- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
B+ nem hiszem el hogy még mindig nem ismersz
. Ha nem vágod hogy a fenti hsz. csupán olyan kabbrok közötti szuri volt (amit én is kaptam/ok tőled rendesen) akkor képzelj oda pár
-ttt
.
Az 1v1 mehet akár már ma este is, de még lehet h behívnak meloba szal ez nem tuti, a lényeg h legyél xfiren, aztán ha leszek akkor ott úgyis elérsz. Bár nem tudom mér kell annyira a fájás.. (hogy jól értelmezd képzeld oda:...
KabbePuki: látom kerestél párszor: melo..
Gondolkodtam hogy visszahívjalak-e most
(egyelőre) Úgynézki du. meg este is leszek egy kicsit, de majd beszélünk xfiren.
Vagy ha a MiA ellen van war akkor hívj, de délelőtt schlafen van ~`-´~ui.: mégegy ilyen éjaszaka és fegyvert fogok...
-
Detox!
senior tag
Ez most jókor jött, mert JuL1EtT-nek is azt ajánlottam, de bizonytalan a Lelkem.
Egyébként meg a mini Hama nem is görgős volt hanem lézeres, és különben is nem én mutattam neked azt a Mambát B+??! Bár tagadd le b+, és kabbe
Az esti jó volt, miután kilőttem a PB-t meg levettem a hangot egész tűrhető volt, thx DögÚrfi
Sry kab hogy eldzsasszoltam, de felkúrtam az agyam a spawn-granyó-halál csendélet 5empénkénti ismétlődésén
Most még játszódok kicsit aki akar joinoljon -
tupacamaru
veterán
Hetente kétszer háromszor.
A dzsipók már úgy kérdezik meg az időt hogy ''Mennyi az idő testvír.''
A természet tényleg rulez, mennyit jártam fiatalabb koromban a nyéki tavakra nudizni.
#3715 Nimrod: Nem én vagyok a tettes.De legalább már tudom hogy miért nem jó.
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
Szerinted. 20.05 kor pontban bentvoltunk és 2vs2 -re vagy 3vs3 ra invitáltuk volna a tisztelt tagokat de nem vállalta senki.
Ezekután Zed lelépett összehozni 1 [GTS]-találkozót, és én maradtam.Utána már ZED nem jött vissza, Padree, legalábbis én nem tudok róla. Sorry ennyi maradt a lendületetekből.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
hu bazz
ilyen ''dumákat'' ,ahh
Detox már nincs közöttünk ez mit jelent, csak nem valami komoly?utoljára azt olvastam tőle hogy nincs most gépe, amin játszhatna
mostanában max heti 1-2 alkalommal tudok fearezni, ezt érzem is sajnos, remélem majd lesz sűrübben is, warra meg gondolni sem merek részemről
többieknek meg: hajrá, hajrá -
Armahun
addikt
Madzagos az egerem (mx 518) csak a bill rádios (ex110) , egy ideid használtam a bill eggerét, szégyen és gyalázat volt, viszont a4tech infrásánál nem vettem észre csúszást.
Dm-ben meg fel kell venni a ritmust kell egy fél-egy kör , mire belelendül az ember.
mr banana kellemetlen ellenfél utolsó smiliből ítélve jól sikerülhetett.
Már énsem tudom, hogy mi lehet a baj, max még egy nem integrált hangkártyát kipróbálok.
mostmár látom, hogy egy jobb gép mekkora előnyt jelent. Vagy felteszek egy amibotot, hogy amíg megröccen addigis célratartson -
tupacamaru
veterán
Végülis, igen, arra gondoltam hogy 5-en beálltatok egy helyre mi pedig 3-an azért elég kevesek voltunk.
Egy szóval sem mondtam hogy megsértődtem.
Máskor fel sem tünt volna szerintem, de tegnap, lehet a meleg miatt, már olyan idegbe jöttem.
Pedig általában nyugodt tipus vagyok.
Így jobbnak láttam más szeró után nézni.
-
-
RockHaRD
addikt
Annak a srácnak mekkora pofája van, hihetetlen. XFF-es volt, vagy nemtom, de tutik h nem LEK-es, ő csak azért volt ott valszeg, h enyhítse a vereségüket
de amugy félelmetesen gyökér ember. Meg úgy az egész XFF klán az. Kivéve persze Tupa-t, aki xff-es volt, meg CLOS3COMBAT, aki még mindig az, és nagyon jó gamer. De ez a Kr@tos, meg van egy penge.... nevű ember, ezek borzalmasan parasztok.
-
dunc
nagyúr
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtál jönni,bentmaradt a fear könyvtárába valami ''szemét'' és továbra is le akarta tölteni de már kipucoltam tehát este gyere,és ha van valami gond szólj és rögtön intézkedek!!! E miatt nehogy széthulljon a PH team!!!
Tegnap tényleg parádésan jó volt a játék!!! -
Gab606
csendes tag
Ezekel a + mapokkal az a probléma hogy olyan mintha jelszóval lenne védve a szeró, sokan nem várják ki azt az x perecet míg lejön. megnéztem .:HUN:. szerónál csatlakozásokat, sokan lenyomták mielött lejött volna minden, igaz ott nem csak 1 map volt
szerón is azóta vagyunk ily kevesen mióta bennvan r.e.
Pedig jó map az, igaz ma se toltuk rajta.
A 12MB-osat szedd le, nekem is annyi megnéztem. -
Gab606
csendes tag
Thx a felkérést
, fél 10es időpont még pont belefér. Amenyiben Tupa nem gondolja meg magát, beállok 4.nek.
Detox! : a funwaron tényleg meggyőző volt
föleg a 3. és 4. kör
tehát 2*10perc? mi HT-t ők meg valszeg refineryt választják,,,
az remek lenne jó kis mapok ezek.
TK minden waron be van kapcsolva? -
Detox!
senior tag
kabbe én akkor csak mentem előre és rohangáltam összviss mert akadt mint a fos, ergo nem volt értelme komolyan nyomni, a többi mapról viszont ménem beszálsz
A LEKesek úgy fogják beállítani a serot ahogy mondom-mondjuk. HT biztos hogy lesz és 99%os tippem van hogy refinery lesz az ő választottjuk.
Csatlakozom Gab fekéréséhez, a funwaron tényleg meggyőző volt
A fél 10es kezdés csakis miattad fatterde természetesen nem gáz
Custom maps: pfujjjjjj, de funnak néha jók
Puki.: jóvotá kabbe, a mai meg no comment az összes kibaxot csíternek a fejébe húznám a montitorját
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
Nonaplayer jelentkezik
))
hát kab hallod,,,,azt tényleg mekab-tátok...
mennyi lett a vége? 480 score? ha nem az 5.percebe csatlakozom 600 is lett volna...sebaj 100-200 között ott kullogtatok.-)))
mekkora hent volt?jesus?álmaim partija.
hát nem akarok előre jósolni,de amekkora ez a hatalmas felhajtás itt a kemény Lekk -ek elleni akármi....szerintem vicces lesz.
tegnap nonam-ként snipert meg vmi pukli,-t egyedül lealáztam,,,amikor nem ketten campeltek.ne hülyéskedjetek már.szerintem vicc lesz.főleg ha pl ma együtt mennénk vhova.-))) -
Soak
veterán
Én asszem tudnék TS szervert . De amugy meg nem lét kérdés. Mert amugy is késik a TS ,tehát arra nem jo ,hogy hirtelen az ott megy mögötted kiabáljatok. A többire meg ott van a parancs. Pl az enemy spotted nagyon hasznos . a taktikát meg meg kell elötte beszélni. Szvsz TDM-ben kevés értelme van a TS-nek
szerk: ráadásul a parancsok megjelölik a pontos helyet ahova érted
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
-
Detox!
senior tag
Nem fog ellégé az afék
, ha gondolod még van abból amiből vót a múltkor
Bikini koncertre illet volna kiszöknötök bnőddel (mégis fiatalosabban hangzik mint az asszony) aztán romantikusan ''részegen.., ki visz majd haza''-át meg ''belehazudott jaszemembe, kinyít a bicskajazsebembe''-nt énekelni, miköben még mámorosak vagytok az esküvői HP-tól, és a pillanat hevében egy szívből jövő istenes böffentéssel egybeforrni, kifejezve örök összetartozásotokat, amihez egy eskü és egy gyűrű is kevés..
Jajigen: látták hogy mözös vagy és nem való a kezedbe nyugati tehnika, a GA is orosz
ui.: irigyellek kab -
Soak
veterán
Fear-ben valóban izom skillek kellenek ahoz ,hogy jo legyél , de szerintem a taktikai is nagyon nagy szerepet kap. Nem nagy volumenü hadmozdulatokra gondolok ,hanem ember-ember elleni nem skillből megnyerésben ,hanem ésszel. Szerintem ha valaki csak célozni tud az nem megy semmire
-
NandApc
csendes tag
Tudom,Padree!
De szerintem nem is kick volt,1x csak winfos beugrott FEAR meg sehol,még a tálcán se,ja meg xfire-nek valami két hibaüzenete
Utána már nem volt hangulatom visszalépni.
De szerintem nem is volt rendbe tegnap a sero:
- párszor mindenki egyhelybe futkározott
- 1 fegyver rohangált a levegőbe,ember nélkül
- 1x felugrottam,azt ott is maradtam a levegőbe lógva+valami zöld folt volt alattam
Mindenkinél előfordultak ezek a parajelenségek,vagy csak nállam
A kick-ért meg nem haragszom!
De azért jössz 1 asztali lámpával me azt lebaxtam a helyéről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged