Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Richter36 #13106 üzenetére
ITT a keresett txt file, de elment a linkje az itt regelt mail-edre is.
A rendszerpartíciódra is telepít a játék valami mappát Sierra/FearCombat, vagy hasonló. Valahol ott kel felülírni ezzel, a régi MPCustomizations.txt file-t!Az a jó, ha kevesen vannak! Így nagyobb az esély!!
-
Lajkó
őstag
válasz
Richter36 #11892 üzenetére
Nincs időlimit, de persze minnél hamarabb adtok választ annál hamarabb alakulnak ki a dolgok.
A Dunc féle szeróval nincs különösebb gond, csak amit Pupper is leírt. Plussz ugye, hogy néha akadnak 10-30 seces lagok, ami ha nem sűrü akkor még poáénnak is fellehet fogni xD.
Szvsz az állandóság inkább ami elérhetővé tenné a szerver sikerét!
Nekem nincsenek gondjaim a HFC szeróval, és a külföldieknek sem. Bár Kutyu azt mondta hogy szokott lenni lag, de csak ha sokan vannak 100-120-as pingel. Pl ruszkik. Szoklgáltatót lehet váltani, nincs hűségidő!!!Amúgy a lóvé inkább 600Ft.lenne kb. Persze ez fordítottan arányos a bérlők számával.
-
breed30
tag
válasz
Richter36 #11797 üzenetére
Az a baj hogy sok jelszót kér vagy nem enged be most úgy vagyok arra megyek ami beenged.
Lajkó: Most voltam egyen ami beengedett 100 ping de nem vettem észre különbséget.
v!ct0y: Nem használom a wikit nem szeretem, ezt azért tudom mert amikor routert vettem voltak gondjaim és átbújtam egy két könyvet mert nem volt meg a sebesség.
És a ping is speedtest.net-en 320 volt, a router beáll nem volt megfelelő, most 42 a wifin meg 53 szerintem ez már jó 250 km-re levő szerverrel.
Az X-fire megvan csak nem telepítettem még de majd holnap megcsinálom.Peti78:
-
breed30
tag
válasz
Richter36 #11786 üzenetére
Köszi
az volt akkor mert 2 tár pontosan belement a homokzsákok mögött voltam ő meg előttem a második gerendán a shift-et használtam nem tudott semerre sem menni, mert az volt az első hogy kilőttem az összes üveglapot és megvolt a vérfröccsek is minden lövésnél.
Most már kezdem megszokni a játékot csak a közelharcban még arra nem jöttem rá hogy tudom én is egy ütéssel megölni az ellenfelet.
Most közel próbálnak kerülni hozzám és úgy akarnak kicsinálni mostanában és sokszor sikerül is nekik. -
CS4SZY
csendes tag
válasz
Richter36 #11736 üzenetére
Hát félreértés ne legyen belőle én nem védem Entman-t
De én jó gamernek tartom , a modorával nem mindig értek egyet (ebből kifojólag már volt kis összezördülésem vele 1v1-ben)! Am hogy nem látod hogy tápolná a medit mikor harcoltok, hát
én low garfikával tolom, tolttam a gamét és én nem láttam úgy soha ha az ellenfél elszisszentett 1-2 medit
-
Lajkó
őstag
válasz
Richter36 #11685 üzenetére
Te is tudod, hogyha csak olyanokkal játszanék akik nincsenek azon a bizonyos listán, akkor lehet hogy csak ketten maradnánk.
Akár Magyar pléjerek tekintetében is.
Amúgy meg köztudott, hogy egy kis csíít nem riaszt vissza attól, hogy nekimenjek az ellennek!Fokoza a koncentrációkészséget, ésstb.-t!
Dunc: Eddig úgy jött le, hogy kipróbáltad az én félét is. Azzal "csak" az volt a gond, hogy be kellett írni a security 0-át? -
dunc
nagyúr
válasz
Richter36 #11605 üzenetére
Hát nálam alapon van hagyv,illetve egyet lehuzok az érzékenységből hozzátarozik,hogy egy alap 1000dpi-s egerem volt,de nagyon nem találtam a beállitásokat,most vettem egy szintén A4 Tech egeret (X7) ami max 2000 dpi-s ,de eg és föld lett az egész 1600 dpi n használom és mérföldekkel jobb lett a dolog !!! A célon tudom tartani az egeret ha ha mellémér az ellen akkor odarántom pontossan a célkereszetet. Az egerem nem volt 4 ezer ft,és nagyon jó ajánlani tudom! KB az a színt mint régebben az MX 518 am.
-
dunc
nagyúr
válasz
Richter36 #11553 üzenetére
Ok akkor kérek minden kedves játszanivágyót ez alapján csinálja meg a punk buster-ét.
-
Peti78
őstag
válasz
Richter36 #11534 üzenetére
Nem emlékszek már kristálytisztán, de mintha Bitch már akkor jött volna, amikor már készre vágták a szervert.
Amúgy meg tökmindegy, csak kellene pb-t rakni erre a szerverre nem gondolod Dunc?
Szerk: Nincs már támogatása, de szvsz már nem a combat a csítgyárak legnagyobb célpontja, szal lehet h az hekkeket sem frissítették azóta. Bár kérdezzünk meg olyat, aki otthon van ebben a témában. Na valaki?Lajkó: A saját szerver esetén még ha pb vagy GV használatakor be is találja egy hacker, azt akár webes felületről is 2 másodperc alatt újra kell indítani. Hogy áll most a dolog egyébként?
-
dunc
nagyúr
válasz
Richter36 #11534 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek érdekes híreket olvasok ,megnéztem abanlistát de nem vagy benne,elég durva ez a fajta aktivitás ,a mai napon felrakom apunkbustert hátha védeni fog valamelyest! Támogatva van még a FC punk busterbe? Valamit ki kell találni,tehát amai naptól engedélyezézek a punkot.
-
Peti78
őstag
válasz
Richter36 #11531 üzenetére
Kénytelen volt rám mondani, hiszen előtte kb 3x beírtam a nevét. ha te is a mexicanra gondolsz, akkor annak magas volt a pingje h az országból játszon, persze attól még olvashatja a PH-t. Utána pont azt mondtam Csaszynak, hogy szerintem ezt a PB-s szervereken nem nagyon lehet megcsinálni.
-
Peti78
őstag
válasz
Richter36 #11232 üzenetére
Mégis el vannak szállva maguktól, hiszen belterjes szerverükön egy két ban után már csak ők vannak. így viszont sosem lesznek még középszintű játékosok sem. Az a szomorú, hogy még a szerverük üdvözlőképernyőjén is az szerepel, hogy a játék a fontos. Meg a hirtelen ban persze. Ezt is kiírhatnák.
A szerverük viszont lagmentes, csak azok a beállítások.... -
-
tupacamaru
veterán
válasz
Richter36 #10448 üzenetére
Én meg ezt nem.
Ez a puska a levegőben valami újkeletű dolog, régen én nem nagyon találkoztam ilyennel. Sőt mostanában olyat is láttam hogy nem a padlón járt az ember hanem sacc/kb 30 centivel fölötte, és így nem tudta fölvenni a pajzsot. Csak pár lépéssel később került vissza a padlószintre.
-
pechman8
tag
válasz
Richter36 #9855 üzenetére
Köszi! De sajnos így kevesen vagyunk. Nem baj ha idegenek csatlakoznak, az a baj ha csaló jő. Akkor értsem ezt úgy, hogy nincs ilyen, a fentebb körvonalazott megoldás? Azt nem hiszem mert voltam olyan serveren ahol az admin szórta ki a csalókat-gyanúsakat. Sajnos azonban nincs mindig ilyen, mondjuk úgy "aktív" admin jelenlét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hővezető paszták
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest