- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dunc
nagyúr
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
tzimash #9671 üzenetére
Most nem volt ágy, csak szivacsok.
Azt nem lehetett összetörni és legalább kisebbet püffen róla az ember ha leesik.
3 játékkal játszottunk, Combat (mily meglepő), CoD 4 és CoD WaW. Ez a Cod 4 még mindig a nevetséges kategóri számomra, de a WaW-ban egész kellemesen csalódtam, mondhatni tetszett. Pedig én csak a visszahúzó ember voltam a csapatban.
-
Lajkó
őstag
válasz
tzimash #9336 üzenetére
Háát, átnyálaztam, de szerinted ez megoldható ? Mármint érzékelhető a dolog, nem csak ráerölteti a szoftvert, és semmi különbség ? Vagy az alapnak is megvan a hardveres támogatottsága a 'nagyok' tudásához ? Ha veszek egy Live! 5.1 /SB0100 -ast ami a leírásban is teszelve a mod szempontjából, akkor az a mod fog nekem is meni ? illetve ha valóban él ez a mod, akkor vajon ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni ? (mivel mindhárom 2k-ba kerül)
Bocsi az offért.
-
tibi34
tag
válasz
tzimash #9267 üzenetére
Annyira valósághű volt ahogy ötször lőttem fejbe és vígan guggolt tovább
De biztos eztse lehet megunni.Volt pár éve egy karakter a Q3 Excessiveplusban,sátor,és két szem kandikált ki belőle
De nehogy elsodorjon a népharag,mindenki játsszon sokat ezzel a szuper kallofdutival,riszpekt
-
Richter36
őstag
válasz
tzimash #8721 üzenetére
Köszi a jó kívánságokat
A harcmezőn meg biztos találkozunk még.Armával tegnap is legyűrtünk egy kis 1on1 csatát.És hétvégére is beterveztünk némi puffogtatást.Ha gondolod szeretettel (és némi ólommal) várunk.
Az FK szétesésében meg talán egy kicsit mindannyian ludasak vagyunk,de azért remélem a jó kapcsolt megmarad.
Hisz nem a személyes problémák miatt nem sikerült együtt maradni. -
Lajkó
őstag
válasz
tzimash #8716 üzenetére
Mivel én sűrübben járok erre.
Richter, és Evelyn kiváltak az FK*-ból, és egyböl be is ugrottak maD| klánba mivel felvételiztek, és sikeres volt a felvétel. Azzal magyarázták a kivállást hogy: -sajnos nagyon nem aktív a klánélet (nem történik semmi). Persze az aktivitás hiányával mindannyian szembesültünk. Ebböl kiindulva arra az elhatározásra jutottam, hogy Én sem leszek tovább FK* klántag, mert veled és Armával szinte nem is találkozok egyálltalán.
Nagyon sajnálom ezt (ugyanúgy mint Evy, és Richt), de így már valóban nincsen túl sok értelme. Nem akarok egyszemélyes klán lenni.
Viszont igazadvan, rosszul fejeztem ki magam, mert ez természetesen nem jelenti a klán megyszünését, csak a kurtítását.
Asszem tömören ennyi lenne. -
tupacamaru
veterán
válasz
tzimash #8256 üzenetére
Én már próbáltam de teljesen zavaró az egész. Annyira nem lehet hallani semmit hogy ki is kapcsoltam. Otthonról majd meg tudom mondani az én beállításaimat. Az EAX beállításoknál csak egy van engedélyezve atöbbi nem. Asszem a legfölső. A EAX Mixing meg ami alatta van azt én kikapcsoltam. Ha krézigránát robbant a közelemben akkor olyan volt mintha légnyomást kaptam volna, a hangok alig hallhatóan távolról jöttek. Pár másodpecbe tellet amíg visszaállt a rendes hang.
Ja igen, nekem 6 csatornás fülesem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest