyok még mint kemping sajtban a sátorvas. Majd gyurok rá
Minden este van ez a szerver? Ja és néha berángatott nekem. Kevés hozzá a gépem 1024x768 szürök off, árnyékok off,v-sinc off
Vagy hogy érdemes beállitani? -
Balancee
aktív tag
Ez mi?: F.E.A.R. is not currently installed.Update aborted.
Elinditom a patchet és ezt irja ki. Elöször azt hittem a letöltéssel van valami most viszont, hogy a 3. helyröl is leszedtem és ugyan ez nem értem
UI: MegoldottamSimán inditottam egy multit aztán ott megkérdezi, hogy letöltöm e a frisitést és igy jo lett.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
válasz
tupacamaru #1276 üzenetére
Nem visztát használok hanem 64 bites winfost. Az eror izé meg a menüben van. Lehet a magyarositás nem tetszik neki, ugyanis most jöttem rá, hogy azokat a menüket jelenitette meg amik csak a teljes fear-ban vannak benne.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Leszedtem ezt a játékot. Elsöre a patch hibás volt , remélem most jo lesz. Le is tudtam magyaritani, de csak egy magyar szervert találtam. Igaz én ASE-t használok a szerver kereséshez.
Kérdésem: Hogy a francban tudok vele játszani ? Jó tudom hülye kérdés. Saját gépen simán megy a dolog, de ha kapcsolodom egy szerverhez valami error izét irkál ki. + valami filek nem tölthetök le. Valami okos ötlet vagy hogy állitsam be?
A segitséget köszi elöre is.
UI: Ha megmondjátok, hogy a szerver oldali dolgait honnan tudom leszedni inditok egy 16 slotos szerot belöle!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest