- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
magi20 #10700 üzenetére
Te magi Nem azért nyomja a füled mert nagy a fejed?
Vitatkozni nem fogok senkivel, de úgy gondolom, ki kell próbálni az 5.1 es füleseket. Én 2 darabon túlvagyok. Előtte sem volt rossz fülesem, de az csak stereo volt. A Medusa és a Barracuda klasszisokkal veri. El se tudom képzelni, hogy milyen lehet a Barracuda a neki csinált hangkarival, már ha a tesztek igazat mondanak
Arni: Nemcsak hogy az irányt meg tudom állapítani pontosan, hanem az is kivehető, hogy milyen messze van a hang. Bár ez lehet hogy inkább már a pályahangok megszokása, mármint a távolság felmérése. Az más kérdés, hogy zenehallgatásban a stereom nagyon közelíti a már említetteket.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
válasz
magi20 #10072 üzenetére
Ezt pontosan nem nagyon, de azért lehet, és örülök, hogy nem szedted le a fejemet rögtön.
Camper, tulképp azért bosszant a hozzáállásod, mert amikor értékelhetően játszottál, akkor nem zavart hogy ott szerencsétlenkedek.
Na mindegy, nem megyek többet arra a szerverre, ezzel kikerülöm a lehetséges konfliktust.
Természetesen szívesen látott vendég vagy a Faszkalapon amennyiben úgy döntesz hogy csatlakozol. -
Detox!
senior tag
ki beszélt itt PO-ról?
Olvass bele a topicjába, mindenki oltja aki tolta combatot. Nem jo omen,, de azért kipróbálom én is, aztán majd mondom a saját kritikámat.
Visszatérve,, én a combatról beszélek, de notin mondjuk az is sux. Végy egy gépet, egy jó játékot, egy csipetnyi jó playát és megvan a fun
^^
-
Detox!
senior tag
johisten
Olvastad amit írtam :? Mostanában lenne kedvem belemélyülni a game-be. Victoy-nak már fűzöm a fejét hogy mennyünk együtt néha, ő meg crush meg én, sztem van benne lehetöség.
Meg itt van Dash is meg Slade akit 3hete x-en se látni (jelentkezheté
). Szal lehetne itt akkora team-et csinálni
Xeon? Aztá? Nembírja?xD Jönnöd kéne Neked is.
-
Detox!
senior tag
A Monolithos pajtik már biztos zúznak a studióba, de még meg sem jelent a game hivatalosan.
Ezt találtam neked, elég jól mutat, ASP befigyel bár csöppet nub vele a playa
xD
Nyomnád a Combatot ahelyett hogy PO-ra csöpögsz Te is, server szokott lenni, társaság is, miért nem jössz?
-
-
Dexar007
veterán
Elhiszem hogy igaz de volt már róla szó hogy multiban egy kicsit másképp lesz.
Az első 1-2hónapban megbírkóznék medi nélkül, de ha utána sem lesz olyan patch ami kijavítja ezt a balfaxságot akkor eladom.Nemtom mi a realitás abban hogy félreállsz 5mp-re aztán úgy folytatod a csatát mintha mi sem történt volna...közbe meg egy lófasz méretű golyó áll a fejedben.
-
Detox!
senior tag
Arra már egy ideje félre van téve az ára, amint kijön megveszem! A FEAR után a második origi játékom lesz.
Amúgy most a Jerichot tolom szingliben,, nagyon nagy játék!!
Este kéne server spancik,, akár kódolt hogy felférjen minden hun!
Feke: jó lesz az,, csak butítsd a grafot, meg nyomd fel a fényerőt!plus: mindent bele!
-
-
Richter36
őstag
ööö...izé... volna mit javítani a szerveren.
Pl.. 2medkit elég,nem kell sw,meg voltak érdekes bugok
Coreyék eltűntek a pálya alatt... az egész csapatén meg felragadtam a falra és se respawn semmi.Ki kellett lépnem a játékból és vissza menni.
De ettől függetlenül köszönjük a játszóteret -
<<{FMJ]Corey
csendes tag
Análkapitány jelentést várok
Te mindenben az Anált látod?
Fogadjunk ha csajozni indulsz akkor a seggét nézed meg elősször(jó bevallom én is )de te sztem nem a segget látod hanem már akkor is csak arra gondolsz milyen jó lenne ..... 1 kis análpartyt rendezni az illetővel.
Ajánlom kedves figyelmedbe az AnalizáltPopók3 című filmetodabasz asszem
-
Detox!
senior tag
Ahányan minket lecsítereztek,, nekem má nem is rémlik.
De faszi, össze kéne zörgetni a team-et és valamikor ütközni valakikkel. fk fmj mfk nekem egyremegy, egy jó kis 4 vs. 4-et akarok, a negyedik playa egyelőre titok,, de szabadúszó magyar és gecijó sztem jönne kis fun meccsre velünk.Mélyentiszteltek! Ki akar kiállni ellenünk?
-
Kr/\toS
senior tag
-
Detox!
senior tag
Nem most nem vesztünk össze
Am ha ennyire baszhatnékod van, bazd meg te léccíves
ezen fostam
Mit bunkóskodtam,az hogy megint félreérted a te bajod,meg a kis motyó hiányáé. meg ezen is,, még jó hogy szakítottunk Eve mer ez most rajtam csattanna xDD
Este játszasit akarook, jöjjön az összes núúb
Te Dög
: mióta nyomod Te Valvoline néven
Ha full szintetikus vagy beletöltekek a Banditba
Nem volt az fél év,, na nem mintha bánnám
-
GC-EvElyN-
senior tag
Te most miről beszélsz? Azt se tudod miről van szó. Inkább kérdezz, nehogy buta maradj
Am nem vesztünk össze. beszélgetünk.A helyzet amiről beszélek, mindnkiet dumára késztet, ez alól te sem vagy kivétel
Ezt "de most ez a király me első lett képlinkelgetős meccsetek?" végképp nem tudom értelmezni -
GC-EvElyN-
senior tag
Hi!
A kerekedéssel arra gondoltam, hogy egészüljön ki a játékoskeret a DD-vel. Egyelőre a magam részéről nem kívánok war-on részt venni, sokat kell gyakorolnunkPersze ez csak az én véleményem. Másrészt a világért sem szeretném, ha gyakorlatlanul pont egy ilyen erős ellenféllel kerülnétek szembe, szóval csihodjanak a kedélyek
Többi Fkrupli vélemény? -
GC-EvElyN-
senior tag
Ok, azt hittem ezeket nem rendeztétek le. Ha mégsem így van, bocs.
Egy kis off. gépleállásomról. A kékhalálos leállásom már nem ktuális, ugyanis szarrá hűtüm a gépet. A minap viszont dvdről szerettem volna a gépre másolni egy 700 megás divx-et, de többszöri próbálkozásra sem sikerült, ugyanis a folyamat vége felé egyszerűen újraindul a gép. Ezt legalább 5x próbáltam.
Van valami 5let?
köszi -
peterpeter78
csendes tag
Szia!
"Egyelőre 12000+pk" ez volt a reakcióm.
Úgy gondolom, ez jelezte a szándékot a megegyezésre. Azt sem veheted rossz néven, hogy megpróbáltam alkudni, mivel nem boltban vagyunk. Ilyen a használtcikk kereskedés.
És mint ilyen megengedett az alku, legalábbis annak a feltételezése.
Ha te minimál árat határoztál meg, az megint egy másik dolog.
Válaszolni pedig attól még lehet, kifejezve, hogy az általam kínált vételi ár nem megfelelő, hozzátéve azt, hogy tartod-e amit ajánlottál, vagy megy lejjebb.
Ez így korrekt nem?
Bocsi az offért, nem is tettem volna, ,ha konkrétumokat nem látok a közösben.
sziasztok -
Detox!
senior tag
Jahh, ráadásul eddig se nagyon tudtam h VGA fronton mit vegyek, erre kijön a 96GT--------
Rákerestem, külsőre elég zúzda ez a Razer, bár a gyártót ismerve a teljesítménnyel se lesz gáz. VISZONT tudod mire gyúrok, rem rajta vagy az ügyön
Richter: Há te be va te bazva? emtok 3méter magasból leslideolni vkit ergo unarmed kiesett, de vigyázz mert van itthon egy JG Betam
(airsoft
)
Ja és mindenki használja ki h nem vok, és szabad a belyárás a DD-re, mer 2-3 hét és visszatér a bannermaister
-
RockHaRD
addikt
na, írtam neked oda is. Én az itteni vitát befejeztem, teljesen higgadtan leritam, h semmi összebeszélés nem volt
mikor írtad nekem még a billes dolognál, hogy "ott voltál? megvetted? ismersz vkit, aki megvette?" na az utolsó a lényeg, mert tényleg nem ismertem senkit... ezidáig, mivel én is nem rég tudtam meg, h a shteer vett tőled egeret, szal mégegyszer leirom Semmi összebeszélés nem történt.
onnan tudtam meg, hogy a shteer írt az üzeltelős topikban, hogy vmit elirt, és a moditopikban kérte a javitást, ahova én meg írtam, h töröljék ki az itteni hsz-eket, mert elég ebből a hisztiből. Visszakereshetsz mindent. Idő alapján mindent le lehet ellenőrizni.
-
RockHaRD
addikt
nem erre vagy féltékeny... hanem arra, amire azt irtad, h nem hiszed el... de akkor hivd fel atit, és kérdezd meg
mivel látom azt sem tod, mennyi idős vagyok
lesz diplomád, az csak egy papir, attol még egyszerű vagy, mint egy rajzszög
szerk.: szerencsére most hallottam, h kezdeményezni fogják a bannolásod, szal ebből is kiderül, h te többeknek jelentesz itt gondot nem csak nekem
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
3d alkalmazásban fagyott le
ennél jobb már nem jut eszedbe... azért mondták, hogy látják hogy játszol másik szerón... ezek után még nekem mondjátok, hogy "helyrehozni, amit elbasztam" pffff
szánalom az egész amit itt probáltok összehozni... beleértve a ĐĐ-t is.
war volt, olyanok ellen, akik a lennt említet "elvetemült" kategoriába tartoznak, és nem tudtál ellenük SZART SE csinálni, csak hisztizni ts-en, aztán lelépni a picsába, és itt jön az a rész, hogy MI probáltuk helyre hozni a szart amit TE csináltál, azzal, hogy azt mondtuk, h csak wc-re mentél... csak hogy megláttak egy másik szerón...
a 3d alkamazásban lefagyott gépeddel
-
RockHaRD
addikt
találtatok két jobb playert
grat hozzá, még igy is egy szar klán vagytok/lesztek...
ati pedig ilyen. Ő mindig is hinni fog a fearushban de már régebb óta nem játszik mint én, szal itt nem velem volt a gond. ő sem gamel már, mást csinál, veszekdehetünk itt akármeddig tőlem, én elvagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest