- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Cyber||Sven
csendes tag
válasz
Zsolt!! #3657 üzenetére
Annyi a baj vele hogy: Szerintem, egyéni véleményem szerint, senki ne akarjon a saját hazájában próféta lenni... Rendben hogy elmondják szabadon a véleményüket, az is hogy ''fényezik egymást''. De a megérdemelt, kiérdemelt dolgokkal tegyék ezt. Nem szép dolog megnemtörtént, mondvacsinált érdemeket csillogtatni, ez egyrészt megtéveszt másokat, másrészt átverés saját maguk felé... A madár sem kakál a saját fészkébe.
Az FMJ klán nagyon erős csapat vitathatatlanul, aki mást állít az hazudik. Ezt az eredményeik is igazolhatnák ha lenne ellenfelük. Nem tudom miért olyan nehéz FEAR warokat összehozni.. Ezt a klánok nemtörődömségének tudnám be inkább...
Szerintem Játszani kéne, vidáman, az eredmények pedig igazolhatnák a klánokat, hogy ki mit tud, és kiderülhetne hogy kinek mirefel van akkora szája. Mert a győztesnek lehet, és legyen is. Inspirálná a többieket, akarnának harcolni, letörni a győztes szarvát.
És tényleg vidáman, jó hangulatban, intelligensen játszani... Nem azért van a játék hogy egymást szapulja mindenki, nem a vita kedvéért lett kitalálva többezer évvel ezelőtt.
A jó stat nem jelenti hogy csíter valaki, mégis könnyen kiabálják rá a jó játékosokra is... Ha a PB ami szerintem nem tökéletes, nem állja meg ahelyét akkor is könnyű kiszúrni pláne spectában a csalókat... De egyes emberek a szervereket is kiskirályságnak tartják..
Például kérdezném ezen fórumon is immár BÉKÁS Pengeblade urat (11éves?) hogy miért zavarta hogy megkérdeztem hogy kitől bérlik a szervert?
A nevezett úr kidobott a szererről, de előtte elhordott mindennek... A szerver főbérlője örülne a jó reklámnak??? A szerver főbérlőjének nem érdeke a minnél több ügyfél???
FEAR világ, Magyar játékosok!!! Közösséget kéne alkotni, olyan kevesen vagytok... A nem kiérdemelt ''kivagyok, mi vagyokból'' nekem konkrétan már elegem van... Tessék már eredményeket felmutatni... Nevezni CB-s versenyekre... És győzzön a jobb.
Vagy nagy a kihívás? Nem bírjátok el??? Akor meg mirefel a hatalmas EGO?
Szervereken miért nem lehet tisztességesen beszélni egymással?? (kemper, láma, csíter, köcsög , köcsög láma, lámacsíter, stb...stb...)
íÍrjak még a morálisan bomlasztó egyének viselkedésérő? Ja és ha valakinek szervere van... Kiskutyát nem érdekli... Nekünk is volt szerverünk... Nyújtsa fel a kezét akit én személyesen vagy valamelyik ezen joggal felruházott csapattársam kidobta! persze dobáltunk ki ping 100 felett mindenkit. De a torrentet, dc-t ki kéne kapcsolni ha már bejön játszani. A külföldieket meg sajnálom... Megtudják nézni ők is hogy az adott szerveren mekkora a ping és ne zavarjanak minket...
Köszönöm megtisztelő figyelmetek, maradok tisztelettel: Sven. -
Padree
senior tag
válasz
Zsolt!! #2484 üzenetére
Az a baj ezzela más játékkal is jáccással hogy nem jó egymás mellett különböző FPS-eket nyomni, mer mind más és más, nemtudsz 100%-osan ráállni érzéxervileg/reagációilag. Énpéel COD-oztam a FEAR mellett, elég zavaró volt a különbség (pl.: gránát dobás, unarmed). Éppen a FEAR miatt nem kezdtem neki a GRAWnak ezidáig, de hiányzik az agyalás. Majd elbénázgatok FEARmultiba veletek.
Dög: konkrétan miért is akarod letörölni a FEARt? -
Detox!
senior tag
válasz
Zsolt!! #1825 üzenetére
nalátod ennyi az egész, de ha odanyomsz egy vigyori fejet a végére az is elég
Énis kicsit felfújtam a dolgot, de talán majd jobban odafigyelünk egymásra ezekután.
A lényeg hogy np ha utána küldjük a szokásost: ''T'' hüjeség ''Enter''
egyébként énsem veszem szívemre a dolgot, de a sok pubos fasság után felüdülés egy közösségben játszani ahol nem minden a skill, én pl. csak az esetek 40%ban nyomom teljes koncentrációval, 30%ban a rush miatt megyek fel, a fennmaradó 30ban pedig a sok böszmeség miatt ami spectatorban elhangzik.
más: ezeknek a lecsókúbászoknak tudja vki az elérhetőségüket
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
THX.
Kérlek töltsd már ki a konfigod az adatlapon, hagy lám milyen géped van. Az elején amíg 5-6-an voltunk nem volt semmi gond, még PHoBIwAN-pUKoBI-t is sikerült egy párszor lesubrizni, de a végén már csak hullottam mint az őszi légy.
#891 dunc: 800x600 minden min, csak az Effect Details med.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest