Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
köszi
a végére már nagyon belefáradtam.
te is mintha kezdenél régi önmagadra hasonlitaniDetox! #7649: lehet csak kifogtam egy jó félórát, nem?
na meg lecseréltem a QcK padot, nem vált be a G3-hoz, piciket ugrándozott rajta a kurzor, most egy 350Ft-os tecsóst haszálok, ezen sokkal jobban viselkedik az egér.Köszönöm a klánnal kapcsolatos jókívánságokat mindenkinek.
-
tupacamaru
veterán
Ha véletlenül azok nem lennének jók akkor itt is van egy: PunkBuster. Elég ide másolni: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\pb\ a másik helyre nem kell.
-
tzimash
őstag
Fear combat Bot Mod
ez mi lehet, próbálta már valaki? én lecibálom megnézem. -
-
tzimash
őstag
ha meg dugja is, akkor az már threesome?
bocs.más. megvan az egér, full béna vagyok vele
még kezdő koromban is jobban nyomtam
detox te milyen beállitásokkal használod, ha nem titok? gondolok itt dpi, hz, fearben hol az csúszka a mouse sens-nél? egyelőre nagyon nem találom a tutit ezen az egeren. -
Detox!
senior tag
Ennyire futotta
, köszi
Nem vagyok teljesen elégedett, mert még én is tudnék mit csiszolni rajta, a legvégén az ugrást és az elején egy jelenetet még mindenképp lassítanám. De így is horror volt a zenéhez megfelelően időzíteni a filmet. Az alap gond az volt hogy a zene Media P-el lejátszva 5:50 hosszú, de wmm-be beillesztve meg 7:58at mutatott, innentől kezdve halálra volt itélve az egész.. Aztán ezt orvosoltam, és amikor azt hittem hogy megvok, rájöttem hogy az áttűnések és effektusok is befolyásolják az időzítéseket. Kezdhettem előről..., rászámolva az összes áttűnést, címet, stáblistát stb.
Szal horror volt na, nem hiszem hogy mégegybe belefogok, pláne hogy végolvastam az írásodat
-
Detox!
senior tag
Public serveren tényleg fölös a PB, de egy CB meccsen azért nem árt..
Jahh CB-n a TDM laddert is módosítani akarják..., vagyis az eddigi 4on4 helyett valszeg bevezetik hogy 3on3-tól 8on8-ig terjed a TDM... nem értem a világot..Np Tupa, amint fut már az állandó server, az első lesz hogy beharangozom itt
2hét anyaggyűjtés, számos módosítás és technikával dacolós hosszú vágás, szerkesztés után: RoMeO and JuL1EtT ™.
Köszönöm a segítséget mindenkinek aki részt vett benne -
Lajkó
őstag
Nagyon 1Xü a képlet.
Mind1 hogy unarm, vagy sem.
Mind1 hogy remote vagy sem.
Mind1 hogy super gun vagy sem.Az a lényeg hogy a meccs végén te legyél minimum a No 1.
Ha esetleg mégsem vagy az akkor minden eszközzel E kitűzött cél felé kell tartani teljes gőzzel.
Aki ezzel a 3-mal nem ért 1et, annak ajánlom figyelmébe CS 1.6, cod, és stb. -
-
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
A wmm-ben a "jó minőségű video (nagy méret)"-el tömörítem, és ha gépen nézem akkor nem is szokott gond lenni a minőséggel, de miután feltöltöm ölig csunya
Nos a vidiben lévő 3és fél pernyi rush rész 8darabból lett összevágva és kb. 30 kill van benn, szal nem freggenként van összevágva, és azért szvsz vannak árulkodó mozdulatok/killek, amiken látszik hogy talán nem annyira n00b a vidin játszó player
Persze nem minden kill szépségdíjas, azt nem lehet megcsinálni hacsak nem 20+ darabból vágja össze az ember. Mindemellett a story (nem kell stephen kingesen csvartra gondolni azé) sztem el fogja vinni a vidit, szal nem számítok negatív kritikára
, de ha lesz az sem fog zavarni, annak tetszen majd akinek akarom
war 9-re tolva, szuroljatok ám, bár csak fun és én a ĐĐ-re fogadnék
-
Detox!
senior tag
Akkor nem értem miért hullott jobban szét a 320*240-es YouTube videóm mint 640*480ban feltöltött, azonos bitsűrűség stb. mellett
n00b beütés? ezt meg sem hallottam
JuL sry, nem voltam du. este 8tól meg war ugye. Utána megyek a Rob féle serora majd toborzok pár embert a felvételhez ha Te is leszel. Ha nem akkor lehet más fogja a jelenetedet csinálni, JuL1EtT név jól mutat Slade hátán is
Dög: amilyen gázsit én adnék neki.., abból nem kérne repetát -
Detox!
senior tag
Az ideiglenes serokkal az a baj h nincsenek bennt a köztudatban. És ha épp nem nézem a PH!-t akkor nem tudom h csinált vki szervert.
Mi akarunk már régóta egy saját fix ĐĐ serot bérelni, ami public lenne 1.3-as runnal, 2-es medkit limittel (esetleg ff-el), PB-vel és game violational felügyelve. CB-s és egyéb komolyabb warok alatt persze lakatos lenne, bár nemtom h scmdből lehet-e passosítani a servertDe végülis mind1 mert még nem találtam server hostingot. illetve ezt találtam de 2hete írtam a gyereknek és semmi reakció
yiha Boci
, lehet nem leszek este, de ha mégse jutok el koncira számíthatsz rám
-
Detox!
senior tag
-
Detox!
senior tag
Értem én, de most hogy értem a miértjét se tok vele micsináni, azér téháiksz.
Összesküdött ellenem a világ. Csináltam egy 1on1 vidit de túl nagy, és nem engedi se YouTube-ra se sehova feltölteni. 160 MB, namost írtad pár hszel ezelőtt hogy ilyenkor köll divx-et csinálni belőle. OK de milyen progivalKeresgéltem neten de nem találtam wmv>divx konvertert. Esetleg egy link..
Meg mennyit romlik ilyen esetben a minőség? Mert most olyan kb. mint a Black Sheepé, nem szeretném ha romlana
Júliám sztem megin mással lihegSoakucii
(amúgy meg CSINÁJJÁ MÁ VALAMIT
xDD
-
Detox!
senior tag
hangprobléma orvosolva köszipuszi
1. ezen szüttyögök épp
2.azok is gyorsabbak a real tempónál
"Azt mindeképpen számold hozzá, hogy a Fraps bizony le fog venni az fps-ből, legrosszabb esetben a normál felét"
ezt hogy értedHa 60 fps-t állítok be frapsbe akkor a videot 60 fps-el fogja felvenni függetlenül attól hogy nekem a játék maga 20-30 al megy. Vagy nem?
Graf: minden de minden minen vagy offon van alapból is(800*600)
pub serokon még a sound effect is le szoktam húzni nullára. (magyarán nincs hang). -
Detox!
senior tag
Nemtom mit merre bogarásszak minden a helyére van dugva, és nincs semmi lenémítva stb. Te nem frag vidit csináltál így ott annyira nem volt gáz az alacsony fps, viszont nálam
Azé tegyük hozzá hogy most nem A64 a proccim hanem csak egy 2800+ Sempron, amire az integrált hangkártya miatt még ránehezdik a hardweres hang gyorsítás, ha nincs kliőve dxdiagnál meg lehúzva a sound effect játékba.
Viszont a minőségi videó (nagy méret) bevállt wmmbe, kösz a fülest, így már nem olyan tré. Csak most szembesültem mégegy poblémával...
Frapsben ha 60-ra állítom az fps-t akkor néha fölmegy játék közben 40-re is, de a videot meg kábé a normál tempo két-háromszorosával játsza le, a szerkesztetlent is meg miután lementem wmmből azt is:S Ha 30fps-re állítom frapsben akkor nincs gond, de akkor meg soxor lemegy 20alá is.. és akkor sem stabil a 30 se ami persze még mindig kevés. namost ilyenkor wtf?cafat: annyit megért, grat, de a 2000 dpis egereket is lehet ám 400, 800, stb. dpin használni
-
Detox!
senior tag
Köszönöm Úrfi, mindjárt neki is fogok egy új vidinek az instrukciók alapján
Frapsben nekem úgy tűnt hogyha a movie fülön 30-ra állítom az fps-t akkor játék közben limitálja 30-ra, míg ha 60-ra akkor néha felugrik 40-50-re.
Movie fülben nekem a sound input Default-on van, és nem is tudom állítani. A lövés és egyéb hangokat nem is venném fel mert nem bírja amúgy se a procc, de a speh volume-s heccsát dájmádöfuk stb. kiáltások kellenének, bár lehet majd üvöltözök én a mikibe
-
Armahun
addikt
A szavazást az előzö csiter már kikapcsolta! Mégis ahogy bejött ez elkezdte hívni őket.
Végülis nem is baj, ha valaki votion hacket használ, legalább egyből látni, hogy kit kell kitenni.
Az a legzavaróbb, hogy olyan dolgokat tudnak átállítani, amit scmd-ből nem tudunk viszzacsinálni.
A csítet amit használnak azt meg nem bírom sehonnan leszedni, hogy legalább azzal rendet lehetne csinálni utánnuk.
Végülis a megoldás az lenne , ha a siera végre kiadna egy normális javítást, hogy ilyen dolgokkal ne kellene foglalkozni. Bár erre nem sok esélyt látok -
Detox!
senior tag
Ez az első vidim csak teszt jelleggel készült hogy mégis mit hogy.
Legszarabb helyre.. az még csak hagyján de rengeteg dolgot nem értek
Pl frapsben 60fps-re állítottam a felvétel sebességét, és ha a szerkesztetlen fraps vidit nézem akkor a képminőség és a sebesség is hibátlan. Viszont amint berakom movie makerbe és szerkesztés után lementem, máris ilyen akadós minősíthetetlen kvaliti lesz az eredmény. Értem én hogy ha 3gigás vidiből 16,5 megásat csinál, akkor romlik a minőség, de ennyire... lehet hogy kis méretű lesz de mit ér ha élvezhetetlen (helpingelhetnél hogy melyik az a formátum amiben nem romlik ennyire a képminőség, és még a videomegosztó oldalak számára is elfogadható méretű).
A másik amit nem értek hogy miért nem veszi fel a fraps a hangot a játékból, mer azt bezzeg felveszi amikor vidifelvétel közbe szuszogok a mic-be.
A harmadik kérdésem hogy lehet-e tenni az ellen vmit hogy ne fogja meg ilyen horror szinten a gépet. Ilyen 20fps-ekkel játszok vidivétel közben, nincs meg a 30-as átlag sem, ergo pöppet nehézkes a headshot ( mit head.. még a mellkasi találathoz is erős mákfaktor kell..). Ha tudsz vmi hasonló progit ami nem ilyen falánk, ne titkold el pls
Jahh meg mi a különbség a half meg a full size között frapsben? Csak a felbontás? Érdemes full sizeal felvenni?
Egyelőre ennyi, asszem Te vágod a témát, jöhetne kis helpRichter: A legkisebbre van állítva a célkeresztem és piros ^^. Köszics rem. a következő vidim élvezhetőbb lesz
A zene az klasszikus, asszem a kövi vidi alá is Actiont vágok
sOaK: ez nem válogatott vidi, az még maj csak most készül
meg amúgyis visszamennyééé xDD
A csíterekel a legnagyobb gond, hogy sztem ők sem élvezik a csalást.. Nem élvezik a játékot mert bénák/le se szarja őket senki/tele vannak komplexusokkal és ha már ők nem élvezik ne élvezze más se.. Voltam már úgy hogy valszeg börtön lett volna a vége ha az épp aktuális csítert megtalálom a really worldben
-
Detox!
senior tag
igen a damnot általában poénként irogatják. Mintha magyarul azt írnád be hogy "káromkodás". ha már itt járunk van egy olyan is hogy "isafgiasfgoaifgoisvb" szintén poén szokott lenni, azt szimulálja amikor vki mérgében veri a billzetet és véletlen benyomja a chat gombját is
sajnálom Úrfi, de új lehetőségek tárháza áll előtted
-
<cafat>
senior tag
sajnálom hogy szaggattál
nincs mit, én köszi hogy jöttetek
az jó, nálam minden maxon van és elég jól megy csak mindig besszaggat ha vki kispisztollyal vagy g2a2vel van és közelharcolunkamúgy meg mindig folyamatosan megy... szal nemértem mér pont ilyenkor van ez, az a fura hogy pár eset után ez is elmúlik...
azér jót játszottunk ma is: [link] [link] -
Soak
veterán
A Glitch cheatnek számit , legötbb szerveren ezt külön kihangsulyozzák
Dashes : tanulj meg célozni, vagy szerinted az életben minden golyo odamegy ahova szeretnéd ?
fizika...
szerk : ha nincs rajtad páncél akkor egy közepes játékos is egy rántásból megöl
szerk2 : a fear 1 éve is tele volt csiterrel
-
Detox!
senior tag
a 200as fragg vidit 10mp után lelőttem, amikor megláttam a gyerek kezében a mod3at.. (a 89 darabból összevágott vidik nem érdekelnek)
mákfaktor egy furcsa dolog, a mákos és könnyű kill-es helyzeteket meg is kell ám teremteni, nézd csak meg hogy, és milyen útvonalakon mozog egy kezdő/átlag player és egy pro. Lehet szerencsének nevezni, én ezt is skillnek tartom.
A sráccal már 1v1eztem, (sőt a múltkor asszem Arni is látta játszani ĐĐ seron), hidd el hogy az aimja is büntet, de van még egy vidije ezen, gyengén indul de lesz benne rész amikor keresgélni fogod az állad (aim). -
Detox!
senior tag
-
Nimrod
addikt
A lista.
Megnézhető:
Videa
YouTube
Yahoo! Video
Koinup
Stage6
Letölthető:
Vuze torrent
Szavazni lehet (már aki akar, én ugyan nem kérem):
Machinima PremiereÉs akkor még egyszer köszönöm mindenkinek, szeró lesz jövőhét végén is.
Sőt, aki akar nyugodtan indíthat ugyanilyen szerót, csak az a két fájl kell neki. -
Nimrod
addikt
Célkereszt van, de ha a beállításoknál minden csúszkát lehúzunk a minimumra, akkor nincs. Opcionális, én nélküle játszom.
Armor, gránát, medikit, szuperfegyó nincs.
Pálya most csak High Tech, kérésre adok hozzá.
Unarmed sebzésén még lehet, hogy állítani fogok.
A mod nélkül bejönni nem lehet a szeróra, tehát hülyegyerekek outside.
Ping jónak tűnik, 4 emberig vélhetően (kicsi az uploadom).
Szeró vélhetőn hétvégente fog csak menni, mert dolgozom. Előtte beírom ide, ahogy Dunc is tette anno. Most is megy egyébként és fog is előreláthatóan estig, nyugodtan lehet jönni.
Típus DM, kérésre ezt is átkapcsolhatom.update: most már három pálya van.
- Docks
- High Tech
- Office -
Nimrod
addikt
Helyzet a következő. Ahogy régebben (jó régen...) írtam, Fear-el tervezek egy animációs videót, ehhez úgy-ahogy minden meg is van, mod-ból még ki kell szednem a célkeresztet valahogy, utána feltölteni, forgatókönyv is megvan és végre a videókarim is.
Csak szereplő kell, kábé 3-4 ember a karakterek mozgatásához. Ha időm engedi, akkor jövőhét végén meg akarom csinálni, ez előreláthatólag szombat este lenne. Van jelentkező? -
Armahun
addikt
Hey Dög!
Jó látni ismét itt téged. Emlékszem rá mit szeretnél, csak azt nem tudom milyen kulcsszóval kellene rákeresni. A szerkesztőre kijön kismillió /szerkesztve/ hozzászóllás
Hölgyek és urak:
Nálatok milyenek a külföldi pl német szerverek pingjei? Nekem a zömének, amiken szoktam játszani átlag 50-70 es pingel most 200-300 már vagy három napja.
Ti is észrevettetek ilyesmit, vagy nekem kell a szolgáltatómat rugdosni? -
Armahun
addikt
Sok sikert a filmezéshez,és minden máshoz! Én is szívessen vállalnék benne szerepet, mondjuk lehetnék az az ember, aki nem szerepel a fimben, csak beszélnek róla.
Kíváncsian várom az alkotásod, remélem majd egy tiszteletjeggyel link formájában meglepsz minket.
Sok sikert a net, és gépmentes élethez, amennyi időt csak az sl-ben tölötöttél,( a többiről nem is beszélve) nem csodálom, hogy betelt a virtuális pohár.Detox : Jó kis csapatot sikerült összehoznotok, ahogy nézem most már beindul a szekér az első helyek felé.Fx-et sajnos nem ismerem, nem találkozhattam vele, esetleg más néven?
Én sok siker helyrtt, inkább ánuszgyűrűt kívánol a köröm nélköli ujjatokratzimash: Detoxot onnan lehet felismerni, hogy mindig egy kis csillag van a neve mögött
-
Detox!
senior tag
Hát le vagyok döbbenve. Én sem keveset gépezek (napi 3-4óra, igaz akkor 98%ban fír
) , és nem is tudnék meglenni a napi FEAR adagom nélkül, de a real örömök, élmények, butulások nélkül sem. Eddig még nem volt probléma az egyensúllyal (kopp-kopp).
Ha tényleg így látod jónak, kívánom hogy találd meg a számításod, de tudod: "egy fecske nem csinál tüdőrákot", de ha úgy érzed h teljes megvonás nélkül nem megy..
Viszont micsoda kegy, név szerint szerepelek az irományban; azok a szösszenetek borítót érdemelnek, de ha mégse talál rájuk egy műértő
, a fórum hasábjai közt mintegy memento mutatják az utókornak: volt itt valamikor egy Dög, és volt egy Nő (lehet h volt, mer má ő sem mutat életjelet; ((egyik szemem
, a másik
(szép lehetek mi?
))) akinek puszta jelenléte két ifjú harcos kezében is pennára cserélte a fegyvert.
Viszlát Dög, a felsorakozott bajtársak penetratori dísztűzét, személyesen fogom vezényelni.
gl, hfTalán érdekel valakit
. Megalakult az új klán, a csapatlétszám 4 fő, amivel el is értük a felső limitet
. A 2 felvételt nyert playert a PH!-s serverről már ismerhetitek, egyikük Stewe.hu, a másikuk fx. Azt hiszem a public servereken már bizonyítottak, így csak az van hátra hogy legjobb tudásunk szerint adjuk át a waros tapasztalatokat (elmondásuk szerint mindkettejük warszűz-volt ma estig-) , és idővel alkossuk meg Magyarország legerősebb klánját. (tudom hogy szóba jöhető konkurencia csak egy van, de milyenjólhangzikmá!!
).
Az első tapasztalatok szerint mindketten stílusosan játszanak, és nem csak lőnek találnak is. Stewe pisztolyos játéka kellemetlen, és érdemben töri meg az ellenfél ritmusát, érzem hogy szereni fogjuk mi még ezérellenben nagyobb mapeken rákényszerül (rákényszerítjük
) a sorozat lövő fegyverekre -érthető okokból- de nem jön zavarba 10mm-es vagy GA-val a kezében sem.
fx egy nagyon pontos lövő, mind GA-val mind ASP-vel. Hidegvére, taktikai érzéke, Kabot juttatja eszembe, de sztem pontosabb () és 100armor meg 2medkit nélkül is (
) belemegy a harcba, és többször jön ki belőle mint bennmarad. Ennek ellenére én szívem/lehetőség szerint "sniper" posztot szánok neki.
Magunkat nem jellemezném, sztem innen mindenki tud hova rakni minket
Az este folyamán több szempontból is teszteltük Őket. Stewe még 1v1ezett is velem, a map és a camp pontok ismerete döntött. aztán 2on2 Puki+én vs. Stewe+fx. Itt mindkét esetben csúnyán elvéreztek, de az összeszokás/több tapasztalat döntött inkább mint sem a skill. Aztán jött az I-re a . 4v4 a maD ellen.
Amilyen szedett-turkált csőcseléknek nézünk ki, olyan egységes egészt alkottunk, legalábbis sokkal rosszabra/nagyob fejetlenségre számítottam mint ami volt.
Mindketten tudták hol-honnan kempeljenek, és csapatjátékosként viselkedtek.
Semmi TS kapcsolat nem volt köztünk és mégis, jobban mozogtunk csapatban, mint anno C4mperékkel. (igaz velük nem egy maD ellen mentünk..).
De má megin sokat pofázok, itt van pár kép, és bízom benne hogy egy kielégítettem kivácsiságotok
Campus
High Tech
DocksJahh meg a prefix és a klánnév
Mindenkinek van már elképzelése, Puki belezúgott a steelbe (meg steels@v-ba) nem tudom meggyőzni hogy mennyire gány:S
, szal valszeg vmilyen vonatkozásban benne lesz a névben. Nekem is van elképzelésem de nem az igazi, asztem több telik tőlem
*|HiW|¸¸ (Honor in the War).
De a legjobb Stewe.hu megnyilvánulás volt amikor kértük a javaslatát :"sztem mindenki nyomjon egy .hu-t a végére" xDDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged