- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Battleaxe #4170 üzenetére
Szia!
Én viszont most kezdem el, mert tegnap halálra idegesített a hülye ''vote''olásod. Gyökér féreg vagy, mert bejössz és szétdarabolod mások játékát, elveszed a figyelmüket, s teszed mindezt sunyi módon álnéven. Szánalmas vagy. Egyébként a múltkor is, amikor voltál oly kedves és tiszteletedet tetted ebben a topikban, sikerült összerúgnod a port valakivel.
Tupát nem kell megvédenem, megteszi más.
''egy igazi féreg de ez elmondhato a többiekre is engem bannoltatok nevezséges gyökerek''
Megkaptad amit érdemeltél. Szívem szerint egy életre kiraknálak innen is, mert bomlasztó, IQlight figurának tartalak. Normális esetben nem is reagálnék az általad leírtakra, de most keltem fel és ilyenkor zokon veszem a hasonló, minden alapot nélkülöző, gyerekes, kritikán aluli vádaskodásokat.
én csak hülyéskedtem a bannal ...ti meg kidobtok
Annyira humoros srác vagy, hog ymár tegnap elkezdtem rázkódni a nevetéstől, de mostanra könnyesre sírtam a szemeimet a rekeszizmaim egész éjjel lambadáztak, és a gondolataim feléd jártak... PFFFFFFF
Soha nem vettem észre, hogy Tupa nagyképű lenne. Mi köze van a dolognak ahhhoz, hogy Tupa hányszor lett kivágva a szerveredről? Nincs kétségem, hogy fordított esetben te magad is kiraktad volna at illetőt a viselkedése miatt. Meg is érdemelte volna. Te is megérdemelted. Innen is bannolhatnád már magad!!!És tudd, hogyha jól emlékszem, én voltam aki az utolsó szavazatot nem dobta rád, mert egy gombnyomásra sem méltattalak.
Summáznám a hsz-emet: Ha szeretnél a valósághű lenni, adja magadnak új nevet. Neve senki
Jaaa! szvsz GÁNYA alak vagy!!!!
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
válasz
Battleaxe #4177 üzenetére
Énbasztalak le (én hívtam a szavazást - és nem poénból), és én vagyok a féreg is
Túlzásba vitted a kick kéréseket, aztán tetézted a banossal, a többség (4 szavazatot kaptál azonnal, 0 ellene) nem kívánta tovább a műsorodat ''élvezni'', demokrácia b+. Amúgymeg asse tudtam (és ahogy látom a többiek se nagyon) hogy kiis vagy pontosan, a ''killer'' név ojan tucatnúbos mint pl. a ''player''. Egy idegentől meg nem volt tűrhető magatartás, ha tudjuk hogy tevagy talán felfogjuk poénnak. -
dunc
nagyúr
válasz
Battleaxe #3483 üzenetére
Az egész filét nem biztos,hogy jó ötlet volt kitörölni,elég lett volna csak anavet,de valoszinüleg ha ban-t használsz a jövöbe újraírja a filét és meglesz de az is lehet,hogy nem tud majd bannolni,mert nincs meg a banlist.txt BanIPList.txt ez a pontos név ha nem jó a ban hozz létre egy ilyen filét.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
válasz
Battleaxe #3252 üzenetére
Akkor nem tudom milyen jogon sz...zod le mas munkajat, ha egyaltalan fogalmad sincs rola. Mivel irtam a pingek nem voltak nagyok, es a szerverterheltseg se volt tulsagosan nagy. Igy nem tudom hogy mi lehet a problema, de probalok rajönni. A sebessegröl egy 100/100mbit -es kapcsolat gondoskodik. Nem veletlen normalis internet kapcsolattal, böven 50-es ping alatt van.(akar 14 embernel is) Es amint latod, van akinek nem volt vele problemaja. Az en reszemröl is tema lezarva.
[Szerkesztve] -
Gab606
csendes tag
válasz
Battleaxe #1881 üzenetére
ezt az scmd-t ugyan én még nem alkalmaztam, de valszeg igy kell használni:
amikor szerót indítasz beállításoknál van egy olyan rész hogy Allow SCMD, nah itt beállítod hogy on, majd alatta megadsz egy jelszót, továbbiakban a linkelt oldalnak megfelelően jársz el.
Soak és Dunc vágják scmd használatát ők többet tudnak erről mondani, esetleg nézz vissza 1113-as hsztől kezdve irtak erről. -
tupacamaru
veterán
válasz
Battleaxe #1497 üzenetére
Az UAC be van kapcsolva???? Mert akkor nem frissit. Másik megoldás jobb gombal az ikonon és adminisztrátorként futtatni. De akkor ha van fent egér drájver akkor azt nem tölti be. (Programozott gombok.) Legegyszerübb kikapcsolni az UAC-ot.(Felhasználói fiók felügyelet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest