- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
TbneT(HUN) #3655 üzenetére
Végig kellett volna olvasnom a postot, Opera olyan szépen kivágott a linktől, hogy öröm volt nézni.
-
TbneT(HUN)
csendes tag
válasz
TbneT(HUN) #3655 üzenetére
Karbantartás vége lehet tölteni....
Abaddon szeró park -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #2795 üzenetére
Szia!
Nos, az a helyzet, hogy én bejutottam Dunc szerverére, de nagyon akadt, lejöttem, újraindítottam, kis idő múlva megint felmentem, ez már olyan 10 körül volt, aztán kb 10 perc játék után a szerver ledobot, aztán meg se találtam. Nem tudom mi volt, de nagyon akadt, kivéve a LEKes szerveren, meg a BKS-en. A bks-en a szokásos probémám volt, mégpedig a superfegyverek folyamatos használata. Mert a shotgun oké, ha befordulok a sarkon, az szétszed egy lövésből, de hogy viszonylagos közelségből-távolságból leszedjen az ótvar repeating-gl valaki, na meg a rocket, az rendesen szétviszi a frizurámat, nem is beszélve az alatta lévő velőről. na ezért távoztam gyorsan, mielőtt az ideg kijött volna különböző fizikális megnyilvánulásban -
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #2795 üzenetére
Mondtam hogy hass a gyerekre.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #2730 üzenetére
szia
Nekem is kellőképpen jó volt a game. De nem érzem még ezt a játékot igazán
A lapom egy asus m2n4 sli, 3500+proci,(bár ennek semmi köze a másoláshoz
Szerintem a vinyókábelek nincsenek jól bekötve, majd szétkapom és megnézem. De nagyon nehéz rászánnom magam. De amúgy nem is 10000-rel másol, hanem előfordul, sajnos elég sűrűn, hogy 2-3000 a max. Majdnem kész a vasalás mire átdob egy filmet, mármint dvdt. Aztán egyenesen rémálom, ha egy komplett vinyót szeretnék postázni.
Még olvasgatok, aztán lépek jáccani kicsit. Nem sokat -
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #2731 üzenetére
ÁÁÁ, semmire. Reggel egy csávó mindegyik fórumba beírt valami hülyeséget, hogy töltsünk le ezt meg azt az onlányvállalkozás honlapjáró. De már törölték a hsz-ét. Csak ezért írtam hogy nem érek rá mert most már vállalkozni fogok.
Ne essetek pánikba este ismét megpróbáljuk.
Remélem lesz szeró és pléjer is elég.
-
haxy27
aktív tag
válasz
TbneT(HUN) #2672 üzenetére
szerintem csinálj egy szervert én megyek. csinálnék énis de nekem sajna csak 1024/96 van az meg kevés és ráadásul wifi igy nem is meghy ki a hálózaton
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #2672 üzenetére
Szerintem igen. Mintha dunc mesternek is ilyen lenne. Asszem.
De estefelé ha indítasz akkor kipróbáljuk.
[Szerkesztve] -
biss
csendes tag
válasz
TbneT(HUN) #2392 üzenetére
Nem minden a civilizáció ÖCSISAJT
-
biss
csendes tag
válasz
TbneT(HUN) #2390 üzenetére
El kell hogy keserítseLEK, de 1ik sem
Inkább úgy fogalmaznék, hogy másfelé sodor a sors.
-
biss
csendes tag
válasz
TbneT(HUN) #2383 üzenetére
Közölni szeretném minden lelkes és kevésbé lelkes Gamer-rel, hogy csak azért vagyok ilyen rámenős, mert kb. július 31.az az időpont, míg aktiv játékos vagyok.
és addig szeretném kiélvezni a játék minden örömét.
Ha ez valakire zavarólag hat azt csak sajnálni tudom,és Padree-nék igazat adok, csak úgy igazi a játék ha kihívás is jár vele.
Jah:-Ésnagyon örülök hogy valaki elkezdte szervezni a dolgot, THX PADREE -
Padree
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #2380 üzenetére
Jah, kickelni akartak, kemping miatt (a saját szerónkról)
. De b+ nemértemmeg: ájjak ki a placc közepére mint valami westernhős? Hallom, tudom hogy jönni fog. Amúgy meg nem egyhejbe vagyok csakha eksönvan akkor fedezéket keresek (előre). Nah mindegy...
--------------------------
Warral hogyálltok PH!-s gyerekek? Az FMJ-vel kellene kicsit hancúrozni. (Lol aza két screenshot ZeD-től- de nemjókat kérdeztél.) Szal warra lehet jelenkezni önkéntesen, ha nemlesz elég ember akkor kijelöjjük őket
Sajna Soak lepattant valahová (meg amúgyis nem bevethető mer 4 hete nemjáccott), Pukivannak csüt estig alkalmas, Detox már nincs közöttünk
, Rollins fehér hollónak álcázza magát, Nand : MIA, Tupa megmár magyarnak se vajja magát nemhogy PH!-snak. Sztem Arni és Gab eljönne, de Dög és Boni (Bonebreaker) is beugorhat - ne fossatokmár, fasse érdekli ha nem lőttök le senkit se, de kine merjetek nyiffanni! Dunc elvtársat is szívesen vennénk, és a jáccóteret is mekköszönnénk. Illetve mindenki aki hűen viseli a PH! előtagot és netalántán véletlen kifelejtettem a felsorolásból
!
Gondolom néhányan felteszitek a kérdést hogy miafaxér warozni: azér hogy magasabb szintű játékélményhez jussunk b+. Vadidegen csőcselékre lövöldözni közelsem ojan élmény mint két szervezett csapat egymás elleni küzdelmében részt venni.
Ennyi, respondájjatok plz!
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #2269 üzenetére
Azért egy kicsit dagad a májam, no nem a Vodkától, hogy viszonyítási alapnak használsz.
Jó party volt csak jött pár ember aki tönkrevágta az egészet és nem volt már kedvem kinlódi velük.
SRY hogy köszönés nélkül távoztam.
Pedig jó darálós meccs lett volna, legalábbis a játékosok meg voltak hozzá. Talán majd ma este.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #2222 üzenetére
Ez jóóó!!
-
haxy27
aktív tag
válasz
TbneT(HUN) #1925 üzenetére
Na ja nekem is ez a másik gondom. Ma sajan dolgozom ugyhogy csak holnap leszek de majd megprobálom csökkenteni ezeket a dolgokat a betüméreten talán sikerül állitani remélem külön fájlban van valami állitási lehetöség
-
Detox!
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #1925 üzenetére
-
RockHaRD
addikt
válasz
TbneT(HUN) #1660 üzenetére
Platamonasban voltam, theszalonikitől nem messze, busszal voltam, odafelé 1kor indultunk délután, 18 óra az út kb, és 8 körül voltunk ott, de ott 1 órával előre kell állítani az időt. macedón határ naon g*ci
ott álltunk 3 órát.
-
dunc
nagyúr
válasz
TbneT(HUN) #1521 üzenetére
Mindenkit várok 20-ra megbeszéljük és kezdünk 20-15-kor
Amenyien leszünk-leszünk,jó lenne minimum 8 fő elkezdünk játszani a hi-tech en és minden kör végén az útolsó 2 kiesik,és egyre lejebb viszük a ponthatárt ahogy fogy a létszám ,a kiesetek maradnak néző modba...várom a kezdő ponthatárt ami min. 8 főnél kezdöjön.....És várom az egyéb javaslatokat is!!!! Remélem minnél többen meg tudunk jelenni természetetessen ha meg lesz a létszám akkor lejelszavazuk a szerót ''verseny'' idejére..... -
dunc
nagyúr
válasz
TbneT(HUN) #1432 üzenetére
hogy tudom elöhozi a konzolparancsokat?
-
dunc
nagyúr
válasz
TbneT(HUN) #1429 üzenetére
Így csináltam mit kéne látni? Ez mit csinál csalókat szűri?
Ja maikor játékon belül használom a szerverkeresöt akkor a map melett ez van [SEC] tehát akkor gongolom jó,nem?
Xfirebe,hogy lehet megcsinálni,hogy látható legyen a szerverünk országjelszésel? -
dunc
nagyúr
válasz
TbneT(HUN) #1422 üzenetére
Nem értem van ez a file ezt hova másoljam be? FEARBugs.Arch00 könyvtárnevet modnj mert sima server könyvtár nincs.
default.archcfg file ezt szerkeszem? És ezt adjam hozzá FEARBugs.Arch00 a legútolsó sornak? Mert ha szerkesztem nem engedi elmenteni....
Ja és ha megvan mit kéne csinálnia a szervernek mi látható?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1422 üzenetére
A Botz3000-res izéval nem hibáznak a kliensek, nem ez után volt mindig invalid game assetses probléma?
-
dunc
nagyúr
válasz
TbneT(HUN) #1410 üzenetére
Oké értem én de ott az két file azokal mit,hova merre,mennyi hányóra?
-
Soak
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1406 üzenetére
Van egy barátom aki bütykölget valamilyen hasonló anti cheat biszbaszt a Fear-hez, elkérem tőle , meglátjuk milyen
Szerk: Ezt a [SEC]-es mapos dolgot már egyre több szerveren látom, fel kéne duncnak is raknia
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
TbneT(HUN) #1230 üzenetére
Hogy ő a jani a hegyről és mindenki más noob. Ezért hagytam abba nagyon sok játékot.
-
Soak
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1203 üzenetére
Az cheat, van pölö no bullet aimbot ,az olyan ,hogy nem is kell lőnöd ,csak rámutatsz a fegyverrel (vagy van olyan ami magától rárántja) ....
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1216 üzenetére
Fogalmam sincs.
Az előző Windowsos szerver volt, ez pedig Linuxos. Nem tudom hogy ennek van-e valami köze a PB-hez.
-
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1213 üzenetére
A képeket ide akartam belinkelni a fórumra. Amióta szevert váltott az XFF, azóta ott sem fut a PB.
-
magi20
senior tag
válasz
TbneT(HUN) #1207 üzenetére
jah de jó hogy engem is fealraktak vmi csalós oldalra,amikor publicon nyomultam,,plussz már több szerón is mondták,hogy ő csaló,mert fennt van a videóm,,amin annyi látszik hogy nem látszik a pityum...--ennyi..
plussz hozzá kell tennem,,,,,,,,,hogy fingom sincsen hogy kell csalni.
de látod mégis fennt vagyok egy vmilyen,,,,,mi is a neve..
vmi losers .com...--mindez azért mert egy utolsó szar riheronyg minuszos gamer,,akit basztatott hogy egy adott elég láma szerón,,5-ször annyi pontom volt mint a 2.-nak.
ennyi. -
tupacamaru
veterán
válasz
TbneT(HUN) #1206 üzenetére
Nagy valószínüséggel.
Az is jó, majd feltehetnéd valahová vagy küld el az emilemre és én belinkelem.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
Kár hogy nem vetted fel a Fraps-al, betettük volna a gyüjteménybe. Már van egy Speedhack-es videóm. (#1147-es hozzászólás) Szerintem ez egyértelműen csalás, hiszen látod hogy hol az ellen.
Amúgy üdv a PH-n, elég sokszor szoktunk együtt játszani.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Az csalás lesz. Slowmo-ban látod az ellent akkor, ha felvette a töltetet, de csak azt a játékost. Másról nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged