Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
v!ct0y #12716 üzenetére
Én ilyenbe még nem futottam bele inkább jó tapasztalataim vannak.Ahol szoktam játszani ott korrektek ha gyengébb az ellenféles csapat akkor átállnak nem banoltak senkit csak magas pingért.Ha nem ment a játék a szerver tulajoknak úgy láttam inkább kilépnek nem idegesitik magukat
-
Zsolt!!
aktív tag
Na mi van már?Játék este?
-
Zsolt!!
aktív tag
Dm játékban leket clan vagy csak nekem fura?
A srác azt mondta csak dm-et játszanak és h nekik van klánjuk.Nekem ez így ellentmondásos.Na mindegy.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #12649 üzenetére
Múltkor kösz h kiálltál mellettem bár nem hiszem h emlékszel ki akart szavazni egy csávó mert véletlenül mindig őt kaptam el.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #12645 üzenetére
Azt mondod h az tele van csalókkal lehet néha vannak fura mozgású emberkék.
Ezeknek a csalásoknak a neveit se ismerem a speed hacket még sejtem de mi az aim-bot?
-
Zsolt!!
aktív tag
Ma du-tán is játszottam de csak 18 szervert talált néztem ám h mi van.Mrsa-n lévő oc alien eléggé alienül nyomta ahova átállt az a csapat nyert.
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
A ma nyomhatnánk egy pár kört nem?Igy a szünetben kisimult arcal jobban megy a játék mint a túlóra után. Meglepő módon.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Gy3pm3st3r #12393 üzenetére
Kb egy óra múlva megyek. Carpathian szerón?
-
Zsolt!!
aktív tag
Milyen névvel megy? Régebben mindig Dunc inditotta a szerót.
-
Zsolt!!
aktív tag
Ma este lesz szero?kb egy éve nem combatoztam!Ideje bepótolni!
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #4102 üzenetére
Igen.Így már vágom h ki volt.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #4097 üzenetére
Jó volt! de rég játszottam már feart.Lépcsös Tupa.
Kétszer megjátszotad h mentem fel a lépcsön te meg átugrotál a fejem felett oszt kampec.
Ki volt ez a loller?ha jól írtam a nevét.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
#Cyber||Sven #3654 üzenetére
Már nem játszok én sem csak olvasgatok.Miféle moderálás?Látod ha el tudod mondani a véleményedet anélkül, hogy bizonyos csúnya szavakat használnál nincs semmiféle moderálás.különben is mit izgat annyira h ezek az egymásnak benyalos Ph-sok mit írogatnak?
.
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
<<{FMj]Gonzo #3645 üzenetére
Na ne már újra kezdődik?
Miért kell mindenen megsértödni?Nem volt war de kikaptál naés mi van abban?
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
Na ezt már akartam kérdezni, hogy nyomultok-emás játékokkal?Én csak játszani akarok egy jót miután hazatértem a gürcölésbül.felhötlenül anélkül ,hogy a pontjaimon görcsöljek vagy h mennyi a kill/death arányom.Persze ha elsők között vagyok az jó de ha nem akkor sem kapok idegbajt
-
Zsolt!!
aktív tag
Látom megy még mindig ezt a klánosdi meg war meg ilyenek.Nem is tudtam hogy a ph-sok azok klánba tartoznak.
Komoly dolgok ám ezek nagyon...
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #2346 üzenetére
Ezek kifejezetten hobby nyulak ugye?miért japán?aranyos.töle tanultad azt az idegesítő pattogást fearezés közben?
-
Zsolt!!
aktív tag
[link]
Igazi harci öleb!allias Csonttörő.
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Padree-től lenyúlva kab mindenkinekItt toljátok a játékot én meg napi 12-ben nyomom.Nagyon értenek a munkahelyen hogy szívassák a jónépet.Nem baj már csak 2 nap és hétvége
sok headshotot mindekinek.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #2185 üzenetére
Elég gáz volt
de szerintem ezt nekem gyakorolni kéne ha csali akarnék,folyton neki mennék a falaknak ilyen tempóban.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
LEK_SnIpEr #2138 üzenetére
Hello te vagy a böffi álnevű?
-
Zsolt!!
aktív tag
Gratulálok a csapatnak!Soak te nem játszottál?
-
Zsolt!!
aktív tag
Hello!
Jó játék voltma is,de annyira hullámzó a teljesítményem magam se értemNéztem a pontokat egyenlőre nem állunk jól remélem majd belehúznak a srácok.
-
Zsolt!!
aktív tag
Up!!
-
Zsolt!!
aktív tag
Hello!
Böfit ismeritek?Hívott a Lek-es szerverükre.Enyhén szólva jól elvert, de nagyon udvarias volt. -
Zsolt!!
aktív tag
Sajnos a héten én is nélkülözöm a feart meló miatt4
Majd hétvégén bepótolom.
-
Zsolt!!
aktív tag
Mégegyvalami a mentségemre:csináltam ilyet régebben?szóljon vki ha igen.Még kezdő fearesként fordult elő velem 1-2 kétszer kb 2 hónapja ha jól emlékszem Duncot löttem le de nem vette szivére a dolgot.
Na ennyi!
-
Zsolt!!
aktív tag
Elnézést kérek Detox kollegától ezért a csúnya tettért!
Nem gondoltam hony ennyire emlékezetes eset lesz a nagy csetepatéban.Ha gondolod megállod neked és ötször fejbeduranthatsz egymás után bár neked erre nincs szükséged mert akkor is letudsz lönni ha nem akarom.Jövöben igyekszem elkerülni az ilyen eseteket bár van olyan h tényleg véletlenül kapok le vkit és utánna látom h írt.Bár ez nem olyan eset volt.Mindenestre engem ez nem tudna fölidegesíteni ez csak játék.
-
Zsolt!!
aktív tag
Ma este különösen jó körök voltak,szerintem.Kösz a játékot mindenkinek!
-
Zsolt!!
aktív tag
Á meglett délelött a záróvizsgám.
Tegnap este meg ittt játszóttam, hát én nem vagyok normális
Éjszaka nem aludtam semmit, de. volt a vizsga utánna egy sör aztán idáig csicsikálás,de este jövök.
-
Zsolt!!
aktív tag
Azt hittem én vagyok ilyen jó
Csak viccelek.Késöbb már le zsibbadtam.kettöt léptem oszt lepufantottak.
-
Zsolt!!
aktív tag
Jó volt a mai játék!thanks
-
Zsolt!!
aktív tag
Vista alatt mivel lehet húzni a videókarit?ntune nem müködik valamiért.pedig a legújabb van fent.
-
Zsolt!!
aktív tag
Á a franca a héten nem tudok játszani.még hétvégén sem.
Micsoda parajelenségek voltak tegnap ahogy így olvasom.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #894 üzenetére
Ok!Majd kitöltöm!de most megyek az igazi csonttöröt sétáltatni.
-
Zsolt!!
aktív tag
Kösz a szerót!
Tupacamaru a Hightechen nagyot alkottál én nekem meg azon nagyon nem ment.Majd én is nézem a frapst legközelebb ..Kilöttem mindent a háttérböl még a virusirtót is meg megcsináltam az energiagazdálkodást is teljesítményre h ennek köszönhető e de szaggatás nem volt. -
Zsolt!!
aktív tag
Na kezdem vágni h ki kicsoda.Nimrod te nagyon el tudsz tünni menet közben,csak akkor veszlek észre ,amikor nagy nehezen leszedem Pukobi elvtársat erre vki oldalról lekaszál
-
Zsolt!!
aktív tag
Kösz a játékot!Klassz volt.Dunc milyen névvel voltál,csak nem Pukowi?
-
Zsolt!!
aktív tag
Tényleg ilyenekre kiváncsi volnék!Mekkora felbontást használtok hallotam olyanokat h csúcsgépen is 640x480-as felbontásban játszanak.mennyit számit egy jó egér?nekem csak egy mezei optikai egerem van semmi 1000-1200dpi meg ilyenek.irányitást mennyire változtatjátok meg,azonkivül h neked jó legyen?
Milyen funkciókat rendeltek az egérhez?Vagy ezek nem publikusak?
Más:Voltam az európakillersen. meglepödtem ám amikor egy az alapjátékban látott robot jött velem szemben,de csak a cafetéria pályán láttam.
-
Zsolt!!
aktív tag
Egyik pályán iszonyat beszagatott a játék.pingem jó volt.Kereget a vinyó rendesen ez a hülye Vista fölidegesit.
-
Zsolt!!
aktív tag
Na mi az ennyi volt?Gyorsan lement ez a pár kör.Hello Archer!Asp-vel?
-
Zsolt!!
aktív tag
Nem tudom még ilyennel nem kisérleteztem.xfire?majd utánna nézek.
-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Tegnapi meccsről nyomtam egy képet,de sajnos nem volt elinditva a fraps igy csak printscreenel worldbe elmentettem(épp fejbelövöm rajta a Gabot a sarokban való campelésért) -
Zsolt!!
aktív tag
Tegap az egyik szerveren mindenki megegyezett h egy körig nem lehet fegyvert használni csak gránátot.jó volt..mikor lesz prohardveres szerver?
-
Zsolt!!
aktív tag
Hát persze!
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
tupacamaru #632 üzenetére
Hello!Vista van fent.
-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Punkbuster frissitést elmondaná valaki?Letöltöttem a pb.exe-t.kiválasztom a fear-t (fear combat nincs) felajánlja user/monolit/pb mappát telepit de mégsem jó.Újratelepités sem segitett utána kb 10 engedet játszani utánna dobott le.Vki tud segiteni? -
Zsolt!!
aktív tag
Szerintem 1-2 nappal elötte irhatnátok h mikor inditotok szervert.nem nézi mindenki percenként a prohardvert.Talán bejönne.
-
Zsolt!!
aktív tag
Mit kell beállitanom?Nem tudtam belépni.Mindig kickelt.
-
Zsolt!!
aktív tag
MA lesz szerver Dunc?Tegnap 10 után voltam kerestem de már nem láttam.
-
Zsolt!!
aktív tag
Ezek szerint én is szoktam campelni.
De ez lehet a taktika része is.Néha beáll a csapat(a harc) vmi felsö részre és ilyenkor szépen egyhelyben védem az egyik megközelitési utat.Birom amikor elkezdenek személyeskedni. Az elején kell egy kis idő amig fel veszem a ritmust olyankor sokszor elintéznek aztán amikor egyszer-kétszer unarmedel kinyirom elkezd megjegyzéseket tenni.
-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Egyszer volt olyan játék közben hogy elkezdtem lángolni meg elektromosan is fel voltam töltödve késöbb.EZ mitől van?
-
Zsolt!!
aktív tag
Üdv!!
Este inditotok szervert? múltkor fentvoltam 1 órát.jó volt ,szerencsére senki nem volt túl erös.más szervereken volt aki ellen egyszerüen lehangoló volt játszani annyira tudott. -
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!!
Az miért van ,hogy hosszú ideig keresi a szervereket és semmit nem talál aztán kilépek újrainditom és 2 másodperc alatt bevágja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged