- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
graviti
csendes tag
válasz
Kr/\toS #13224 üzenetére
Sziasztok!
http://fear-community.org/2012/12/fear-launcher-1-2-serverlist-fix/
[link]Ez egy szerver kereső a Fear-hoz, van hozzá magyarítás is - programon belül kell frissíteni magyarra és utána a játék is magyar. Win7 és Xp-m és fut nálam, bár Xp-én a szöveges rész egy ákom-bákom de Win7-röl lenéztem a szöveg jelentését és így már kiigazodok rajta!
-
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #13105 üzenetére
Most már csak az a baj, hogy nagyon kevesen játsszák a játékot. A napokban újra elővettem a Combat-ot és elkezdtem játszani elég hosszú kihagyás után. Még abból a kevésből is sokat felejtettem
v!ct0y: Nevezzünk
bevállalom a sereghajtó szerepét
Ma szabadnapos vagyok, ha van rá igény akkor indítok egy szervert este.
Csak azt felejtettem el, hogy hol kell belőni, hogy csak 2 medkit legyen elérhető. -
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #13010 üzenetére
Igen lecseréltem, bár nem volt még semmi baja. A mikrofon hiányzott róla igazán. Egy Roccat Kave-et vettem egész jó áron itt a PH!-n Teszt. Honlap. Igazából csak jókat olvastam róla, és mindenképpen jack dugós kellett, amiből nem sok van. Inkább az ilyen USB-s saját hangkártyás dolgok mennek mostanában.
-
-
/ACF/Heccsát
csendes tag
válasz
Kr/\toS #12762 üzenetére
Találni még ott ellenfeleket, nemis a bénábbik fajtából, csak már tudni kell, hol kell keresni őket.
Általában zárt szerókon jáccanak, többnyire 1v1-et, 6-8an egymást váltják.
Az elmúlt 2 hétben oltottak be jelszavakkal, aki akar, kaphat.
Csaszi jól mondja, habár én a heti 1 warral nem értek egyet...van az több is.
Az én szemszögemből nézve, minimum heti 1 war, nekem több 1v1, 2v2, nameg 25-30 kick-kérés ellenem az átlag.Szóval Vic átérzem a fájdalmad, csak nekem rosszabb, mert engem még a bérelt ACF szeróról is kipöckölnek, akár 1 mapon 5-6szor is, de nem panaszkodom..
Így nálam a pályát jóval többször, több ideig tölti, mint amit jáccok.
Úgyhogy hónapok óta nem is jáccok rajta, (nem véletlen), csak ha le van zárva, vagy war van.
-
/ACF/Csaszi
csendes tag
válasz
Kr/\toS #12780 üzenetére
Hali mindenki!
Gondoltam szólok hogy a kis klánunk már egész szépen halad. Lásd (www.fearacfear.hu)
Már jelentkeztek páran közénk de, tapasztaltabb játékosok is kellenének. Aki esetleg kedvet érez és sikerült felkeltenem az érdeklődését az a weblapunkon található elérhetőségek valamelyikén, vegye fel velünk a kapcsolatot.Aktív klán vagyunk és hetente egy wart szoktunk játszani. Végre hosszú idő után összejött egy egész jó kis csapat.
Üdv.
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #12570 üzenetére
Mindenkinek kell egy kis álladóság az életébe hogy kitöltse az űrt!
Elvették tőlem a Slágert meg a 13.havi fuzmat, úgyhogy maradt a Feri meg a PH!
Az MW2 is bizti bejönne ha lenne miből kellemesen éreznem magam benne!
szerk: hamár benne akkor inkább: I'm in miami beachMozso: Win7 alatt gurítom, de nekem is inaktívak! Bár eddig fel sem tünt, mivel xp alatt is max próba erejéig használtam őket.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Kr/\toS #12534 üzenetére
Hmm mit mondjak ahogy olvasgattam itt a Mw2-ről a hozzászólásokat több fórumon is én arra jutottam,hogy nem hiszem hogy megveszem ezt a gamet
Kvázi nincsenek dedikált szerverek és a játék készítői nem is tervezik hozzáteszem halkan ez jó nagy balf@szság szvsz. Akkor kérdem én hogy a búsba lesz így klános élet meg warok a játékban , vagy csak nekem ilyen ez a dolog ,hogy nem fár bele az agyamba
Ezzel a lépéssel nem csak eltünnek a más formában hostolt szerverek, de nem lesz lehetőség egy saját clanszerverhez sem. Emellett eltünnek a játékhoz készített modok, és saját fejlesztésü pályák is. Mivel az IW.net rendelkezik arról, hogy melyik szerveren játszunk így nem alakulhatnak ki kisebb mikroközösségek, akik egy-két szervert látogatnak állandóan.
BB MW 2 ?
-
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #12248 üzenetére
ja, itt melóhelyen is van cod4 klán, szerverük is van, próbáltam én is pár tagot téríteni, hogy legalább próbálják ki a combatot, de hiába... cod az istenük.
legjobban a sebzést dicsérték, hogy az mennyire élethű
fearnél a medkitet kritizálták, meg a zoom-ot, hogy ugrás, futás közben is lehet lőni, meg hogy nem reális stb... -
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #12219 üzenetére
De ezek a szerver kimaradások arra engednek következtetni hogy van egy központi szeró ami összefogja a többit. Legalábbis szerintem.
És ha ezt a szervert leállítják akkor bezár a bazár. Onnantól kezdve mindenki csak a sajátjával játszik.
Én így gondolom, de lehet hogy nincs igazam.
-
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #11964 üzenetére
nem is jön elő
64bites win7-en viszont tényleg lassabb/lagos a fear, nem is gondoltam, hogy ezért.annyit még meg lehet próbálni, ha tényleg csak a driver a ludas, hogy csak annyi ideig van a gépen, amíg beállítod az egeret, xp alatt nálam csak addig van driver, míg a Hz-et meg a dpi-t beállítom, aztán delete. a belőtt értékek úgy maradnak.
Breed30:
"a teamwork-öm majdnem mindig nulla." - nekem még 2 év után is -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Kr/\toS #11955 üzenetére
Akkor itt az probléma mert nekem is logitech egerem van és néha időközönként nagyon idegesítő tud lenni ez a nagy lagolás amit néha én is tapasztalok a játék közben. Van mikor ilyen esetben az Fpsem is 150ről lemegy 15 re
Ebben a dologban is az egér lenne a ludas ?
mármint hogy ilyen nagy mértékben leesik az Fps-em
-
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #11702 üzenetére
Ezért senki nem kerül banlistára. De ha a játék könyvtárában nem oda illő fájlt talál a pb (pl. Exodus Gold.exe, log.txt, agerage.nfo saved.cfg stb... ) amiket a különböző csítek hagynak ott akkor viszont igen. pb init failure és no packet flow jellegű üzenetekkel kirakott user nem kerül fel mivel ezek adódnak különböző rendszer hibákból.
A béta op.rendszer gyenge duma -
S4ND3R
tag
válasz
Kr/\toS #11573 üzenetére
Nálunk 3990 Ft...
A reklám helye, bár nemérdekel hol veszitek.
Valaki, ha szombathelyi lenne megoldanám okosba, vagy ha valaki beválalja a postát, segítek neki szívesen. Szóljon akinek kell...
Ugye Victoy, Krater?
Télleg CD kulcs nem elég? Mert azt a legegyszerűbb...
Hegyekben állnak a gamek otthon vazze...
Komolyan mondom, valamelyik nap rendet is kéne raknom, de elötte nyomok 1 fényképet, hogy lássátok mekkora a kupi, igaz már nem ott lakom, ahol eddig, hanem a csajommal, azért is akkor amekkora. Szívlapáttal fogom kimerni a sok k*lát... -
dunc
nagyúr
válasz
Kr/\toS #11573 üzenetére
Én megvettem,de a kutya nem játszott vele ezért rövidúton el is adtam amúgy nem drága.
Az a helyzet,hogy másak a pályák is ,szebbek és mégis jobban fut a cd galaxisnál 3770 +posta ,ha mindenki megvenné akkor én is de szerintem ne vegyük meg hanem oldjuk meg a csalók kiküszöbölését,ha máshogy nem akkor lezárt szeróval. -
_CSASZY_
csendes tag
válasz
Kr/\toS #11131 üzenetére
Hát igen van a szemnek mit befogadnia,érzékelnie,felfognia a cod-ban! De aszem azért meg lehet szokni ,meg inkább ugye kitapasztalni, hogy honnan lehetséges a támadás mint ugye az Etalonban(FEAR-ben)
már megszokott!
Hát én a hanggal nem non értek egyet papa, mert legtöbbet a cod-ban irányokra mozgásokra játszok és szerintem elég jól fókuszálható honnan merről mozognak az enemy-k!
ALL:Am meg nem azért de egyxer csak úgy akik itt vannak a
fórumon meg akiknek ugye fent van a cod4, csak gamelhatnánk egy jót! de most komolyan, nem? mint pl a lan-onszerintem állat lenne!
-
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #11113 üzenetére
annyit, hogy már eléggé paráztam, asszem 1.55v volt a max. ennél többet nem mertem adni neki.
sajna nem az az übertuning példány a proci, a jófélék sokkal alacsonyabb fesszel vinnék ugyanezt az órajelet.
meg kellett hozzá az is hogy kinyissam rá az ablakot, januárbanv!ctoy:
na azzal már hasítani fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged