- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfg.x_O
csendes tag
Ja, csak az emberben azért csak van versenyszellem, tud nem fun lenni, ha nagyon imba a 2team, ki lehet lépni, vagy csak azért is megpróbálni. Itt az volt a baj, hogy amikor egal lett a dolog, és lehetett volna igazából kétesélyes a dolog, akkor röppent szét az enemy. Ja meg persze erős túlerőben is SW meg kemp, az ment a túloldalról, nem csoda hogy revansot akartam.
-
omfg.x_O
csendes tag
Kaptál már?
Voltam MRSA serveren, jajj de csippantom a kemény legényeget, 6v4-ben náluk minden jobbféle playa, velem egy normális csóka meg 2-3 lowfaxkill. Megy ám a zúzás, ránkdupláznak Spillkillen meg conson szétkempelik a type7 tetőt. Na közbe mi is nyerünk egy Campust, jön az a fos Evac, ott aztán megint nagy a skill 6v3 kapjuk az attackot, végére ellép 2 játékos, beírom hogy höhö majd a kövibe lesz ám pofozás. Be se tölti HT-t, mindenki bb, heh... karaj csávók ezek a maradék playák, csak ha szorul a hurok megy ám a leave.
UP!
-
Richter36
őstag
Most jó volt
Victoy: Ja ja fura volt az arc... még tápolni sem volt időm és már döglöttem is. Valami nagyon erős lőszerrel lövöldözött
máskor is játszottam már vele és akkor is ez volt az érzésem, hogy valami mintha nem lenne tiszta. Mindenesetre bizonyítani nem tudjuk, hogy csaló lenne.
-
Richter36
őstag
De ezért még nem vagy pb banlistás ugye?
Kratos: ezek a pb által ismert csítek fájljai amiket felsoroltam nem a töltő képernyő és nem a hangkeltőé. szerintem zárjuk le ezt a vitát, mert nem tesz jót a kommunitinek
Ja! és nem kell vágni a csíteket... http://game-violations.ggl.com/ -
Armahun
addikt
-
Peti78
őstag
Akkor ezek szerint aki rendelkezik scmd-vel annak joga van állítgatni a szerver beállításait? Mert akkor ilyen erővel 3 percenként lehet állítani mondjuk a TK-t is nem?
Vagy esetleg megkérdezte az illető a szerveren tartózkodó játékosokat arról hogy megteheti-e? Nekem is megfelel az 1.3, csak ebből a saját számíze szerint összevissza állítgatásból már annak idején a Faszkalapon is volt probléma, amikor Jocoka ezzel szórakozott. -
Richter36
őstag
Ha az utolsó frissített van a szerveren és ha a játékosnak is az van akkor nem lehet gond. De a "pb init... " üzenetre a megoldás: press T and type pb_security 0
A kékkel írott dolgok tegnap este történtek.Peti: a neve mellett nem volt csillag csak amikor a parancsokat adta ki a szervernek akkor látszódott kékkel "Bitch: runspeed normal..." vagy valami ilyesmi
-
Peti78
őstag
Bocs, ezt Richternek is szántam
Gondolom a megfelelő hekkel nem nagy cucc adminjogot szerezni egy védelem nélküli szerveren. De tegnap amikor az eset történt, én úgy láttam, hogy senki neve mellett sem volt ott az admincsillag. Tehát belépve nem volt, mégis tudott piszkálni. -
tupacamaru
veterán
Nekem még a krómozott, csúszós tetejű, nem lézer volt, de nem volt vele semmi gond eddig. Most a bal gomb alatt lévő mikrokapcsoló bolondult meg. Ki fogom cserélni a tripla tűzgomb alattival és akkor szerintem jó lesz. Ez az Icon7-es azért tetszett mert az oldalsó gombok egymás alatt vannak nem pedig egymás előtt. Az X7-est 800 dpi-n használtam, de ennél 2000-e kellett állítani hogy jó legyen.
-
Peti78
őstag
Az csak csak azt jelzi, hogy isteni testem napbarnítottan csillog a napsütésben.
Mellékesen megjegyzem, hogy az idegen szavak használata előtt érdemes elgondolkodni, hogy nincs-e véletlenül szép magyar szavunk kifejezni azt, amit szeretnénk. Ha mindenképpen az idegen szó mellett döntünk, feltétlenül nézzünk utána annak, hogy mit jelent, mert esetenként rém butaságok sülnek ki a nem megfelelő használatuk esetén.
A teljesség igénye nélkül:
anno annak idején
detto ugyanaz -
v!ct0y
veterán
Egy csíter állandóan betalálja a magyar szerókat és főleg azokat, amik itt ph n kiírásra kerülnek és sztem mindig ugyanaz a figura lehet 80-100 közötti pingel. Fura mód nagytiszteletű HFC-n egyszer se találkoztam csíterrel (ezt ők másképp látják..
)
Lehet valamelyikük bosszújaHa engem is kiakarsz írni akkor így tedd...v!Ct0y-PH
Nagyon beindult a topik miközbe én a gigászi robotok gigászi csatályát figyelem
-
CS4SZY
csendes tag
Thx!
Remélem e kezdeményezés sikeres lesz, és lesz is gamer rendesen, mert ez előt mi is lődöztük a szerókat ,jó gamék is lettek eleinte! De 1 idő után már komolyan gaméra is vadászni kellet az embereket! Én is azért néztem szét jobban a cod-berkein belül! Na remélem este lesz tényleg valami kis aktivitás! PEACE
-
Lajkó
őstag
Medkit limit: Innét leszeded, utánna A commander a jobb oldalán kijelölt file-t felülírod az általam küldöttel, és kész is!
Amúgy elküldtem mailben is!szerk.: Richter ; Majd rámegyek erre a névváltoztatós dologra, bár olyakor már fölösleges, mert egyból leveszik, hogy mi a szitu!
Amúgy meg nem szeretek gyengébbek ellen nyomulni, de Ott jó játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Magisk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged