Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Integrator #11844 üzenetére
Aham, akkor itt valami globális probléma lesz kibontakozóban!
Lehet hogy itt a világvége? Nincs Több FEAR?!?!?!?Am a szerótémával hogy állunk?
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #4095 üzenetére
Semmi új igazából. Szerver van amikor Dunc mondja, továbbra is TDM, meg ott a prohardver2 szeró, de az sokaknak lagzik.
-
haxy27
aktív tag
válasz
Integrator #4095 üzenetére
Vazeg enyire ne vedd komojan a játékot, a való világban nincs 5 másodperc mulva vissza utt.
Figyu Dunc nem álitaná a szerodon ojat hogy ha valakinek kampeca akkor legalább 2 másodperc még vissza jön? márha a töbieknek is jó igy! Köszönöm a mai szerot nagyon jó volt. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Integrator #3552 üzenetére
Csatlakozok Nimrod véleményéhez. Bemelegítésnek, levezetésnek elmennek az ilyen szerverek, de hogy tanulni nem fogsz semmit, az biztos. Vagyis ez így, ebben a formában nem igaz...Egérkezeelés, mozgás stb az azért fejlődik.
Néha önbizalomépítés céljából magam is felnézek egy ilyen helyre de kb 10 prc múlva lejövök, mert akkorára duzzad az egóm,hogy nem bír velem a szélessáv
Szép napot -
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #3552 üzenetére
Az a baj, hogy attól még nem fejlődsz és igazából jól sem érzed magad.
Én a magyar helyeket/szerókat már egy ideje kerülöm minden játékban, pont a gyerekesség miatt. Legutóbb amikor felnéztem egyre klánhoz kerestek embert és kérdezgették az életkorokat a játékosoktól, nagy többségük 20 alatt. Mit kezdjek velük, legózzak? Nem félreérteni, mindenki tudja, hogy miről beszélek (noobozás és egyéb jellemző fikázás). -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Integrator #3550 üzenetére
Azon a szerveren én is jártam már, nemnormális banda, ökörködnek jobbra balra. Ma is néztem a szerverüket, mínusz 80 környékén jártak. ezt hogy érték el
-
raczger
őstag
válasz
Integrator #3534 üzenetére
fogadjunk h nincs
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #3518 üzenetére
Szintén zenész, de HighTech-en még semmi gondom nem volt.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Integrator #3496 üzenetére
Jól tetted, lehet én is felmegyek. Sőt biztos. De ha funwar van, le kellene jelszavazni nem? Na jó, nem mondtam semmit.
Ég a pokol...
VAgyis nemtudom, én nem vagyok PH-s ...
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Integrator #3493 üzenetére
Sajnos a ph2 az több embernél akad, MOst jöttem le onnan...Jó volt köszönöm
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #3454 üzenetére
Nem voltál te rossz szerintem.
-
rollins
őstag
válasz
Integrator #3448 üzenetére
Te voltal cafat? Ha az, nem voltál rossz. Nekem szőrnyen ment, de nem görcsöltem rajta túl sokat, persze kicsit bosszantó, de fő a szórakozás.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #3445 üzenetére
Felejthetőt tudtam alkotni... miért akar mindenki frag király lenni?
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Integrator #3396 üzenetére
Értelme mindennek van, csak képesnek kell lenni meglátni azt...
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #3357 üzenetére
Mi voltunk.
[link] -
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2867 üzenetére
Ja hogy eddig még nem esett le?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Integrator #2740 üzenetére
Zalman, és ThermalTake Vízhűtés nagyon OFF-os... az csak hülyéknek van. Átgondolatlan, stb... Tényleg nem éri meg... 50-60ért elég jót tudsz összeállítani ami sz@rrá veri a zalmant. Egyébként megkérdezted privátban is, és azt írtam, hogy vegyél fel msn-en, és mindent elmondok. Ha leirnám mindenegyes alkatrész nevét, meg stb, akkor elég hosszu HSZ lenne, amolyan kisregény féle... És egy olyan kijelentés, amit régen tettél, hogy ''minden vizhűtés hűt mindent''... ez elég
A vized azt hűti, amire veszel blokkot, amire elég kapacitású radiátorod van, meg elég erős pumpa... juvenorbee@freemail.hu msn, és mindenre válaszolok..
-
<cafat>
senior tag
válasz
Integrator #2743 üzenetére
hát persze, és gyorsabban is a futás
-
GC-EvelyN
csendes tag
válasz
Integrator #2719 üzenetére
Szia!
Nos, több éve játszok ezzel azzal, de főleg autóversennyel és fps-sel. A többi nem mozgat meg. Sajnálom, hogy nem húztam a strigulákat, hogy az általad feltett kérdést mennyien szegezték már nekem. Szerény becslésem szerint 500 felett. Válasz helyett megosztom Veled eddigi tapasztalatomat, miszerint ha azt mondtam ''igen'', nem hitték el. Utána mondtam, hogy ''akkor nem''. ''Erre a mit szórakozol?!!'' és variánsai következtek, durva, vagy kevésbé durva jelzőkkel körítve. Ezért (és ne haragudj), engedd meg, hogy a kérdésedet elengedjem a fülem mellett. Egyébként nem fújok Rád az előzmények ismerete nélkül az információéhséged ily módon történő kifejezésre juttatása miatt, hiszen a kérdésed gyakorlatilag teljesen jogos és érthető. -
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2719 üzenetére
Vagy csak G.I.R.L.?
-
<cafat>
senior tag
válasz
Integrator #2649 üzenetére
köszönöm
h őszinte legyek kb 3 napja játszom neten a játékkal, és komolyan nem csalok, (mért is tenném, nekem abba nincs élvezet....). csak korábban csináltam 1 szervert u. ezen a néven, de azt jelszó nélkül, és vki csatlakozni akart, de a pb nem engedte, és ott villogtak a jobb felső sarokba zölden ilyen szövegek h WARNING the bunkbuster is túl régi, + h old version..... + ilyenek...., azt inkább kikapcsoltam, és csináltam jelszót h csak ph-sak jöjjenek
meg az is fura h néha 1más után képes vok leírtani 3 embert 1 tárnyi dual pisztollyal, néha + akkora hülye vok, h az hihetetlen, és a saját lámaságom miatt döglök meg..... -
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2649 üzenetére
Slowmo?
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2538 üzenetére
Hagyd, felesleges.
-
Peti78
őstag
válasz
Integrator #2538 üzenetére
Nem biss vagyok! Ez mindössze egy vélemény volt. HA az IQmat szeretném csillogtatni, nem ide írnék, hanem oda ahol fel is fogják amit írok.
pá -
dunc
nagyúr
válasz
Integrator #2501 üzenetére
OK legyen neked Karácsony
-
Eagle16
addikt
válasz
Integrator #2500 üzenetére
Már elvileg megoldódott a problémája.
-
dunc
nagyúr
válasz
Integrator #2492 üzenetére
Nem tudom szerintem Zed nincs rendben idegileg......Amikor elöször találkoztam vele (ép teszteltem a saját szeróm) akkor kapásból szinte minden bunkónak elmondott mert a ''bunkó'' PH-s ok ellen ő már játszott majd írás közbe lekaszált és lenyomott egy szöveget.''na akkor 1 vs 1 war ha melyik a mapod? na war'' Akkor már vágtam,hogy nem 100 % az ember de lapoztam és eztán elkezdett kötekedni Magi20-val forumtársal(akit személyesen ismerek és nem kötekedő típus,de valahogy a biss cimborával se ő se más nem nagyon tud kijönni) Ja utánna velem is találkozni akart Ő megkeresLEK,leütLEK biztos
)mert az ocsmány szövegei miatt ( amit szerveren írogatott) ki dobtam egy picit pihenni hátha észhez tér ,ja és Magi 20-at is fenyegette címét követelve, ami túl azon ,hogy engem egy bóhocra emlékeztett azért is szánalmas mert szerintem egy nokedli kategoria lehet márcsak azért is mert aki engem ismer tudja nem kell egy kis eröszakért a szomszédba mennen......és nagyképüség nélkül mondom megvan hozzá az erő alapom is....de ennek itt semmi értelme és idiota dolognak tartom azt,hogy egy dolog miatt ami szórakozásra szolgál ennyire belelóvalja magát.....És még annyit már kb 6x szor elbucsuzott de valahogy nem tud (sajnos) végleg eltakarodni.....ami külön fáj
az,hogy lefikázta a szerverünket minden szempontból ami szerintem alaptalan mert igaz,hogy csak este van de stabil és jó ping-el rendelkezik ,és külömben is a szerverbeállitások jelenlegi formája közös megegyezés eredménye volt....
-
dunc
nagyúr
válasz
Integrator #2447 üzenetére
Szevasz semmi nincs leszervezve gyere mindenképpen!!!
-
dunc
nagyúr
válasz
Integrator #2325 üzenetére
Ha nem frissited le akkor kivág a szerver mert nem elég friss akliensed tehát múszály lefrissiteni!
-
<cafat>
senior tag
válasz
Integrator #2320 üzenetére
ez az!!
éjjen!!!
ó h mióta vártam én erre, thx
már csak 1 problémám van: én felraktam a multiplayert, de egy crackelt kóddal, és ezért mindig azt írja ki ha szeretnék csatlakozni 1 serverre h rossz cdkulcs....
ez +oldódik ha letörlöm, és felrakom azokat amik az 1. hszben vannak linkelve??? -
tupacamaru
veterán
válasz
Integrator #2257 üzenetére
Azé UFO-k csak nem jönnek.
Mogyuk én ismerek egyet.
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2151 üzenetére
Én csak kocajátékosnak tartom magam, néha benézek céltáblának.
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2149 üzenetére
Engem úgyis utálni fogsz ellenfélként, nem véletlenül az a becenevem játékban ami.
-
Nimrod
addikt
válasz
Integrator #2146 üzenetére
Többnyire este nyolctól van szerver Prohardver néven, ha felférsz akkor jöhetsz.
12 férőhelyes ha jól tudom és nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged